4 camere
135 €
04.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de inchiriere casa cu 4 camere in orasul orasul Costinesti.Casa este . Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din loc. Costinesti.Pretul de inchiriere a acestei case este de 135 ron. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de inchiriere, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de inchiriere casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
1.200 €
10.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de inchiriere casa cu 4 cam. in orasul localitatea Costinesti.Casa este . Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din loc. Costinesti.Pretul de inchiriere a acestei case este de 1200 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de inchiriere, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de inchiriere casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro

Casa Crinis

23 August , Constanta
5 camere
300 m²
150 lei
08.06.2017
Situată într-o zonă liniștită a litoralului Marii Negre, fără a fi afectată de aglomerație și zgomot casa de vacanta este o oază de liniște și refacere. Casa de vacanta este localizata in comuna 23 August, o parte a litoralului mai putin frecventata de turisti, dar mai libera, situata intre Statiunea Olimp si Statiunea Costinesti. Aceasta ofera turistilor, pe langa servicii de calitate si diverse activitati agroturistice estivale, ce reprezinta un adevarat deliciu, in special pentru turistii sositi aici cu familia. Casa Crinis dispune la etajele superioare de 5 camere duble, doua dintre ele avand bai proprii, la parter un living deschis si spatios, o bucatarie moderna cu toate utilitatile din dotare, iar la exterior spatiu de joaca, leagan, gratar etc. Când vremea este frumoasă, oaspeţii se pot relaxa în grădină și pot utiliza grătarul pentru a pregăti o masă delicioasă. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Dotari camere : - Camerele dispun de: minibar, baie, balcon si sunt complet utilate: pat matrimonial, dulap, noptiera, tv hd, Wi-FI, baie, apa calda non stop. - Pensiunea este un loc ideal pentru familiile cu copii pentru ca acestia se pot juca in siguranta in curtea plina de pomi si flori. - Micul dejun este inclus in pretul de cazare – specialitatea casei sunt produsele traditionale romanesti. Preturi : Camera dubla – 150 lei / zi Camera dubla (baie proprie) – 180 lei / zi Mobil : 0765 093 156
Mai mult lajumate.ro
5 camere
125 m²
89.000 €
26.02.2017
OFERTA AVANTAJOASA - Particular - Vand vila Costinesti 8 camere situata la 5 minute de plaja,constructie 2002, teren suprafata totala 433 mp, parter 2 camere, etaj 3 camere, mansarda 3 camere, 2 bai si este ideala pentru locuit si inchiriat pe timp de vara. GAZELE NATURALE SUNT IN POARTA Vila dispune si de o terasa acoperita, balcon acoperit,sobe de teracota,internet, cablu TV. Casa este mochetata, gresie si faianta in bai si pe hol, termopane si izolatie exterioara Pe proprietate se gasesc: fantana si apa potabila, canalizare stradala si fosa septica , dus cu panou solar si toaleta, barbeque. Curtea este mare si spatioasa si este amenajata cu pomi fructiferi, gradina, are suficiente locuri de parcare pentru turisti, loc de joaca pentru copii . Soala, gradinita, farmacii si magazine se afla in imediata apropiere a proprietatii. Pret 89.000 euro negociabil. Suntem deschisi ofertelor dumneavoastra.
