Vila - 11 camere - Domenii

Reper: lângă Manastirea Casin
11 camere
340 m²
3,500
Thu Jan 11 2018 11:05:49 GMT+0000 (UTC)
Vila din perioada interbelica, complet renovata in cartierul rezidential Domenii, langa Manastirea Casin. Vila este amplasata intr-o curte generoasa cu gradina de 250 mp cu piscina. (vila fiind singura constructie in curte) Este compartimentata in felul urmator : La demisol : o camera, o bucatarie utilata , un grup sanitar , spatiu de depozitare si un garaj cu 2 locuri parcare. La parter: un living dublu care se deschide catre gradina , un dinnning room , 2 camere / birou si o baie utilata. La etaj 1: 3 dormitoare, 2 bai utilate. Mansarda: 2 camere mari si spatioase , un living si o baie utilata. Propietatea este recent renovata pastrand elemente originale Finisajele interioare respecta cele mai inalte standarde de calitate, iar imbinarea culorilor si a texturilor ofera confort si intimitate.
Mai multimopedia.ro
5 camere
350 m²
3,500
Tue Jan 09 2018 15:19:50 GMT+0000 (UTC)
Compania Espaco investment va ofera spre inchiriere un imobil intr-o zona exclusiviata, in apropierea parcului Herastrau. Vila dispune de un teren de aproximativ 450 mp cu o deschidere de 15 ml. Imobilul are regimul de inaltime S + P + 1E. Detaliile de baza ale proprietatii: - suprafata utila: 350 mp - suprafata construita: 400 mp - total teren: 450 mp - teren liber: 300 mp - nr camere: 9 - dormitoare: 6 - nr. bai: 4 - nr. Balcoane: 1 - nr. Locuri parcare: 3 Vila se ofera spre vanzare nemobilata. Localizarea si arhitectura deosebita fac aceasta vila potrivita pentru persoanele cu pretentii. Vecinatati: Parc Herastaru, Piata Domenii, Ion Mihalache, Casin, Arcul de Triumf etc. Facilitati: parc, gradinite, scoli, centre comerciale, magazine, banci, centre SPA, etc. Pret inchiriere: 3.500 Euro. Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare ESPACO Development, Cod Oferta ESP05259RB. Telefon: 0726.11.99.88. Link extern: www.espaco.ro Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: mai mult de 3 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 3 Aproape de metrou: Da Subsol Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Mănăstirea Caşin, De inchiriat, casa
10 camere
12,900
Fri Feb 09 2018 09:15:53 GMT+0000 (UTC)
Amplasata pe o strada verde si linistita, langa Manastirea Casin si Parcul Herastrau - Arcul de Triumf, aceasta vila cu personalitate ofera spatii ample si insorite cu inaltime de 3,8m, puse in valoare de elementele arhitecturale neocalsice. Este inconjurata de verdeata si insorita toata ziua. Are o suprafata totala construita de 850mp din care 675mp utili si 43mp terase. Terenul are 585mp din care 400mp gradina.La demisol are spatii de depozitare, spalatorie, bucatarie, pivnita de vinuri, camera tehnica si 2 garaje.Parterul este compus din 4 camere din care 3 pot fi unite prin glasvand (poate avea living de 80mp). Are living cu dining, bucatarie echipata, birou, 2 dormitoare cu dresing, baie si grup sanitar.Etajul urmeaza aceeasi structura, avand 3 domitoare, living, buatarie separata si baie. Mansarda are o inaltime la cornisa de 7m si are 3 camere de servitori, baie, in rest fiind open-space. Fiecare nivel are scara de acces seprata, vila putand fi folosita cu usurinta de 3 familii (3 apartamente independente). Principalele avantaje ale acestei proprietati sunt locatia exceptionala, spatiile generoase si luminoase, intimitatea gradinii si modularitatea nivelelor. Este potrivita pentru rezidenta ambasada/ambasador sau diverse activitati comerciale.
Mai multwizmo.ro
9 camere
330 m²
3,300
Ieri la Mon Feb 19 2018 00:21:52 GMT+0000 (UTC)
Move Real Estate va prezinta o vila individuala D+P+2, renovata in 2017, construita in 1994, 330 mp utili, 200 mp de curte libera amenajata, piscina exterioara. Proprietatea este situata in zona Domenii pe o strada ingrijita, cu sens unic, putin circulata, zona de case si vile printre pomi si verdeata, un perimetru cu liniste si aer curat. Strada are acces din Bulevardul Ion Mihalache si duce spre Bd Marasti si Casin. Acces facil spre ambele directii. RATB si tramvai 41. Vila se preteaza atat pentru locuinta cat si ca sediu de firma; dispunerea camerelor fiind decomandata, separata si delimitata bine zona de serviciu, hol, scari cu zona de locuinta. Vila are 2 intrari separate, doua scari interioare, garaj la demisol. Camera de zi are ca piesa de rezistenta un semineu elegant, o parte din RATB , bd Ion Mihalache, piata Domenii, Manastirea Casin Comision: standard Imediat
Mai multimobiliare.ro
3 camere
85 m²
700
Ieri la Mon Feb 19 2018 05:43:56 GMT+0000 (UTC)
Va propun spre inchiriere un apartament de 3 camere deosebit, cu o dispunere decomandata, situat intr-o zona linistita, plina de verdeata, in imediata apropiere de Parcul Herastrau si Metrou Aviatorilor. Apartamentul se intinde pe o suprafata de 85 mp, cuprinde intreg etajul 2 al unei vile, este renovat si complet mobilat cu mobila Mobexpert. Dispune de 2 dormitoare, living, dining room, baie si bucatarie. Bucataria este complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat vase si rufe, centrala termica. Baia dispune de instalatiile sanitare schimbate si cada. Datorita spatiului generos dar si a amplasarii imobilului, apartamentul se preteaza atat pentru o familie ce cauta linistea si aerul curat din parc cat si pentru un cuplu de tineri. Zona in care se afla apartamentul este una foarte accesibila, metroul Aviatorilor se afla la 8 minute, Manastirea Casin la 2 minute, Spitalul Elias la 1 minut, parcul Herastrau la 5 minute de mers la pas iar statiile RATB in imediata apropiere. Proprietatea dispune de 2 locuri de parcare rezervate in fata casei. Pretul include contractul inregistrat la administratia financiara. Va invit sa ma contactati pentru mai multe detalii si vizionari! English I offer for rent a 3 room apartment with a separate layout, located in a quiet green area, close to Herastrau Park and Aviatorilor Metro. The apartment spreads over an area of 85 sqm, occupies the entire 2nd floor of a villa, it is renovated and fully furnished with Mobexpert furniture. Features 2 bedrooms, a living room, a dining room, a bathroom and a kitchen. The kitchen is fully furnished and equipped with gas stove, refrigerator, dishwasher and washing machine, central heating. The bathroom has changed sanitary facilities and bathtub. Due to the generous space and the location of the building, the apartment is suitable both for a family looking for quiet and clean air in the park as well as for a couple of young people. The area where the apartment is located is very accessible, the Aviatorilor metro is 8 minutes away, Casin Monastery 2 minutes away, Elias Hospital 1 minute, Herastrau Park 5 minutes away and the RATB stations in the immediate close proximity. The property also has 2 reserved parking spaces in front of it. The price includes the contract registered to the financial administration. I invite you to contact me for more details and viewings!
Mai multgalaxyimob.ro
12,900
Thu Feb 15 2018 17:36:18 GMT+0000 (UTC)
Amplasata pe o strada verde si linistita, langa Manastirea Casin si Parcul Herastrau - Arcul de Triumf, aceasta vila cu personalitate ofera spatii ample si insorite cu inaltime de 3,8m, puse in valoare de elementele arhitecturale neocalsice. Este inconjurata de verdeata si insorita toata ziua. Are o suprafata totala construita de 850mp din care 675mp utili si 43mp terase. Terenul are 585mp din care 400mp gradina.La demisol are spatii de depozitare, spalatorie, bucatarie, pivnita de vinuri, camera tehnica si 2 garaje.Parterul este compus din 4 camere din care 3 pot fi unite prin glasvand (poate avea living de 80mp). Are living cu dining, bucatarie echipata, birou, 2 dormitoare cu dresing, baie si grup sanitar.Etajul urmeaza aceeasi structura, avand 3 domitoare, living, buatarie separata si baie. Mansarda are o inaltime la cornisa de 7m si are 3 camere de servitori, baie, in rest fiind open-space. Fiecare nivel are scara de acces seprata, vila putand fi folosita cu usurinta de 3 familii (3 apartamente independente). Principalele avantaje ale acestei proprietati sunt locatia exceptionala, spatiile generoase si luminoase, intimitatea gradinii si modularitatea nivelelor. Este potrivita pentru rezidenta ambasada/ambasador sau diverse activitati comerciale. ( Cod anunt: CP440236 / ID anunt: 440236 )
Mai multanunturiimobiliare.ro

casin parter vila separat

Bucuresti, Sector 1, zona Casin
6 camere
160 m²
1,550
Mon Jan 29 2018 23:23:56 GMT+0000 (UTC)
Parter vila, reprezentativ, langa manastirea Casin, 160 mp utili, curte si intrari separate, ideal birouri, reprezentanta, parcare,contorizari separate, curte, la cheie. Kiseleff, Casin, Domenii, Arc de Triumf Parter vila, langa manastirea Casin, 160 mp utili, curte si intrari separate, ideal birouri, parcare, curte, la cheie. Comision: 50%
Mai multimobiliare.ro
850 m²
12,900
Fri Jan 26 2018 01:31:25 GMT+0000 (UTC)
Amplasata pe o strada verde si linistita, langa Manastirea Casin si Parcul Herastrau - Arcul de Triumf, aceasta vila cu personalitate ofera spatii ample si insorite cu inaltime de 3,8m, puse in valoare de elementele arhitecturale neocalsice. Este inconjurata de verdeata si insorita toata ziua. Are o suprafata totala construita de 850mp din care 675mp utili si 43mp terase. Terenul are 585mp din care 400mp gradina. La demisol are spatii de depozitare, spalatorie, bucatarie, pivnita de vinuri, camera tehnica si 2 garaje. Parterul este compus din 4 camere din care 3 pot fi unite prin glasvand (poate avea living de 80mp). Are living cu dining, bucatarie echipata, birou, 2 dormitoare cu dresing, baie si grup sanitar. Etajul urmeaza aceeasi structura, avand 3 domitoare, living, buatarie separata si baie. Mansarda are o inaltime la cornisa de 7m si are 3 camere de servitori, baie, in rest fiind open-space. Fiecare nivel are scara de acces seprata, vila putand fi folosita cu usurinta de 3 familii (3 apartamente independente). Principalele avantaje ale acestei proprietati sunt locatia exceptionala, spatiile generoase si luminoase, intimitatea gradinii si modularitatea nivelelor. Este potrivita pentru rezidenta ambasada/ambasador sau diverse activitati comerciale. pret 12 900 € 15 €/m² Suprafata construita (m²) 850 m² Suprafata teren (m²) 585 m² Numarul total de etaje 1 Suprafata utila (m²): 675 Numarul de camere: 10 sau mai multe Tip proprietate: singur in curte Anul constructiei: 1 950 Numarul de bai: 4 sau mai multe Particularitati gradina balcon terasa Infrastructura electricitate canalizare apa curenta Comoditati conducta de gaze naturale garaj Siguranta sistem de alarma usa blindata supraveghere video Localizare transport public
Mai multstoria.ro
9 camere
330 m²
3,500
Wed Dec 06 2017 00:04:30 GMT+0000 (UTC)
Move Real Estate va prezinta o vila individuala D+P+2, renovata in 2017, construita in 1994, 330 mp utili, 200 mp de curte libera amenajata, piscina exterioara. Proprietatea este situata in zona Domenii pe o strada ingrijita, cu sens unic, putin circulata, zona de case si vile printre pomi si verdeata, un perimetru cu liniste si aer curat. Strada are acces din Bulevardul Ion Mihalache si duce spre Bd Marasti si Casin. Acces facil spre ambele directii. RATB si tramvai 41. Vila se preteaza atat pentru locuinta cat si ca sediu de firma; dispunerea camerelor fiind decomandata, separata si delimitata bine zona de serviciu, hol, scari cu zona de locuinta. Vila are 2 intrari separate, doua scari interioare, garaj la demisol. Camera de zi are ca piesa de rezistenta un semineu elegant, o parte din RATB , bd Ion Mihalache, piata Domenii, Manastirea Casin Comision: standard Imediat
Mai multimobiliare.ro
11 camere
340 m²
3,500
Sat Dec 09 2017 07:06:13 GMT+0000 (UTC)
O extraordinara vila din perioada interbelica, complet renovata in cartierul rezidential Domenii, langa Manastirea Casin. Vila este amplasata intr-o curte generoasa cu gradina de 250 mp cu piscina. (vila fiind singura constructie in curte) Este compartimentata in felul urmator : La demisol : o camera, o bucatarie utilata , un grup sanitar , spatiu de depozitare si un garaj cu 2 locuri parcare. La parter: un living dublu care se deschide catre gradina , un dinnning room , 2 camere / birou si o baie utilata. La etaj 1: 3 dormitoare, 2 bai utilate. Mansarda: 2 camere mari si spatioase , un living si o baie utilata. Propietatea este recent renovata pastrand elemente originale Finisajele interioare respecta cele mai inalte standarde de calitate, iar imbinarea culorilor si a texturilor of Manastirea Casin Comision: standard
Mai multimobiliare.ro
8 camere
371 m²
3,500
Fri Nov 24 2017 14:58:10 GMT+0000 (UTC)
Situata in zona Domenii, foarte aproape de Piata Domenii, Manastirea Casin si Arcul de Triumf, aceasta vila cu 8 camere de desfasoara pe 4 nivele, D+P+1+M, pe o suprafata de teren de 480mp. Are o suprafata construita de 403mp, o suprafata utila de 371mp, o curte libera de aproximativ 250mp si o frumoasa piscina exterioara. La demisol se afla bucataria, o camera (birou, dormitor menajera), camera tehnica si un garaj spatios. Parterul este compus din living spatios, cu zona de dining, semineu si iesire pe terasa, dormitor/birou, hol (22mp) si baie. La etajul 1 se afla un dormitor matrimonial/birou cu baie proprie, doua dormitoare secundare/birouri care impart o baie secundara, un blacon cochet si un spatiu de depozitare. Mansarda este compusa din living/dormitor/birou, un al doilea dormitor/ Comision: standard Imediat
Mai multimobiliare.ro
16 camere
530 m²
2,800
Fri Jun 02 2017 19:43:12 GMT+0000 (UTC)
Detalii zona Ion Mihalache - Turda, vila S+P+2, 16 camere, suprafata 530 mp construiti, an constructie 2006, suprafata teren 415 mp, 6 grupuri sanitare, 2 balcoane. Este dotata cu centrala proprie pe fiecare etaj si aparate de aer conditionat. Are, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Se inchiriaza nemobilata. Vila va fi renovata in functie de preferintele viitorului chirias. Utilitati: curent, apa, canalizare, gaz, CATV, telefon. In curte se pot parca 8 masini. Andreea Lancea | Mobil:0749. 032. 744 | Fix: 021/311. 78. 47 | andreea@vibimobiliare. ro | Finisaje Este dotata cu centrala proprie pe fiecare etaj si aparate de aer conditionat. Are, parchet, gresie, faianta, usa metalica Alte detalii Cartierul 1 Mai este situat foarte aproape de centrul Bucurestiului, in directia nord-est. Cartierul, care face parte din sectorul 1 (de fapt, primaria sectorului 1 se afla chiar in aceasta zona) este delimitat, in linii mari, de Piata Victoriei, Calea Grivitei (Piata Chibrit) si Soseaua Kiseleff. Cartierul cuprinde si zona Domenii. Principalele bulevarde ale cartirului 1 Mai sunt Ion Mihalache (care se numea in trecut 1 Mai si care da si numele cartierului), bulevardul Banu Manta, strada Turda, bulevardul Maresal Averescu si starda Alexandru Constantinescu. Un punct de reper important al zonei 1 Mai este Manastirea Casin, care se gaseste in zona verde, linistita si boiereasca a Domeniilor, aproape de Arcul de Triumf, cu care se intrece in inaltime, fiind unul dintre lacasele de cult inalte din Bucuresti. Asa se face ca biserica poate fi vazuta de la distanta. Manastirea Casin a fost construita in 1937 de arhitectul Patriarhiei, Ionescu-Berechet si imbina stilul muntenesc brancovenesc (cu coloane la intrare) cu cel bizantin (mozaicuri si plan de cruce greaca centrata, arhitectura inalta si spatioasa). Cartierul 1 Mai este una dintre zonele selecte ale Bucurestiului, datorita numarului mare de case, dar si datorita faptului ca aici exista mai mult spatiu verde decat in alte zone din Capitala. Din cartierul 1 Mai se poate ajunge rapid in orice parte a Capitalei, atat cu ajutorul metrolui usor 41, cat si folosind autobuzele sau troleibuzele sau metroul - statiile 1 Mai si Piata Victoriei. In cartierul 1 Mai se afla Facultatea de Agronomie, Facultatea Romano-Americana, Maternitatea Filantropia, spitalul CFR 2, spitalul Elias si spitalul clinic Sf. Maria.
Mai multgimo.ro