Nu s-a găsit nimic
Amplasarea este in zona Timpuri Noi, in imediata vecinatate a Universitatilor Titu Maiorescu, Nicolae Titulescu si Dimitrie Cantemir. Zona este foarte dinamica, plina de viata si care ofera multe facilitati incepand de la accesul facil catre metrou, care este la doar 5 minute distanta, pana la numeroasele restaurante, cafenele si magazine din zona. Imobilul este structurat D+P+5E, iar constructia este din beton, compartimentarile fiind efectuate din Ytong. Parterul este destinat a fi folosit ca si spatiu comercial, iar demisolul gazduieste locurile de parcare ale locatarilor. Apartamentele de 3 camere exista sub forma a multiple variante cu suprafete utile cuprinse intre 54mp si 65mp, iar terasele au suprafete cuprinse intre 5mp si 24mp. Finisajele includ, printre altele, tamplarie Salamander tripan, centrala termica proprie, usi furnizate de Porta Doors, gresie si faianta Delta Studio. Clientii pot opta intre mai multe tipuri de finisaje, dintre cele puse la dispozitiei de catre dezvoltator. Termenul de finalizare estimat al blocului este Octombrie - Noiembrie 2018, iar preturile apartamentelor de 3 camere variaza intre 112.000 Euro + TVA si 121.600 Euro + TVA, in functie de tipul de apartament ales si de suprafata. Locurile de parcare subterane se vand separat, pretul acestora fiind de 10.000 Euro + TVA. *Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.
Bucuresti Sectorul 4
65 m²
112.000
15.06.2018
Mai multolx.ro
DEZVOLTATOR!!! Apartamentul se afla amplasat in imediata vecinatate a Parcului Tineretului cu acces de rapid catre centrul capitalei – Piata Unirii (1km) dar si de diverse alte centre de interes: Metrou Tineretului (6 min), Metrou Unirii (10 min), Universitatea Bucuresti, Facultatile Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu, Unirea Shopping Center, Casa Poporului, o multitudine de unitati HoReCa, Centrul Vechi, diverse unitati sanitare si de invatamant. Ansamblul nostru rezidential are un regim de inaltime D+P+5E+6Eth, este format din doua imobile cu un numar de 85 apartamente, va ofera posibilitate alegerii dintr-o gama variata de garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, toate acestea fiind realizate astfel incat sa ne asiguram ca putem acoperi si cerinele unor compartimentari moderne dar si pe cele clasice. Materialele folosite sunt din gama premium (oferim viitorilor proprietari posibilitatea personaliazarii apartamentelor) si, datorita celor mai noi beneficii tehnologice din domeniu, incercam sa realizam caminul perfect. Toate apartamente dispun centrala proprie si incalzire prin pardosela. Pretul nu include TVA. Comision 0! Fotografii cu caracter informativ.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Tineretului
3 camere
82 m²
119.000
16.06.2018
Mai multlajumate.ro
Garsoniera decomandata, confort 1 sporit, 42mp, mobilata, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, masina de spalat rufe, aragaz, frigider, et 5/8. Garsoniera este amplasata in zona Nerva Traian pe o strada mai retrasa de artera principala ( str. Vasile Carlova), intr-o zona linistita cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, inclusiv la statia de metrou Timpuri Noi cu acces direct la statia de metrou Unirii. In apropiere se regasesc numeroase gradiniti, scoli, iar facultatile Dimitrie Cantemir si Titu Maiorescu sunt la 7 minute de mers pe jos.
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Octavian Goga
58.500
07.06.2018
Mai multlajumate.ro
Vând apartament cu 3 camere, în tg. mureș, zona fortuna, etaj. 6/8, decomandat, cu 2 băi, renovat, cu termopane, cu balcon închis cu termopan, centrală proprie, la 10 min. de lidl, de kaufland, de universitatea dimitrie cantemir.
Targu Mures, Mures
3 camere
70 m²
72.000
14.06.2018
Mai multflash-online.ro
Nu include TVA Ansamblu rezidențial DEZVOLTATOR!!! Apartamentul se afla amplasat in imediata vecinatate a Parcului Tineretului cu acces de rapid catre centrul capitalei – Piata Unirii (1km) dar si de diverse alte centre de interes: Metrou Tineretului (6 min), Metrou Unirii (10 min), Universitatea Bucuresti, Facultatile Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu, Unirea Shopping Center, Casa Poporului, o multitudine de unitati HoReCa, Centrul Vechi, diverse unitati sanitare si de invatamant. Ansamblul nostru rezidential are un regim de inaltime D+P+5E+6Eth, este format din doua imobile cu un numar de 85 apartamente, va ofera posibilitate alegerii dintr-o gama variata de garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, toate acestea fiind realizate astfel incat sa ne asiguram ca putem acoperi si cerinele unor compartimentari moderne dar si pe cele clasice. Materialele folosite sunt din gama premium (oferim viitorilor proprietari posibilitatea personaliazarii apartamentelor) si, datorita celor mai noi beneficii tehnologice din domeniu, incercam sa realizam caminul perfect. Toate apartamente dispun centrala proprie si incalzire prin pardosela. Pretul nu include TVA. Comision 0! Fotografii cu caracter informativ.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Tineretului
3 camere
82 m²
119.000
09.06.2018
Mai multhomezz.ro
Garsoniera finisata modern, situata in Cluj-Napoca, in cartierul Gheorgheni, intr-o locatie excelenta pentru investitie, fiind in apropiere de Iulius Mall, Parcul Iulius, universitati (FSEGA, Dimitrie Cantemir etc). Garsoniera este pozitionata la etajul 4/4 si are o suprafata utila de 22 mp. Compartimentare: camera, bucatarie, baie si hol. Dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila. Imobilul are in dotare geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi interioare. Se vinde mobilata si utilata. Baia dispune de cabina de dus. ID 4612
Cluj-Napoca , Cluj,Gheorgheni
54.900
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Tineretului, va oferim spre vanzare o garsoniera situata in zona Tineretului vis-a-vis de Palatul Copiilor, situata intr=un bloc stradal pe Bd Tineretului. Garsonierea este situata la etajul 6/8, Va oferim spre vanzare o garsoniera situata in zona Tineretului vis-a-vis de Palatul Copiilor, situata intr-un bloc stradal pe Bd Tineretului.Garsonierea este situata la etajul 6/8, an constructie 1986, beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri, gresie,faianta,parchet,termopan, instalatie electrica si sanitara refacuta, apometre,repartitoare.Toate acte;e sunt in regula, cadastru,intabulare,certificat energetic.Vecinatati Timpuri Noi, Mihai Bravu, Piata Unirii, Bd Dimitrie Cantemir, Nerva Traian, Vitan Mall, Sincai, Calea Vacaresti. Optiuni interior Apometre Balcon Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Repartitoare caldura Termopan Usa metalica Optiuni exterior Interfon Lift Structura beton Structura caramida
Bucuresti
35 m²
56.000
03.06.2018
Mai multanuntul.ro
De vanzare apartament cu 1 camera, situat in Dimitrie Cantemir intr –un bloc nou construit,cu lift, la mansarda.Are aer conditionat si incalzirea este cu gaz. SC=42mp SU=39 mp Pret:25000 EUR neg. Tel.
Oradea, zona Cantemir
1 cameră
42 m²
25.000
18.06.2018
Mai multimobiliare.ro
Vand sau schimb cu apartament (2 garsoniere) casa de locuit situata in Bacau, str. Dimitrie Cantemir nr.15, cartier CFR. Casa este din paianta, prevazuta cu canalizare si sistem de incalzire pe gaz. Este compusa din 3 camere, 2 holuri, bucatarie si baie. Deschiderea este la doua strazi iar suprafata de teren este de 630 mp din care 137 mp suprafata construita.
Bacau, Bacau,Bacau,Bacau
3 camere
137 m²
45.000
14.06.2018
Mai multromimo.ro
DEZVOLTATOR!!! Apartamentul se afla amplasat in imediata vecinatate a Parcului Tineretului cu acces de rapid catre centrul capitalei – Piata Unirii (1km) dar si de diverse alte centre de interes: Metrou Tineretului (6 min), Metrou Unirii (10 min), Universitatea Bucuresti, Facultatile Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu, Unirea Shopping Center, Casa Poporului, o multitudine de unitati HoReCa, Centrul Vechi, diverse unitati sanitare si de invatamant. Ansamblul nostru rezidential are un regim de inaltime D+P+5E+6Eth, este format din doua imobile cu un numar de 85 apartamente, va ofera posibilitate alegerii dintr-o gama variata de garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere, toate acestea fiind realizate astfel incat sa ne asiguram ca putem acoperi si cerinele unor compartimentari mode
Bucuresti, Sector 4, zona Tineretului
3 camere
97 m²
119.000
22.05.2018
Mai multimobiliare.ro