Mai mult lajumate.ro
5 camere
200 m²
90.000 €
05.01.2017
Vand casa in Costinesti, jud Constanta Casa compusa din 7 camere pentru inchiriat sunt 5 camere: doua camere cu baie comuna, una dn aceste camere este dotata cu soba pe colt, o camera cu baie si bucatarie propriei si soba , 2 camere cu baie si wc afara. Alte 2 camere mici folosite ca depozitare, Mai sunt doua magazii, doua padocuri caini, 2 wc-uri si doua dusuri in curte, o bucatarie in curte. Constructia este din 1970 construita din piatra, geamuri si usi termopan, renovata in 2006, acoperis nou tabla Coilprofil Parcare betonata in curte pentru 5 masini. Bolta din vita de vie pentru umbra la corturi. Copertina in curte la mese. O parte din curte pavata cu gresie. In curte este bolta de vita de vie, o magnolie stelata alba de 4 m care infloeste, flori foarte multe. Casa este situata la 7 minute de plaja si de discoteca Tineretului Prețul este de 100.000 euro negociabil, accept si schimburi in zona Strejnic, Ploiesti, București, Busteni, Sinaia, Comarnic,
Mai mult lajumate.ro
100.000 €
03.11.2016
Vand casa compusa din 7 camere, pentru inchiriat sunt 5 camere: doua camere cu baie comuna, una dn aceste camere este dotata cu soba pe colt, o camera cu baie si bucatarie propriei si soba , 2 camere cu baie si wc afara. Alte 2 camere mici folosite ca depozitare, Mai sunt doua magazii, doua padocuri caini, 2 wc-uri si doua dusuri in curte, o bucatarie in curte. Constructia este din 1970 construita din piatra, geamuri si usi termopan, renovata in 2006, acoperis nou tabla Coilprofil Parcare betonata in curte pentru 5 masini. Bolta din vita de vie pentru umbra la corturi. Copertina in curte la mese. O parte din curte pavata cu gresie. In curte este bolta de vita de vie, o magnolie stelata alba de 4 m care infloeste, flori foarte multe. Casa este situata la 7 minute de plaja si de discoteca Tineretului Prețul este de 100.000 euro negociabil, accept si schimburi in zona Strejnic, Busteni, Sinaia, Comarnic sau Bucuresti. Mai multe detalii la telefon.
Mai mult admart.ro
2 camere
180.000 €
04.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 cam. in orasul localitatea Costinesti.Casa este . Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din loc. Costinesti.Pretul de vanzare a acestei case este de 180000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
55.000 €
30.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam in orasul orasul Costinesti.Casa este . Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din loc. Costinesti.Pretul de vinzare a acestei case este de 55000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro

Case-Vile, Vile

Constanta, Costinești, gara, rezidentiala, Str. Delfinului nr.48
7 camere
260 m²
150.000 €
08.06.2016
Centre comerciale Magazine Mijloace de transport in comun Imobilul se afla intr-un ansamblu rezidential Iluminat stradal Alei amenajate Camera tehnica Cablu tv Instalatie solara Faianta Frigider Plita electrica Plita pe gaze Cuptor electric Masina de spalat rufe Aspirator Fier de calcat Cuptor cu microunde Cafetiera Prajitor de paine Hota Imobil vila in Costinesti in cartier de vile, zona linistita, distanta pana la malul marii 300m . Proiect unicat, teren 334 mp, amprenta la sol 138 mp, suprafata utila 260 mp cu terase; demisol, p ,e ,m. Demisol: dormitor, bucatarie, spatii tehnice; Parter: garsoniera cu intrare separata, baie, chicineta, terasa; living spatios 41 mp cu acces dublu, bucatarie deschisa, loc luat masa, baie, hol, terasa; Etaj: 3 dormitoare: un apartament cu baie si terasa separate; 2 dormitoare cu o baie cu cada si terasa; Mansarda: camera cu belvedere. Curte amenajata cu instalatie de stropire automata. Instalatie solara de incalzire a apei. Finisaje si lucrari ascunse de foarte buna calitate. Materiale utilizate: zidarie Wienerberger cu structura din beton; acoperis sindrila bituminoasa (Certainteed), tamplarie termopan (Trocal), gresie si faianta, apa, canal, curent electric. Se vinde complet mobilata si utilata. garsoniera este izolata se poate inchiria separat; se vinde cu tot mobilata, si echipata; in 2 ore 2,5 ore se junge din Bucuresti la Costinesti; tamplarie Trocal; Invelitoare cu sindrila bituminoasa Cetrai Teed (USA) gresie terase italieneasca; Nu are centrala termica.
