Plângere
Statie de metrou Centre comerciale Magazine Scoala Spital Mijloace de transport in comun Politie Curte interioara Gaze Cablu tv Internet Termoficare centralizata Aer conditionat Calorifere fonta Faianta Aer conditionat Contorizare apa Combina Frigorifica Aragaz Masina de spalat rufe Ichiriez garsoniera in piata Iancului la 5 min de metrou , in vila cu curte la et 3 , renovata mobilata si utilata . Apropierea de statia de metrou Iancului .
Bucureşti, Agricultori, Agricultori, Str. Aleea Lunguletu nr.1 sect 2,Bucuresti
1 cameră
33 m²
250
14.02.2017
Mai multdirectproprietar.ro
Plângere
Propietar inchiriez apartament 3 camere,zona Iancului,curat,utilat(,bucatarie utilata,ac,masina de spalat rufe,uscator de rufe,instant apa calda e.t.c,apartamentul este la prima inchiriere .Blocule este civiliazat,intr-o zona linistita(aleea Lunguletu),5 minute de metrou ,reabilitat!
Locatia: bucuresti
460
06.06.2018
Mai multchirii-romania.com
Plângere
Va oferim spre inchiriere un superb apartament de 3 camere, complet mobilat si utilat (totul nou), situat la etajul 3 din 10, intr-un imobil construit in 1982, pe Aleea Lunguletu, la maxim 3 minute de statia de metrou Iancului. Apartamentul a fost renovat integral (inclusiv instalatii electrice si sanitare schimbate) in luna mai, este prima inchiriere. Pentru detalii si vizionari: (folosesti formularul de contact) NON STOP DISPONIBILITATE IMEDIATA!
Locatia: bucuresti
430
16.06.2018
Mai multchirii-romania.com
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe