456 m²
115.000 €
Ieri la 19:17
PROPRIETAR, vand teren intravilan (456 mp), situat in CENTRUL mun. SINAIA (Str. AOSTA 23) - la 3 min. de sensul giratoriu - Terenul este insorit (orientare sud-est), semiplat (inclinare 20°), edificabil (destinatie curti-constructii), avand 3 fronturi, respectiv: - 2 deschideri (29,43 ml + 35,16 ml) la str. Aosta (nord si est) - asfaltata si iluminata!; - 1 deschidere la un valcel (sud) - a se vedea memoriul tehnic justficativ; - este imprejmuit cu gard; - fara constructie pe el (exista doar un spatiu asfaltat pe care este amplasat un cuptor din caramida; spatiul respectiv este folosit ptr. mobilier de vara si ptr. parcare autoturism); - are toate utilitatile (apa, gaze, canalizare, energie electrica, telefon, cablu TV, internet) la strada; - accesul auto se realizeaza comod si usor, pe strada complet asfaltata! - terenul este situat in zona Ultracentrala a mun. Sinaia, beneficiind de acces auto si pietonal extrem de facil catre toate punctele de interes ale localitatii (hoteluri, restaurante, Manastirea Sinaia, Castelele Peles si Pelisor, Primaria Sinaia), fiind la doar cateva minute de toate acestea. - ideal atat ptr. construirea unei vile de vacanta, cat si a unei pensiuni (regim de inaltime: D+P+2E+M); - Proprietatea nu este grevata de sarcini si obligatii, iar la nivel juridic exista toate actele pregatite pentru perfectarea vanzarii (intabulare, cadastru). *** Se poate vinde si in doua rate (pe o perioada de max. 9 luni), in conditiile legale in vigoare. Pret: 115.000 EUR (negociabil) Nu doresc schimb! CER SI OFER SERIOZITATE MAXIMA!!!
Mai mult olx.ro
61 €
04.07.2017
Terenul este impartit in 2 loturi distincte, avand carti funciare diferite.Este amplasat la aproximativ 100 M de MOTEL PETROM.SINAIA.Varful PADUCHIOSU Aprox. 1000 M altitudine. AU certificate urbanism CONSTRUCTII DIVERESE:PENSIUNI,HOTEL.TOATE UTILITATILE LA 100M. -Se poate inchiria diverse suprafete ( 100, 200 mp.etc) la 7 euro mp.
Mai mult olx.ro
22 €
07.06.2017
Vand teren Moroeni, Cota 1000, Carpenis, 8km de Sinaia spre Targoviste, 20.000mp parcelabil, intravilan, curent electric, inclinare mica, in apropiere de complex vile si pensiune Valea Sipotului, deschidere mare la DN 71 sau asociere in vederea realizarii unui obiectiv turistic pe acest teren.Extravilan / intravilan Intravilan Suprafata utila 20 000 m2 Pret 22 ¤ (Negociabil)
Mai mult anunturi.bizcaf.ro
150 €
22.05.2017
De vanzare 1.750 mp de teren intravilan constructii in Sinaia, cu deschidere de circa 30 metri liniari la DN1 + o banda de descelerare de circa 12 metri liniari si deschidere de circa 70 m la raul Prahova, la doar cateva minute de Castel Peles, de Telecabina, de Gara, de Primarie, de Centrul Comercial si Centru Sinaia, pozitie foarte buna, vad comercial foarte bun ( trafic auto intens ), cu peisaje spectaculoase in toate directiile, vedere la Crucea Caraiman. Pe teren se mai afla si niste constructii de circa 470 metri patrati amprenta la sol ( ateliere, anexe, garaje, magazii, vestiare, bai, spatii comerciale, etc ). Teren ideal ca si investitie, pentru Pensiune, Hotel, Popas Turistic, Restaurant, Statie Peco, Supermarket, Magazine, Sali de Evenimente, Piata, Bazar, etc… Se autorizeaza construire in regim de inaltime: demisol + parter + 2 etaje + mansarda, pe o suprafata de 40 %, adica circa 1.400 metri patrati la sol. Nu are sarcini, toate actele sunt in perfecta regula, cadastru, intabulare, urbanism, toate taxele si impozitele sunt platite la zi. Pe teren sunt toate utilitatile: ( curent electric 220V-380V, apa, gaz, canalizare ). Adresa: Calea Brasovului nr 4, Sinaia, Judetul Prahova. Pret 150 Euro/mp. Posibilitate si in rate sau schimburi imobiliare. Se poate vinde si 3.500 mp ( deschidere la DN1 de 60 ml ) pentru cine e interesat. Astept propuneri.
