3 camere
60 m²
14,500
Tue Oct 17 2017 07:16:22 GMT+0000 (UTC)
Apartamentul se afla in cartierul Sohodol (4 km. de Municipiul Vulcan), este situat la et.2/3 si este foarte bine intretinut. Este dotat cu centrala termica, geamuri termopan, etc. Datorita amplasarii, costurile de incalzire sunt foarte mici. Garajul este izolat, are apa curenta, canalizare, instalatie electrica,etc. Apartamentul se poate vinde si mobilat, deci este locuibil imediat. Se afla la aproximativ 12 km. de statiunea Straja, ideal pentru o vacanta relaxanta ! Imobilele se pot vinde separat sau impreuna. Rog seriozitate. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai multlajumate.ro

Pensiune Bran, eleganta

Bran, Brasov, Brasov, Bran
12 camere
800 m²
500,000
Thu Nov 30 2017 01:12:08 GMT+0000 (UTC)
Pensiune Bran zona Sohodol, infiintata in ideea de a respecta confortul si interesele clientilor, se defineste prin prestigiu si standarde inalte. Totul respira lux, gratie, un loc unic in care modernitatea, functionalitatea si tehnologia sunt imbinate cu maiestrie. Pensiunea a fost edificata in anul 2007 pe un teren de 1440 mp, cu posibilitate de achizitie inca 1000 mp. Dispune de o suprafata utila de 800 mp si pune la dispozitie 26 locuri cazare in camere duble si apartamente, sala mese, sala conferinte, sala fitness- pentru relaxare si bunastare si toate spatiile necesare pentru o functionare optima. Bucataria, piesa centrala a oricarei pensiuni sau hotel, este spatioasa, proiectata la standarde europene si echipata astfel incat sa respecte fluxul tehnologic in conformitate cu reglementarile in vigoare. Confortul termic este realizat cu o centrala profesionala pe peleti si suplimentar, de rezerva, o centrala cu gazeificare pe lemne. Mai sunt disponibile 2 boilere de 500 litri, bazin rezerva apa de 6000 litri, statie epurare, transformator propriu de curent electric. Este o locatie rafinata, spatioasa si comoda in acelasi timp, fiecare camera este prevazuta cu baie si balcon propriu, de unde oaspetii pot admira muntii si dealurile nesfarsite care se intind in fata ochilor. Dincolo de facilitatile sale interioare, iese in evidenta prin gradina impresionanta, amenajata cu multe plante ornamentale, spatiu de relaxare cu balansoare, terasa, grill, numai buna pentru evadarea din zumzetul neincetat al orasului. Pensiunea functioneaza, cu toate avizele necesare, pret de vanzare 500.000 euro. Alte caracteristici: An finalizare constructie: 2007 Autorizatii si avize: La zi
Mai multromimo.ro
5 camere
800 m²
500,000
Wed Nov 15 2017 18:45:04 GMT+0000 (UTC)
Pensiune Bran zona Sohodol, infiintata in ideea de a respecta confortul şi interesele clienţilor, se defineşte prin prestigiu şi standarde înalte. Totul respira lux, gratie, un loc unic in care modernitatea, functionalitatea si tehnologia sunt imbinate cu maiestrie. Pensiunea a fost edificata in anul 2007 pe un teren de 1440 mp, cu posibilitate de achizitie inca 1000 mp. Dispune de o suprafata utila de 800 mp si pune la dispozitie 26 locuri cazare in camere duble si apartamente, sala mese, sala conferinte, sala fitness- pentru relaxare şi bunăstare si toate spatiile necesare pentru o functionare optima. Bucataria, piesa centrala a oricarei pensiuni sau hotel, este spatioasa, proiectata la standarde europene si echipata astfel incat sa respecte fluxul tehnologic in conformitate cu reglementarile in vigoare. Confortul termic este realizat cu o centrala profesionala pe peleti si suplimentar, de rezerva, o centrala cu gazeificare pe lemne. Mai sunt disponibile 2 boilere de 500 litri, bazin rezerva apa de 6000 litri, statie epurare, transformator propriu de curent electric. Este o locatie rafinată, spaţioasă şi comodă în acelaşi timp, fiecare camera este prevăzută cu baie si balcon propriu, de unde oaspeţii pot admira muntii si dealurile nesfarsite care se intind in fata ochilor. Dincolo de facilităţile sale interioare, iese în evidenţă prin grădina impresionanta, amenajata cu multe plante ornamentale, spatiu de relaxare cu balansoare, terasa, grill, numai buna pentru evadarea din zumzetul neincetat al orasului. Pensiunea functioneaza, cu toate avizele necesare, pret de vanzare 500.000 euro.
Mai multlajumate.ro

vand teren bran - sohodol

Bucuresti Sector 6
26
Thu Jan 12 2017 06:46:56 GMT+0000 (UTC)
Proprietar, vand teren intravilan 2040 mp in zona inclusa in circuitul turistic bran - sohodol. Are o priveliste minunata spre munt?ii Bucegi si Piatra Craiului. Este ideal pentru construirea unei case de vacanta sau pensiune turistica. Pret - 26 euro/mp, usor negociabil. accept schimb cu apartament Brasov(Sinaia, Predeal) sau Constanta(Eforie, Mangalia), suprafata totala: 2040, Accept schimburi
Mai multpubli24.ro

vand teren bran - sohodol

Sector 6, Bucuresti
26
Sat Apr 16 2016 16:37:25 GMT+0000 (UTC)
Proprietar, vand teren intravilan 2040 mp in zona inclusa in circuitul turistic bran - sohodol. Are o priveliste minunata spre munt�ii Bucegi si Piatra Craiului. Este ideal pentru construirea unei case de vacanta sau pensiune turistica. Pret - 26 euro/mp, usor negociabil. accept schimb cu apartament Brasov(Sinaia, Predeal) sau Constanta(Eforie, Mangalia)
Mai multromimo.ro