Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Costineşti, De inchiriat, casa

Casa Costinesti central

Costinesti , Constanta
4 camere
130 m²
159,000
Tue Dec 12 2017 10:23:51 GMT+0000 (UTC)
Va prezentam spre vanzare o fosta pensiune si restaurant situata chiar pe malul marii plaja statiunii turistice Eforie Sud. Casa poate fi folosita pentru turism, restaurant, locuit, inchiriat sau sediu de firma pentru administrare afacere la distanta. Investitia merita toti banii si poate fi o mica afacere pentru o familie cu copii si bunici deoarece are langa casa gradinita, scoala, liceu, farmacie, clinica medici, supermarket si microbuze care preiau copii de acasa si ii readuc acasa zilnic. Casa este vis. Pentru detalii consultanti nostri va stau la dispozitie! COD: CA742
Mai multlajumate.ro
5 camere
125 m²
89,000
Tue Nov 28 2017 16:47:47 GMT+0000 (UTC)
OFERTA AVANTAJOASA - Particular - Vand vila Costinesti 8 camere situata la 5 minute de plaja,constructie 2002, teren suprafata totala 433 mp, parter 2 camere, etaj 3 camere, mansarda 3 camere, 2 bai si este ideala pentru locuit si inchiriat pe timp de vara. GAZELE NATURALE SUNT IN POARTA Vila dispune si de o terasa acoperita, balcon acoperit,sobe de teracota,internet, cablu TV. Casa este mochetata, gresie si faianta in bai si pe hol, termopane si izolatie exterioara Pe proprietate se gasesc: fantana si apa potabila, canalizare stradala si fosa septica , dus cu panou solar si toaleta, barbeque. Curtea este mare si spatioasa si este amenajata cu pomi fructiferi, gradina, are suficiente locuri de parcare pentru turisti, loc de joaca pentru copii . Soala, gradinita, farmacii si magazine se afla in imediata apropiere a proprietatii. Pret 89.000 euro negociabil. Suntem deschisi ofertelor dumneavoastra. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro

Costinesti - casa 21 camere

Costinesti , Constanta
5 camere
562 m²
225,000
Tue Nov 14 2017 14:06:26 GMT+0000 (UTC)
Locatia are 2 corpuri de casa: Corpul 1: *Parter: un apartament de 134 mp format din 4 camere, bucatarie, baie si hol; *1 beci de 12 mp * 3 wc de serviciu cu dus (construite la exterior) pentru folosinta turistilor de la mansarda : *Mansarda: pentru inchiriat 6 camere, hol, 1 wc de serviciu cu dus, plus 2 balcoane. Corpul 2: *Parter: 3 camere cu bai proprii, tv, minifrigidere, 1 camera de serviciu-spalatorie lenjerie; 1 terasa acoperita de 12 mp cu mese+scaune si bucatarie pentru turisti cu toate utilitatile necesare; *La subsolul camerei de serviciu se mai afla un beci de 12 mp. *Etaj: 6 camere cu bai proprii, tv, minifrigidere; Terasa sub umbra deasa a pomilor se afla intre corpul de cladire 1 si 2 si are mese si scaune pentru 30 turisti. Atat in fata casei cat si pe lateral se afla bolta de vie ceea ce asigura intregii locatii o umbra benifica tuturor pentru zilele toride de vara Distanta pana la parcul de distractii si statia CFR halta tabara Costinesti este de 150m iar pana la mare (pe directia obeliscului) distanta este de 500m Casa are clientela formata pentru inchiriat in sezonul estival si pentru cei doritori se poate vinde si societatea (intreprindere individuala) pretul fiind separat. Societatea este clasificata si toata locatia are contract de mentenanta cu o firma de paza. Locatia dispune si de un garaj de 20 mp la parter iar deasupra lui de 2 camere de cate 10 mp care pot fi folosite pentru cazare. Mai este construit si un spatiu de 12 mp care poate fi folosit ca spatiu comercial iar deasupra inca o camer pentru turisti. In apartamentul de la parter din corp de cladire 1 incalzirea se face cu calorifere de la centrala proprie pe gaze si este dusa coloana si la mansarda, coloana tur - retur cu racord la calorifer doar intr-o camera. Sufrageria are si o soba tip semineu functionala, de efect in zilele de sarbatoare din timpul iernii. Apa calda se asigura in corp de cladire 1 la baie si bucatarie atat de la centrala termica cat si de la instalatie solara. Pentru toate celelalte bai care deservesc turistii apa calda se asigura numai din panourile solare. Pentru gratar sunt asigurate 2 gratare mobile si unul zidit. Toate camerele atat in corpul de cladire 1, 2 si toate cate mai sunt se vand cu toate dotarile existente. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro
100,000
Thu Nov 03 2016 01:08:09 GMT+0000 (UTC)
Vand casa compusa din 7 camere, pentru inchiriat sunt 5 camere: doua camere cu baie comuna, una dn aceste camere este dotata cu soba pe colt, o camera cu baie si bucatarie propriei si soba , 2 camere cu baie si wc afara. Alte 2 camere mici folosite ca depozitare, Mai sunt doua magazii, doua padocuri caini, 2 wc-uri si doua dusuri in curte, o bucatarie in curte. Constructia este din 1970 construita din piatra, geamuri si usi termopan, renovata in 2006, acoperis nou tabla Coilprofil Parcare betonata in curte pentru 5 masini. Bolta din vita de vie pentru umbra la corturi. Copertina in curte la mese. O parte din curte pavata cu gresie. In curte este bolta de vita de vie, o magnolie stelata alba de 4 m care infloeste, flori foarte multe. Casa este situata la 7 minute de plaja si de discoteca Tineretului Prețul este de 100.000 euro negociabil, accept si schimburi in zona Strejnic, Busteni, Sinaia, Comarnic sau Bucuresti. Mai multe detalii la telefon.
Mai multadmart.ro

Case-Vile, Vile

Constanta, Costinești, gara, rezidentiala, Str. Delfinului nr.48
7 camere
260 m²
150,000
Wed Jun 08 2016 09:43:10 GMT+0000 (UTC)
Centre comerciale Magazine Mijloace de transport in comun Imobilul se afla intr-un ansamblu rezidential Iluminat stradal Alei amenajate Camera tehnica Cablu tv Instalatie solara Faianta Frigider Plita electrica Plita pe gaze Cuptor electric Masina de spalat rufe Aspirator Fier de calcat Cuptor cu microunde Cafetiera Prajitor de paine Hota Imobil vila in Costinesti in cartier de vile, zona linistita, distanta pana la malul marii 300m . Proiect unicat, teren 334 mp, amprenta la sol 138 mp, suprafata utila 260 mp cu terase; demisol, p ,e ,m. Demisol: dormitor, bucatarie, spatii tehnice; Parter: garsoniera cu intrare separata, baie, chicineta, terasa; living spatios 41 mp cu acces dublu, bucatarie deschisa, loc luat masa, baie, hol, terasa; Etaj: 3 dormitoare: un apartament cu baie si terasa separate; 2 dormitoare cu o baie cu cada si terasa; Mansarda: camera cu belvedere. Curte amenajata cu instalatie de stropire automata. Instalatie solara de incalzire a apei. Finisaje si lucrari ascunse de foarte buna calitate. Materiale utilizate: zidarie Wienerberger cu structura din beton; acoperis sindrila bituminoasa (Certainteed), tamplarie termopan (Trocal), gresie si faianta, apa, canal, curent electric. Se vinde complet mobilata si utilata. garsoniera este izolata se poate inchiria separat; se vinde cu tot mobilata, si echipata; in 2 ore 2,5 ore se junge din Bucuresti la Costinesti; tamplarie Trocal; Invelitoare cu sindrila bituminoasa Cetrai Teed (USA) gresie terase italieneasca; Nu are centrala termica.
Mai multdirectproprietar.ro