Srungul este in stare foarte buna,desii estetic nu pare. A fost pe un atelier mobil,motiv pt. care a fost utilizt f. putin. Poate fi utilizat atit cu universal,cit si cu bucse elastice pt. productia in serie.
20.04.2017, 19:23 brx.ro
10.000 lei
Srungul este in stare foarte buna,desii estetic nu pare. A fost pe un atelier mobil,motiv pt. care a fost utilizt f. putin. Poate fi utilizat atit cu universal,cit si cu bucse elastice pt. productia in serie.
20.04.2017, 19:22 brx.ro
10.000 lei

Aviatiei- Feleacu, Inchiriere apartamen 2 camere

Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul 1
Galaxy Imob va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, situat in zona Aviatiei- Feleacu, in imediata apropiere se afla centre comerciale si beneficiezi de acces rapid spre centrul orasului Eleganta si rafinamentul unei proprietati amenajate pentru a corespunde celor mai exigente cerinte, alaturi de o priveliste libera, deschisa, peste zona de nord a orasului, alaturi de o suprafata extrem de generoasa si o pozitie ce permite accesul atat catre zonele de birouri din nordul orasului, cat si catre centrul Bucurestiului-acestea sunt avantajele acestei proprietati minunate! Nuantele deschise folosite la amenajare aduc locuintei o nota aparte, facand-o sa fie "vie", plina de optimism si energie pozitiva, in timp ce "petele de culoare" compuse din elemente de mobilier si decor, sporesc eleganta casei. Din punct de vedere tehnic, locuinta se desfasoara pe o suprafata utila de 40 mp, avand centrala propriesi camere spatioase. Suntem incantati sa aducem in piata aceasta proprietate si va asteptam cu drag sa vizitati ceea ce poate fi in perioada urmatoare, viitorul dumneavoastra camin! Pretul de inchiriere este de 500 euro/luna. Conditii de inchiriere: o luna de chirie in avans + o luna garantie.
15.03.2017, 11:38 olx.ro
40.0 m²
499 €
GLX1245B021. Galaxy Imob va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, situat in zona Aviatiei, in imediata apropiere se afla centre comerciale si beneficiezi de acces rapid spre centrul orasului.Mobilat si utilat complet, avand o suprafata de 40 mp, acest apartament se afla la etajul 3 al unui bloc cu 5 niveluri, construit in anul 2010. Cele 2 camere, grupul sanitar si bucataria deschisa sunt dispuse intr-o compartimentare tip semidecomandat. Grupul sanitar are finisaje de lux si mobilier sanitar modern.Livingul este luminos si amenajat cu mobilier cu design minimalist: o canapea foarte confortabila, perfecta pentru momentele cand vrei sa te relaxezi, o masuta de cafea, un suport pentru televizor si o masa unde vei putea lua pranzul sau cina. Bucataria este mobilata si complet utilata.Dormitorul are o ambianta intima si este dotat cu un pat dublu, doua noptiere discrete, un dulap incapator pentru haine. Podelele incaperilor sunt acoperite cu parchet elegant, iar ferestrele sunt decorate cu perdele si draperii cu ajutorul carora vei putea controla intensitatea luminii naturale care patrunde in interiorul apartamentului.Pretul de inchiriere este de 520 euro/luna.Conditii de inchiriere: o luna de chirie in avans + o luna garantie.Aceasta oferta apartine companiei Galaxy ImobPentru mai multe detalii sau oferte similare, va rugam sa ne contactati.CONTACT NON STOPMonica Nicolau – Galaxy ImobTelefon: We offer for rent a flat with 2 rooms, located in Aviatiei area. The flat is in a building made in 2010, floor 3/5 with useful area 40 sqm. The interior is semi-detached: living room, kitchen, bedroom, bathroom. The bedroom is arranged so creates a frindly atmosphere and it has a double bed. The kitchen is fully equipped and furnished, and has a dining area. The bathroom is very well made and offers maximum confort. Furnishing and facilities are of very good quality: parquet, ceramic tiles, insulated windows, metal access door.The flat is ready for living and can be rented for 520 euro ( one month rent + one month quarantee) and you will enjoy staying in an advantageouse area of the Bucharest.For more details or similar offers please contact us.Monica Nicolau – Galaxy ImobTelefon: Aceasta oferta apartine companiei GALAXY IMOB BUCURESTI. CONTACT NON-STOP
28.02.2017, 12:18 brx.ro
520 €
GLX1528B031. Galaxy Imob va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, situat in zona Aviatiei, in imediata apropiere se afla centre comerciale si beneficiezi de acces rapid spre centrul orasului.Mobilat si utilat complet, avand o suprafata de 40 mp, acest apartament se afla la etajul 3 al unui bloc cu 5 niveluri, construit in anul 2010. Cele 2 camere, grupul sanitar si bucataria deschisa sunt dispuse intr-o compartimentare tip semidecomandat. Grupul sanitar are finisaje de lux si mobilier sanitar modern.Livingul este luminos si amenajat cu mobilier cu design minimalist: o canapea foarte confortabila, perfecta pentru momentele cand vrei sa te relaxezi, o masuta de cafea, un suport pentru televizor si o masa unde vei putea lua pranzul sau cina. Bucataria este mobilata si complet utilata.Dormitorul are o ambianta intima si este dotat cu un pat dublu, doua noptiere discrete, un dulap incapator pentru haine. Podelele incaperilor sunt acoperite cu parchet elegant, iar ferestrele sunt decorate cu perdele si draperii cu ajutorul carora vei putea controla intensitatea luminii naturale care patrunde in interiorul apartamentului.Pretul de inchiriere este de 520 euro/luna.Conditii de inchiriere: o luna de chirie in avans + o luna garantie.Aceasta oferta apartine companiei Galaxy ImobPentru mai multe detalii sau oferte similare, va rugam sa ne contactati.CONTACT NON STOPWe offer for rent a flat with 2 rooms, located in Aviatiei area. The flat is in a building made in 2010, floor 3/5 with useful area 40 sqm. The interior is semi-detached: living room, kitchen, bedroom, bathroom. The bedroom is arranged so creates a frindly atmosphere and it has a double bed. The kitchen is fully equipped and furnished, and has a dining area. The bathroom is very well made and offers maximum confort. Furnishing and facilities are of very good quality: parquet, ceramic tiles, insulated windows, metal access door.The flat is ready for living and can be rented for 520 euro ( one month rent + one month quarantee) and you will enjoy staying in an advantageouse area of the Bucharest.For more details or similar offers please contact us. Aceasta oferta apartine companiei GALAXY IMOB BUCURESTI. CONTACT NON-STOP
04.03.2017, 13:08 brx.ro
500 €

Aviatiei, Feleacu, bloc nou

Bucuresti, 20 ian, 14:07
etaj 4/5, bloc nou, renovata, mobilata si utilata modern, centrala proprie, AC, la 5 minute de metrou si parc Herastrau. Vec: Dorobanti, Floreasca, Herastrau, Baneasa, Nordului, Aviatorilor. Optiuni interior Centrala Internet Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica Optiuni exterior Reabilitat termic
21.01.2017, 16:02 anuntul.ro
45.0 m²
400 €
Va propunem spre inchiriere, apartament cu 1 camere, situat in cartierul Aviatiei ,zona Strada Feleacu, intr-un imobil ... construit in anul 2012 confort 1 semidecomandat, etaj 4 din 5 cu o suprafata de 45 mp, cu 1, grup sanitar, 0 ... , balcon.Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 55480.
09.03.2017, 13:42 brx.ro
360 €
Va propunem spre inchiriere, apartament cu 1 camere, situat in cartierul Aviatiei ,zona Feleacu, intr-un imobil ... construit in anul 2012 confort 1 decomandat, etaj 1 din 5 cu o suprafata de 45 mp, cu 1, grup sanitar, 0 , balcon.Imobilul este ... situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 55359.
08.03.2017, 17:53 brx.ro
360 €
Aviatiei, Feleacu, 1/4, decomandat, mobilat complet, balcon inchis, aer conditionat, centrala proprie, usa metalica ... , reabilitat termic, zona linistita, 10 min de metrou si parc Herastrau.
26.02.2017, 22:20 brx.ro
480 €
Va propunem spre inchiriere, apartament cu 1 camere, situat in cartierul Aviatiei ,zona Strada Feleacu, intr-un imobil ... construit in anul 2012 confort 1 semidecomandat, etaj 3 din 4 cu o suprafata de 45 mp, cu 1, grup sanitar, 1 ... , balcon.Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 55309.
08.03.2017, 14:10 brx.ro
360 €