Cazare tip Hotelier Schitu Golesti, Arges. / Pensiune 2 stele 7 camere cu 2 /3 locuri Pret = 50 e / loc Se negociaza functie de locuri ocupate si perioada solicitata.
7 camere
50
16.02.2018
Mai multmmimobiliarexpert.ro
Propunem spre inchiriere un apartament de 3 camere in vila, cu intrare separata, desfasurat pe parter si etajul unu, situat pe Strada Schitu Magureanu. Spatiul a fost inchiriat timp de 9 ani unui centru medical. nu are Comision: standard imediata
Bucuresti, Sector 1, zona Cismigiu
3 camere
1.175
16.05.2018
Mai multimobiliare.ro
Preț negociabil Casa de inchiriat in zona Cismigiu-Sala Radio, SINGURA IN CURTE, compusa din 4 camere ( 3 decomandate + una de trecere; are 2 intrari; suprafata aproximativ 100 mp; curte 50 mp; este nemobilata, cu bucataria nemobilata / neutilata; EXISTA APA TRASA IN 3 CAMERE; este renovata, iar ca dotari: 2 grupuri sanitare, 3 x aer conditionat, alarma, centrala proprie. Este pretabila firme/birouri/cabinet medical/stomatologic ( fara locuit ). Pretul este usor discutabil. Vecini: Calea Victoriei, Stirbei Voda, Mihail Kogalniceanu, Regina Elisabeta, Izvor, Eroilor, Schitu Magureanu si Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Cismigiu
4 camere
100 m²
800
13.04.2018
Mai multhomezz.ro
Inchiriez VILA P + E1 + E2 + M - Restaurant - Pensiune Campulung Muscel, Arges. SAU REGIM HOTELIER. NOU, / se vinde sau inchiriaza cu breend si firma, inaugurata 1 dec. 2011. finisage de lux 3 stele. Nr. Camere: 17, Nr. Locuri: 33, 17 bai + 2 grupuri sanitare, bar zi/ noapte, bucararie utilata ultramodern, beci sala conferinta, sala restaurant. teren aferent 1400 mp extins la 1700 mp. Situata intr-un loc pitoresc, in Campulung, pensiunea este alegerea perfecta pentru cei care doresc un sejur de neuitat in imprejurimile primei capitale a Tarii Romanesti. Clasificata la 3 stele, pensiunea ofera cazare in camere spatioase, moderne, dotate cu grup sanitar propriu, televizor, internet, incalzire centrala si apa calda permanent. Ofera servicii de calitate si posibilitatea de inchiriere pentru diverse ocazii. Va stau la dispozitie cele 15 camere precum si restaurantul ce dispune de o capacitate de 130 de locuri ideal pentru mese festive sau intalniri de afaceri. Situat in centrul orasului, pe malul Raului Targului, restaurantul Maestro ofera o mare varietate de preparate culinare gata sa satisfaca toate gusturile la preturi accesibile tuturor buzunarelor. Situat la 54 Km de Pitesti si 87 km de Brasov, pe Drumul National 73, orasul Campulung si imprejurimile sale au fost intotdeauna o legatura activa a tarii Romanesti cu Transilvania. Accesul din Ardeal se face prin Culoarul Rucar-Bran iar din Bucuresti pe Autostrada A1 si DN Pitesti - Campulung sau prin Targoviste. Campulung, un oras de munte, impreuna cu numeroase comune marginase in care traiesc cca 150.000 de locuitori, se afla intr-o depresiune marginita la sud de dealuri inalte, numite de localnici muscele, iar spre nord, est si vest de muntii Iezer-Papusa - o prelungire sudica a muntilor Fagaras, cei mai inalti din Romania, Piatra Craiului si Leaota, masive ce au altitudini cuprinse intre 2000 si peste 2500 m. In nordul depresiunii Campulung, intre Raul Doamnei si Dambovita, se inalta masivul Iezer, unitate de relief distincta. Legatura intre creasta Fagarasului si masivul Iezer se face prin culmea mai joasa Mezea - Otic. Din masiv se prelungesc spre S si S - E mai multe culmi netede: Plaiul lui Patru, Plaiul Iezerului Mare, Plaiul Vacarea si culmea prelunga Danciu-Portareasa - Zanoaga. Ceilalti munti care se invecineaza cu depresiunea Campulungului sunt: Papusa, Leaota si Piatra Craiului. Aceasta depresiune este una dintre cele mai bine individualizate din tara, la sud cu dealuri inalte subcarpatice acoperite cu pasuni, fanete si pomi fructiferi, numite de locuitori muscele. Un sistem intreg de drumuri leaga satele mai apropiate sau mai indepartate de oras, cum ar fi: Leresti, Valea Mare - Pravat, Voinesti, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Schitu Golesti, Matau si Valea Romanestilor. Satele din zona submontana sunt situate in peisaje idilice, avand un potential turistic de prim rang. + 600 mp spatii comercoale (birouri). / Pret = 3900 euro.
17 camere
3.900
16.02.2018
Mai multmmimobiliarexpert.ro