Mai mult directproprietar.ro
3 camere
21 m²
400.000 €
08.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 camere in orasul localitatea Costinesti.Casa este ,supr. utila 21 mp. Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din orasul Costinesti.Pretul de vanzare a acestei case este de 400000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
110.000 €
08.06.2016
3Vile de vanzare:Vila de locuit(3camere)+2Vile pt inchiriat(8camere). Afacere la cheie!!! Pensiunea este situata in statiune la o distanta de apoximativ 15 minute de plaja pe un teren de 840 mp si cuprinde: 1 vila de locuit compusa din living cu bucatarie open space, 2 dormitoare si 2 bai + inca 2 vile pentru cazare. Unitatea de cazare este compusa din 2 vile structurate pe doua nivele cu o capacitate de cazare de 24 locuri in 8 camere duble matrimoniale si pat suplimentar. Camerele sunt dotate fiecare cu:pat matrimonial,aer conditionat,frigider,televizor, televiziune prin cablu baie proprie cu cabina de dus si boiler electric. In curtea interioara exista o bucatarie cu salon de luat masa destinate turistilor. Mai exista 2 foisoare si parcare betonata pentru 10 masini pe 200 mp. Incalzire pe centrala cu lemne, centrala electrica si solara, dar au ajuns si gazele in zona.
Mai mult lajumate.ro
12 camere
300 m²
150.000 €
08.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 12 cam. in orasul localitatea Costinesti.Casa este ,supr. util 300 m2. Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din loc. Costinesti.Pretul de vanzare a acestei case este de 150000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
1.200 m²
525.000 €
07.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 23 cam in orasul orasul Costinesti.Casa este ,supr. util 1200 m2. Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din orasul Costinesti.Pretul de vinzare a acestei case este de 525000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
151 m²
58.000 €
08.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 cam. in orasul localitatea Costinesti.Casa este ,supr. util 151 mp. Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din loc. Costinesti.Pretul de vanzare a acestei case este de 58000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
8 camere
78.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 8 cam in orasul orasul Costinesti.Casa este . Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Costinesti.Pretul de vinzare a acestei case este de 78000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
11 camere
500 m²
75.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 11 cam. in orasul loc. Costinesti.Casa este ,avand o suprafata utila 500 mp. Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Costinesti.Pretul de vanzare a acestei case este de 75000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
7 camere
260 m²
150.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 7 camere in orasul orasul Costinesti.Casa este ,supr. util 260 m.p.. Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Costinesti.Pretul de vinzare a acestei case este de 150000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
20 camere
433 m²
260.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 20 cam. in orasul localitatea Costinesti.Casa este ,supr. util 433 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Costinesti.Pretul de vanzare a acestei case este de 260000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
9 camere
215.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 9 cam in orasul orasul Costinesti.Casa este . Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din orasul Costinesti.Pretul de vanzare a acestei case este de 215000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
8 camere
76.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 8 cam in orasul loc. Costinesti.Casa este . Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din orasul Costinesti.Pretul de vanzare a acestei case este de 76000 ron. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
7 camere
150.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 7 cam. in orasul loc. Costinesti.Casa este . Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din orasul Costinesti.Pretul de vinzare a acestei case este de 150000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
151 m²
58.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 cam. in orasul loc. Costinesti.Casa este ,suprafata 151 mp. Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Costinesti.Pretul de vanzare a acestei case este de 58000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
11 camere
825 m²
430.000 €
12.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 11 cam in orasul loc. Costinesti.Casa este ,supr. util 825 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din orasul Costinesti.Pretul de vinzare a acestei case este de 430000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
7 camere
59.990 €
22.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 7 cam in orasul orasul Costinesti.Casa este . Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Costinesti.Pretul de vanzare a acestei case este de 59990 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
8 camere
285.000 €
10.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 8 cam. in orasul loc. Costinesti.Casa este . Acesta se afla in zona zona Epava, una dintre cele mai dorite zone din loc. Costinesti.Pretul de vinzare a acestei case este de 285000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
75.000 €
10.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 2 camere in orasul orasul Costinesti.Casa este . Acesta se afla in zona zona Costinesti, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Costinesti.Pretul de vanzare a acestei case este de 75000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro