Nu s-a găsit nimic
4 camere
200 m²
800 €
26.12.2016
Casa 4 camere Sannicolau Mic, se afla intr-o zona frumoasa si linistita de case. Casa 4 camere Sannicolau Mic, constructie din caramida, frontul stradal este de 15 ml. Imobilul are 2 intrari, prin prima intrare se poate intra intr-un hol mare, 3 camere spatioase, 2 bai. Pe a doua intrare se intra intr-o incapere mare amenajata pentru bar , cu 2 grupuri sanitare. In curte se afla o camera tehnica, un foisor din lemn amenajat cu marmura, acoperit cu tigla care are suprafata de 60 mp, gratar din caramida, pivnita amenajata tip rustic, gradina mare. Casa 4 camere Sannicolau Mic, renovata recent, are parchet laminat, gresie, faianta, geamurile si usile sunt din termopan, poarta automatizata, incalzirea este cu centrala proprie pe gaz.
Mai mult lajumate.ro
2 camere
20.000 €
04.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 cam in orasul localitatea Sannicolau Mare.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sannicolau Mare.Pretul de vinzare a acestei case este de 20000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
33.000 €
01.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 cam. in orasul orasul Sannicolau Mare.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din orasul Sannicolau Mare.Pretul de vanzare a acestei case este de 33000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
30.500 €
22.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam. in orasul orasul Sannicolau Mare.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sannicolau Mare.Pretul de vinzare a acestei case este de 30500 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
55.000 €
08.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam. in orasul localitatea Sannicolau Mare.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sannicolau Mare.Pretul de vinzare a acestei case este de 55000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
160.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 2 camere in orasul loc. Sannicolau Mare.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sannicolau Mare.Pretul de vinzare a acestei case este de 160000 ron. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
150 m²
60.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 5 cam. in orasul localitatea Sannicolau Mare.Casa este ,supr. utila 150 m2. Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Sannicolau Mare.Pretul de vanzare a acestei case este de 60000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
800 m²
40.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 camere in orasul orasul Sannicolau Mare.Casa este ,avand o suprafata utila 800 mp. Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sannicolau Mare.Pretul de vinzare a acestei case este de 40000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
350 m²
150.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam. in orasul orasul Sannicolau Mare.Casa este ,supr. utila 350 m.p.. Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Sannicolau Mare.Pretul de vinzare a acestei case este de 150000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
45.000 €
26.04.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 cam in orasul orasul Sannicolau Mare.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sannicolau Mare.Pretul de vanzare a acestei case este de 45000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
1 cameră
45.000 €
26.04.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 1 camera in orasul orasul Sannicolau Mare.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din orasul Sannicolau Mare.Pretul de vanzare a acestei case este de 45000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
8 camere
350 m²
150.000 €
29.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 8 camere in orasul orasul Sannicolau Mare.Casa este ,suprafata utila 350 m.p.. Acesta se afla in zona zona Sannicolau Mare, una dintre cele mai dorite zone din orasul Sannicolau Mare.Pretul de vinzare a acestei case este de 150000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro