Preț negociabil Va prezentam spre vanzare un apartament cu 4 camere situat intr-o zona linistita a cartierului Micro 6 din Targoviste, aflat in imediata apropiere a Spitalului Judetean de Urgenta, dar si de scoli, gradinite si zone comerciale. Situat la etajul 1 unui bloc cu 4 nivele dotat cu acoperis, cu o suprafata construita de 60 mp, din care 52mp utili, acest apartament semidecomandat, confort II, este compartimentat astfel: - sufragerie spatioasa - 2 dormitoare - hol mare - bucatarie open space - baie. La interior apartamentul dispune de finisaje clasice, cumparatorul avand posibilitatea de a moderniza spatiul dupa bunul plac; printre imbunatatirile aduse acestui imobil regasim: - pardoseala din parchet laminat si gresie. - faianta in baie si bucatarie. - tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan. - usa metalica la intrare. - usi din PVC la interior. - incalzirea se realizeaza cu ajutorul unei CT (calorifere). Mentiune: Bucataria marita, transformata in open space, reprezinta unul din avantajele majore ale acestui apartament. Nota: Tinand cont de zona in care este situat, cat si de compartimentarea sa, IMAD IMOBILIARE recomanda spre achizitie acest imobil. Pretul de vanzare al apartamentului prezentat este de 35 000 Euro, pret negociabil.
Targoviste, Dambovita / Micro 6
4 camere
52 m²
35,000
Fri Apr 20 2018 07:06:14 GMT+0000 (UTC)
Mai multhomezz.ro
TGV3472-Vanzare apartament 3 camere et. 3 in Targoviste-zona Calea Bucuresti. Apartamentul se afla in vecinatetea Tribunalului, este confort 1, decomandat, fiind situat la etajul 3 al unui imobil cu 8 nivele, avand suprafata construita de 90 mp -suprafata utila fiind de 75 mp si este compartimentat astfel: - living - 2 dormitoare - hol -bucatarie - baie - balcon - Camerele au finisaje moderne dintre care enumeram: - ca pardoseala avem parchet laminat si gresie; - tamplaria interioara este din MDF-cea exterioara fiind din PVC si geam termopan; - incalzirea se realizeaza cu CT (calorifere) - la intrare avem usa din metal. Pretul de achizitie al apartamentului este de 58.000 Euro putin neg. Oferta TERRA IMOB TARGOVISTE - contact NON STOP - tel. 0734.151.838 . Mihaela Mateescu.
Dambovita,Targoviste,Tribunalul Nou,Calea Bucuresti
3 camere
90 m²
58,000
Fri Apr 20 2018 11:18:01 GMT+0000 (UTC)
Mai multterraimob.ro
Va prezentam spre analiza oportunitatea de a achizitiona un Apartament bine pozitionat intr-o zona foarte apreciata din cartierul Micro 6 al Municipiului Targoviste, avand in imediata vecinatate Gradinite, Scoli, zone comerciale, cat si Spitalul Judetean Targoviste, acest apartament cu 2 camere se afla la etajul 3 al unui bloc cu 4 nivele dotat cu acoperis, scara luminoasa si bine intretinuta, cu asociatie proprie de locatari; avand o suprafata utila de 38mp, semidecomandat, confort 2, apartamentul este impartit astfel: - sufragerie incapatoare - dormitor - 2 holuri - bucatarie - baie - debara. La interior apartamentul dispune de finisaje clasice, printre imbunatatirile gasite fiind: - pardoseala : parchet laminat si gresie. - tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan. - usi interioare din MDF. - usa metalica la intrare. - incalzirea se face prin CT (calorifere). - contorizare apa / gaze - separata. Mentiune: Fiind pozitionat catre sud, apartamentul beneficiaza de lumina naturala majoritate zilei, astfel este foarte luminos. Nota: Datorita zonei foarte apreciata in care se afla, cu distanta mica fata de principalele puncte de necesitate (zone comerciale, spital, institutii de invatamant cat si centru de oras), precum si a imbunatirilor interioare, IMAD IMOBILIARE recomanda spre achizitie aceasta oferta. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 22.000 Euro, pret fix.
Targoviste, Dambovita / Micro 6
2 camere
38 m²
22,000
Thu Apr 19 2018 15:52:05 GMT+0000 (UTC)
Mai multhomezz.ro
Preț negociabil Va oferim spre analiza un spatios apartament cu 2 camere, situat intr-o zona linistita a orasului Targoviste - in cartierul Micro 4, in apropierea sa aflandu-se gradinite, scoli, locuri de joaca pentru copii, zone comerciale (Mega Image Shop, Magazinul Diana) si statii de transport in comun. Aflat la etajul 3 al unui bloc cu 10 nivele dotat cu interfon si lift nou - achizitionat la inceputul anului 2018, acest apartament se bucura de vecini de calitate - scara pe care este pozitionat este una curata si ingrijita de propria asociatie de locatari. Cu o suprafata construita de 68mp, din care 56mp utili, acest apartament confort I, decomandat, este compartimentat astfel: - living - dormitor luminos - hol mare - bucatarie open space - baie - balcon spatios. Datorita faptului ca a beneficiat de curand de o renovare completa, imbunatatirile aduse in urma modernizarii sunt urmatoarele: - pardoseala din parchet laminat si gresie. - pereti indreptati - faianta in baie si bucatarie. - incalzirea se realizeaza prin CT (calorifere). - izolatie la interior. - usa metalica la intrare. - usi interioare din aluminiu si PVC cu geam termopan. - balcon inchis complet in PVC cu geam termopan. - instalatie electrica noua. - instalatie sanitara noua - polipropilena. - contoare noi - gaze si apa. Mentiune: Balconul, ce are o suprafata generoasa - peste 6mp - dispune de 2 intrari: atat din sufragerie, cat si din bucatarie. Nota: Datorita zonei foarte apreciata in care este situat, a imbunatatirilor recent aduse, dar si a suprafetei de care dispune, IMAD IMOBILIARE recomanda spre achizitie acest luminos apartament. Pretul de vanzare al apartamentului este de 35 990 Euro, pret negociabil.
Targoviste, Dambovita / Micro 4
2 camere
56 m²
35,990
Thu Apr 19 2018 12:31:17 GMT+0000 (UTC)
Mai multhomezz.ro
Apartament cu 2 camere, utilat si mobilat, suprafata construita de 59 m2, in zona Sagricom, Ulmi. Apartamentul este situat la parterul unei vile cu patru apartamente si are curte privata si ingradita de 112 m2 in fata si de 58 m2 in spate. Apartamentul are centrala, geamuri termopan tehnologie Rehau fourseasons, parchet din stejar masiv, gresie premium, faianta. In curtea din fata este o terasa acoperita de lungimea apartamentului, o alee din pavele si zona verde cu un pin argintiu de 7 m inaltime si 6 tuia coloana de 4 metri inaltime. In curtea din spate este si o casuta de depozitare de 15 m2. Apartamentul se vinde impreuna cu mobila si electrocasnicele din poze (masina de spalat Whirpool cu garantie 1 an, Smart TV Sony Bravia cu diagonala 101 cm si garantie 18 luni, combina frigorifica Indesit, aragaz Zanussi + hota, statie de osmoza inversa pentru purificarea apei). Apartamentul este din caramida si este izolat cu polistiren de granulatie griplus de 10 cm.
Targoviste, Dambovita,Dambovita,Targoviste
2 camere
52 m²
43,000
Thu Apr 19 2018 05:14:31 GMT+0000 (UTC)
Mai multromimo.ro
Vand casa batraneasca plus teren utilități lumina iar apa si gazele sunt la poarta casa se află în comuna Branesti Dambovita la 15 km de targoviste mai multe detalii la telefon
Dambovita, Targoviste
2 camere
33,000
Thu Apr 19 2018 19:34:38 GMT+0000 (UTC)
Mai multcasedevanzare.ro
TGV1001-Vanzare apartament 4 camere 100 mp in Targoviste-zona CEC. Apartamentul este situat intr-o zona buna a orasului(microraionul 3), este confort 1, decomandat, avand o suprafata utila de 94 mp - suprafata construita fiind de 100 mp si este situat la etajul 4 al unui imobil cu 8 nivele ce dispune de interfon si acoperis. Apartamentul este compus din: - Sufragerie - 3 dormitoare - hol mare - bucatarie - 2 bai - balcon - Camerele dispun de finisaje medii: ca pardoseala avem parchet melaminat si gresie, tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan iar cea interioara este din lemn, incalzirea camerelor se realizeaza cu ajutorul CT (calorifere), iar usa la intrare este metal. Imobilul este mobilat si utilat corespunzator, avand: - frigider; - masina de spalat; - aragaz; Pretul de vanzare al apartamentului este de 71.900 Euro neg. Oferta TERRA IMOB TARGOVISTE - contact NON STOP - tel. 0737.195.159 . Sorin Mateescu.
Targoviste Micro 3 Bazinul de innot
4 camere
100 m²
71,900
Fri Apr 20 2018 09:47:23 GMT+0000 (UTC)
Mai multapartamentetargoviste.ro
Va prezentam spre analiza un spatios apartament cu 2 camere, aflat la parterul unui bloc cu 4 nivele aflat in imediata vecinatate a Spitalului Judetean de Urgenta, in apropierea sa aflandu-se si scoli, gradinite si locuri de joaca special amenajate. Cu o suprafata utila de 70mp, decomandat, confort I, acest apartament luminos are urmatoarea compartimentare: - sufragerie incapatoare - camera de zi spatioasa - dormitor - hol - bucatarie - debara. Apartamentul dispune la interior de finisaje clasice, printre imbunatatirile aduse in urma renovarii regasim: - pardoseala din parchet laminat si gresie. - faianta in baie si bucatarie. - tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan. - usa metalica la intrare; usi din PVC cu geam termopan la interior. - incalzirea se realizeaza prin CT (calorifere). - izolatie termica exterioara. - instalatie electrica noua. - arcade din rigips si spoturi. Mentiune: Apartamentul dispune de constructie autorizata cu intrare direct din zona de parcare ce consta in bucatarie spatioasa si loc de parcare. Imobilul se vinde mobilat si utilat, piesele de mobilier, cat si aparatura electrocasnica fiind pastrate in bune conditii de functionare. Nota: Tinand cont de zona in care este situat, de multiplele imbunatatiri de care beneficiaza, dar si de suprafata mare de care dispune, IMAD IMOBILIARE recomanda spre achizitie acest imobil. Pretul de vanzare al apartamentului prezentat este de 36 800 euro, pret negociabil. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Targoviste , Dambovita,Micro 6
2 camere
70 m²
36,800
Ieri la Sat Apr 21 2018 09:26:24 GMT+0000 (UTC)
Mai multlajumate.ro
Dotari Acces internet: Cablu, Fibra optica, Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport, Bucatarie: Mobilata, Partial utilata, Contorizare: Contor gaz, Apometre, Contor curent electric, Electrocasnice: Aragaz, Frigider, Masina de spalat rufe, TV, Izolatii termice: Exterior, Mobilat: Complet, Pereti: Var, Faianta, Podele: Ciment mozaicat,
Targoviste,Micro 9
2 camere
30,000
Fri Apr 20 2018 09:44:38 GMT+0000 (UTC)
Mai multapartamentetargovisteglx.ro
TGV3471-Vanzare apartament 3 camere in Targoviste-zona Micro 12. Apartamentul se afla in vecinatetea RAGC-ului, este confort 1, decomandat, fiind situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 nivele, avand suprafata construita de 75 mp -suprafata utila fiind de 68 mp si este compartimentat astfel: - living - 2 dormitoare - hol -bucatarie - baie - balcon - Camerele au finisaje medii dintre care enumeram: - ca pardoseala avem parchet laminat si gresie; - tamplaria interioara este din lemn masiv-cea exterioara fiind din PVC si geam termopan; - la intrare avem usa din metal. Pretul de achizitie al apartamentului este de 42.900 Euro putin neg. Oferta TERRA IMOB TARGOVISTE - contact NON STOP - tel. 0734.151.838 . Mihaela Mateescu.
Dambovita,Targoviste,RAGC,Micro 12
3 camere
75 m²
42,900
Fri Apr 20 2018 11:28:39 GMT+0000 (UTC)
Mai multterraimob.ro
TGV1001-Vanzare apartament 4 camere 100 mp in Targoviste-zona CEC. Apartamentul este situat intr-o zona buna a orasului(microraionul 3), este confort 1, decomandat, avand o suprafata utila de 94 mp - suprafata construita fiind de 100 mp si este situat la etajul 4 al unui imobil cu 8 nivele ce dispune de interfon si acoperis. Apartamentul este compus din: - Sufragerie - 3 dormitoare - hol mare - bucatarie - 2 bai - balcon - Camerele dispun de finisaje medii: ca pardoseala avem parchet melaminat si gresie, tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan iar cea interioara este din lemn, incalzirea camerelor se realizeaza cu ajutorul CT (calorifere), iar usa la intrare este metal. Imobilul este mobilat si utilat corespunzator, avand: - frigider; - masina de spalat; - aragaz; Pretul de vanzare al apartamentului este de 71.900 Euro neg. Oferta TERRA IMOB TARGOVISTE - contact NON STOP - tel. 0737.195.159 . Sorin Mateescu.
Dambovita,Targoviste,Bazinul de innot,Micro 3
4 camere
100 m²
71,900
Fri Apr 20 2018 09:51:10 GMT+0000 (UTC)
Mai multterraimob.ro
TGV3473-Vanzare apartament 3 camere et. 3 in Targoviste-zona Micro 4. Apartamentul este confort 1, decomandat, fiind situat la etajul 3 al unui imobil cu 10 nivele, avand suprafata construita de 75 mp -suprafata utila fiind de 64 mp si este compartimentat astfel: - living - 2 dormitoare - hol -bucatarie - baie - balcon - Camerele au finisaje moderne dintre care enumeram: - ca pardoseala avem parchet masiv din stejar si gresie; - tamplaria interioara este din lemn-cea exterioara fiind din PVC si geam termopan; - incalzirea se realizeaza cu CT (calorifere) - la intrare avem usa din metal. Pretul de achizitie al apartamentului este de 41.900 Euro putin neg. Oferta TERRA IMOB TARGOVISTE - contact NON STOP - tel. 0734.151.838 . Mihaela Mateescu.
Targoviste Micro 4 Piata Aurora
3 camere
75 m²
41,900
Fri Apr 20 2018 10:05:08 GMT+0000 (UTC)
Mai multapartamentetargoviste.ro
Dotari Acces internet: Cablu, Amenajare strazi: Asfaltate, Mijloace de transport, Iluminat stradal, Climatizare: Aer conditionat, Contorizare: Contor gaz, Apometre, Contor curent electric, Dotari imobil: Lift, Acoperis, Ferestre cu geam termopan: PVC, Izolatii termice: Exterior, Jaluzele: Verticale, Pereti: Vopsea lavabila,
Targoviste,Micro 3
3 camere
53,000
Fri Apr 20 2018 09:45:09 GMT+0000 (UTC)
Mai multapartamentetargovisteglx.ro
TGV3471-Vanzare apartament 3 camere in Targoviste-zona Micro 12. Apartamentul se afla in vecinatetea RAGC-ului, este confort 1, decomandat, fiind situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 nivele, avand suprafata construita de 75 mp -suprafata utila fiind de 68 mp si este compartimentat astfel: - living - 2 dormitoare - hol -bucatarie - baie - balcon - Camerele au finisaje medii dintre care enumeram: - ca pardoseala avem parchet laminat si gresie; - tamplaria interioara este din lemn masiv-cea exterioara fiind din PVC si geam termopan; - la intrare avem usa din metal. Pretul de achizitie al apartamentului este de 42.900 Euro putin neg. Oferta TERRA IMOB TARGOVISTE - contact NON STOP - tel. 0734.151.838 . Mihaela Mateescu.
Targoviste Micro 12 RAGC
3 camere
75 m²
42,900
Thu Apr 19 2018 17:23:15 GMT+0000 (UTC)
Mai multapartamentetargoviste.ro
TGV3473-Vanzare apartament 3 camere et. 3 in Targoviste-zona Micro 4. Apartamentul este confort 1, decomandat, fiind situat la etajul 3 al unui imobil cu 10 nivele, avand suprafata construita de 75 mp -suprafata utila fiind de 64 mp si este compartimentat astfel: - living - 2 dormitoare - hol -bucatarie - baie - balcon - Camerele au finisaje moderne dintre care enumeram: - ca pardoseala avem parchet masiv din stejar si gresie; - tamplaria interioara este din lemn-cea exterioara fiind din PVC si geam termopan; - incalzirea se realizeaza cu CT (calorifere) - la intrare avem usa din metal. Pretul de achizitie al apartamentului este de 41.900 Euro putin neg. Oferta TERRA IMOB TARGOVISTE - contact NON STOP - tel. 0734.151.838 . Mihaela Mateescu.
Dambovita,Targoviste,Piata Aurora,Micro 4
3 camere
75 m²
41,900
Fri Apr 20 2018 09:53:10 GMT+0000 (UTC)
Mai multterraimob.ro
TGV2040-Vanzare apartament 3 camere in Targoviste-Micro 2. Apartamentul se afla intr-o zona buna si linistita a Municipiului Targoviste, este confort 1, decomandat, fiind situat la etajul 3 al unui imobil cu 4 nivele dotat cu intrerfon si acoperis, avand suprafata construita de 80 mp -suprafata utila fiind de 65 mp si este compartimentat astfel: - living generos - hol - 2 dormitoare - bucatarie - 2 bai - 2 balcoane. Camerele dispun de finisaje medii dintre care enumeram: - ca pardoseala avem parchet masiv si gresie; - tamplaria interioara este din lemn -cea exterioara fiind din PVC cu geam termopan; - incalzirea se realizeaza cu ajutorul CT (calorifere); - la intrare avem usa metalica; Este utilat corespunzator: - TV; - aragaz; - hota; - frigider; - masina de spalat rufe. Pretul de inchiriere al apartamentului este de 52.900 Euro neg. Oferta TERRA IMOB TARGOVISTE - contact NON STOP - tel. 0734.151.838 . Mihaela Mateescu.