Mai mult anunturi.bizcaf.ro
150 €
21.05.2017
De vanzare 1.750 mp de teren intravilan constructii in Sinaia, cu deschidere de circa 30 metri liniari la DN1 + o banda de descelerare de circa 12 metri liniari si deschidere de circa 70 m la raul Prahova, la doar cateva minute de Castel Peles, de Telecabina, de Gara, de Primarie, de Centrul Comercial si Centru Sinaia, pozitie foarte buna, vad comercial foarte bun ( trafic auto intens ), cu peisaje spectaculoase in toate directiile, vedere la Crucea Caraiman. Pe teren se mai afla si niste constructii de circa 470 metri patrati amprenta la sol ( ateliere, anexe, garaje, magazii, vestiare, bai, spatii comerciale, etc ). Teren ideal ca si investitie, pentru Pensiune, Hotel, Popas Turistic, Restaurant, Statie Peco, Supermarket, Magazine, Sali de Evenimente, Piata, Bazar, etc� Se autorizeaza construire in regim de inaltime: demisol + parter + 2 etaje + mansarda, pe o suprafata de 40 %, adica circa 1.400 metri patrati la sol. Nu are sarcini, toate actele sunt in perfecta regula, cadastru, intabulare, urbanism, toate taxele si impozitele sunt platite la zi. Pe teren sunt toate utilitatile: ( curent electric 220V-380V, apa, gaz, canalizare ). Adresa: Calea Brasovului nr 4, Sinaia, Judetul Prahova. Pret 150 Euro/mp. Posibilitate si in rate sau schimburi imobiliare. Se poate vinde si 3.500 mp (60 ml deschidere la DN1) pentru cine e interesat. Astept propuneri.
Mai mult vanzari-terenuri.ro
150 €
22.05.2017
De vanzare 3.500 mp de teren intravilan constructii in Sinaia, cu deschidere de circa 60 metri liniari la DN1 + o banda de descelerare de circa 12 metri liniari si deschidere de circa 70 m la raul Prahova, la doar cateva minute de Castel Peles, de Telecabina, de Gara, de Primarie, de Centrul Comercial si Centru Sinaia, pozitie foarte buna, vad comercial foarte bun ( trafic auto intens ), cu peisaje spectaculoase in toate directiile, vedere la Crucea Caraiman. Pe teren se mai afla si niste constructii de circa 470 metri patrati amprenta la sol ( ateliere, anexe, garaje, magazii, vestiare, bai, spatii comerciale, etc ). Teren ideal ca si investitie, pentru Pensiune, Hotel, Popas Turistic, Restaurant, Statie Peco, Supermarket, Magazine, Sali de Evenimente, Piata, Bazar, etc… Se autorizeaza construire in regim de inaltime: demisol + parter + 2 etaje + mansarda, pe o suprafata de 40 %, adica circa 1.400 metri patrati la sol. Nu are sarcini, toate actele sunt in perfecta regula, cadastru, intabulare, urbanism, toate taxele si impozitele sunt platite la zi. Pe teren sunt toate utilitatile: ( curent electric 220V-380V, apa, gaz, canalizare ). Adresa: Calea Brasovului nr 4, Sinaia, Judetul Prahova. Pret 150 Euro/mp. Posibilitate si in rate sau schimburi imobiliare. Se poate vinde si doar 1.750 mp pentru cine e interesat. Astept propuneri.
Mai mult anunturi.bizcaf.ro

Vand 1.750 mp teren constructii Sinaia, DN1 30 ml

Sinaia, Prahova Calea Brasovului 4
1.750 m²
160 €
26.05.2017
De vanzare 1.750 mp de teren intravilan constructii in Sinaia, cu deschidere de circa 30 metri liniari la DN1 + o banda de descelerare de circa 12 metri liniari si deschidere de circa 35 m la raul Prahova, la doar cateva minute de Castel Peles, de Telecabina, de Gara, de Primarie, de Centrul Comercial si Centru Sinaia, pozitie foarte buna, vad comercial foarte bun ( trafic auto intens ), cu peisaje spectaculoase in toate directiile, vedere la Crucea Caraiman. Teren ideal ca si investitie, pentru Pensiune, Hotel, Popas Turistic, Restaurant, Statie Peco, Supermarket, Magazine, Sali de Evenimente, Piata, Bazar, etc… Se autorizeaza construire in regim de inaltime: demisol + parter + 2 etaje + mansarda, pe o suprafata de 40 %. Nu are sarcini, toate actele sunt in perfecta regula, cadastru, intabulare, urbanism, toate taxele si impozitele sunt platite la zi. Pe teren sunt toate utilitatile: ( curent electric 220V-380V, apa, gaz, canalizare ). Adresa: Calea Brasovului nr 4, Sinaia, Judetul Prahova. Pret 160 Euro/mp. Posibilitate si in rate sau schimburi imobiliare. Se poate vinde si 3.500 mp la 150 euro/mp, pentru cine e interesat. Astept propuneri.
Mai mult admart.ro
3.500 m²
150 €
16.05.2017
De vanzare 3.500 mp de teren intravilan constructii in Sinaia, cu deschidere de circa 60 metri liniari la DN1 + o banda de descelerare de circa 12 metri liniari si deschidere de circa 70 m la raul Prahova, la doar cateva minute de Castel Peles, de Telecabina, de Gara, de Primarie, de Centrul Comercial, pozitie foarte buna, vad comercial foarte bun ( trafic auto intens ), cu peisaje spectaculoase in toate directiile, vedere la Crucea Caraiman. Pe teren se mai afla si niste constructii de circa 470 metri patrati amprenta la sol ( ateliere, anexe, garaje, magazii, vestiare, bai, spatii comerciale, etc ). Teren ideal ca si investitie, pentru Pensiune, Hotel, Popas Turistic, Restaurant, Statie Peco, Supermarket, Magazine, Sali de Evenimente, Piata, Bazar, etc… Se autorizeaza construire in regim de inaltime: demisol + parter + 2 etaje + mansarda, pe o suprafata de 40 %, adica circa 1.400 metri patrati la sol. Nu are sarcini, toate actele sunt in perfecta regula, cadastru, intabulare, urbanism, toate taxele si impozitele sunt platite la zi. Pe teren sunt toate utilitatile: ( curent electric 220V-380V, apa, gaz, canalizare ). Adresa: Calea Brasovului nr 4, Sinaia, Judetul Prahova. Pret 150 Euro/mp. Posibilitate si in rate sau schimburi imobiliare. Astept propuneri.
Mai mult anunturi-gratuit.ro
160 €
11.05.2017
Vand 1750 mp (posibil 3.500 mp) de teren intravilan constructii in Sinaia, cu deschidere de circa 30 metri liniari ( posibil 60 ml ) la DN1 + o banda de descelerare de circa 12 metri liniari si deschidere de circa 35 ml (posibil 70 ml) la raul Prahova, la doar cateva minute de Castel Peles, de Telecabina, de Gara, de Primarie, de Centrul Comercial, pozitie foarte buna, vad comercial foarte bun ( trafic auto intens ), cu peisaje spectaculoase in toate directiile, vedere la Crucea Caraiman. Pe teren se mai afla si niste constructii de circa 470 metri patrati amprenta la sol ( ateliere, anexe, garaje, magazii, vestiare, bai, spatii comerciale, etc ). Teren ideal ca si investitie, pentru Pensiune, Hotel, Popas Turistic, Restaurant, Statie Peco, Supermarket, Magazine, Sali de Evenimente, Piata, Bazar, etc... Se autorizeaza construire in regim de inaltime: demisol + parter + 2 etaje + mansarda, pe o suprafata de 40 %, adica circa 1.400 metri patrati la sol. Nu are sarcini, toate actele sunt in perfecta regula, cadastru, intabulare, urbanism, toate taxele si impozitele sunt platite la zi. Pe teren sunt toate utilitatile: ( curent electric 220V-380V, apa, gaz, canalizare ). Adresa: Calea Brasovului nr 4, Sinaia, Judetul Prahova. Pret 160 Euro/mp. Pentru vanzare posibilitate si in rate.Extravilan / intravilan Intravilan Suprafata utila 1 750 m2 Pret 160 ¤ (Negociabil)
Mai mult anunturi.bizcaf.ro
38.000 €
15.05.2017
Situat pe Calea Moroeni. Front la strada 36m. Pretabil pentru locuinta, investitie imobiliara, pensiune etc. Este primul lot din zona de pensiuni si locuinte de vacanta. Distanta fata de centrul orasului este de 5 minute cu masina iar fata de domeniul schiabil de 10 minute. Acces direct la utilitati. Vecinatati Romsilva si particulari. Terenul nu este scos din categoria padure.Extravilan / intravilan Intravilan Suprafata utila 1 000 m2 Pret 38 000 ¤ (Negociabil)
Mai mult anunturi.bizcaf.ro
12 camere
500 m²
600.000 €
10.05.2017
An finalizare constructie 2007 Structura: P+3 Teren: 670 mp Suprafete: -amprenta: 120 mp -suprafata construita desfasurata: 500 mp La parter exista o cafenea/restaurant, receptie, 2 grupuri sanitare clienti, bucatarie si spatiu specific pentru bucatar/personal (grup sanitar separat, dus, spatiu pentru schimb). Bucataria este complet utilata. La etaje pensiunea are 12 camere matrimoniale si twins, prevazute cu baie proprie . La etajul 1 exista un apartament cu 2 camere si 2 camere duble cu 2 terase .La etajul al 2 lea si al 3 lea atat camerele cat si terasele sunt dispuse similar. Toate camerele au grup sanitar propriu cu dus, sunt complet mobilate si utilate (mobilier nou), pe jos exista parchet si mocheta. Curtea este amenajata, exista mese, gratar. De asemenea, toate avizele (sanepid, mediu etc), clasificare pensiune turistica 3 stele sunt deja obtinute, iar clientela este deja formata. Se vinde ca si afacere, cu toate aceste aprobari, ceea ce inseamna ca cel care o cumpara poate functiona imediat cu aceasta pensiune. Exista 2 parcari, una pentru aproximativ 12 masini(DN1) iar cealalta pt 2 masini (B-dul Ferdinand). Finisajele sunt de calitate, design-ul este deosebit. **PRETUL AFISAT ESTE NEGOCIABIL. ACCEPTAM VARIANTE**
Mai mult romimo.ro
3.500 m²
150 €
26.04.2017
De vanzare 3.500 mp de teren intravilan constructii in Sinaia, cu deschidere de circa 60 metri liniari la DN1 + o banda de descelerare de circa 12 metri liniari si deschidere de circa 70 m la raul Prahova, la doar cateva minute de Castel Peles, de Telecabina, de Gara, de Primarie, de Centrul Comercial, pozitie foarte buna, vad comercial foarte bun ( trafic auto intens ), cu peisaje spectaculoase in toate directiile, vedere la Crucea Caraiman. Pe teren se mai afla si niste constructii de circa 470 metri patrati amprenta la sol ( ateliere, anexe, garaje, magazii, vestiare, bai, spatii comerciale, etc ). Teren ideal ca si investitie, pentru Pensiune, Hotel, Popas Turistic, Restaurant, Statie Peco, Supermarket, Magazine, Sali de Evenimente, Piata, Bazar, etc… Se autorizeaza construire in regim de inaltime: demisol + parter + 2 etaje + mansarda, pe o suprafata de 40 %, adica circa 1.400 metri patrati la sol. Nu are sarcini, toate actele sunt in perfecta regula, cadastru, intabulare, urbanism, toate taxele si impozitele sunt platite la zi. Pe teren sunt toate utilitatile: ( curent electric 220V-380V, apa, gaz, canalizare ). Adresa: Calea Brasovului nr 4, Sinaia, Judetul Prahova. Pret 150 Euro/mp. Posibilitate si in rate sau schimburi imobiliare. Astept propuneri.
Mai mult anunturi-gratuit.ro
150 €
26.04.2017
Vand teren intravilan construibil in Sinaia, cu deschidere de circa 60 metri liniari la DN1 + o banda de descelerare de circa 12 metri liniari si deschidere de circa 70 m la raul Prahova, la doar cateva minute de Castel Peles, de Telecabina, de Gara, de Primarie, de Centrul Comercial, pozitie foarte buna, vad comercial foarte bun ( trafic auto intens ), cu peisaje spectaculoase in toate directiile, vedere la Crucea Caraiman. Pe teren se mai afla si niste constructii de circa 470 metri patrati amprenta la sol ( ateliere, anexe, garaje, magazii, vestiare, bai, spatii comerciale, etc ). Teren ideal ca si investitie, pentru Pensiune, Hotel, Popas Turistic, Statie Peco, Supermarket, Magazine, Sali de Evenimente, Piata, Bazar, etc� Se autorizeaza construire in regim de inaltime: demisol + parter + 2 etaje + mansard, pe o suprafata de 40 %, adica circa 1.400 metri patrati la sol. Nu are sarcini, toate actele sunt in perfecta regula, cadastru, intabulare, urbanism, toate taxele si impozitele sunt platite la zi. Pe teren sunt toate utilitatile: ( curent electric 220V-380V, apa, gaz, canalizare ). Adresa: Calea Brasovului nr 4, Sinaia, Judetul Prahova. Pret 150 Euro/m + tva. Posibilitate si in rate.
Mai mult vanzari-terenuri.ro
150 €
28.04.2017
De vanzare 3.500 mp de teren intravilan constructii in Sinaia, cu deschidere de circa 60 metri liniari la DN1 + o banda de descelerare de circa 12 metri liniari si deschidere de circa 70 m la raul Prahova, la doar cateva minute de Castel Peles, de Telecabina, de Gara, de Primarie, de Centrul Comercial si Centru Sinaia, pozitie foarte buna, vad comercial foarte bun ( trafic auto intens ), cu peisaje spectaculoase in toate directiile, vedere la Crucea Caraiman. Pe teren se mai afla si niste constructii de circa 470 metri patrati amprenta la sol ( ateliere, anexe, garaje, magazii, vestiare, bai, spatii comerciale, etc ). Teren ideal ca si investitie, pentru Pensiune, Hotel, Popas Turistic, Restaurant, Statie Peco, Supermarket, Magazine, Sali de Evenimente, Piata, Bazar, etc… Se autorizeaza construire in regim de inaltime: demisol + parter + 2 etaje + mansarda, pe o suprafata de 40 %, adica circa 1.400 metri patrati la sol. Nu are sarcini, toate actele sunt in perfecta regula, cadastru, intabulare, urbanism, toate taxele si impozitele sunt platite la zi. Pe teren sunt toate utilitatile: ( curent electric 220V-380V, apa, gaz, canalizare ). Adresa: Calea Brasovului nr 4, Sinaia, Judetul Prahova. Pret 150 Euro/mp. Posibilitate si in rate sau schimburi imobiliare. Se poate vinde si doar 1.750 mp pentru cine e interesat. Astept propuneri.
Mai mult admart.ro
150 €
27.04.2017
Vand teren intravilan construibil in Sinaia, cu deschidere de circa 60 metri liniari la DN1 + o banda de descelerare de circa 12 metri liniari si deschidere de circa 70 m la raul Prahova, la doar cateva minute de Castel Peles, de Telecabina, de Gara, de Primarie, de Centrul Comercial, pozitie foarte buna, vad comercial foarte bun ( trafic auto intens ), cu peisaje spectaculoase in toate directiile, vedere la Crucea Caraiman. Pe teren se mai afla si niste constructii de circa 470 metri patrati amprenta la sol ( ateliere, anexe, garaje, magazii, vestiare, bai, spatii comerciale, etc ). Teren ideal ca si investitie, pentru Pensiune, Hotel, Popas Turistic, Statie Peco, Supermarket, Magazine, Sali de Evenimente, Piata, Bazar, etc... Se autorizeaza construire in regim de inaltime: demisol + parter + 2 etaje + mansard, pe o suprafata de 40 %, adica circa 1.400 metri patrati la sol. Nu are sarcini, toate actele sunt in perfecta regula, cadastru, intabulare, urbanism, toate taxele si impozitele sunt platite la zi. Pe teren sunt toate utilitatile: ( curent electric 220V-380V, apa, gaz, canalizare ). Adresa: Calea Brasovului nr 4, Sinaia, Judetul Prahova. Pret 150 Euro/m + tva. Posibilitate si in rate.Extravilan / intravilan Intravilan Suprafata utila 3 500 m2 Pret 150 ¤
Mai mult anunturi.bizcaf.ro
150 €
28.04.2017
Vand teren intravilan construibil in Sinaia, cu deschidere de circa 60 metri liniari la DN1 + o banda de descelerare de circa 12 metri liniari si deschidere de circa 70 m la raul Prahova, la doar cateva minute de Castel Peles, de Telecabina, de Gara, de Primarie, de Centrul Comercial, pozitie foarte buna, vad comercial foarte bun ( trafic auto intens ), cu peisaje spectaculoase in toate directiile, vedere la Crucea Caraiman. Pe teren se mai afla si niste constructii de circa 470 metri patrati amprenta la sol ( ateliere, anexe, garaje, magazii, vestiare, bai, spatii comerciale, etc ). Teren ideal ca si investitie, pentru Pensiune, Hotel, Popas Turistic, Statie Peco, Supermarket, Magazine, Sali de Evenimente, Piata, Bazar, etc… Se autorizeaza construire in regim de inaltime: demisol + parter + 2 etaje + mansard, pe o suprafata de 40 %, adica circa 1.400 metri patrati la sol. Nu are sarcini, toate actele sunt in perfecta regula, cadastru, intabulare, urbanism, toate taxele si impozitele sunt platite la zi. Pe teren sunt toate utilitatile: ( curent electric 220V-380V, apa, gaz, canalizare ). Adresa: Calea Brasovului nr 4, Sinaia, Judetul Prahova. Pret 150 Euro/m + tva. Posibilitate si in rate.
Mai mult romimo.ro
1.385 m²
138.500 €
11.04.2017
Exclusivitate, Vanzare teren intravilan, 1385 mp, in Sinaia-Str. Aosta-Drumul catre Taverna Sarbului. Front stradal 55 mp. Numar fronturi stradale: 2 (30 ml respectiv, 25 ml). Constructie pe teren: Nu. Terenul dispune de utilitati: energie electrica, apa, gaze. Amplasat pe drumul catre Telegondola, cu dubla deschidere, terenul se preteaza pentru constructia a doua case de vacanta, fiecare cu deschidere proprie la strada. Se preteaza deasemenea pentru pensiune sau activitati comerciale. Terenul se vinde pentru un pret de 100 Euro / mp. Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO Investment, Cod Oferta ESP00209TB. Telefon: 0726.11.99.88. Link oferta: *** Id titirez: 716970
Mai mult imobiliare24.ro
93.525 €
31.03.2017
Teren intravilan in suprafata de 1247 mp situat in cartierul Platou izvor, usor inclinat cu deschidere la doua strazi 16 m la drum asfaltat si 43 m la drum pietruit; terenul dispune de toate utilitatile si destinatia poate fi atat casa de vacanta cat si o mica pensiune; terenul este orientat spre sud ceea ce ii ofera soare pe tot parcursul zilei. Pret negociabil.
Mai mult colex.ro
91.200 €
03.04.2017
Teren de vanzare in Sinaia , cartier Furnica avand o suprafata de 608 mp , intravilan, cu o deschidere la strada de 17,41 ml. La limita stradala exista utilitati: apa, gaz, energie electrica, canalizare. Terenul este ideal atat pentru casa de vacanta cat si spatiu comercial, pensiune datorita amplasarii aproape de Manastire, centrul orasului, Cazino, parc. Pret 150 euro/mp
Mai mult colex.ro
19 camere
838,14 m²
1.250.000 €
03.04.2017
Vila situata in Sinaia, central, zona 1 Mai, compusa din 3 corpuri de cladire. Vila este inclusa in circuitul turistic la categoria 3 ***. Corpul de cladire C1 este structurat D+P+E+M, structurat61,47 mp; la parter hol, living, bucatarie, baie, camera, terasa in suprafata construita de 154 mp; la etaj doua camere, cu baie proprie, balcon un apartament cu doua camere si baie proprie, balcon in suprafata construita de 142,67; la mansarda doua camere cu baie proprie, balcon , un apartament cu doua camere si baie proprie, balcon in suprafata construita de 98 mp. Imobilul a fost construit in perioada 1995-2001, din caramida , invelita cu tabla. Incalzirea se face cu centrala termica pe gaze. Finisajele sunt de calitate: gresie, faianta in bai, parchet in camere. Corpul de cladire C2 este structurat D+P+E+M avand la demisol o suprafata construita de 83 mp; la parter living cu loc de luat masa, bar, terasa in suprafata construita de 83 mp; la etaj si mansarda : 3 camere cu baie proprie si balcon , hol in suprafata construita de 83 mp . Corpul de cladire C3 este structurat P+M compusa din 2 camere cu 2 bai in suprafata construita de 50 mp. Vila este situata intr-o zona linistita, aproape de centrul orasului, de la vila putand ajunge in 10 minute in parcul orasului. Incalzirea se face cu centrala termica pe gaze la fiecare vila. Finisajele sunt de calitate: gresie, faianta in bai, parchet in camere. Toate camerele au vedere foarte frumoasa catre Munti, padure.
Mai mult colex.ro
4 camere
600 m²
300.000 €
01.04.2017
Existent proiect pentru Pensiune turistica, azil pentru batrani, posibil gradinita, after-school, etc Vila, este in zona de munte, peisaj superb, la doar 30 km de zona turistica Sinaia, 30 km distanta fata de Municipiul Ploiesti si 90 Km distanta de Capitala Bucuresti. Casa este compusa din S+P+ET1+ET2+M. Amprenta casei este de 696 mp,fundatii beton,pereti beton subsol si parter,etaj zidarie caramida,mansarda lemn. Releveu parter-Suprafata construita 251 mp,suprafata utila 206 mp. Parterul este compus din 2 terase, camera 1- 24,4 mp,camera 2-20,25 mp,baie1-7,17 mp, baie 2-8 mp, bar de zi, leaving-uri, bucatarie, magazie centrala. Etaj 1-Suprafata construita 228 mp, utila 193 mp. Este compus din 6 camere, un leaving mare si 2 terase foarte mari, mentionez ca fiecare camera are baie proprie. Etaj 2-Suprafata construita este de 191 mp, utila 143 mp. Mansarda lemn. Casa are mai multe anexe-garaj, magazie, foisor. Teren in suprafata de 2.500 mp, cu deschidere de 35,38 mp la drumul principal. Avem livada de pomi fructiferi, trandafiri, plante ornamentale, magnolii etc.
Mai mult olx.ro
110 €
10.03.2017
Vand teren in Sinaia, o zona deosebita Terenul are 1069 mp, cu deschidere de 25 m. Terenul are acces la ultilitati, aflate la 20m: gaze, apa curenta si canalizare, lumina. Se afla dupa pensiunile Alex si Fratelli si este pretabil pentru constructii atat pensiune cat si casa de vacanta. Pret: 110 euro/mp, negociabil. Se accepta si variante de schimb cu un alt tip de proprietate (apartament/garsoniera, etc).
Mai mult vanzari-terenuri.ro
200 €
10.03.2017
Teren de vanzare Sinaia, zona Furnica Str Gheorghe Doja, pozitionat intr-o zona linistita cu priveliste deosebita, cu o deschidere stradala (asfalt) de 23ml, Dimensiuni 23 X 44 suprafata 1016 mp, Utilitati : apa, curent, telefon, internet, cadastru, intabulat, carte funciara, terenul se invecineaza in partea dreapta cu paraul Valea Costilei. Terenul construibil (ideal ptr. pensiune / hotel) are un proiect DM+P+3+M .
Mai mult vanzari-terenuri.ro
105 €
10.03.2017
Teren destinat constructiilor. Toate utilitatile - apa, gaze, electricitate, telefon, cablu internet. Expus luminii pe toata durata zilei, vedere catre Muntii Baiului. Amplasat intr-o zona in care s-au dezvoltat mai multe proiecte imobiliare. Ideal pentru casa de vacanta sau pensiune. Deschidere front stradal dublu: 19.3m la Str. Socului, 12m la Str. Macesului. Acces la DN1 la 1km. Terenul are cadastru si este inscris in cartea funciara. Proprietar unic. Pret 150 euro/mp negociabil. Mai multe informatii si poze la persoana de contact. Specific despre zona: Situata intr-o zona montana unica, dispusa in amfiteatru, Sinaia (Valea Prahovei) se afla la 120km de Bucuresti, 49km de Brasov si 60km de Castelul Bran. Sinaia esta cunoscuta ca "Perla Carpatilor" si este una dintre cele mai renumite statiuni turistice-climaterice din Romania. Sinaia este o fosta resedinta regala de vara si este cea mai populara statiune din Romania pentru drumetii si sporturi de iarna, in special ski alpin, fiind punctul principal de plecare in Muntii Bucegi. Altitudinea variaza intre 800m si 970m. Sinaia are dotari turistice de nivel international - hoteluri, telegondole spre platoul Bucegi, partii de schi cu felurite grade de dificultate, partie de bob, etc. Statiunea are un climat de culoar intramontan, influentat de pozitia localitatii in cadrul culoarului prahovean, care face ca aici sa se inregistreze o foarte slaba intensitate a curentilor de aer. Atmosfera sa curata fara alergeni este bogata in ioni negativi.
Mai mult vanzari-terenuri.ro
1 2