5 camere
450 m²
1,190
Fri Jan 19 2018 18:34:17 GMT+0000 (UTC)
Vă oferim spre închiriere o vilă impresionantă, situată în Localitatea Corunca, în apropierea orașului, la stradă principală. Vila tip P+3 E ocupă o suprafață de 450 mp pe un teren de 5.000 mp și dispune de o grădină frumos amenajată. Proprietatea este compusă din zece camere și cinci băi. La parter se află trei garaje, trei spații de depozitare, o cameră tehnică și o baie. Încăperile sunt modern amenajate cu parchet, gresie și faianță. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan. Vila se pretează atât pentru locuit cât și pentru desfășurarea de activități comerciale precum grădiniță, azil de bătrâni, spital privat sau clinică medicală. Cei interesați pot închiria proprietatea la prețul de 1.190 euro/lună. -- We offer for rent an impressive villa in Corunca, near the Auchan Complex. The villa is suitable for a kindergarten, a nursing home, a hospital or a private medical clinic, having entrance from the road. It has a surface of 450 sqm on a land of 5,000 sqm, with a beautifully landscaped garden. The villa has three floors and a total of ten rooms and five bathrooms. Downstairs are three garages, three storage rooms, a technical room and a bathroom. The rooms are modernly decorated with wall tiles, ceramic floors and parquet floors. The thermal comfort is provided by the central heating system and by the double glazing windows. The villa can be rented at the price of 1,190 euro/month.
Mai multlajumate.ro
4 camere
120 m²
500
Fri Jan 12 2018 21:45:59 GMT+0000 (UTC)
Casa amenajata modern, 120 mp 3+1 camere, 2 bai, bucatarie, sufragerie open-space, mobilata discret, bucatarie mobilata si utilata complet. I215
Mai multlajumate.ro
4 camere
120 m²
500
Sat Jan 13 2018 23:00:24 GMT+0000 (UTC)
Locatie: Corunca Suprafata: 120mp; Suprafata teren: 380mp Detalii: - Casa moderna, mobilata/utilata lux, spatioasa - Finisajele sunt de o calitate superioara - Este formata din 3 dormitoare, living, 2 bai, bucatarie - Dispune de curte amenajata, terasa. Pret: 500 euro negociabil /luna. Se percepe un comision de 50% din valoarea chiriei pe o luna, o singura data la semnarea contractului de inchiriere. Contactati-ma telefonic pentru detalii sau oferte asemanatoare (FOR ENGLISH CALL): 0749-930-652 Oferta publicata de Agentia Blue Imobiliare.
Mai multlajumate.ro
3 camere
120 m²
500
Sun Oct 22 2017 23:24:09 GMT+0000 (UTC)
Va oferim spre inchiriere un superb apartament la casa amenajat in stil ultramodern, care se afla in Corunca, o zona foarte frumoasa, aproape de oras. Casa are suprafata de 500 mp, 3 nivele cu intrari separate si un teren cu suprafata de 1100 mp. Cu o suprafata de 120 mp, apartamentul este impartit in trei dormitoare fiecare cu baie proprie, un balcon si un hol generos. Incaperile sunt complet mobilate si amenajate cu parchet, gresie, faianta si geamuri tip termopan. De asemenea apartamentul este utilat complet. Locuinta dispune de sistem de incalzire pe baza de centrala termica. Siguranta proprietarilor este oferita de sistemul de supraveghere al casei. Cei interesati pot inchiria acest apartament modern la pretul de 500 euro/ luna. Compania Private Imobiliare a ales cei mai Comision: standard Imediat
Mai multimobiliare.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Corunca, De inchiriat, casa

Casa in Corunca, 330 mp Central

Corunca, Mures / Central
5 camere
330 m²
155,000
Fri Jan 19 2018 14:41:32 GMT+0000 (UTC)
Preț negociabil Vă oferim o casă frumoasă, spațioasă, situată în Corunca, într-o zonă liniștită și plină de verdeață. Casa tip P+1E , ocupă o suprafață de 330 mp și dispune de un teren cu suprafața în 1000 mp. Terenul are o deschidere de 25m. La parter regăsim două dormitoare, o baie, un living, o bucătărie open space, o terasă și o cămară. Etajul este compus din patru dormitoare, o baie, o debara, un balcon. Casa dispune de scară interioară și pivniță. Încăperile sunt modern mobilate și amenajate cu gresie, faianță și parchet. În curtea casei se mai află și un garaj cu capacitatea de două locuri de parcare care este mansardat și se poate folosi ca spațiu de depozitare. Pe lângă acestea veți avea la dispoziție o curte frumos amenajată, pavată, cu brazi ornamentali, gazon, pietre ornamentale, foișor, loc de grătar, un spațiu de joaca pentru copii, și o piscină exterioară. Accesul în curte se poate face atât prin fata prin poarta electrică, cât și prin spatele acesteia. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan. Proprietatea se vinde complet mobilată și utilată, la prețul negociabil de 155.000 euro. Proprietatea se poate închiria la prețul de 800 euro/ lună. -- We offer a spacious, beautiful house, located in Corunca, a quiet and green area. The house is type G + 1F, occupies an area of 330 sqm, and has a terrain with the area of 1000 sqm. The land has an opening of 25 m. On the first floor we find two bedrooms, one bathroom, a living room, an open space kitchen, a terrace, and a pantry. The second floor consists of four bedrooms, a bathroom, a storage room, and a balcony. The house features an indoor staircase and a cellar. The rooms are modernly furnished and decorated with wall tiles, ceramic floors, and parquet floors. In the courtyard of the house is a garage with two parking spaces which has a mansard, and can be used as storage space. In addition you will have a beautifully landscaped courtyard, paved, with ornamental trees, lawn, ornamental stones, a Pavilion, barbecue, a children's playground and an outdoor swimming pool. The thermal comfort is provided by the central heating system, and the double glazing windows. The property is sold fully furnished and equipped, at the price of 155.000 euro negotiable. The property is available at the price of 800 euros/month.
Mai multhomezz.ro
5 camere
330 m²
155,000
Tue Nov 28 2017 11:03:12 GMT+0000 (UTC)
Vă oferim o casă frumoasă, spațioasă, situată în Corunca, într-o zonă liniștită și plină de verdeață. Casa tip P+1E , ocupă o suprafață de 330 mp și dispune de un teren cu suprafața în 1000 mp. Terenul are o deschidere de 25m. La parter regăsim două dormitoare, o baie, un living, o bucătărie open space, o terasă și o cămară. Etajul este compus din patru dormitoare, o baie, o debara, un balcon. Casa dispune de scară interioară și pivniță. Încăperile sunt modern mobilate și amenajate cu gresie, faianță și parchet. În curtea casei se mai află și un garaj cu capacitatea de două locuri de parcare care este mansardat și se poate folosi ca spațiu de depozitare. Pe lângă acestea veți avea la dispoziție o curte frumos amenajată, pavată, cu brazi ornamentali, gazon, pietre ornamentale, foișor, loc de grătar, un spațiu de joaca pentru copii, și o piscină exterioară. Accesul în curte se poate face atât prin fata prin poarta electrică, cât și prin spatele acesteia. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan. Proprietatea se vinde complet mobilată și utilată, la prețul negociabil de 155.000 euro. Proprietatea se poate închiria la prețul de 800 euro/ lună. -- We offer a spacious, beautiful house, located in Corunca, a quiet and green area. The house is type G + 1F, occupies an area of 330 sqm, and has a terrain with the area of 1000 sqm. The land has an opening of 25 m. On the first floor we find two bedrooms, one bathroom, a living room, an open space kitchen, a terrace, and a pantry. The second floor consists of four bedrooms, a bathroom, a storage room, and a balcony. The house features an indoor staircase and a cellar. The rooms are modernly furnished and decorated with wall tiles, ceramic floors, and parquet floors. In the courtyard of the house is a garage with two parking spaces which has a mansard, and can be used as storage space. In addition you will have a beautifully landscaped courtyard, paved, with ornamental trees, lawn, ornamental stones, a Pavilion, barbecue, a children's playground and an outdoor swimming pool. The thermal comfort is provided by the central heating system, and the double glazing windows. The property is sold fully furnished and equipped, at the price of 155.000 euro negotiable. The property is available at the price of 800 euros/month.
Mai multlajumate.ro