54.000 €
2 camere
etaj 4 din 8
43.000 €
2 camere
60 m²
Craiova , Dolj,Aeroport
60.000 €
2 camere
55 m²
1 etaj
Craiova , Dolj Bloc 15A, 21, Calea București, Brazda lui Novac, Craiova, Dolj, 200678, Romania,George Enescu
39.959 €
2 camere
48.79 / 48.79 / -
etaj 8 din 8
Craiova, zona Craiovita Noua
85.000 €
3 camere
82 / 82 / -
etaj 3 din 4
67.000 €
2 camere
60 m²
etaj 3 din 8
Apartament de vanzare in Craiova, Dolj, Craiovita, Bdul Dacia/ Hanul Craiovita (Valabila din 15/07/2019 )
56.500 €
3 camere
55 / 55 / -
4 etaj
Dolj,Craiova,Craiovita Noua
37.490 €
1 cameră
37.49 / 37.49 / -
4 etaj
Craiova, zona Cornitoiu
68.000 €
2 camere
52 m²
Apartament de vanzare in Craiova, Dolj, Rovine, Bld. Nicolae Iorga
1 - 24 din 4.359 Rezultate
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Craiova, Apartamente de vânzare

Considerat capitala Olteniei, Orasul Craiova este cea mai mare asezare urbana din regiune, situandu-se de asemenea in topul celor mai mari orase din Romania. Resedinta a judetului Dolj, aceasta a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare infloritoare, fiind clasata printre cele mai frumoase orase ale tarii. In general, cei din satele din apropiere vin in acest oras pentru a gasi un loc de munca sau a invata la o anumita facultate. Din pacate, nu toti sunt obisnuiti cu naveta si se hotarasc sa se mute aici singuri sau cu familia, cumparand un apartament.

Avand in vedere ca multi doresc sa se mute impreuna cu familia, acestia trebuie sa ia decizia corecta cu privire la un apartament de vanzare Craiova si, avand in vedere ca nu sunt din oras, nu stiu care sunt ofertele la apartamente Craiova si incep sa caute pe tot felul de site-uri. Unul dintre acestea este Flatfy, un portal care te redirectioneaza catre site-ul pe care se afla anuntul unui proprietar, pentru a putea lua legatura usor cu el. Acesta are o pagina speciala pentru “apartamente de vanzare Craiova” care contine instrumente pentru o cautare personalizata. Astfel, utilizatorul poate cauta apartamente cu 2 camere, cu 3 camere sau chiar cu 1 camere, noi sau ieftine.

Echipa motorului de cautare Flatfy dispune de o gama larga de anunturi, aceasta fiind partenera cu peste 300 de site-uri in acest moment. In plus, ii poate ajuta sip e cei care se ocupa de vanzari apartamente Craiova, acesta putand sa le promoveze anunturile daca se afla pe un alt site. Acesta este prezent in peste 35 de tari, acoperind aproximativ toate regiunile acestora. In ceea ce priveste orasul Craiova, Flatfy a adunat peste 4 000 de anunturi care contin anunturi cu apartamente de vanzare in Craiova. Astfel, poti accesa site-ul printr-o singura cautare cu “apartamente de vanzare Craiova flatfy” sau poti sa iti descarci direct aplicatia mobila de pe magazinul oficial Google Play.

Fie ca vrei sa vinzi un apartament in Craiova, fie ca esti, de exemplu, un proaspat student care isi cauta unde sa locuiasca, motorul Flatfy te poate ajuta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina “Craiova apartamente de vanzare”, sa selectezi preferintele pentru apartamentul dorit, iar motorul va selecta anunturile cu apartamente de vanzare in Craiova potrivite pentru tine. Astfel, avantajul acestui motor este faptul ca este usor de utilizat, fara a da batai de cap utilizatorilor. Incearca si tu Flatfy!

Acest site utilizează cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Prin utilizarea serviciilor noastre permiteți utilizarea cookie-urilor noastre. Info
Nici o problemă!