Nu s-a găsit nimic
300 €
19.04.2017
GLX1554B0414. Va propun spre inchiriere o garsoniera LUX, SUPERBA intr-o zona ULTRACENTRALA din BUCRESTI, Centru ISTORIC, la numai 5 minute distanta de mers pe jos pana la metrou UNIVERSITATE.Garsoniera se afla la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje.Garsoniera se inchiriaza complet mobilata si utilata, avand in dotare urmatoarele utilitati: - masina de spalat rufe, - frigider, - plita electrica,- aer conditionat.Deasemenea prezinta finisaje de calitate: - geamuri termopan,- gresie,- faianta,- parchet,- usa PVC interior,- usa metalica intrare.Esti un suflet tanar, dinamic si iti place animatia? Acesta este locul potrivit pentru tine! Pozitionata intr-o zona ultracentrala ai la dispozitie toate necesitatile de la pub`uri, cluburi, restaurant, magazine, supermarket-uri non-stop, sucursale bancare, teatre, muzee, etc. Deasemenea ajungi usor in orice colt al orasului. Garsoniera este echipata complet, este luminoasa, eleganta si luxoasa. Merita vazuta.Pretul de inchiriere este de 300 euro/luna.Pentru mai multe detalii si vizionari CONTACT NON-STOP Aceasta oferta apartine companiei GALAXY IMOB BUCURESTI. CONTACT NON-STOP
Mai mult brx.ro
700 €
20.02.2017
Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament cu o structura generoasa, situat central intr-un bloc construit si finalizat in 2014.Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet, are o suprafata utila de 109 mp, este situat la etajul etaj 3/3, compus din living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, hol si antreu.Apartamentul dispune de o compartimentare armonioasa si beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari, are contorizare separata la utilitati, dispune de centrala termica proprie, finisaje interioare de calitate (termopan, parchet, gresie si faianta, vopsea lavabila ), mobila realizat pe comanda, TV LCD, masina de spalat automata, uscator de rufe BEKO, conexiune cablu si internet, videointerfon, liber spre inchiriere.Proprietate : persoana fizica.Pret inchiriere : 700 Euro/luna .Se solicita contract pe termen lung, garantat minim un an, plata in avans pe prima luna din contract si contravaloarea unei chirii drept garantie pentru buna desfasurare a contractului .Detalii si vizionare la nr. de telefon :, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail : .
Mai mult brx.ro
4 camere
77.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam in orasul localitatea Deta.Casa este . Acesta se afla in zona zona Deta, una dintre cele mai dorite zone din loc. Deta.Pretul de vanzare a acestei case este de 77000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
63.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 camere in orasul orasul Deta.Casa este . Acesta se afla in zona zona Deta, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Deta.Pretul de vinzare a acestei case este de 63000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro