Inchiriez garsoniera Afumati

Afumati , Bucuresti-Ilfov
470 lei
20.09.2017
Închiriez garsoniera 33 mp complet mobilată,frigider,aragaz,masina de spalatmobilier
Mai mult lajumate.ro

Inchiriez garsoniera Afumati Nord-Est

Afumati , Bucuresti-Ilfov
450 lei
04.06.2017
Garsoniera 34mp,complet mobilata,toate utilitatile,independenta ,loc de parcare in curte in AFUMATI,langa Bucuresti.
Mai mult lajumate.ro

Inchiriez garsoniera Afumati central

Afumati , Bucuresti-Ilfov
500 lei
07.04.2017
Inchiriez Garsoniera in Afumati ( zona sus in deal ), la 150metri de DN. Zona linistita, garsoniera este decomandata, comfort 1, cu gresie, faianta, termopane, usa metalica. la etajul 1, la curte. seriozitate. nu ne intereseaza intermediarii si nici agentiile imobiliare
Mai mult lajumate.ro

Garsoniera de inchiriat nord afumati

Afumati , Bucuresti-Ilfov
460 lei
13.03.2017
garsoniera confort1,toate utilitatile
Mai mult lajumate.ro
890.000 €
15.03.2017
Vanzare conac Afumati – o proprietate de exceptie localizata chiar la marginea padurii Golasei! Ne bucuram sa va putem prezenta aici una dintre cele mai interesante proprietati din apropierea Bucurestiului. Un stil de viata cum doar puteai visa pana acum la numai 20 minute de Baneasa! Shopping City! Conacul de vanzare, proiectat de un arhitect belgian impreuna cu biroul domnului Virgil Profeanu - Alter Ego a fost construit in perioada iulie 2010 – aprilie 2011, masoara o suprafata desfasurata de 1228 mp la care se adauga terasele de la etaj de peste 690 mp. Suprafata utila a vilei este de 957.36 mp si cuprinde 6 zone distincte: zona de zi, zona de lucru, zona matrimoniala, zona copiilor, zona invitatilor si zona musafirilor. Zona matrimoniala, care masoara peste 150mp este formata din: dormitorul extrem de spatios cu acces spre gradina si zona de plante exotice, dressing room, sala de baie. Zona de zi include: living room propriu zis pentru o seara de iarna de povesti cu prietenii, zona de cinema, si spatiul bucatariei ce masoara peste 70 mp – extrem de luminos si foarte apreciat de actualii proprietari, fiind spatiul in care savureaza cafeaua de dimineata pe fotoliu sau se regasesc cu copiii in cursul serii. La etaj regasim biroul (150mp) cu vedere 360 de grade catre Padurea de stejar si intreaga proprietate. Terenul pe care se desfasoara conacul masoara 4569 mp (gradina, locuri de joaca, terase, zona de lounge / piscina, garaje). Protectia termica este data de: sistemul verde (padurea de stejar, ulmi siberieni plantati pentru umbra, arbori de matase etc), termosistem exterior, tamplarie tripan, ventilatie naturala iar incalzirea se face cu centrale si seminee automatizate pe biomasa. Profilul ecologic al casei este suplimentat si de turbina eoliana de 5 kw conectata la sistemul automatizat al casei. Sistemele de securitate concentrice si monitorizare permit proprietarilor sa isi traiasca in fiecare zi in liniste visul de a locui in natura – la limita padurii – la aer curat si intre trilurile pasarelelor si totusi la 20 minute de Bucuresti! Beneficiile pe care le poate oferi proprietatea urmatorilor locatari sunt: spatiu si intimitate, lumina din abundenta in toate zonele casei (orientare spre sud), acces la terenul de tenis, cote mici de impozitare si poate in primul rand posibilitatea de a locui impreuna cu intrega familie in mijlocul naturii! Contact prin Storia.ro
Mai mult brx.ro
75 lei
16.01.2017
Set spaghetti 5 piese Dekassa 3001 Un set de spaghetti DeKassa3001 format din 5 piese care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria fiecaruia. Acest set DeKassa este format dintr-un bol si o strecuratoare care permit scurgerea apei din paste. Clestele este din inox si ajuta la amestecarea si proportionarea usoara a pastelor. Ustensila de proportionat DeKassa te ajuta sa stabilesti cu exactitate cantitatea de spaghetti in functie de numarul de portii care trebuie sa il pregatesti. Din setul de spaghetti nu poate lipsi razatoarea de branza care este practica si usor de folosit. Specificatii: - bol mare 24cm- strecuratoare 24 cm - ustensila proportionat 19x6 cm - cleste 21 cm - razatoare branza 22x6 cm - greutatea produsului 0,635 kg - greutate ambalaj0,780 kg - dimensiune ambalaj 25x11,5x25 cm  Toate produsele sunt noi si vin insotite de factura. Livrarea se va efectua prin curier Fan Curier 24/48 h. Cost transport pentru BUCURESTI este de 12 lei. Cost transport pentru celelalte judete este de 16 lei.
Mai mult brx.ro
64 lei
05.01.2017
Reclama luminoasa - Deschis Prin intermediul acestui panou cu leduri puteti informa clientii cu privire la disponibilitatea magazinului . Acest panou va atrage mai multi clienti datorita efectelor de animatie create prin aprinderea succesiva a ledurilor. Perfecta pentru cafenele, terase, baruri, pub-uri, etc. Specificatii: - Reclama luminoasa cu" Deschis" - Dimensiune reclama : 50 x 25 cm - Sistem de prindere inclus - Efect animatie: ledurile de pe margine se aprind succesiv lasand senzatie de rotire - Alimentare: 220V Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantia care se regaseste in cutia fiecarui produs impreuna cu factura. Livrarea se va efectua prin curier Urgent Cargus 24/48 h. Cost transport pentru BUCURESTI este de 10 lei. Cost transport pentru celelalte judete este de 15 lei.
Mai mult brx.ro
4 camere
10.000 €
04.07.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam. in orasul localitatea Afumati.Casa este . Acesta se afla in zona zona Afumati, una dintre cele mai dorite zone din orasul Afumati.Pretul de vanzare a acestei case este de 10000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
6 camere
250 m²
140.000 €
30.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 6 cam in orasul loc. Afumati.Casa este ,suprafata 250 mp. Acesta se afla in zona zona Afumati, una dintre cele mai dorite zone din loc. Afumati.Pretul de vinzare a acestei case este de 140000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
45.000 €
26.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam. in orasul localitatea Afumati.Casa este . Acesta se afla in zona zona Afumati, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Afumati.Pretul de vinzare a acestei case este de 45000 lei. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro