apartament Romana - Dorobanti, vis-a-vis de ASE si Hotel Sheraton, in aproprierea Liceului Goethe, Cambridge School si British Council. 3 camere confort 1 sporit, decomandat, et 5/10, bloc 1985, reabilitat 2014, 2 bai complete, 2 balcoane inchise, foarte spatioase. Utilitati: o curent, apa (apometre), canalizare, gaz, CATV, telefon o sistem incalzire: incalzire centrala cu contorizare caldura o climatizare: aer conditionat o acces internet: cablu Finisaje: o usa intrare metalica o parchet, gresie, faianta o usi interior lemn o geamuri termopan Dotari: o electrocasnice: frigider, aragaz, filtru cafea, cuptor cu microunde, aspirator, masina de spalat rufe o dotari imobil: interfon, lift LOC DE PARCARE in curtea interioara. Apartamentul este renovat recent, mobilat si utilat complet, fiind disponibil imediat. La cerere si in cazul unui contract stabil de minim 1 an, se poate negocia remobilarea bucatariei.
Astăzi la 21:47 brx.ro
700,00 €
Inchiriere apartament 2 camere Aviatiei, renovat 2017 ,utilat si mobilat complet,et. 2/4, 65 mp, anul constructiei 1988, 2 balcoane inchise bucatarie baie hol , termopane ,izolat termic, aer conditionat, decomandat.Merita vazut!
Astăzi la 21:43 brx.ro
550,00 €
Inchiriere apartament 2 camere Aviatiei,.usa metalica, interfon, repartitoare, apometre,imobil 1987,aer conditionat, reabilitat termic (costuri de intretinere foarte mici) curat, bine intretinut.Merita vazut!
Astăzi la 21:43 brx.ro
550,00 €
Prime Residence va ofera o garsoniera,decomandata,43 mp utili,mobilata si utilata modern,renovata complet,contorizata complet,bloc reabilitat,3 min metrou Mihai Bravu,3 min Vitan Mall,strada Banu Udrea.
Astăzi la 21:43 brx.ro
270,00 €
Inchiriere apartament 2 camere Calea Calarasilor-Hala Traian,mobilat si utilat modern,centrala proprie,parchet,aer conditionat,masina de spalat,frigider,termopan. Et. 3/8,are vedere pe doua laturi.
Astăzi la 21:43 brx.ro
450,00 €
Apartament de doua camere si inca una mica suplimentara care poate servi drept birou sau camera de copil,situat la parterul unul blocsor de tip vila,avand o gradina privata de 100mp.Este mobilat si utilat complet,iar finiajele sunt de buna calitate si moderne.Exista loc de parcare in garajul subteran cat si o boxa de circa 3mp ,pentru depozitare. Situat catre rasarit si cu geamurile catre spatele cladirii(adica spre curte)beneficiaza de linste.Exista un living cu dining si bucatarie deschisa , dormitorul si cealalta camera.Canapeaua este extensibila.
Astăzi la 21:43 brx.ro
695,00 €
Inchiriere apartament 2 camere Parcul Carol.deosebit, utilat/mobilat nou,calitate deosebita, 2 grupuri sanitare, terasa 16 mp, luminos, prima inchiriere, langa parcul Carol, optional loc de parcare subteran.Marita vazut!
Astăzi la 21:31 brx.ro
650,00 €
apartament de 90 mp + o terasa superba de 30 mp, complet renovat si mobilat. Are 3 camere + 1 mai mica, baie mare si una de serviciu. El a fost amenajat: dormitor cu baie proprie, living, kitchen+dinning open space iar camera mica este momentan goala.Apartamentul este pozitionat pe partea terasei catre S, iar accesul in bloc se face atat din strada cat si direct din parc.Obiectele sanitare si electrocasnicele sunt marci de top in calitate si design.Este dotat cu: aragaz Miele, frigider inox Siemens, cuptor NEF, masina spalat vase Miele, masina spalat haine Samsung etc.Apartamentul dispune de tot ce ai avea nevoie pentru a te muta maine si pentru a te simti confortabil.With a superb location in the heart of Bucharest, this stylish three room flat offers ample living space with wood floors and modern fixtures and fittings throughout. There is a double bedroom, a bright kitchen, a large and spacious living room with doors leading out onto a 30mp roof ter
Astăzi la 21:11 brx.ro
900,00 €
Bloc nou residential situat langa Palatul Copiilor. Loc garaj subteran, 2 bai, debara exterioara si interioara. Utiliat complet, 2 dressinguri, 3 AC, central termica proprie, masina spalat vase, aragaz, frigider, TV, masina spalat, birou complet utilat, terasa f mare copertinata si cu balansoar.
Astăzi la 21:11 brx.ro
650,00 €
Va propunem spre inchiriere un apartament elegant, cu un aer "vintage", amenajat cu bun gust si mobilat pe masura.Acesta este foarte spatios, are o bucatarie foarte mare si este circular din punct de vedere al compartimentarii.Este dotat cu centrala termica pe gaze si aer conditionat, complet mobilat si echipat standard cu electrocasnice: frigider, cuptor electric, plita pe gaz, masina de spalat rufe, aspirator; Apartamentul se afla la parterul unui imobil pozitionat la o aruncatura de bat de Piata Kogalniceanu si, foarte aproape atat de Parcul Cismigiu cat si de gura de metrou IZVOR.In proximitatea acestuia sunt localizate o serie de facultati precum Dreptul, Medicina Veterinara sau Stomatologia.
Astăzi la 21:11 brx.ro
500,00 €
GADSPOR ImobiliareVa ofera spre inchiriere apartament in zona deosebita si linistita, bloc finalizat in 1982, reabilitat, cu interfon si lift, aflat in imediata apropiere de statia metrou Piata Victoriei, magazine, banci, mijloace de transport in comun, parcuri, muzee, cafenele, restaurante .Apartamentul compus din 2 camere, decomandat, la etajul 7 din 10, in suprafata utila de 69 mp, mobilat lux, utilat cu frigider,aragaz,hota,cuptor microunde,aspirator,masina de spalat, 2 aparate aer conditionat cu consum redus de energie, tv LED in fiecare camera inclusiv in bucatarie, furnizor cablu,internet-UPC, precum si dotari ca geamuri termopan,jaluzele exterioare,usa metalica la intrare, gresie, faianta, parchet. Costuri de intretinere foarte mici .Disponibil : imediatPret solicitat : 550 euro ( 1 luna in avans + 2 luni garantie ) Id : MIC20195
Astăzi la 21:11 brx.ro
550,00 €
Injchiriere apartament 2 camere Decebal complet mobilat si utilat lux,Apartamentul, desi are o suprafata redusa, beneficiaza de acces independent la o curte privata amenajata (cu pergola, mobilier de gradina si multa verdeata) in suprafata de 40mp.Merita vazut!
Astăzi la 21:02 brx.ro
400,00 €
Apartament 2 camere complet mobilat si utilat ( led TV, frigider, aragaz, masina de spalat,termostat ambient, internet wirlees, CATV,). Este pozitionat la 2 minute de Prosper, foarte aproape de Afi Palace cotroceni, zona este foarte linistita. Blocul este nou, prevazut cu camere video si interfon, loc de parcare.
Astăzi la 21:00 brx.ro
400,00 €
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere situat intr-unul din cele mai bune imobile din zona Cismigiu, situat chiar in Piata Walter Maracineanu, la intrarea in parc.Acesta se inchiriaza atat pentru locuinta cat si pentru activitate de birouri.Cele doua camere sunt complet goale, singurul mobilier din dotare fiind cel din bucatarie, dupa cum se poate vedea si in fotografii.Apartamentul este intr-o stare foarte buna si, a fost igienizat dupa plecarea chiriasului precedent.
Astăzi la 21:00 brx.ro
450,00 €
Bld 1 decembrie,Auchan,garsoniera decomandata,etaj 4/10,suprafata 32 mp,mobilata si utilata,termen lung,1+1 Anunturi publicate de: Marvis House Invest Contact prin Storia.ro
Astăzi la 20:42 brx.ro
190,00 €
Apartament 3 camere in vila, zona IANCULUI, Pache Protopopescu, singur pe etaj, etajul 2/P+2, amenajat, gresie, faianta, parchet, termopan, mobilat/nemobilat, bucatarie utilata, liber, pretabil locuit, zona linistita, apropiere metrou Pta Iancului. Anunturi publicate de: Exces Imobiliare Contact prin Storia.ro
Astăzi la 20:15 brx.ro
350,00 €
Va propunem spre inchiriere, apartament cu 3 camere, situat in cartierul Dorobanti, pe str Darian Dumitru (perpendiculara din Beller), intr-un imobil construit in anul 1987, confort 1, decomandat, etaj 3 din 4, cu o suprafata utila de 80 mp, cu doua grupuri sanitare, doua balcoane mari. Apartamentul este mobilat si utilat complet, se pot aduce anumite obiecte la dorinta viitorilor chiriasi. Imobilul are paza, 2 etaje fiind inchiriate de o firma, ce aduce multa siguranta si de asemenea multa liniste. Pretul este negociabil. ID intern: 44011.
Astăzi la 20:07 brx.ro
499,00 €

Romana, metrou la 3 minute

Bucuresti, azi, 12:14
garsoniera, contract, acces Universitate, Victoriei, metrou, agentie;
Astăzi la 19:55 anuntul.ro
180,00 €
bloc civilizat zona verde linistita, apropiere AFI. GARSONIERA CF 2 SEMIDECOMANDATA, ETAJ 7/10, recent renovata, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, f curata, mobilata si utilata complet, modern, libera.
Astăzi la 19:51 brx.ro
200,00 €
Inchuiriere apartament 2 camere Calea Dorobantilor, 70 mp, decomandat, pe Calea Dorobantilor, et. 10/14,, bloc reabilitat termic, 2 lifturi, camere de supraveghere, usa metalica, tamplarie de aluminiu, 2 balcoane, debara, complet renovat, mobilat si utilat, modern, internet, cablu tv, masina de spalat, frigider, aragaz, cuptor, hota, 2 televizoare, canapea extensibila, contorizare caldura si apa cu citire prin unde radio. Apartamentul este cu ferestre spre rasarit si sud, foarte luminos.
Astăzi la 19:49 brx.ro
470,00 €
Acest apartament cu 3 camere, se afla situat intr-un complex rezidential cu paza permanenta, supraveghere video, locuri de joaca pentru copii, gradina, etc. in zona Stefan cel Mare - Barbu Vacarescu, la etajul 8 intr-un imobil 2S+P+11, finalizat in 2008.Are o suprafata construita de 140mp, o suprafata utila de 120mp si o terasa de 14mp, cu vedere panoramica.Este compus din living spatios si insorit, cu zona de dining si iesire pe terasa, bucatarie deschisa, complet mobilata si utilata, doua dormitoare matrimoniale cu bai proprii si dressing-uri si o terasa.Apartamentul este complet mobilat si utilat, cu mobilier de cea mai buna calitate, finisajele sunt premium si dispune de doua locuri de parcare in garajul subteran al imobilului.Avand in vedere locatia centrala si linistita, calitatea mobilierului si finisajelor, facilitatile complexului rezidential in care se afla si cele din imediata apropiere, precum si proximitatea tuturor mijloacelor de transport in comun, acest apartament este recomandat pentru resedinta.
Astăzi la 19:41 brx.ro
1.200,00 €
Inchiriere apartament 3 camere Calea 13 Septembrie, langa Monitorul Oficial, aproape de Hotel Marriott si Palatul Parlamentului, etaj 6/8 in bloc constructie 1995, doua bai, 3 aparate aer conditionat, mobilat modern si utilat complet, liber, disponibil imediat
Astăzi la 19:41 brx.ro
525,00 €
White Mountain Property is pleased to present you for rent a newly renovated spacious apartment with two bedrooms situated in Muncii Square (2 minutes from the Decebal and Alba Iulia Square ), conveniently located for access to the center of the city. Near the supermarkets , Coffee Shop and National Football Stadium, park IOR at 5 minutes . The distance to the Historic Center of Bucharest is only 10 minutes car ride.This luxury apartment is located at 4th floor by 8 and it’s composed of: a generous living room, an fitted kitchen, two bedrooms and an amazing bathroom . The dinning room seats for 4 people comfortably. The total usable space is 82 sqm and the South orientation provides you a great view and brings great light into the apartment.The apartment is offered for rent completely furnished at the best standards,ideal home for families or business people who would like to live in a peaceful and safe environment.For further details or viewings, please do not hesitate to contact Ciprian on +4 or email address we will be happy to help you. White Mountain Property ofera spre inchiriere un apartament modern (recent renovat) cu trei camere situat in Piata Muncii (2 minute de metrou), aproape de caile de acces principale catre centrul Bucurestiului. In imediata vecinatate a imobilului se afla Bdul Decebal, si numeroase spatii verzi destinate relaxarii si recreerii precum si cele mai renumite cafenele si restaurante din Bucuresti. De asemenea, distanta fata de Centrul Istoric al Bucurestiului este de 10 minute de mers cu masina.Apartamentul este amplasat la etajul 4 din 8 al cladirii si este compus din: o sufragerie luminoasa, o bucatarie utilata complet, doua dormitoare, o superba baie si un balcon. Suprafata utila este de 80 mp.Pentru detalii suplimentare si vizionari, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați la numarul de telefon: +40 sau la adresa de e-mail: . Eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere.
Astăzi la 19:41 brx.ro
600,00 €
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Garsoniere de închiriat în București
1 2 3 4 5 6