Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Gheorghe Lazăr, De inchiriat, casa
3 camere
80 m²
400
Mon Jan 15 2018 23:35:51 GMT+0000 (UTC)
Casa pentru birouri de inchiriat in Ploiesti, zona ultracentrala, parter. Inchiriere spatiu de birouri, comercial in Ploiesti, ultracentral, in suprafata construita de 100 mp, suprafata utila de 80 mp, dispusi la parter. Constructia are structura de caramida . Este compusa din: antreu, 3 camere, 1 grup sanitar. Dispune de toate utilitatile: apa, curent electric, canalizare, gaze, sistemul de incalzire fiind asigurat prin centrala proprie, cu calorifere din tabla. Tamplaria este din termopan cu rama din lemn stratificat, usa de la intrare din lemn. In fata casei se afla mai multe locuri de parcare. Se invecineaza cu: Hotel Prahova Plaza, Muzeul Petrolului, Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, sectiile exterioare din str. Bunavestire, statie de autobuz si tramvai, sediul instantelor judecatoresti din str. Gheorghe Lazar, spatii comerciale etc . Destinatie anterioara a fost de birouri,aceeasi destinatie recomandata. Chiria lunara este de 450 Euro, TVA 0, negociabil. CONTACT NON-STOP! ILINCA MOCANU 0758 098 980
Mai multhomezz.ro
2 camere
55 m²
285
Wed Jan 10 2018 16:04:09 GMT+0000 (UTC)
La inchiriat inchiriat un apartament cu 2 camere confort 1 DECOMANDAT, LA ETAJ 3, in bloc frumos din parter+4 etaje+acoperis de tigla, zona Gheorghe Lazar / Bv. Cetatii / Bucovina, pe strada Cernauti, compus din: dormitor matrimonial, baia cu vana, sufrageria este complet renovata, amenajata si mobilata, bucataria spatioasa si dotata complet, balcon deschis. Apartamentul este cu gust amenajat, dotat, utilat si finisat. Detine: toate electrocasnicele(masina de spalat haine, aragaz, frigider), usi interioare noi, usa antiefractie la intrarea in apartament. NU SE ACCEPTA ANIMALE. Pret: Chiria lunara este 285 euro plus garantia. Pentru stabilirea intalnirii de vizitare si intocmirea contractului de inchiriere sunati la tel. 0771038940 sau 0722155877. Puteti scrie e-mail pe adresa: *** Biroul firmei de imobiliare DreamHouse este langa Complexul Studentesc, pe strada Cozia, nr.86-88, langa hotelul Reghina, vis-a-vis de Omv si Profi de langa casa tineretului, program de luni pana sambata intre orele 10-12.30 si 15-18.
Mai multromimo.ro
2 camere
57 m²
270
Fri Dec 22 2017 13:31:36 GMT+0000 (UTC)
La inchiriat inchiriat un apartament cu 2 camere confort 1 DECOMANDAT, LA ETAJ 3, in bloc frumos din parter+4 etaje+acoperis de tigla, zona Gheorghe Lazar / Bv. Cetatii / Bucovina, pe strada Cernauti, compus din: dormitor matrimonial, baia cu vana, sufrageria este complet renovata, amenajata si mobilata, bucataria spatioasa si dotata complet, balcon deschis. Apartamentul este cu gust amenajat, dotat, utilat si finisat. Detine: toate electrocasnicele(masina de spalat haine, aragaz, frigider), usi interioare noi, usa antiefractie la intrarea in apartament. NU SE ACCEPTA ANIMALE. Pret: Chiria lunara este 270euro plus garantia. Pentru stabilirea intalnirii de vizitare si intocmirea contractului de inchiriere sunati la tel. 0771038940 sau 0726032681. Puteti scrie e-mail pe adresa: *** Biroul firmei de imobiliare DreamHouse este langa Complexul Studentesc, pe strada Cozia, nr.86-88, langa hotelul Reghina, vis-a-vis de Omv si Profi de langa casa tineretului, program de luni pana sambata intre orele 10-12.30 si 15-18.
Mai multromimo.ro
700
Wed Nov 29 2017 05:05:07 GMT+0000 (UTC)
Inchiriez spatiu comercial situat langa biserica noua vis a vis de strand ,pe strada Gh. Lazar. Spatiul de inchiriat este dispus pe 2 nivele, P+M, fiecare nivel avand o suprafata utila de 52,5 m², un grup social de ca. 6 m² si terasa ca. 30 m² fiind dotat cu centrala termica proprie si geamuri termopan. Spațiul este ideal pentru banca, farmacie, cabinet notarial, medical, avocatură, arhitectură, birouri IT, frizerie etc. Zona in care este situat spatiul este centrala, intens circulata, aproape de toate punctele de interes. Suprafaţă totală: ca. 110 m² + 30 m² terasa An finalizare construcție: 2017 Stadiu construcţie: in faza de finalizare Tip imobil: spaţiu stradal comercial Intrare separata, renovat, direct proprietar fara comision. Disponibil: din septembrie Informatii la Tel.:00436605837606 sau la email *** Suprafaţă totală: 110 m² An finalizare construcție: 2017 Vitrină: 1 m Stadiu construcţie: Finalizat Tip imobil: Casă/Vilă Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro

Casa de inchiriat in zona centrala

Timisoara, zona Central
6 camere
250 m²
900
Wed Nov 15 2017 14:57:14 GMT+0000 (UTC)
Imobil de inchiriat, tipologia D+P, situat in Timisoara, Central, judetul Timis Situata intr-o zona centrala intre Calea Circumvalatiunii si Gheorghe Lazar cu acces facil catre principalele puncte de interes ale orasului, proprietatea este perfecta pentru sedii de birouri sau institutii, recomandandu-se totodata celor care pun accentul pe spatii mari, bine compartimentate, cu o curte interioara si terasa acoperita ce se invecineaza cu o gradina privata ce creeaza conditii excelente de destindere si recreatie. Structura imobilului este urmatoarea: DEMISOL - trei camere - o bucatarie - o baie - doua spatii de depozitare - holuri de tranzit - scara acces etaje superioare PARTER - sala spatioasa - doua camere - o baie - un wc servici - holuri acces si tranzit - terasa Imobilul deti Piata Unirii, Parcul Botanic, Iulius Mall, Parcul Central - Catedrala Mitropolitana. Comision: standard Imediat
Mai multimobiliare.ro
4 camere
135,000
Fri Jan 13 2017 01:04:45 GMT+0000 (UTC)
Apartament ultracentral cu 4 camere de vanzare cu vedere catre Piata Mare in Sibiu, care va ofera oportunitatea de a admira foarte usor toate evenimentele culturale organizate in centrul istoric al orasului, locatia unde se afla imobilul este foarte bine cotata pe piata imobiliara oferind certitudinea unei invetistii profitabile pe termen lung. Apartamentul este situat la etajul 1 din 1, cu o suprafata totala de 150 mp compus din : living foarte spatios si luminos care beneficiaza de privelistea spre Piata Mare, doua dormitoare cu geamuri care au vedere in Piata Mare, o incapere care poate fi amenajata pentru loc de servit masa, doua bucatarii si o baie dotata cu cada. Locuinta beneficiaza si de acces a autoturinsmului in curte, intrarea in imobil se face de pe strada Arhivelor care faciliteaza foarte usor accesul auto in curte. Apartamentul este situat intr-o zona ultracentrala, in Piata Mare unde regasim institutii scolare de mare renume cum ar fi: Colegiul National Gheorghe Lazar, Colegiul National Octavian Goga, pietonala Nicolae Balcescu unde regasim cafenele si magazine cum ar fi : Zara, Massimo Dutti, Pandora si multe alte facilitati oferite de centrul istoric al orasului: Muzeul National Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie - Casa Altemberger. Apartamentul este ideal pentru cei ce vor sa locuiasca in centrul istoric dar si pentru investitie fiind pretabil pentru: deschiderea unui spatiul de birouri, restaurant, hostel sau chiar pentru a fi inchiriat in regim hotelier deoarece este situat intr-o zona foarte buna a orasului cu potential foarte mare pentru investitii. Apartamentul se vinde la pretul de 135.000 euro negociabil.
Mai multimobiliare.topestate.ro