Dambovita,Targoviste,Blocuri,Micro 2
3 camere
80 m²
52,900
Fri Apr 20 2018 05:10:24 GMT+0000 (UTC)
Mai multterraimob.ro
Preț negociabil Va prezentam spre analiza un spatios apartament cu 2 camere, aflat la parterul unui bloc cu 4 nivele aflat in imediata vecinatate a Spitalului Judetean de Urgenta, in apropierea sa aflandu-se si scoli, gradinite si locuri de joaca special amenajate. Cu o suprafata utila de 70mp, decomandat, confort I, acest apartament luminos are urmatoarea compartimentare: - sufragerie incapatoare - camera de zi spatioasa - dormitor - hol - bucatarie - debara. Apartamentul dispune la interior de finisaje clasice, printre imbunatatirile aduse in urma renovarii regasim: - pardoseala din parchet laminat si gresie. - faianta in baie si bucatarie. - tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan. - usa metalica la intrare; usi din PVC cu geam termopan la interior. - incalzirea se realizeaza prin CT (calorifere). - izolatie termica exterioara. - instalatie electrica noua. - arcade din rigips si spoturi. Mentiune: Apartamentul dispune de constructie autorizata cu intrare direct din zona de parcare ce consta in bucatarie spatioasa si loc de parcare. Imobilul se vinde mobilat si utilat, piesele de mobilier, cat si aparatura electrocasnica fiind pastrate in bune conditii de functionare. Nota: Tinand cont de zona in care este situat, de multiplele imbunatatiri de care beneficiaza, dar si de suprafata mare de care dispune, IMAD IMOBILIARE recomanda spre achizitie acest imobil. Pretul de vanzare al apartamentului prezentat este de 36 800 euro, pret negociabil.
Targoviste, Dambovita / Micro 6
2 camere
70 m²
36,800
Ieri la Sat Apr 21 2018 10:58:58 GMT+0000 (UTC)
Mai multhomezz.ro
TGV3472-Vanzare apartament 3 camere et. 3 in Targoviste-zona Calea Bucuresti. Apartamentul se afla in vecinatetea Tribunalului, este confort 1, decomandat, fiind situat la etajul 3 al unui imobil cu 8 nivele, avand suprafata construita de 90 mp -suprafata utila fiind de 75 mp si este compartimentat astfel: - living - 2 dormitoare - hol -bucatarie - baie - balcon - Camerele au finisaje moderne dintre care enumeram: - ca pardoseala avem parchet laminat si gresie; - tamplaria interioara este din MDF-cea exterioara fiind din PVC si geam termopan; - incalzirea se realizeaza cu CT (calorifere) - la intrare avem usa din metal. Pretul de achizitie al apartamentului este de 58.000 Euro putin neg. Oferta TERRA IMOB TARGOVISTE - contact NON STOP - tel. 0734.151.838 . Mihaela Mateescu.
Targoviste Calea Bucuresti Tribunalul Nou
3 camere
90 m²
58,000
Thu Apr 19 2018 05:24:03 GMT+0000 (UTC)
Mai multapartamentetargoviste.ro
Apartamente de 3 camere avand 82 mp utili, in imobil nou P+2, in Targoviste, Str. Prof Cornel Popa, langa parcul Chindia, bransate la gaze, electricitate, apa si canal, finisate integral ( gresie, faianta, parchet, lavabil, centrala termica proprie, usi din mdf, baia complet utilata, tamplarie pvc color cu geam termopan, spatiu exterior de joaca pentru copii, parcarea amenajata ), un loc de parcare inclus in pret. Incepand de la 55000 Euro + TVA 5% ! Informatii la: 0735166765!
Targoviste, Dambovita,Dambovita,Targoviste
3 camere
90 m²
55,000
Thu Apr 19 2018 23:53:04 GMT+0000 (UTC)
Mai multromimo.ro
TGV2855-Vanzare apartament 2 camere in Targoviste-zona Clubul Studentilor. Apartamentul este situat in vecinatea Clubului Studentilor, este confort 2, semidecomandat, se afla la parterul unui bloc cu 4 nivele dotat cu acoperis, are suprafata construita de 44 mp-cea utila este de 38 mp si este compus din: - sufragerie - dormitor - hol - bucatarie - baie - Imobilul dispune de finisaje medii dupa cum urmeaza: - ca pardoseala avem parchet laminat si gresie; - tamplaria interioara este din lemn - exterioara este din aluminiu cu geam termopan; - usa de la intrare este din metal. Pretul de vanzare al apartamentului este de 19.500 Euro neg. Mihaela Mateescu - Terra Imob 0734151838 Confort: 2 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Targoviste , Dambovita,Micro 6
2 camere
38 m²
19,500
Tue Apr 17 2018 10:52:45 GMT+0000 (UTC)
Mai multlajumate.ro
Va propunem spre vanzare un apartament de 4 camere, 2 balcoane, 2 bai, confort 1 , decomandat , situat la etajul 3 , intr-un imobil de 4 nivele , in micro2. Apartamentul beneficiaza de : centrala termica, tamplarie exterior PVC, balcoane inchise in PVC, parchet lemn fag, parchet laminat pe holuri, usa metalica la intrarea in apartament. Pret : 54000 euro, negociabil. pret 54 000 € 482 €/m² Suprafata construita (m²) 112 m² Numarul de camere 4 Etaj 3 (din 4) Suprafata utila (m²): 107 Tip proprietate: apartament Numarul de bai: 2 Stare: utilizat Anul constructiei: 1989 Orientare: est Compartimentare: decomandat Imprejurimi zone comerciale transport public zone verzi scoli Comoditati parcare masina conducta de gaze naturale centrala termica Infrastructura apa curenta canalizare electricitate
Targoviste, Dambovita
4 camere
112 m²
54,000
Tue Apr 10 2018 19:30:02 GMT+0000 (UTC)
Mai multstoria.ro
Luna aprilie debuteaza cu o noua oferta de vanzare-un apartament tip Aurora, cu trei camere, decomandat, confort 1, situat in micro 5, la etajul unu al unui bloc cu opt nivele! Apartamentul dispune de centrala termica, tamplarie exterioara termopan, gresie, faianta, parchet, etc., si se pooate vinde, optional, mobilat si utilat! Prezinta si avantajul predarii imediate dupa achizitionare, fiind liber! Pret promovare-45 700 euro, negociabil!
Targoviste, Dambovita / Micro 5
3 camere
68 m²
45,700
Mon Apr 02 2018 20:29:23 GMT+0000 (UTC)
Mai multhomezz.ro
Dotari Acces internet: Cablu, Wireless, Fibra optica, Alte spatii utile: Dressing, Amenajare strazi: Asfaltate, Mijloace de transport, Iluminat stradal, Bucatarie: Utilata, Mobilata, Contorizare: Apometre, Contor curent electric, Contor gaz, Dotari imobil: Interfon, Acoperis, Electrocasnice: Masina de spalat rufe, Aragaz, TV, Hota, Frigider, Ferestre cu geam termopan: PVC, Izolatii termice: Exterior,
Targoviste,Micro 9
2 camere
34,500
Fri Apr 13 2018 16:07:53 GMT+0000 (UTC)
Mai multapartamentetargovisteglx.ro
Va propunem spre vanzare un apartament de 3 camere, 2 bai , confort 1, decomandat, situat la etajul 2 al unui bloc de 4 micro 11, zona Penny Market. Apartamemntul beneficiaza de : central termica, calorifere aluminiu, tamplarie exterior PVC, balcon inchis in PVC, gresie, faianta , parchet laminat, izolat exterior, usa metalica la intrarea in apartament. Pret : 41000 euro. pret 41 000 € 526 €/m² Suprafata construita (m²) 78 m² Numarul de camere 3 Etaj 2 (din 4) Suprafata utila (m²): 70 Tip proprietate: apartament Numarul de bai: 2 Stare: utilizat Anul constructiei: 1985 Orientare: est Compartimentare: decomandat Imprejurimi zone comerciale zone verzi scoli Particularitati balcon inchis Comoditati parcare masina conducta de gaze naturale centrala termica Infrastructura apa curenta canalizare electricitate
Targoviste, Dambovita
3 camere
78 m²
41,000
Tue Apr 10 2018 19:39:19 GMT+0000 (UTC)
Mai multstoria.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Târgovişte, De vanzare, apartament