Centrală proprie Termopane Cablu TV, Internet Contorizat Nemobilat Neutilat AA/425 Corunca, 1+1 camere, nedecomandat, parter, sc. 20 mp, încălzire electrică, termopan, teren 900 mp, parcare pavată, imediat ocupabil. Preț 500 Euro
Localități limitrofe, Corunca, Acățari, Cal. Sighișoarei
2 camere
20 m²
500
25.12.2017
Mai multspeedimobiliare.ro
Galaxy Imobiliare va prezinta spre inchiriere casa utilata si mobilata modern,cu o suprafata utila de 120 mp,situata in Corunca,cartier rezidential;alcatuita din:4 dormitoare,living,bucatarie,2 bai,hol si teren aferent cu o suprafata de 570mp.Printre dotari enumeram:centrala proprie,geamuri termopan,parchet,gresie,faianta,frigider,plita pe gaz,cuptor electric,mobilier modern etc. Pret:600 euro garantie Comisionul agentiei 50% din valoarea unei chirii. Galaxy Imobiliare presents to your attention the fully equipped and modernly furnished house with a usable area of #8203; #8203;120 sqm, located in Corunca, residential neighborhood, consisting of: 4 bedrooms, living room, kitchen, 2 bathrooms, hall and adjoining land with a surface of 570sqm. Among the facilities we include: central heating, insulating windows, parquet, ceramic wall and floor tiles, refrigerator, gas hob, electric oven, modern furniture, etc. Price: 600 euro guarantee Agency commission 50% of the value of a rent. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 2 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1 Curent Apă Canalizare Gaz Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Targu Mures , Mures,Central
5 camere
120 m²
600
02.06.2018
Mai multlajumate.ro
Vă oferim spre închiriere un superb apartament la casă amenajat în stil ultramodern, care se află în Corunca, o zonă foarte frumoasă, aproape de oraș. Casa are o suprafață de 500 mp, 3 nivele cu intrări separate și un teren cu o suprafață de 1100 mp. Cu o suprafață de 120 mp, apartamentul este împărțit în trei dormitoare fiecare cu baie proprie, un balcon și un hol generos. Încăperile sunt complet mobilate și amenajate cu parchet, gresie, faianță și geamuri tip termopan. De asemenea apartamentul este utilat complet. Locuința dispune de sistem de încălzire pe bază de centrală termică. Siguranța proprietarilor este oferită de sistemul de supraveghere al casei. Cei interesați pot închiria acest apartament modern la prețul de 500 euro/ lună. Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta! Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale? Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE. CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Corunca , Mures
3 camere
500
30.05.2018
Mai multprivateimobiliare.ro
Galaxy Imobiliare va prezinta spre inchiriere casa utilata si mobilata modern,cu o suprafata utila de 120 mp,situata in Corunca,cartier rezidential;alcatuita din:4 dormitoare,living,bucatarie,2 bai,hol si teren aferent cu o suprafata de 570mp.Printre dotari enumeram:centrala proprie,geamuri termopan,parchet,gresie,faianta,frigider,plita pe gaz,cuptor electric,mobilier modern etc. Pret:600 euro garantie Comisionul agentiei 50% din valoarea unei chirii. Galaxy Imobiliare presents to your attention the fully equipped and modernly furnished house with a usable area of #8203; #8203;120 sqm, located in Corunca, residential neighborhood, consisting of: 4 bedrooms, living room, kitchen, 2 bathrooms, hall and adjoining land with a surface of 570sqm. Among the facilities we include: central heating, insulating windows, parquet, ceramic wall and floor tiles, refrigerator, gas hob, electric oven, modern furniture, etc. Price: 600 euro guarantee Agency commission 50% of the value of a rent.
Targu Mures, Mures / Central
5 camere
120 m²
600
13.05.2018
Mai multhomezz.ro
Vă oferim spre închiriere un superb apartament la casă amenajat în stil ultramodern, care se află în Corunca, o zonă foarte frumoasă, aproape de oraș. Casa are suprafața de 500 mp, 3 nivele cu intrări separate, și un teren cu suprafața de 1100 mp. Cu o suprafață de 120 mp, apartamentul este împărțit în două dormitoare, o baie, o bucătărie complet mobilată și utilată, o terasă și un hol generos. Încăperile sunt complet mobilate și amenajate cu parchet, gresie, faianță și geamuri tip termopan. De asemenea apartamentul este utilat complet. Locuința dispune de sistem de încălzire pe bază de centrală termică. Siguranța proprietarilor este oferită de sistemul de supraveghere al casei. Cei interesați pot închiria acest apartament modern la prețul de 500 euro/ lună. Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta! Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale? Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE. CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Corunca , Mures
2 camere
500
30.05.2018
Mai multprivateimobiliare.ro
Vă propunem o casă situată în Corunca, Mureș. Acesta se află într-o zonă foarte frumoasă și liniștită. Casa are o suprafață de 140 Mp utili și se află pe un teren de 250 Mp. Propietatea este compusa dintr-un living la parter, o bucătărie, o cămară, o baie, o cameră și o terasă. Iar la etaj două dormitoare, o baie, un balcon și un pod. Confortul termic este asigurat de centrală termică pe curent, izolație exterioară, geamuri termopan și un șemineu aflat în living care printr-un sistem de conducte încălzește toată casa. Casa este cu mult îmbunătățită față de casele standard construite, acestea fiind case înșiruite. Cei interesați pot achiziționa casa nemobiliată la prețul de 100.000 euro. Cei interesați pot închiria acestă casă la prețul de 500 euro/ lună.
Corunca , Mures
4 camere
100.000
30.05.2018
Mai multprivateimobiliare.ro
Vă oferim spre închiriere un superb apartament la casă amenajat în stil ultramodern, care se află în Corunca, o zonă foarte frumoasă, aproape de oraș. Casa are suprafața de 500 mp, 3 nivele cu intrări separate și un teren cu suprafața de 1100 mp. Cu o suprafață de 120 mp, apartamentul este împărțit în trei dormitoare fiecare cu baie proprie, un balcon și un hol generos. Încăperile sunt complet mobilate și amenajate cu parchet, gresie, faianță și geamuri tip termopan. De asemenea apartamentul este utilat complet. Locuința dispune de sistem de încălzire pe bază de centrală termică. Siguranța proprietarilor este oferită de sistemul de supraveghere al casei. Cei interesați pot închiria acest apartament modern la prețul de 500 euro/ lună. Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere. Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta! Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale? Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE. CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Corunca , Mures
3 camere
500
30.05.2018
Mai multprivateimobiliare.ro
Vă oferim o casă nouă, modern amenajată, situată în Corunca, într-un cartier rezidențial. Casa tip P+E ocupă o suprafață de 120 mp și dispune de un teren cu suprafața de 570 mp. La parter există un living generos, o bucătărie utilată modern, baie, un dormitor și un hol.. Etajul este format din trei dormitoare și o baie mare. Încăperile sunt mobilate și amenajate . Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică pe gaz și de geamurile tip termopan. Cei interesați pot achiziționa această casă la prețul de 115.000 euro, prețul fiind negociabil. Cei interesați pot închiria aceasta casă mobilată și utilată la prețul de 590 euro. Compania Private Estate a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces. Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților. Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Corunca , Mures
5 camere
115.000
30.05.2018
Mai multprivateimobiliare.ro
De inchiriat spatiu reprezentanta auto, cu dotari,birouri,bai, parcare, in Corunca la E60. Suprafata totala 400 mp, teren 600 mp. Pret: 2000 Euro/luna. . Pt.mai multe detalii puteti suna la nr. tel: 0726.758550.
Targu Mures
400 m²
5
19.04.2018
Mai multtopimobiliare.ro
Descriere anunt De inchiriat casa situata in Corunca inconjurata de case noi , dispusa pe doua nivele ,180 mp , compusa din living , bucatarie, 3 dormitoare , 2 bai si teren 400 mp . Pret 450 euro Nu se percepe comision de la chirias Caracteristici Tip locuinta : casa individuala Zona : Corunca Destinatie : rezidential Nr. Camere : 4 Nr. Bucatarii : 1 Nr. Bai : 2 Suprafata utila (mp) : 180 Suprafata totala (mp) : 220 Suprafata teren (mp) : 400 Tip compartimentare : decomandat Specificatii Nr. fronturi stradale : 1 Agent : Broker Imobilisar - Toth Sandor, Tel: 0726 758 549, email: *** Data adaugare : 24-04-2018
Mures,Corunca
4 camere
450
26.04.2018
Mai multwizmo.ro
Descriere anunt De vanzare sau schimb pe apartament 3 camere + diferenta , casa duplex situata in Corunca, intre case noi, avand toate utilitatile , suprafata casei este de 180 mp, dispusa pe 2 nivele compusa din : parter- living , bucatarie, baie; etaj- 3 dormitoare, baie. Suprafata teren 400 mp Pret vanzare 75000 euro - negociabil Pret chirie 500 euro - negociabil Nu se percepe comision de la cumparator Caracteristici Tip locuinta : casa duplex Zona : Corunca Destinatie : rezidential Nr. Camere : 4 Nr. Bucatarii : 1 Nr. Bai : 2 Suprafata utila (mp) : 150 Suprafata totala (mp) : 180 Suprafata teren (mp) : 400 Tip compartimentare : decomandat Specificatii Nr. fronturi stradale : 15 m Agent : Referent Marketing - Druga Laura, Tel: 0752 467 417, email: *** Data adaugare : 25-07-2017
Mures,Corunca
4 camere
75.000
30.03.2018
Mai multwizmo.ro