Plângere
Descriere: Vila Andra va ofera cazare in 8 camere duble. Obiective turistice: - Transfagarasan - Balea Cascada - Balea Lac - Manastirea Cartisoara - Muzeul Badea Cartan Va asteptam cu drag.
România > Transilvania > Munții Făgăraș > Transfăgărășan > Cârțișoara,Transilvania,Munții Făgăraș,Cârțișoara
80 lei
05.09.2018
Mai multcarta.ro
Plângere
Descriere: Casa Moșului s-a deschis în vara lui 2008. A fost construită într-un sat vechi și plin de povești, Cârțișoara, de unde celebrul călător-țăran, Badea Cârțan, a plecat să vadă lumea asta mare. E făcută din lemn și piatră de-ale locului și e decorată cu obiecte vechi adunate de pe văile Făgărașului.Casa Moșului nu e mare, pentru că noi primim oaspeți, nu turiști. Și pentru că Moșul, gospodar cu păr alb, trebuie să aibă mare grijă de oricine îi trece pragul. Avem cinci camere mari și luminoase, cu podele lucioase și paturi moi, numai bune de odihnă și leneveală. În ele se ajunge urcând o scară de bușteni din pădurile Făgărașului.În sufragerie, adesea mocnește focul în șemineu și e-ntinsă o masă mare și bogată, cu cele mai gustoase mâncăruri, gătite de tanti Mariana. Vă așteptăm cu o grădină înflorită, de primăvara devreme până toamna târziu. O grădină în care te poți lungi seara la vorbă sau la grătare ori pur și simplu poți sta în leagăn și asculta greierii. Iarna, găzduim, fără nici un fel de taxă, oricât de mulți oameni de zăpadă în curtea noastră primitoare. Tarife Camera Single 2 pers. 2 cam. 165 RON / camera Camera Double 2 pers. 2 cam. 165 RON / camera CameraTriple 3 pers. 1 cam. 225 RON / camera Check-in: ora 14:00 Check-out: ora 12:00 In Pensiunea Casa Mosului nu se fumeaza dar se poate fuma in afara pensiunii pe terasa. Certificat clasificare **** nr.12498/8107
România > Transilvania > Munții Făgăraș > Transfăgărășan > Cârțișoara,Transilvania,Munții Făgăraș,Cârțișoara
165 lei
30.03.2018
Mai multcarta.ro
Plângere
Descriere: Casa Denis este situata in Cartisoara in apropiere de primarie si va ofera cazare in 3 camere dotate cu baie, tv si incalzire centrala. Punem la dispozitia turistior o bucatarie utilata complet, parcare spatioasa, sala de mese, terasa. Dispunem de curte cu posibilitatea de a pregati gratar, iar dupa o gustare copioasa puteti sa va plimbati cu ATV-ul sau sa faceti o plimbare in superba statiune montana Balea. Va asteptam cu drag.
România > Transilvania > Munții Făgăraș > Transfăgărășan > Cârțișoara,Transilvania,Munții Făgăraș,Cârțișoara
90 lei
22.02.2018
Mai multcarta.ro
Plângere
Descriere: Casa Popa, situata pe Transfagarasan, in zona centrala a comunei Cartisoara (jud. Sibiu) va invita sa va petreceti sejurul in conditii de cazare foarte bune, intr-o ambianta placuta la poalale Muntilor Fagaras, langa Muzeul Badea Cartan. Casa dispune de: - curte mare cu verdeata si livada - locuri de parcare pentru toti vizitatorii - loc pentru gratar - terasa parter cu masa si scaune - terasa etaj cu vedere superba spre munte - incalzire si apa calda cu centrala pe gaz - 2x bucatarie + 2x living (televizor in living) - acces frigider, vesela, tacamuri, aragaz, etc. - 2 camere cu pat matrimonial si baie proprie - 1 mini apartament din: - 2 camere cu pat matrimonial - 1 baie - 2 camere cu pat matrimonial + al 3-lea pat - 1 camera cu pat matrimonial - 1 baie - fiecare camera are dulap, masa, televizor - internet wireless gratis in toata casa si in curte In timpul sejurului puteti sa vizitati obiective turistice din apropiere cum ar fi: - Drumul Transfagarasan - Muzeul Badea Cartan - Pastravaria Balea - Pastravaria Albota - Manastirea Cirtisoara - Manastirea Constantin Br. - Balea Cascada - Balea Lac - Varful Negoiu - Lacul Capra - Varful Capra - Strandul Victoria - Raul Cartisoara - Orasul Sibiu - Muzeul Brukenthal (Sibiu) - Muzeul Astra (Sibiu) Va asteptam cu drag si suntem siguri ca o sa va simtiti excelent!
România > Transilvania > Munții Făgăraș > Transfăgărășan > Cârțișoara,Transilvania,Munții Făgăraș,Cârțișoara
80 lei
22.02.2018
Mai multcarta.ro
Plângere
Pensiunea este asezata in vatra satului, in apropierea drumului principal ( turistii fiind ghidati de catre semnele ce indica directia catre pensiune ), avand o suprafata totala de teren de aproximativ 3000 mp, pe care sunt construite doua imobile cu o suprafata totala de 300 mp si o deschidere 40 ml la drumul principal. Pensiune turistica de vanzare aflata in Localitatea Cartisoara, situata la 40 km distanta fata de Judetul Sibiu, pe drumul 7C Transfagarasani la 23 km departare fata de Balea Cascada, intr-o localitate turistica aflata la poalele muntilor Fagaras, frecventata de turistii care vor sa viziteze satele din zona dar si de excursionisti dornici sa se aventureze pe renumitul drum ce traverseaza Fagarasul. Aceasta dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam termopan, usa de PVC la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, centrala proprie pe gaz cu calorifere din otel, parchet laminat, izolatie termica si fonica exterioara, bucatarie mobilata si utilata, mobilier de dormitor. Aceasta este compusa din doua corpuri compartimentate in felul urmator: corpul A este compus din P+E+M, asfel la parter se gasesc 4 dormitoare cu suprafete intre 10 si 20 mp, un living de 53 mp, bucatarie de 31 mp, un oficiu de 6 mp, o camara de 5 mp, hol, casa scarii si accesul catre o pivnita de 26 mp. -la etaj se gasesc 3 dormitoare cu suprafete 13 mp si 17 mp si o terasa de foarte spatioasa de 66 mp; -la mansarda sunt 2 dormitoare cu bai proprii, hol si casa scarii Proprietatea se poate achizitiona la pretul de 145000 euro negociabil.Corpul B are o suprafata de aproximativ 100 mp si este compus din 4 camere cu bai proprii si o bucatarie spatioasa unde turisti se pot gospodari singuri. Pensiunea mai dispune de piscina propie, doua foisoare din lemn ( unul fiind mobil, pe timpul iernii acesta se poate muta deasupra piscinii pentru a fi acoperita si ferita de intemperiile iernii ), o fantana arteziana foarte spatioasa, 3 gratare exterioare, un loc special amenajat pentru animale, livada, curte pavata, gard din fier forjat. Suna acuma la numarul de telefon: 0751950471 Cod oferta TBO4919 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Cartisoara , Sibiu,Est
145.000
30.05.2018
Mai multlajumate.ro
Plângere
Preț negociabil Pensiunea este asezata in vatra satului, in apropierea drumului principal ( turistii fiind ghidati de catre semnele ce indica directia catre pensiune ), avand o suprafata totala de teren de aproximativ 3000 mp, pe care sunt construite doua imobile cu o suprafata totala de 300 mp si o deschidere 40 ml la drumul principal. Pensiune turistica de vanzare aflata in Localitatea Cartisoara, situata la 40 km distanta fata de Judetul Sibiu, pe drumul 7C Transfagarasani la 23 km departare fata de Balea Cascada, intr-o localitate turistica aflata la poalele muntilor Fagaras, frecventata de turistii care vor sa viziteze satele din zona dar si de excursionisti dornici sa se aventureze pe renumitul drum ce traverseaza Fagarasul. Aceasta dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam termopan, usa de PVC la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, centrala proprie pe gaz cu calorifere din otel, parchet laminat, izolatie termica si fonica exterioara, bucatarie mobilata si utilata, mobilier de dormitor. Aceasta este compusa din doua corpuri compartimentate in felul urmator: corpul A este compus din P+E+M, asfel la parter se gasesc 4 dormitoare cu suprafete intre 10 si 20 mp, un living de 53 mp, bucatarie de 31 mp, un oficiu de 6 mp, o camara de 5 mp, hol, casa scarii si accesul catre o pivnita de 26 mp. -la etaj se gasesc 3 dormitoare cu suprafete 13 mp si 17 mp si o terasa de foarte spatioasa de 66 mp; -la mansarda sunt 2 dormitoare cu bai proprii, hol si casa scarii Proprietatea se poate achizitiona la pretul de 145000 euro negociabil.Corpul B are o suprafata de aproximativ 100 mp si este compus din 4 camere cu bai proprii si o bucatarie spatioasa unde turisti se pot gospodari singuri. Pensiunea mai dispune de piscina propie, doua foisoare din lemn ( unul fiind mobil, pe timpul iernii acesta se poate muta deasupra piscinii pentru a fi acoperita si ferita de intemperiile iernii ), o fantana arteziana foarte spatioasa, 3 gratare exterioare, un loc special amenajat pentru animale, livada, curte pavata, gard din fier forjat. Suna acuma la numarul de telefon: 0751950471 Cod oferta TBO4919 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Cartisoara, Sibiu / Est
347 m²
145.000
09.05.2018
Mai multhomezz.ro
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe