Reclamație
Detalii Apartament 3 camere , decomandat , in suprafata totala utila de 78 mp , ce dispune de 2 bai si 2 balcoane , disponibil pe etajul 2 din 3 . Apartamentul este intr-un imobil nou aflat in constructie si se vinde complet finisat si racordat la toate utilitatile orasului. Finisaje Premium la alegere ! Comision 0 ! Tva 5 % inclus !
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Vitan
3 camere
94 m²
102.000 €
10.08.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Apartament cu 4 camere in bloc 2013, in zona Herastrau/Soseaua Nordului.Acesta se afla la parter/6, a fost renovat recent si beneficiaza de 130 mp utili ce compun o bucatarie deschisa spre living, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing plus alte 2 camere si o baie (tot cu cada). Proprietatea dispune si de o gradina proprie cu suprafata de 150 mp, in única proprietate. Apartamentul este utilat complet si mobilat, exceptie 2 camere Exista posibilitatea alegerii mobilierului in cele 2 camere nemobilate (chiria fiind 1850 euro)Sunt disponibile si 2 locuri de parcare subterane, la etajul -1 al blocului.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Nordului
4 camere
180 m²
379.000 €
25.07.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Ansamblu rezidențial Amplasament: Apartament 3 camere de vanzare direct la dezvoltator in sectorul 3, la numai 15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou 1 Decembrie 1918, avand ca puncte de reper marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan, Iris Mall, Metro, Jumbo, JYSK, Kika, Decathlon, Dedeman si din a doua jumatate a anului 2018 cel de-al doilea magazin Ikea. Accesul catre punctele de interes se realizeaza in maxim 10 minute pe strazi asfaltate si iluminate public. Imobil: Constructia imobilului este pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile disponibile: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa. Proprietate: Apartamentul este decomandat cu o suprafata totala de 71.45 mp utili. Acesta este alcatuit dintr-un living spatios cu acces in balcon, 2 dormitoare, o bucatarie, 2 grupuri sanitare si un hol. Facilități: Locuinta se vinde complet finisata si dotata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru baie, tamplarie PVC cu geam tripan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice. Achiziție : Direct dezvoltator. Comision zero. Modalitati de achizitie: -Plata 80% la antecontract-74.690 Euro, Avans 20%+Credit Ipotecar-77.000 Euro Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / 1 Decembrie 1918
3 camere
71 m²
74.690 €
11.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Rahova, Soseaua Salaj, sector 5, Bucuresti - Noul Confort Urban Apartament 2 camere, 63.5 mp, disponibil la etajul 4, in bloc de 10 etaje. Imobilul dispune de toate facilitatile complexului, este amplasat in bloc cu doua lifturi, 10 etaje, iar constructia este de inalta calitate, fiind realizata de constructori cu experienta. Printre materialele de calitate superioara folosite, amintim: - caramida porotherm - cadre, stalpi, plansee si diafragme de beton - termosistem din polistiren de 10cm, eps 80 - tamplarie termopan Veka 5 camere - tencuieli mecanizate Baumit - mana curenta inox - lifturi silentioase tip hotel - made in Italy Apartamentul se preda finisat la cheie, dispune de parchet in living si dormitor, gresie in hol, balcon, bucatarie si baie, faianta in baie si bucatarie, usi de interior Bella Casa, centrala termica proprie Immergas, calorifere si obiecte sanitare in baie, dar si videointerfon, prize, intrerupatoare, s.a. Pret de lista 56.900 euro, tva 5% inclus Pret Promotional 53.900 euro, tva 5% inclus Rezerva si achita avansul de 5% prin antecontract notarial pana la 15.09.2018 si primesti BONUS un voucher pentru mobilier in valoare de 1000 euro, tva inclus. Ansamblul dispune de parcari dezmembrate individual, amenajate cu pavele eco, ce pot fi achizitionate cu 2000 Euro, tva inclus. Fiecare apartament se preda bransat la toate utilitatile orasului (apa, canalizare, curent electric si gaz)si sunt contorizate individual. Accesul catre centrul Capitalei este facil, apartamentul avand acces la mijloace de transport in comun, RATB 117, 227, dar si legatura cu 32,139,220, s.a, precum si cu metroul de la Piata Unirii, in doar 15 min cu 117. Se vinde inclusiv prin credit bancar, ipotecar standard, Prima Casa, etc. Pentru detalii si vizionari suna la 0725.225.369
Bucuresti , Sector 5 Rahova Vezi pe harta
2 camere
63 m²
53.900 €
Ieri la 18:30
Mai multromimo.ro
Reclamație
Preț negociabil De vanzare studio/2 camere situat la mansarda intr-un imobil construit in 2012, semidecomandat, 57 mp utili, foarte spatios, etaj 8/8. Finisaje: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica. Utilat: masina de spalat, frigider, aragaz, TV, AC, centrala termica. Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, a fost inchiriat in ultimii ani cu 250 euro/luna. Pretabil pentru locuit sau dat spre inchiriere. Raport pret cumparare / pret chirie foarte buna (recuperarea investitiei imobiliare in 10 ani). Pretul este negociabil pentru plata cash.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Lujerului
2 camere
57 m²
32.000 €
17.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Berceni - Ap 2 camere, etaj 1 - Mutare imediata! Apartamentul pe care ti-l propun astazi este situat intr-un complex rezidential de exceptie, ferit de aglomeratia urbana si de traficul intens. Se vinde „la cheie”, asta insemnand ca vei avea in apartament: gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior, usa metalica la intrare, centrala termica proprie, calorifere din otel si obiecte sanitare in baie. Constructia solida, dar si locul in care este amplasat imobilul, intr-o zona buna, cu mult spatiu verde si cu acces direct spre artere importante ale Capitalei, fac din aceasta locuinta cea mai buna alegere. Se ofera GRATUIT consultanta, consiliere si asistenta la intocmirea documentelor pentru obtinerea unui credit bancar. MUTARE IMEDIATA - CONSTRUCTIE FINALIZATA! Se vinde si cu credit imobiliar, avans 10.000 euro! COMISION 0%
Bucuresti , Sector 4 Metalurgiei Vezi pe harta
2 camere
56 m²
57.990 €
09.10.2018
Mai multromimo.ro
Reclamație
Ansamblu rezidențial Amplasament: Garsoniera direct la dezvoltator in sectorul 3, la numai 15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou 1 Decembrie 1918, avand ca puncte de reper marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan, Iris Mall, Metro, Jumbo, JYSK, Kika, Decathlon, Dedeman si din a doua jumatate a anului 2018 cel de-al doilea magazin Ikea. Accesul catre punctele de interes se realizeaza in maxim 10 minute pe strazi asfaltate si iluminate public. Arena 5 Residence este ideal pentru cei ce isi doresc o viata linistita intr-o zona apropiata de freamatul Bucurestiului. Amplasat in zona sectorului 3, pe strada Fetesti, la doar 15 minute de Piata Unirii, complexul se diferentiaza prin design si arhitectura. Imobilul are regim de inaltime D+P+5E, si se remarca prin stilul modern ce poate fi regasit in garsonierele si apartamentele de 2 si 3 camere. ARENA 5 Residence propune noilor proprietari apartamente cu suprafete si logiI generoase, decomandate si complet finisate. Imobil: Constructia imobilului este pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile disponibile: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa. Proprietate: Garsoniera este decomandata cu o suprafata totala de 39.35 mp utili. Aceasta este alcatuita dintr-o camera , o bucatarie , un grup sanitar, un hol si un balcon. Facilități: Locuinta se vinde complet finisata si dotata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru baie, tamplarie PVC cu geam tripan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice. Achiziție : Direct dezvoltator. Comision zero. Credit Ipotecar/Cash Modalitati de achizitie: -Plata 80% la antecontract- 40.740 Euro, Avans 20%+Credit Ipotecar- 42.000 Euro. Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / 1 Decembrie 1918
39 m²
40.740 €
09.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in rond Alba Iulia, zona Bd. Unirii/ Decebal, intr-un bloc construit in anul 1993, confort 1, semidecomandat, etaj 2 din 10, complet mobilat si utilat, avand suprafata totala de 96 mp si suprafata utila de 85 mp, cu 2 grupuri sanitare, balcon, posibilitate de parcare in strada sau in rond. Se poate ajunge in 5 minute la Mall Vitan si piata, zona de promenada, terase, restaurante, minimarket si numeroase unitati bancare. Este situata la 4 statii RATB de Piata Unirii si metrou Unirii sau 2 statii RATB de statia de metrou Piata Muncii.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / P-ta Alba Iulia
3 camere
85 m²
155.000 €
04.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
ANG Holding va propune un superb apartament cu trei camere situat in zona Nerva Traian, foarte aproape de hotelul Double Tree, la doar cativa pasi de mijloacele de transport in comun. Apartamentul se situeaza la etajul 3/7 intr-un imobil finalizat in anul 1993, cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul se vinde nemobilat si neutilat. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Nerva Traian
3 camere
79 m²
139.000 €
16.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
AmplasamentGarsoniera este amplasata la aproximativ 15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou 1 Decembrie 1918. In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall, Metro, Auchan Pallady, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si din 2018 Ikea. ImobilConstructia imobilului este pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa.ProprietateGarsoniera este decomandata si are o suprafata totala de 29.7 mp utili. Aceasta este alcatuit dintr-o camera, o bucatarie, un grup sanitar, un hol si un balcon cu acces din camera.FacilitățiLocuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice. Achiziție : Direct dezvoltator. Comision 0%Pret promotional - Plata cash, avans 70% la antecontract - 30.000 Euro cu loc de parcare suprateran inclus;Pret promotional - Credit ipotecar, avans 15% la antecontract - 31.500 Euro cu loc de parcare suprateran inclus;Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,01.dec.18
1 cameră
29 m²
30.000 €
04.10.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:1. Beneficii oferite de zona:-15 minute de statie metrou-7-8 minute de statie RATB-12 minute de Auchan Titan-3 minute de scoala-Zona linistita de vile si imobile cu regim redus de inaltime-Trafic auto redus 2. Beneficii tehnice ale ofertei:-Imobil nou construit la standarde ridicate de siguranta pe structura de grinzi si stalpi de beton armat-Pereti exteriori si compartimentari din caramida eficienta termic-Izolatie exterioara polistiren 10cm-Decomandat-Suprafata 64mp-Doua balcoane-Baie prevazuta cu geam-Finisat complet - geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica la intrare, usi de interior-Centrala termica de apartament-Racordat la utilitati si contorizat individual-Imobilul este prevazut cu lift 3. Situatia juridica:-Acte la ziPretul include TVA de 5 %DIRECT DEZVOLTATOR - COMISION 0% ID ACTIV IMOB: 198115
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Titan
2 camere
64 m²
51.900 €
18.02.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Apartament 2 camere, 68 mp in imobil 2017. Imobilul este localizat in zona Vitan, cu acces facil la mijloace de transport in comun, metrou, tramvai, autobuz, cu acces la Mall Vitan , supermarket Mega Image si Lidl. Apartamentul este situat la etajul 6, si nu este finisat. Se finiseaza la momentul vanzarii, toate materialele urmand a fi alese de viitorul cumparator. Finisajele nu sunt incluse in pret, pentru acestea urmand a se adauga 3000 euro la pretul de vanzare.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Splaiul Unirii
2 camere
68 m²
87.999 €
06.10.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Va oferim spre vizionare si achizitionare un apartament format din 3 camere ,decomandate situat ,in zona Bd. Camil Ressu,la aproximativ 150 m de piatametrou si 100 m de Piata TRAPEZULUI stradal ,linga benzinaria LUKOIL,.. orice facilitate situata la o aruncatura de bat ....SUNA PENTRU O VIZIONARE !!!
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Camil Ressu
73 m²
85.000 €
06.10.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Realkom Agentie Imobiliara Unirii va ofera spre vanzare APARTAMENT 4 CAMERE DE 171 MP PE STRADA SFANTA VINERI, CU INTRARE STRADALA SI VEDERE MIXTA Comision 0% la cumparator !! Zona Unirii este cea mai dezvoltata si imoprtanta artera a Bucurestiului. Datorita constructiilor grandioase, a restaurantelor, cafenelelor cat si a imobilelor impunatoare, ramane printre cea mai cautata zona. Va invitam sa descoperiti unicul si deosebitul apartament modern, complet mobilat si utilat la 2 pasi de Piata Unirii !! Localizare : Apartamentul este localizat pe Strada Sfanta Vineri, in imediata apropiere de Piata Unirii, Tribunal Bucuresti, Biblioteca Nationala, in imobil cu intrare stradala si vedere mixta. Etaj : Apartamentul este pozitionat la etajul 4 al imobilului de 7 nivele Suprafete si componenta : Suprafata total construita a apartamentului este de 220 mp; suprafata utila este de 160 mp, iar daca includem si cele 5 balcoane de care dispune apartamentul, se ajunge la o suprafata utila totala de 171 mp. Unicitatea acestei proprietati este constituita prin plusurile pe care aceasta le detine. Pe langa cele 4 camere mari si spatioase si cele 5 balcoane, apartamentul are in dotare si o boxa la subsol de 5 mp si un garaj in subteran, toate fiind incluse in pretul de cerere !! Constructia este finalizata in anul 1996 pe structura de tip monolit. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. In imediata apropiere a imobilului, intalnim magazine, scoli, gradinite, parcuri, restaurante, baruri si cafenele, centre comerciale, etc. Daca se doreste ca apartamentul sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre Bulevardul Unirii , ca acesta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari ( Unirea Shopping Center ), etc. Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian Incalzire : Imobilul dispune de incalzire centralizata proprie a blocului. Strazile sunt amenajate, trotuarele curate si mari astfel incat seara puteti face o plimbare linistita si relaxanta….la promenada. Vederea din apartament este mixta cu orientarea cardinala spre SUD-VEST si NORD-EST, in acest fel beneficiind de lumina naturala pe tot parcursul zilei. La capitolul Finisaje si Dotari , apartamentul dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din metal, usi interioare din lemn si geamuri termopan. Agentia Imobiliara RealKom va ofera apartamente de vanzare in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii www.realkom.ro In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti noul proprietar al frumosului apartament, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara. Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie. CONTACT: CRISTI STANCIU MOBIL: 0723.620.112 E-MAIL: *** WEB: www.realkom.ro www.cristi-stanciu.ro www.imobiliare-unirii.ro www.apartamenteunirii.ro www.apartamente-vitan.ro www.imobiliare-bucurestene.ro 390.000 € 140.000 € 210.000 € 145.000 €
Unirii - Piata Unirii
297.000 €
17.10.2018
Mai multrealkom.ro
Reclamație
Va propunem spre achizitie o garsoniera superba situata in ansamblul rezidential Magurele Park. Se afla la etajul 1, dispune de finisaje premium, centrala proprie, balcon de aproximativ 6 mp si este disponibila la vanzare pentru suma de 38900 euro tva inclus. Loc de parcare inclus in pret. Comision 0%.
Bucuresti - Ilfov,Magurele,Central,Strada Atomistilor
1 cameră
40 m²
37.900 €
20.08.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Ansamblu rezidențial Amplasament Apartamentul de 3 camere este amplasat la aproximativ 15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou 1 Decembrie 1918. In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall, Metro, Auchan Pallady, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si din 2018 Ikea. Imobil Constructia imobilului este pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa. Proprietate Apartamentul de 3 camere este decomandat si are o suprafata totala de 83.8 mp utili. Aceasta este alcatuit din 1 camera de zi, 2 dormitoare, 1 bucatarie, 2 grupuri sanitare, 1 hol si 1 balcon cu acces din camera de zi.. Facilități Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice. Achiziție : Direct dezvoltator. Comision 0% Pret promotional - Plata cash, avans 70% la antecontract - 80.000 Euro cu loc de parcare suprateran inclus; Pret promotional - Credit ipotecar, avans 15% la antecontract - 84.000 Euro cu loc de parcare suprateran inclus; Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / 1 Decembrie 1918
3 camere
86 m²
80.000 €
19.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Vanzare apartament 3 camere
Strada PRAHOVA, Bucuresti, Bucuresti Ilfov
2 camere
64.55 m²
79.000 €
12.10.2018
Mai multrealpro.ro
Reclamație
Detalii Investeste inteligent in viitorul tau si cumpara-ti o casa asa cum ai visat! Imobilul este construit dupa cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta, cu solutii moderne pentru eficientizarea costurilor de intretinere, ansamblul rezidential ofera toate facilitatile de care ai nevoie: de la parcare privata si parc securizat, pana la spatii comerciale si locuri de joaca pentru copii in apropiere. Apartamentul este luminos si eficient compartimentat, cu finisaje si dotari de top, situat in apropiere de metrou Aparatorii Patriei la doar 10 minute de mers pe jos, intr-o zona aflata in plina dezvoltare si bine conectata la oras. Finisaje si dotari incluse in pretul apartamentului: • centrala termica 24 KW cu termostat si senzor detectare gaze; • calorifere; • tamplarie PVC 5 camere; • obiecte sanitare moderne de calitate superioara; • gresie si faianta import Italia; • parchet laminat dublu-click pentru trafic intens; • usi de interior din lemn de calitate superioara; • usa exterioara metalica cu sistem antiefractie; • certificat energetic clasa A; • glafuri interior/exterior; • interfon. Comision 0% TVA inclus 5%
Bucuresti,Sectorul 4
3 camere
95 m²
83.900 €
10.08.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Ultimul etaj Va oferim spre vanzare un penthouse exclusivist de 5 camere, 325 mp total utili, intr-un ansamblu rezidential premium din zona Barbu Vacarescu - Floresca situat pe Str Turnul Eiffel, intr-o zona absolut linistita la doar 150m distanta de Parcul Cricului. Ansamblul a fost finalizat si este un imobil de lux cu vecinatati de calitate beneficiind de liniste, finisaje premium si facilitati complete. Apartamentul are o pozitie privilegiata in cadrul ansamblului, fiind singur pe etaj cu o vedere panoramica superba, beneficiind de liniste si exclusivitate. Apartamentul este compus din living de 70 m2 utili, bucatarie separata de 20 m2, 2 dormitoare matrimoniale si 2 dormitoare XL, 3 bai si 2 terase. Finisajele se incadreaza in categoria lux fiind alese cu mult bun gust si o atentie deosebita la detaliile de executie: Tamplarie Aluminiu I Parchet Laminat Premium Germania I Gresie si Faianta Delta Studio Italia I Usa Intrare Blindata I Obiecte Sanitare Lux- Italia I Lift Premium Schindler I Terasa Panoramica Merita Vazut! Oferta Limitata! Persoana de contact Alin Cirstea, telefon: 0721 78 10 19
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Floreasca
5 camere
325 m²
399.000 €
12.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Vanzare apartament 2 camere Timpuri Noi, metrou, etajul 3, renovat in totalitate, finisaje superioare, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala proprie, instalatia sanitara/electrica schimbata, se vinde cu bucataria utilata complet, liber, acte la zi, 5 minute metrou, piata, facultati, Vacaresti, parcul Tineretului, Pta Norilor, Nerva Traian.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Timpuri Noi
2 camere
50 m²
70.000 €
05.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Versus Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera, in Vitan- Mall, decomandata, etaj 1/8, cu suprafata de 44 mp, 1 x baie, balcon inchis cu tamplarie termopan, 1 x bucatarie, CF I, vedere fata, an constructie 1990, bloc reabilitat termic. Imobilul este renovat, dispune de gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica la intrare, usi interior lemn, aer conditionat functional, instalatii sanitare si termice schimbate, incalzire prin termoficare. Intretinerea la zi, loc de parcare usor de gasit, zona linistita, apropiere magazine, gradinita, scoli, farmacii, mijloace RATB. Se accepta cash sau credit.
Bucuresti,Sector 3
1 cameră
61.500 €
16.10.2018
Mai multpubli24.ro
Reclamație
Detalii Propunem spre vanzare o garsoniera dubla foarte spatioasa - 43,5 mp utili, localizat in zona de Sud, Berceni, la doar 200 m (2 minute) de statia de metrou. Viitorii rezidenţi vor dispune de toate avantajele oferite de acest ansamblul: acces rapid la întreaga infrastructura a Capitalei (Supermarket-uri şi galerii comerciale: Metro, Real, Carrefour, Mall Grand Arena, Lidl, Mega Image; Pieţe agro-alimentare şi centre de aprovizionare; Unităţi de învăţământ pentru toate gradele; Spital; Centre de divertisment, recreere, parcuri), linişte şi intimitate. Blocul este bransat la toate utilitatile orasului, la telefonie fixa internet si cablu TV, accesul se face pe baza de interfon si cartele magnetice. Structura este din beton armat si zidarie din caramida Porotherm, izolatie exterioara cu polistiren si vata minerala (10 cm grosime). Terasele si balcoanele sunt izolate hidro si termo, tamplarie PVC Salamander, geam termopan, oscilobatanta. Pozele NU sunt cu titlu informativ, finisajele, instalatiile electrice, sanitare si termice sunt premium. Va asteptam la vizionare ! Comision 0% - Direct Dezvoltator !
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Metalurgiei
1 cameră
43 m²
41.500 €
07.06.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Maior Coravu Parcu National , zona verde , mijloace de trasport , motrou , bloc reabilitat , constructie 1970 , etaj 5 , apartament semidecomandat , suprafata 46 mp , curat , cadastru , intabulare. pret 60 900 € 1 324 €/m² Suprafata construita (m²) 46 m² Numarul de camere 2 Etaj 5 (din 9) Suprafata utila (m²): 46 Numarul de bai: 1 Anul constructiei: 1970 Compartimentare: semidecomandat Imprejurimi transport public zone verzi scoli farmacii zone comerciale Particularitati bucatarie utilata spatiu depozitare Comoditati conducta de gaze naturale centrala termica aer conditionat Infrastructura apa curenta canalizare
București (judet), Strada Maior Ion Coravu
2 camere
46 m²
60.900 €
09.10.2018
Mai multstoria.ro
Reclamație
Stefan cel Mare - metrou, Calea Dorobanti, Floreasca, Polona, apartament 3 camere mobilat utilat LUX, et 7/8, bloc reabilitat termic, 1 baie moderna, bucatarie mobilata si utilata LUX, masina spalat, combina frigorifica, cuptor, plita, hota, LCD, living spatios, liber, finisaje premium, parchet, temropan, gresie, faianta, usa metalica, liber.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Decebal
3 camere
66 m²
95.000 €
25.01.2018
Mai multwizmo.ro
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe