Reclamație
Ansamblu rezidențial Amplasament: Garsoniera direct la dezvoltator in sectorul 3, la numai 15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou 1 Decembrie 1918, avand ca puncte de reper marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan, Iris Mall, Metro, Jumbo, JYSK, Kika, Decathlon, Dedeman si din a doua jumatate a anului 2018 cel de-al doilea magazin Ikea. Accesul catre punctele de interes se realizeaza in maxim 10 minute pe strazi asfaltate si iluminate public. Arena 5 Residence este ideal pentru cei ce isi doresc o viata linistita intr-o zona apropiata de freamatul Bucurestiului. Amplasat in zona sectorului 3, pe strada Fetesti, la doar 15 minute de Piata Unirii, complexul se diferentiaza prin design si arhitectura. Imobilul are regim de inaltime D+P+5E, si se remarca prin stilul modern ce poate fi regasit in garsonierele si apartamentele de 2 si 3 camere. ARENA 5 Residence propune noilor proprietari apartamente cu suprafete si logiI generoase, decomandate si complet finisate. Imobil: Constructia imobilului este pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile disponibile: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa. Proprietate: Garsoniera este decomandata cu o suprafata totala de 39.35 mp utili. Aceasta este alcatuita dintr-o camera , o bucatarie , un grup sanitar, un hol si un balcon. Facilități: Locuinta se vinde complet finisata si dotata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru baie, tamplarie PVC cu geam tripan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice. Achiziție : Direct dezvoltator. Comision zero. Credit Ipotecar/Cash Modalitati de achizitie: -Plata 80% la antecontract- 40.740 Euro, Avans 20%+Credit Ipotecar- 42.000 Euro. Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / 1 Decembrie 1918
39 m²
40.740 €
09.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Situată pe șos Giurgiului nr. 18 , la 5 minute de metrou , stația Eroii Revolutiei, etaj 2 , la curte , 22mp , constructie 2018 , izolată termic pe interior si exterior , utilată si mobilată nou , zonă liniștită !
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Eroii Revolutiei
22 m²
30.000 €
07.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Apartament in ansamblu rezidential aflat in stadiul de finisare, decomandat, cu suprafata utila de 66 mp., aflat la etajul 2 intr-un bloc de 4 niveluri. Apartamentele se predau la cheie cu urmatoarele finisaje si dotari: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica, obiecte sanitare, obiecte electrice, centrala termica, calorifere, peretii sunt finisati si vopsiti cu vopsea lavabila alba, tamplarie PVC Rehau cu geam termopan.TheBuilding - 42, este un ansamablu de apartamente noi, compus din doua blocuri cu regim de inaltime S+P+4 etaje, fiecare corp avand 21 respectiv 29 de unitati, garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere.Ansamblul reprezinta alegerea ideala pentru cumparatorul care isi doreste un apartament spatios, bine proportionat, confortabil si relaxant, intr-o zona verde, retrasa de agitatia orasului.Accesul este facil cu cai de acces asfaltate, circulate de mijloace de transport in comun.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Drumul Taberei,Strada Drumul Funigeilor,00
2 camere
66 m²
56.000 €
20.10.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
14572 Ansamblul Imobiliar este exceptional pozitionat in zona TITAN - Metrou TITAN – Parcul AL.I.Cuza – Park Lake Mall Titan, Blocul Nou va fi construit pe cadre si grinzi de beton armat cu umplere din caramida POROTHERM si izolatie cu polistiren de 10 cm. In proiect vor putea fi achizitionate garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere,cu diferite suprafete si compartimentari. Regimul de inaltime al blocului va fi de S+P+13E cu un total de 131 de apartamente. Planul conceptual al proiectului, are la baza o strategie clara, bine definita si foarte atent conceputa care consta in crearea si implementarea unui produs imobiliar care sa intruneasca urmatoarele caracteristici: zona, pret corect, compartimentare reusita si functionala, balcoane cu dimensiuni generoase ,materiale de constructie si finisaje premium. Apartamentele vor fi predate complet finisate cu optiunea fiecarui client de a-si personaliza propria locuinta cu: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi de interior. Fiecare apartament beneficiaza de contorizare separata iar costurile comune vor fi foarte reduse. Ansamblul Rezidential ofera o excelenta pozitionare pe harta Bucurestiului in cartierul cu cea mai mare suprafata de spatii verzi: la doar cateva minute de mers pe jos pana la statia de Metrou Titan, la si la doar cateva sute de metri distanta pana la supermarket-uri ( Lidl, Mega Image, Auchan), magazine de orice gen cat si restaurante .La 4 minute de mers pe jos avem Piata Agroalimentara Minis, iar la 5 minute de mers pe jos avem parcul Titan IOR si unul dintr-e cele mai mari mall- uri din capitala Park Lake Plaza Mall. Pentru detalii cu privire la proiectva rog nu ezitati sa ma contactati ! Aura Cismelaru 0799 929 025 Achizitie cu comision 0! Direct Dezvoltator! Pretul nu include TVA! Pozele sunt cu titlu informativ!
Bucuresti , Sector 3 Titan
126.000 €
15.10.2018
Mai multpubli24.ro
Reclamație
Detalii Este noul proiect imobiliar dezvoltat in sectorul 4, cartierul Berceni, un ansamblu rezidential cochet, intim si aerisit, adaptat realitatii pietei imobiliare, oferind locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate. Situat in spatele Grand Arena Mall, imobilul P+2E+M cuprinde, un numar de 32 de unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, complet utilate la standarde inalte, cu dotari si finisaje moderne, de cea mai buna calitate. Apartamentele au fost gandite sa se incadreze pentru cota de 5% TVA si sa poata beneficia de finantare in cadrul programului Prima Casa Complexul ofera spatii generoase, amenajate modern, cu bun gust, indiferent ca vorbim de garsoniere pentru cei tineri, sau de apartamente cu 2 si 3 camere, cu balcoane sau terase spatioase, pentru familii mai numeroase. Regimul mic de inaltime al imobilului, P+2E+M, ofera, pe langa siguranta, si avantajul locuirii intr-o comunitate restransa si omogena, intr-o zona rezidentiala noua, in plina dezvoltare, beneficiind de toate utilitatile proprii unui oras: apa curenta, canalizare, gaze naturale, drumuri asfaltate, acces rapid la numeroase mijloace de transport in comun. Comision 0%
Bucuresti,Sectorul 4
1 cameră
32 m²
29.300 €
05.06.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Proiectul Rezidential este situat in zona 1Decembrie - Trapezului , format dintr-un bloc desfasurat pe P+5E in care regasim numai garsoniere. Complexul se afla intr-o zona cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, unitati de invatamant, centre comerciale, spatii pentru recreere si centre medicale ceea ce il recomanda pentru investitie . Garsoniera , 1bai , situata la etajul 4/5, suprafata utila totala 16mp, finisaje de calitate superioara la alegere, toate utilitatiile la reteaua de oras . Birou Vanzari Direct Dezvoltator ! Comision 0 ! Poze reale !
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / 1 Decembrie 1918
16 m²
20.900 €
17.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Apartament cu 2 camere, in Bloc Finalizat, semidecomandat, suprafata totala 63,4 mp, 1 balcon cu suprafata de 12.4 mp., aflat la mansarda unui bloc cu regim de inaltime P+3+Mansarda. Apartamentele din acest ansamblu se predau la cheie cu urmatoarele finisaje si dotari: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica, obiecte sanitare, obiecte electrice, centrala termica, calorifere, peretii sunt finisati si vopsiti cu vopsea lavabila alba, tamplarie PVC Rehau cu geam termopan. TheBuilding - 42, este un ansamablu de apartamente noi, compus din doua blocuri cu regim de inaltime S+P+3+M etaje, fiecare corp avand 21 respectiv 29 de unitati, garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Ansamblul reprezinta alegerea ideala pentru cumparatorul care isi doreste un apartament spatios, bine proportionat, confortabil si relaxant, intr-o zona verde, retrasa de agitatia orasului. Accesul este facil cu cai de acces asfaltate, circulate de mijloace de transport in comun. Preturile nu contin TVA. pret 52 380 € 689 €/m² Suprafata construita (m²) 76 m² Numarul de camere 2 Etaj 3 (din 4) Suprafata utila (m²): 63.4 Tip proprietate: apartament Numarul de bai: 1 Anul constructiei: 2018 Orientare: nord si est Compartimentare: semidecomandat Siguranta usa blindata Imprejurimi transport public Particularitati spatiu depozitare balcon Comoditati centrala termica conducta de gaze naturale Infrastructura electricitate canalizare apa curenta
București (judet), Drumul Funigeilor
2 camere
76 m²
52.380 €
17.10.2018
Mai multstoria.ro
Reclamație
Va propun pentru cumparare un apartament cu doua camere modern, la parter din 9, finisat modern, langa metrou.Suprafata de 42 mp utili este eficient impartita, cu spatii generoase, zone de depozitare, 1 baie complet mobilata, balcon tip terasa, spatios, care permite mobiler pentru relaxare si o vedere neobturata. Toate apartamentele au bucatarie spatioasa, inchisa.FINISAJE:Proiectul TheBuilding 51 - Pacii Park contine garsoniere, apartamente cu doua si trei camere luminoase si spatioase. Solutia de compartimentare este eficienta, moderna, cu spatii de depozitare, suprafete vitrate mari si balcoane generoase.Toate unitatile se predau finisate la cheie. Amenajarea fiecarei unitati poate fi facuta in functie de preferintele viitorului proprietar, fiind puse la dispozitie bugete pentru fiecare categorie de finisaje. Apartamentele vor fi predate cu: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica , tamplarie PVC 5 camere, obiecte sanitare, centrala termica, calorifere, aparataj electric (tablou electric, intrerupatoare, prize speciale pentru: blat, aer conditionat, hota+plita+cuptor, centrala termica si masina de spalat) peretii sunt vopsiti in alb. Balcoanele si terasele sunt prevazute cu hidroizolatii, sifon de pardoseala, gresie pe toata suprafata, parapeti din caramida zidita cu glafuri din granit si plafoniera.DETALII TEHNICE:Sistemul constructiv este din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general, pereti din zidarie de caramida porotherm atat la exterior cat si la interior, fiecare planseu este izolat cu polistiren de 3 cm iar exteriorul cladirii este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. Rampa auto pentru acces in subsol este prevazuta cu sistem de degivrare iar accesul din subsoluri catre etajele superioare se face direct cu liftul.LOCALIZARE:Proiectul TheBuilding 51 - Pacii Park se afla in Militari, vis-a-vis de statia de metrou Pacii. Accesul direct din bld Iuliu Maniu il face unul dintre cele mai bine pozitionate proiecte din zona. In apropiere sunt numeroase facilitati: statia de metrou Pacii, Parcul Pacii, gradinita 159, Scoala Gimnaziala "Ion Dumitriu", restaurante, farmacii si supermarketuri. TheBuilding 51 - Pacii Park este un proiect cu regim de inaltime de 2S+P+9E si contine 96 de unitati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere luminoase si spatioase.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Militari,Strada Valea Cascadelor,11D
2 camere
42 m²
52.000 €
07.09.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Colentina Rau,Mc Donald's,Mr.Bacila,semistradal, 7/8, cf 1 sp, dec, 40 mp, vedere placuta, pe mijloc, bloc de garsoniere, 2 lifturi, scara cu supraveghere video, orientata pe Est, luminoasa, bine intretinuta, gresie, faianta, parchet laminat, partial termopan, usa metalica, balcon spatios, bucataria mobilata-bonus, cadastru si intabulare, libera, zona linistita, accept credit, negociabil. Tel. 0770.956.572.
Bucuresti , Sector 2 Colentina Vezi pe harta
1 cameră
40 m²
40.900 €
05.10.2018
Mai multromimo.ro
Reclamație
Preț negociabil Ansamblu rezidențial Dimitrie Leonida - Garsoniera 39 MP Garsoniera face parte dintr-un Ansamblu Rezidential, aflat la 9-12 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida. Imobilul are o structura pe cadre din beton armat, compartimentarea interioara realizata cu caramida Porotherm, este bransat la toate utilitatile, iar izolarea blocului cu polistiren expandat si contorizarea individuala conduc catre cele mai mici costuri la intretinere. Garsoniera se vinde ''la cheie'', cu toate dotarile necesare desfasurarii unei vieti moderne si linsitite: centrala termica proprie, calorifere otel, obiecte sanitare, video-interfon, gresie, faianta din import, parchet laminat, usa exterioara cu sistem anti-efractie, usi interioare Bella Casa. Finisajele pot fi personalizate de catre cumparator, avand o gama variata de modele la dispozitie. Se accepta plata cash si orice tip de credit bancar. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare GRATUITA, nu ezitati sa ma contactati!! COMISION 0%-DIRECT DEZVOLTATOR!!
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Berceni
39 m²
36.900 €
16.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Vatra Luminoasa-7/10 semidecomandata,2lifturi,imbunatatiri,mobilata si utilata,libera,toate actele la zi,acces metrou. 0722 944 100
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Vatra Luminoasa
29 m²
47.000 €
05.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Apartament cu doua camere modern, spatios, la etajul 2 din 3, finisat asa cum va place.Suprafata de 56 mp utili este eficient impartita, cu spatii generoase, zone de depozitare, baie cu geam, complet mobilata, balcon tip terasa, spatios, care permite mobiler pentru relaxare si o vedere neobturata. Toate apartamentele au bucatarie spatioasa, inchisa.Proiectul TheBuilding 49 contine garsoniere, apartamente cu doua si trei camere luminoase si spatioase. Solutia de compartimentare este eficienta, moderna, cu spatii de depozitare, suprafete vitrate mari si balcoane generoase.Toate unitatile se predau finisate la cheie. Amenajarea fiecarei unitati poate fi facuta in functie de preferintele viitorului proprietar, fiind puse la dispozitie bugete pentru fiecare categorie de finisaje. Apartamentele vor fi pradate cu: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica , tamplarie PVC 5 camere, obiecte sanitare, aparataj electric (tablou electric, intrerupatoare, prize speciale pentru: blat, aer conditionat, hota+plita+cuptor, centrala tremica si masina de spalat) peretii sunt vopsiti in alb. Balcoanele si taresele sunt prevazute cu hidroizolatii, sifon de pardoseala, gresie pe toata suprafata, parapeti din caramida zidita cu glafuri din granit si plafoniera.Sistemul constructiv este din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general, pereti din zidarie de caramida porotherm atat la exterior cat si la interior, fiecare planseu este izolat cu polistiren de 3 cm iar exteriorul cladirii este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. Rampa auto pentru acces in subsol este prevazuta cu sistem de degivrare iar accesul din subsol catre etajele superioare se poate face si cu liftul.TheBuilding 49 se afla in Drumul Taberei, vis-a-vis de parcul Brancusi. Accesul rapid se datoreaza infrastructurii cartierului ANL, strazile fiind asfaltate pana in fata proiectului. In apropiere sunt numeroase facilitati: Parcul Brancusi, Centrul Medical Brancusi, restaurante, farmacii sau supermarketuri.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Drumul Taberei,Drumul Valea Doftanei,77-79
2 camere
56 m²
58.571 €
07.08.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
DIRECT DEZVOLTATOR COMISION 0 Reducere la plata CASHMai multe detalii la telefonLaCheie Rezervelor 55C este un nou si superb proiect imobiliar ce va ofera Garsoniere de 30 mp la preturi de dezvoltator.Compartimentate cu simt practic, se finiseaza la alegerea viitorilor proprietari avand la dispozitie o gama variata de finisaje de calitate.Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea imobilului perfect!
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Militari
30 m²
28.500 €
07.09.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Apartament cu doua camere modern, spatios, la etajul 1 din 3, finisat asa cum va place.Suprafata de 62 mp utili este eficient impartita, cu spatii generoase, zone de depozitare, baie complet mobilata, balcon tip terasa, spatios, care permite mobiler pentru relaxare si o vedere neobturata.Proiectul TheBuilding 49 contine garsoniere, apartamente cu doua si trei camere luminoase si spatioase. Solutia de compartimentare este eficienta, moderna, cu spatii de depozitare, suprafete vitrate mari si balcoane generoase.Toate unitatile se predau finisate la cheie. Amenajarea fiecarei unitati poate fi facuta in functie de preferintele viitorului proprietar, fiind puse la dispozitie bugete pentru fiecare categorie de finisaje. Apartamentele vor fi predate cu: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica , tamplarie PVC 5 camere, obiecte sanitare, centrala termica, calorifere, aparataj electric (tablou electric, intrerupatoare, prize speciale pentru: blat, aer conditionat, hota+plita+cuptor, centrala termica si masina de spalat) peretii sunt vopsiti in alb. Balcoanele si terasele sunt prevazute cu hidroizolatii, sifon de pardoseala, gresie pe toata suprafata, parapeti din caramida zidita cu glafuri din granit si plafoniera.Sistemul constructiv este din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general, pereti din zidarie de caramida porotherm atat la exterior cat si la interior, fiecare planseu este izolat cu polistiren de 3 cm iar exteriorul cladirii este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. Rampa auto pentru acces in subsol este prevazuta cu sistem de degivrare iar accesul din subsol catre etajele superioare se poate face si cu liftul.TheBuilding 49 se afla in Drumul Taberei, vis-a-vis de parcul Brancusi. Accesul rapid se datoreaza infrastructurii cartierului ANL, strazile fiind asfaltate pana in fata proiectului. In apropiere sunt numeroase facilitati: Parcul Brancusi, Centrul Medical Brancusi, restaurante, farmacii sau supermarketuri.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Drumul Taberei,Drumul Valea Doftanei,77-79
2 camere
62 m²
68.000 €
07.08.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Garsoniera de vanzareOfer spre vanzare o gama larga de garsoniere, aproape de statia RATB 138, 178. Garsoniera se preda la cheie, cu finisaje impecabile, de calitate!!!Se poate vinde mobilata sau nemobilata, la cererea clientului!!Reducere pentru plata CASH!!COMISION 0%
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Militari
29 m²
25.990 €
07.09.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Chisinau Basarabia Diham garsoniera semidecomandata, 32 mp, et 7/8, bloc din 1983. Gresie, faianta, parchet, usa metalica, termopan. Se poate da mobilata si utialta cum se vede. Toate actele la zi. Se accepta si credit; Optiuni interior Aer conditionat Balcon Contor gaze Termopan Usa metalica Optiuni exterior Interfon Lift Structura beton
Bucuresti
32 m²
41.500 €
18.10.2018
Mai multanuntul.ro
Reclamație
Apartament cu 3 camere, in ansamblu rezidential aflat in stadiul de finisare, semidecomandat, 1 balcon, 2 bai, dressing 7 mp, cu suprafata utila de 102 mp., aflat la etajul 2 intr-un bloc cu 4 niveluri. Apartamentele din acest ansamblu se predau la cheie cu urmatoarele finisaje si dotari: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica, obiecte sanitare, obiecte electrice, centrala termica, calorifere, peretii sunt finisati si vopsiti cu vopsea lavabila alba, tamplarie PVC Rehau cu geam termopan.TheBuilding - 42 - este un asmablu de apartamente noi, compus din doua blocuri cu regim de inaltime S+P+4 etaje, fiecare corp avand 21 respectiv 29 de unitati, garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere.Ansamblul reprezinta alegerea ideala pentru cumparatorul care isi doreste un apartament spatios, bine proportionat, confortabil si relaxant, intr-o zona verde, retrasa de agitatia orasului.Accesul este facil cu cai de acces asfaltate, circulate de mijloace de transport in comun.Preturile nu contin TVA.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Ghencea,Strada Drumul Funigeilor,00
3 camere
102 m²
82.000 €
09.10.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Birou Vanzari – Direct Dezvoltator - 0% Comision Construim pentru tine! CITY LIFE RESIDENCE City Life Residence este situat in cartierul Berceni la doar 250 m Metrou Aparatorii Patriei City Life Residence este noul standard locativ, daca iti caut o locuinta in cel mai accesibil cartier al orasului intr-o zona curata si linistita aproape de cele mai bune scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila, intr-un imobil construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu, beneficiind de cele mai noi tehnologii in constructii, cu finisaje de calitate care sa ofere durabilitate si incredere in viitor. Fiecare apartament este o demonstratie a rigorii finisajelor si a calitatii materialelor, de la izolatii si instalatii pana la plinta si corpuri de iluminat. Ansamblul este compus din studiouri , apartamente de 2 si 3 camere cu un design studiat si ergonomie de top, cu preturi incepand de la 44.000 euro pentru 37 mp utili. Finisaje Premium Sistem de incalzire cu centrala in condensatie premium Fatade ventilate cu vata minerala si termosistem premium Bai cu design contemporan premium, cu aspect elegant de la – Grohe/ Ideal Standard/ Marazzi Placari premium podele dormitoare si living, cu parchet de inalta calitate cu rezistenta si durabilitate la apa si uzura Usi intrare si interioare premium - Dierre Tamplarie exterioara PVC cu sticla low-e termoizolanta Lifturi silentioase premium de la Schindler pentru siguranta completa Contoare individuale pentru utilitati pentru un control si eficienta Parcare subterana si supraterana Facilitati si avantaje: Amplasament la doar 250 de metri de Metrou Aparatorii Patriei 400 de metri pana in Grand Arena Mall Gradinite si scoli de prestigiu in imediata apropiere Calitate sporita a calitatii vietii Proximitatea unei zone dinamice si efervescente Distanta mica fata de principalele institutii, zone de servicii si zone de interes public OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în limita stocului disponibil) * TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Aparatorii Patriei
37 m²
44.000 €
11.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Apartament in ansamblu rezidential aflat in stadiul de finisare, decomandat, cu suprafata utila de 74 mp., aflat la etajul 2 intr-un bloc de 4 niveluri. Apartamentele se predau la cheie cu urmatoarele finisaje si dotari: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica, obiecte sanitare, obiecte electrice, centrala termica, calorifere, peretii sunt finisati si vopsiti cu vopsea lavabila alba, tamplarie PVC Rehau cu geam termopan.TheBuilding - 42, este un ansamablu de apartamente noi, compus din doua blocuri cu regim de inaltime S+P+4 etaje, fiecare corp avand 21 respectiv 29 de unitati, garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere.Ansamblul reprezinta alegerea ideala pentru cumparatorul care isi doreste un apartament spatios, bine proportionat, confortabil si relaxant, intr-o zona verde, retrasa de agitatia orasului.Accesul este facil cu cai de acces asfaltate, circulate de mijloace de transport in comun.Preturile nu contin TVA.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Ghencea,Strada Drumul Funigeilor,00
3 camere
74 m²
60.950 €
09.10.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Apartament in ansamblu rezidential aflat in stadiul de finisare, decomandat, cu suprafata utila de 67 mp., aflat la etajul 3 intr-un bloc de 4 niveluri. Apartamentele se predau la cheie cu urmatoarele finisaje si dotari: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica, obiecte sanitare, obiecte electrice, centrala termica, calorifere, peretii sunt finisati si vopsiti cu vopsea lavabila alba, tamplarie PVC Rehau cu geam termopan.TheBuilding - 42, este un ansamablu de apartamente noi, compus din doua blocuri cu regim de inaltime S+P+4 etaje, fiecare corp avand 21 respectiv 29 de unitati, garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere.Ansamblul reprezinta alegerea ideala pentru cumparatorul care isi doreste un apartament spatios, bine proportionat, confortabil si relaxant, intr-o zona verde, retrasa de agitatia orasului.Accesul este facil cu cai de acces asfaltate, circulate de mijloace de transport in comun.Preturile nu contin TVA.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Drumul Taberei,Strada Drumul Funigeilor,00
2 camere
67 m²
53.300 €
21.08.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
14725 Proiectul Rezidential este situat in zona Titan -parc-Liviu Rebreanu , format din treiblocuri din care doua sunt finalizate,desfasurate pe 2S+P+13E , regasim garsoniere, apartamente cu doua si trei camere , suprafete generoase , decomandate, multiple beneficii pentru a asigura confortul viitorilor proprietari. Complexul se afla intr-o zona cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, unitati de invatamant,centre comerciale, spatii pentru recreere si centre medicale. Apartament 3 camere, 2bai , situatla etajul 1/13, suprafata utila totala 80mp, decomandat, finisaje de calitate superioara la alegere, toate utilitatiile la reteaua de oras, centrala termica de bloc . Pretul afisat nu include TVA ! Birou Vanzari Direct Dezvoltator ! Comision 0 ! Poze cu titlu de prezentare !
Bucuresti , Sector 3 Titan Vezi pe harta
80 m²
98.000 €
Ieri la 4:05
Mai multromimo.ro
Reclamație
Drumul Taberei Drumetul,vanzare garsoniera,cf1 cu balcon,bloc monolit de garsoniere cu 2lifturi,etaj 2,neimbunatatita, doar termopan,situata stradal pe BD 1 Mai,curata acte libera.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Drumul Taberei
28 m²
37.800 €
19.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Preț negociabil garsoniera la un demisol innalt, ferestre cu dimensiuni normale, are 25mp, utili, cu centrala proprie de ap, termopan , usa metalica gresie faianta, se vinde mobilata si utilata. Are vedere in spate, catre o curte interiora a blocului , un loc foarte linitistit.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Cismigiu
25 m²
29.000 €
19.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Garsoniera cu curte individuala de vanzare in zona Regina Maria/Parcul Carol, cu o suprafata totala teren de 74 mp, suprafata utila casa de 24 mp si curte libera de 50 mp. Are structura din caramida, renovata in anul 2010, constructie din caramida, cu baie, beci si o mica bucatarie. Dotari: acoperis din tabla, ferestre termopan PVC, centrala termica. Pretabil locuinta.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Parcul Carol
24 m²
75.000 €
19.10.2018
Mai multhomezz.ro
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe