Reclamație
publi24.ro
50.000 €
5 camere

Vand casa in cel mai frumos loc din Romania

Arges,Podu Dambovitei
Vand casa in jud Arges pe culoarul Rucar-Bran ,la poalele muntilor Piatra Craiului.chiar la intrarea in defileul Cheile Damboviciorei,cu acces direct din strada principala ,avand o deschidere la strada de 15m.Imobilul este construit pe fundatie si schelet de beton avand zidarie de caramida si lemn ,fiind compartimentata astfel: -Demisol- garaj camara si centrala termica (existand posibilitatea configurarii si altfel,dupa preferinte) -Etaj- living,dormitor,bucatarie deschisa si baie =Pod mansardat-3 dormitoare Casa dispune de incalzire centrala pe lemne( existand si posibilitatea de incalzire pe gaze). Terenul este in suprafata de aprx.400mp ,iar in afara de amprenta casei se mai afla un foisor generos in interiorul caruia se gaseste un gratar mare si un loc amenajat pentru cel putin 12 persoane, tot in curte mai gasim un leagan din lemn,cinci meri ,un cires si cativa brazi de diferite dimensiuni.Tot in curte se pot parca 3 masini.Locatia se afla intr-o zona de exceptie ,prin fata casei curge raul Dambovita.In localitate exista si transport in comun care face legatura cu orasele mai mari Rucar si Campulung.
Reclamație
olx.ro
99.000 €
4 camere
120 m²

Casa de vacanta/pensiune de vanzare Dambovicioara, Podu Dambovitei

Podu Dambovitei, judet Arges
Casa de vacanta situata intr-o zona superba si foarte linistita in comuna Dambovicioara, satul Podu Dambovitei. Proprietatea are acces direct la DN73 Campulung - Rucar - Bran - Brasov. Proprietatea are o suprafata totala de 1.200 mp, din care cca 500 mp padure si pajiste. Casa este construita din lemn cu fundatie de beton si are 120mp parter+etaj. Dispune de 4 dormitoare (1 la parter si 3 la etaj) living+bucatarie open space la parter, 2 bai, pod, terasa exterioara acoperita cu acces din living, beci si camera tehnica. Utilitati: curent electric trifazat, apa rece curenta, apa calda (boiler electric), canalizare (fosa septica), Internet/TV Fibra optica DIGI, incalzire centrala electrica trifazat 18KW. Gratar caramida cu plita exterior. Casa se vinde complet mobilata. Intretinere usoara. Pe timp de iarna, costul cu energia electrica pentru incalzirea cu centrala electrica 380V + boiler apa calda + toti consumatorii electrici este de 25 lei/zi. Costul cu impozitul pentru proprietate + apa curenta + salubritate este de cca 150 lei/an. Toate actele sunt la zi (cadastru, intabulare, certificat energetic). Pentru mai multe poze si detalii va rog sa trimiteti un mesaj cu adresa de e-mail.
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Podu Dâmboviței, casa de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe