Nu s-a găsit nimic
3 camere
500 m²
13.000 €
20.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam in orasul orasul Saravale.Casa este ,supr. util 500 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Saravale, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Saravale.Pretul de vinzare a acestei case este de 13000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
500 m²
13.000 €
20.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 2 camere in orasul orasul Saravale.Casa este ,avand o suprafata utila 500 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Saravale, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Saravale.Pretul de vanzare a acestei case este de 13000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
35.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 camere in orasul loc. Saravale.Casa este . Acesta se afla in zona zona Saravale, una dintre cele mai dorite zone din loc. Saravale.Pretul de vinzare a acestei case este de 35000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
34.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 camere in orasul orasul Saravale.Casa este . Acesta se afla in zona zona Saravale, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Saravale.Pretul de vanzare a acestei case este de 34000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro