Reclamație
De vânzare casă, singur în curte, 6 camere, situată in Sangeorgiu de Mureș, strada Ernei, suprafața utilă de 211.mp amplasată pe un teren cu suprafața de 1000 mp.Compartimentare:- la parter: 1 living, 1 bucătărie, 1 baie, 1 camera tehnica, 1 garaj pt. 2 mașini, 1 terasă.- la etaj: 4 dormitoare, 1 baie, 2 dresinguri, 1 balcon. 1 terasa.Detalii:- geamuri termopan.- pereții sunt din cărămidă, acoperișul de țiglă, izolată cu polistiren de 15 cm.- pod mansardabil- anul construcției 2008-2014Utilitați:- curent, gaz.Casa se vinde semifinisată, nemobilată și neutilată la prețul de 78.500 Euro negociabil. Comision ZERO!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Daca vă place această ofertă sau pentru alte informații sunați la numărul de contact din anunț! Compania Zap Imobiliare vă pune la dispoziție toate actele și documentele necesare alături de asistență și consiliere permanentă până la finalizarea achiziției imobiliare. Ne dorim să îți oferim cea mai plăcută experiență, îndeplinim vise cu pereți!
Mures,Sangeorgiu de Mures
6 camere
78.500 €
23.01.2018
6 camere23.01.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Vă oferim spre vânzare o casă modernă, cochetă, situată într-un cartier rezidențial în localitatea Sângeorgiu de Mureș. Casa tip P+E, ocupă o suprafață 180 mp pe un teren cu suprafața în 504 mp. Terenul are o deschidere stradală de 20 m. Parterul casei este compus dintr-un living generos, un dinning , o bucătărie modernă, două camere , două băi, o terasă, un hol spațios. La etaj regăsim un dormitor , o baie mare și un dressing. Casa mai dispune și de o cameră a centralei, o anexă . De asemenea mai aveți la dispoziție și o copertină auto. Încăperile sunt frumos amenajate cu parchet, gresie, faianță și geamuri tip termopan. Locuința dispune de sistem de încălzire pe bază de centrală termică. Curtea casei este frumos amenajată cu gazon, foișor, brazi ornamentali și o alee .Aceasta este înconjurată de brazi tuia ceea ce oferă o intimitate viitorilor proprietari. Cei interesați pot achiziționa această casă complet mobilată și utilată la prețul de 135.000 euro, prețul fiind negociabil.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Doar la Private Imobiliare proprietarii se bucură de o garanție de 6 luni la închiriere.Cel mai frumos compliment pentru noi este recomandarea ta!Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Mures,Sangeorgiu de Mures
4 camere
135.000 €
03.02.2018
4 camere03.02.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Vă oferim spre vânzare un apartament decomandat situat în Sângeorgiu de Mureș, într-o zonă liniștită. Acesta este situat la etajul 2 din 2.Cu o suprafață de 140 mp, apartamentul este confort I și este împărțit în trei camere, două băi, o sufragerie, o bucătărie, un hol și o terasă. Încăperile sunt modern mobilate și amenajate cu gresie, faianță și parchet. Pe lângă acestea, viitorii proprietari vor avea la dispoziție două locuri de parcare privată în curtea interioară a blocului.Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan. Siguranța proprietarilor este oferită de ușa metalică.Cei interesați pot achiziționa apartamentul mobilat și utilat la prețul de 87.000 euro.Compania Private Estate a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Mures,Sangeorgiu de Mures
4 camere
140 m²
87.000 €
03.10.2017
4 camere140 m²03.10.2017
Mai multwizmo.ro
Reclamație
De vânzare apartament 1 cameră, confort 1 , situat în Sângeorgiu de Mureș, strada Sportivilor, suprafață utilă de 40mp, situat la etajul 3 din 4 oferit de Zap Imobiliare, comision ZERODetalii: - 1 dormitor, 1 hol, 1 bucătărie, 1 baie- centrală termică, calorifere, geamuri termopan, ușă metalică, mașină de spălat rufe, etc.Proprietatea se află într-o zonă cu un confort deosebit, datorită amplasării în imediata apropiere a tot ceea ce înseamnă viață modernă, și anume: mijloace de transport în comun, magazine, unități de învățământ de toate gradele, parc, bănci, farmacii, s.a.Locuința se vinde mobilată și utilată la prețul de 38.500 Euro negociabil. Comisionul este ZERO!Contact 0729223886Dacă vă place această ofertă - sau pentru alte informații sunați la numărul de contact din anunț! Compania Zap Imobiliare vă pune la dispoziție toate informațiile, actele și documentele necesare alături de asistență și consiliere permanentă până la finalizarea achiziției imobiliare. Ne dorim să îți oferim cea mai plăcută experiență, îndeplinim vise cu pereți!
Mures,Sangeorgiu de Mures
1 cameră
40 m²
37.500 €
03.10.2018
1 cameră40 m²03.10.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Vă oferim spre vânzare o casă modernă, situată în Sângeorgiu de Mureș, într-o zonă liniștită, departe de agitația și traficul zilnic al orașului Târgu Mureș. Datorită poziției imobilului veți beneficia de o panoramă superbă. Casa tip D+P+1E ocupă o suprafață de 250 mp și dispune de un teren cu o suprafață de 1100 mp. Terenul are o deschidere de 30 m la șosea.La demisol se află o cameră tehnică, o bucătărie open space,o cămară, o debara. Parterul casei este format dintr- un living ,un dormitor, o baie și două balcoane. Etajul este compus din trei dormitoare, o baie, un dressing, două balcoane. Încăperile sunt modern mobilate și amenajate cu gresie, faianță și parchet.Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică pe gaz, centrală pe lemne și de geamurile tip termopan.Pe lângă acestea veți mai avea la dispoziție un garaj care are și o pivniță, trei uși de acces, și un foișor.Curtea este frumos amenajată cu pomi fructiferi, gazon, fântână.Casa dispune de toate utilitățile. Datorită poziției unde este amplasată aceasta se pretează atât pentru casă de locuit, pensiune, spațiu comercial etc.Aveți ocazia de a achiziționa această casă parțial mobilată la prețul negociabil de 125.000 euro, preț negociabil.Compania Private Estate a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Mures,Sangeorgiu de Mures
6 camere
125.000 €
04.05.2018
6 camere04.05.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Vă oferim spre vânzare o casă în Sângeorgiu de Mureș, într-o zonă liniștită, a unui cartier rezidențial. Casa tip P+1E a fost construită în anul 2015, ocupă o suprafață de 176 mp și dispune de un teren cu suprafața în 382 mp.Parterul este compus dintr-o bucătărie modernă, un living, o baie, o cămară, o debara, un hol mare și o terasă. La etaj regăsim trei dormitoare, o baie și un balcon cu terasă. Încăperile sunt frumos amenajate cu parchet, gresie și faianță.Locuința dispune de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamuri tip termopan.Doritorii pot achiziționa casa complet mobilată și utilată la prețul de 95.000 euro, prețul fiind foarte ușor negociabil.Compania Private Estate a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Mures,Sangeorgiu de Mures
4 camere
95.000 €
06.10.2018
4 camere06.10.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Vă oferim spre vânzare un apartament decomandat situat în Sângeorgiu de Mureș pe Strada Unirii.Acesta are o suprafață utilă de 52 Mp și este situat la etajul doi al unui bloc format din patru etaje.Apartamentul este format din două camere, baie, bucătărie, debara, cămară, hol și balcon.Acesta este amenajat cu parchet, gresie, faianță dar acesta mai necesită renovare.Confortul termic este asigurat de centrala termică și de geamurile termopan.Cei interesați pot achiziționa apartamentul la prețul de 39,900 Euro, prețul fiind negociabil.Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Mures,Sangeorgiu de Mures
2 camere
52 m²
39.900 €
09.11.2018
2 camere52 m²09.11.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
De vânzare apartament 1 camera , situat in Sangeorgiu de Mures, strada Budiului, suprafață utilă de 26 mp, situat la parter,demisol sau etaj 1 oferit de Zap Imobiliare, comision ZERODetalii: 1 dormitor, 1 hol, 1 bucătărie, 1 baie, - centrală termică, calorifere, geamuri termopan,Proprietatea se află într-o zonă cu un confort deosebit, datorită amplasării în imediata apropiere a tot ceea ce înseamnă viață modernă, și anume: mijloace de transport în comun, magazine, unități de învățământ de toate gradele, piață, parc, bănci, farmacii, s.a.Locuința se vinde partial mobilata la demisol pret de 21.500 Euro. Comisionul este ZERO! parter pret 25.500 Euro etaj 1 pret 25.500 Euro Contact 0729223886Dacă vă place această ofertă - sau pentru alte informații sunați la numărul de contact din anunț! Compania Zap Imobiliare vă pune la dispoziție toate informațiile, actele și documentele necesare alături de asistență și consiliere permanentă până la finalizarea achiziției imobiliare. Ne dorim să îți oferim cea mai plăcută experiență, îndeplinim vise cu pereți!
Mures,Sangeorgiu de Mures
1 cameră
26 m²
21.500 €
22.08.2018
1 cameră26 m²22.08.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
De vânzare casă duplex tip P + 1 Etaj, 3 camere situată în Sangeorgiu de Mures suprafața utilă de 100 mp amplasată pe un teren cu suprafața de 270mp. Cele de pe partea stanga sunt vanddute toate, pe partea dreapta mai sunt disponibile 4 apartamente ( Duplex 2 si 3 ) doar cu cash!Compartimentare:- la parter: 1 living, 1 bucătărie, 1 baie- la etaj: 2 dormitoare, 1 baie,- pod de 10 metri- 1 camara- terasă acoperita și un balcon franțuzescDetalii:- centrală termică, calorifere, geamuri termopan, ușă metalică.- pereții sunt din cărămidă, acoperișul de țiglă izolată cu polistiren de 10 cm.- anul construcției 2018 - termenul de finalizare - dec 2018Utilitați:- curent, apă, gaz, fosă septică.Casa se vinde semifinisată la prețul de 54.000 Euro Pret fix. Comision ZERO!Contact 0726223886-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Daca vă place această ofertă sau pentru alte informații sunați la numărul de contact din anunț! Compania Zap Imobiliare vă pune la dispoziție toate actele și documentele necesare alături de asistență și consiliere permanentă până la finalizarea achiziției imobiliare. Ne dorim să îți oferim cea mai plăcută experiență, îndeplinim vise cu pereți!
Mures,Sangeorgiu de Mures
3 camere
54.000 €
06.08.2018
3 camere06.08.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Vă oferim spre vânzare un apartament decomandat situat pe strada Sportivilor din Sângeorgiu de Mureș, într-o zonă liniștită, în apropierea de parcuri și de centrul localității. Acesta se află situat la etajul 3 al unui bloc format din 4 etaje.Fiind confort II, imobilul ocupă suprafață de 40 mp. Proprietarii se vor putea bucura de un dormitor, o bucătărie unită cu una din camere ,1 baie ,un balcon. Încăperile sunt amenajate cu gresie, faianță și parchet.Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică și de geamurile tip termopan. Siguranța imobilului este asigurată de ușa metalică.Cei interesați pot achiziționa apartamentul complet mobilat și utilat la prețul de 37.000 euro.Compania Private Estate a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%
Mures,Sangeorgiu de Mures
2 camere
40 m²
37.000 €
23.10.2018
2 camere40 m²23.10.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Apartamentul oferit spre vânzare este situat în Sângeorgiul de Mureș, pe Strada Unirii , într-o zonă liniștită, ferită de agitația zilnică a orașului. Acesta este localizat la parterul unui bloc format din 4 etaje. Apartamentul dispune de izolație exterioară.Fiind confort l, apartamentul ocupă o suprafață de 22 mp. Noii proprietari se vor putea bucura de o cameră, o bucătărie spațioasă și o baie . Încăperile sunt amenajate cu parchet, gresie, faianță și geamuri de tip termopan.Locuința este dotată cu sistem de încălzire pe bază de centrală termică. Acesta se pretează și pentru spațiu comercial.Cei interesați pot achiziționa apartamentul la prețul de 36.000 euro, preț ușor negociabil.Compania Private Estate a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%
Mures,Sangeorgiu de Mures
1 cameră
32 m²
36.000 €
14.07.2018
1 cameră32 m²14.07.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
De vânzare apartament 3 camere decomandat confort 1 ,situat în Sangeorgiu De Mureș, suprafață utilă de 68 mp, situat la etajul 1 din 4 oferit de Zap Imobiliare, comision ZERODetalii: - 1 living, 2 dormitoare, 1 hol, 1 balcon închis, 1 bucătărie, 2 băi, - geamuri termopan.Proprietatea se află într-o zonă cu un confort deosebit, datorită amplasării în imediata apropiere a tot ceea ce înseamnă viață modernă, și anume: mijloace de transport în comun, magazine, unități de învățământ de toate gradele, piață, parc, bănci, farmacii, s.a.Locuința se vinde mobilată și utilată la prețul de 49,900 Euro negociabil. Comisionul este ZERO!Dacă vă place această ofertă - sau pentru alte informații sunați la numărul de contact din anunț! Compania Zap Imobiliare vă pune la dispoziție toate informațiile, actele și documentele necesare alături de asistență și consiliere permanentă până la finalizarea achiziției imobiliare. Ne dorim să îți oferim cea mai plăcută experiență, îndeplinim vise cu pereți!
Mures,Sangeorgiu de Mures
3 camere
68 m²
49.900 €
28.06.2018
3 camere68 m²28.06.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Vă oferim spre vânzare un teren situat în Sângeorgiu De Mureș pe Strada Liliacului, o zonă în plină dezvoltare.Acesta are o suprafață de 1.000 Mp cu o deschidere de 30 m.Terenul este situat chiar lângă strada, toate utilitățile fiind lângă teren.Acesta este pe loc drept, drumul din față este programat pentru asfaltare Primăvara următoare.Toate actele sunt în regulă, se poate vinde fără probleme.Acesta are și Certificat de Urbanism.Cei interesați pot achiziționa Terenul la prețul de 39.900 Euro, prețul fiind negociabil.Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Mures,Sangeorgiu de Mures
39.900 €
06.10.2018
06.10.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Vă oferim spre vânzare un teren situat în Sângeorgiu de Mureș, în Zona Selgros. Terenul intravilan ocupă o suprafață de 1400 mp și are un front stradal de 14 m la șosea. Are acces din stradă.Acest teren este ideal pentru o investiție de viitor. Toate utilitățile sunt în fața terenului.Prețul de vânzare al terenului este de 71.990 euro.Acest teren este și de închiriat la prețul de 500 euro pe lună.Compania Private Estate a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Mures,Sangeorgiu de Mures
500 €
20.12.2017
20.12.2017
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Vă oferim spre vânzare patru case tip duplex situate în Sângeorgiu De Mureș, în una din cele mai frumoase și liniștite zone, la aproximativ 500 de metri de oraș și foarte aproape de Spitalul Județean. Casa tip P+1E ocupă o suprafață utilă de 100 mp și dispune de un teren cu suprafața în 300 mp. Viitorii proprietari vor avea la dispoziție două dormitoare, două băi, un living, bucătărie,o cămară, terasă acoperita și un balcon franțuzesc. De asemenea casa mai dispune și de un pod de 10 m lungime. Casa se va preda la stadiul semifinisat, cu materiale de cea mai buna calitate. Locuința dispune de izolație termică de 10 cm.Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire prin centrală termică. Cei interesați pot achiziționa aceste case la prețul de 54000 euro. Termenul de finalizare a acestora este octombrie 2018.Compania Private Estate a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%
Mures,Sangeorgiu de Mures
3 camere
54.000 €
05.07.2018
3 camere05.07.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Vă oferim spre vânzare o casă de locuit cu regim de înălțime parter , situată în localiatatea Sângeorgiul de Mureș, pe Strada Tofalău în apropierea de stației de autobuz, școală, magazin, etc. Aceasta ocupă o suprafață de 100 mp și dispune de un teren cu suprafața în 684 mp. Terenul are o deschidere de 30 m la strada principală. Interiorul casei a fost renovat recent în totalitate. Casa suportă etajarea.Proprietarii vor avea la dispoziție trei camere, o bucătărie, baie, hol, un antreu și o pivniță . Ca și anexă a casei se mai regăsește și o bucătărie de vară. Încăperile au fost recent renovate și sunt amenajate cu gresie, faianță și parchet..Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază centrală termică și de sistemul de încălzire pe bază de teracotă.Casa se vinde complet mobilată la prețul de 63.000 euro, preț negociabil.Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!
Mures,Sangeorgiu de Mures
3 camere
63.000 €
07.09.2018
3 camere07.09.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Vand apartament cu 3 camere (83 m2) în Sângeorgiu de Mureș, strada Garii, zona linistita, la 3 min de statia de autobuz si la 5 min de Spitalul Judetean Mures, intr-un bloc nou de 4 etaje, bloc izolat termic, loc de parcare. Amenajari: mobilat si utilat, 2 balcoane mari, parchet, usa metalica, usi noi de interior, 1 baie utilata recent cu geam de aerisire, centrala termica Ariston - economica, termopan, caramida poroterm, Suprafata desfasurata cu balcoane este mare, peste 100 m2. Preț: 63000 Euro. Fara vanzare prin programul Prima casa.
Mures,Sangeorgiu de Mures,Strada Garii,33
3 camere
83 m²
63.000 €
09.05.2018
3 camere83 m²09.05.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Vă oferim spre vânzare un teren situat în Sângeorgiu de Mureș, pe Strada Campului, într-o zona Rezidențială. Terenul intravilan ocupă o suprafață de 831 mp și are un front stradal de 6 m la drumul privat. Acest teren este ideal pentru o investiție de viitor. Toate utilitățile sunt în fața terenului.Prețul de vânzare al terenului este de 30.700 euro, preț ușor negociabil.Compania Private Estate a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât odată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Mures,Sangeorgiu de Mures
30.747 €
27.04.2018
27.04.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
De vănzare 1.000 mp. teren în Săngeorgiu de Mureș.Terenul se află într-o zonă cu un confort deosebit, datorită amplasării în imediata apropiere a tot ceea ce înseamnă viață modernă, și anume: mijloace de transport în comun, magazine, unități de învățământ de toate gradele, piață, parc, bănci, farmacii, s.a.Terenul se vinde la prețul de 21.900 Euro . Comisionul este ZERO!Dacă vă place această ofertă - sau pentru alte informații sunați la numărul de contact din anunț! Compania Zap Imobiliare vă pune la dispoziție toate informațiile, actele și documentele necesare alături de asistență și consiliere permanentă până la finalizarea achiziției imobiliare. Ne dorim să îți oferim cea mai plăcută experiență, îndeplinim vise cu pereți!
Mures,Sangeorgiu de Mures
21.900 €
06.10.2018
06.10.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Preț negociabil Vand 4441 mp.de teren intravilan in Sangeorgiu de Mures str.Matei Corvin,acces din strada,toate utilitatile langa teren,ideal pentru constructii case,deschidere 35.8m iar lungimea laturilor de 130.8m.,PUZ ,panorama superba.Pret negociabil !!!
Sangeorgiu De Mures, Mures / Central
150.000 €
09.11.2018
09.11.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Oferim spre vanzare casa cu 2 camere, cu o suprafata de 64 mp, si teren de 250 mp, in Sangeorgiu de Mures, pe strada Izvorului. Casa este renovata, izolata si se vinde mobilata, utilata. Imobilul este decomandat, are 2 intrari, 2 camere, bucatarie, camara, dressing.
Sângeorgiu de Mureș
2 camere
64 m²
48.000 €
09.11.2018
2 camere64 m²09.11.2018
Mai multagentiamaoimobiliare.ro
Reclamație
Constructie noua in centrul localitatii. La parter 150 mp spatiu comercial. La etaj 3 birouri in total 125 mp.
Mures,Sangeorgiu de Mures
7 €
02.11.2018
02.11.2018
Mai multromimo.ro
Reclamație
De vânzare apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, situat în Sângeorgiu de Mures, str. Unirii (zonă centrală) la etajul 4 din 4 (blocul este acoperit cu țiglă), suprafață utilă de 52 mp, compus din: sufragerie, dormitor, hol, balcon, bucătărie modificată, cămară, baie (plus pivniță în subsolul blocului). Apartamentul a fost construit în anul 1989, este orientat spre sud-est, are centrală termică proprie, calorifere, geamuri termopan, ușă metalică și este izolat termic atât interior cât și exterior, este contorizat și racordat la apă, gaz, curent. Proprietatea se află în zona centrală a localității, în apropiere de stația pentru mijloace de transport în comun, magazine, unitățile de învățământ locale, piață, parc, bancă, farmacii, s.a. Apartamentul se eliberează în luna septembrie 2019. Detalii suplimentare la telefon.
Mures,Sangeorgiu de Mures
2 camere
46.000 €
31.10.2018
2 camere31.10.2018
Mai multromimo.ro
Reclamație
Oferim spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, avand o suprafata de 52 mp, in Sangeorgiu de Mures, pe strada Unirii, situat la etajul 4 din 4. Imobilul este izolat atat pe interior cat si pe exterior, este dotat cu termopane, gresie, centrala proprie, faianta, parchet, usa metalica la intrare; dispune de pivnita, camara, baie, bucatarie mobilata, 2 camere.
Sângeorgiu de Mureș
2 camere
52 m²
46.000 €
09.11.2018
2 camere52 m²09.11.2018
Mai multagentiamaoimobiliare.ro
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe