Vand sau schimb casa16 km de sibiu
Sibiu, Sibiu
4 camere
52.000
14.04.2018
Mai multcasedevanzare.ro
Pensiune agroturistica de 3 margarete cu 13 camere decomandate, de vanzare in Marginimea Sibiului, localitatea Orlat, construita in anul 2010 cu materiale de buna calitate, situata la 7 km de autostrada Sibiu-Orastie, marginita de padure oferind o oaza de liniste pentru recreere si petrecerea timpului liber intr-o zona cu aer curat lipsita de aglomeratia cotidiana a oraselor.Imobilul are o suprafata totala de 1000 mp acestia fiind structurati astfel: pivnita, parter si mansarda.Parterul este compus dintr-un salon spatios amenajat cu mobiler, unde se pot organiza evenimente festive pentru 50 de persoane, existand in alta parte a complexului un salon de servire a mesei pentru 30 de persoane, incalzit de un elegant semineu pe lemne care ofera o ambianta placuta, bucatarie profesionala mobilata utilata, camera tehnica si o terasa generoasa acoperita pentru 60 de persoane, un apartament de serviciu cu baie.Mansarda este compus din 4 apartamente cu cate 2 dormitoare cu baie proprie si 4 camere duble cu baie proprie. Curtea pensiunii are o suprafata de aproximativ 3000 mp, avand in componenta pe langa cladirile enumerate mai sus si un teren de minifotbal, spatiu de joaca pentru copii cu topogan, foisor, piscina exterioara, camera cu vitrina pentru produse traditionale.Complexul dispune de curent trifazic, apa si canalizare, incalzirea facandu-se cu o centrala pe lemne.Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata cu tot ce se afla in acest moment in interior si exterior la pretul de 225.000 euro negociabil, comisionul fiind de 0% la cumparator.TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic!Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare -
Sibiu,Orlat
13 camere
1000 m²
225.000
06.03.2018
Mai multwizmo.ro
Agentia Imobiliara ISA va ofera spre vanzare casa noua , singur in curte, situata in localitatea ORLAT – la o distanta de 14 km fata de Sibiu . Constructia se preteaza pentru amenajarea unei pensiuni, fiind amplasata pe malul raului Cibin, cu vedere spre munti. Casa se poate amenaja intr-o pensiune cu 7 unitati de cazare, dintre care o unitate de cazare sa poata fi utilizata ca apartament cu living si dormitor sau 6 unitati, dintre care doua sa fie utilizate ca apartamente, fiecare cu baie proprie. Exista posibilitatea amenajarii unui salon pentru mic dejun, bucatarie si lounge, inclusiv spatiu tehnic pentru depozitare si/sau spalatorie. Constructia are regimul de in altime – D inalt + P + M , cu o suprafata construita de 440 mp ( suprafata utila de 338 mp ), finisata la exterior, cu tamplarie din termopan si acoperis de tigla. Compartimentarea imobilului este urmatoarea : la DEMISOL-ul inalt – hol cu casa scarii, camera tehnica a centralei, crama, sala fitness, sauna, grup sanitar, spalator/uscator, sas; la PARTER – hol cu casa scarii, living, bucatarie separata cu loc de servire a mesei, dormitor cu baie si dressing, grup sanitar, terasa; la MANSARDA – hol cu casa scarii, 4 dormitoare decomandate (unul dintre ele detine baie proprie), baie, 3 balcoane cu acces din toate dormitoarele. Constructia este i ntabulata si racordata la toate utilitatile : apa, canal, gaz, curent trifazic. Subsolul este realizat din beton armat, cu pereti de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, pe toata suprafata casei. Parterul si etajul sunt realizate din zidarie portanta, cu stalpi, grinzi si plansee din beton armat. La exterior este realizat un termosistem cu polistiren cu grosimea de 8 cm si tencuiala decorativa alba. Terenul aferent are o suprafata de 1.500 mp cu deschidere generoasa la strada de 50 ml, strada in curs de asfaltare cu sens unic. Curtea este prevazuta cu sistem de irigat spatiile verzi, automat si programabil pe intreaga durata a anului. Pretul propus pentru vanzare este de 99.000 Euro.
Sibiu,Orlat
6 camere
99.000
30.03.2018
Mai multwizmo.ro
Preț negociabil Imobilul solid construit in anul 2011 este conceput pe trei niveluri, calitatea materialelor si finisajele deosebit de frumoase care imbina stilul modern cu cel rustic creand o energie pozitiva plina de rafinament. Suprafata locuibila de 214 mp este inteligent distribuita astfel: la parterul casei se afla o bucatarie deschisa cu un dining room, un living spatios cu iesire spre terasa, o baie cu geam de aerisire, o camara si un birou. Mansarda inalta are rolul de a crea un confort unic, cele 3 dormitoare ( unul dintre ele fiind cel matrimonial cu dressing ) completate de o baie mare si un hol. Terenul foarte generos in suprafata totala de 2000 mp are o deschidere generoasa de 14 metri liniari la strada care permite accesul auto spre curtea partial pavata cu dale. Imobilul se vinde la pretul de 129.000 euro complet mobilat si utilat.Demisolul se poate adapta preferintelor cumparatorului fiindca este la stadiul de "gri", spatiul de aici fiind impartit in doua camere, o pivnita si un hol. Imobilul este racordat la retelele de apa si canalizare, gaz, curent. Multiplele imbunatatiri ale casei constau in acoperisul cu tigla Bramac, izolatie termica si fonica din polistiren de 10 cm, geamurile de calitate de tip termopan Salamander, centrala termica pe gaz, boiler 200 l, gresia si faianta de bun gust, parchetul din lemn triplustratificat. Casa singur in curte D+P+M cu 5 camere si 2000 mp teren de vanzare in frumoasa zona din apropierea localitatii Orlat. Zona imbina frumusetea data de privelistea spre muntii Fagaras cu latura practica a distantei mici fata de Sibiu ( 12 minute de mers cu masina ). Suna acuma la numarul de telefon: 0742627926 Cod oferta TBO16213 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Orlat, Sibiu / Est
5 camere
257 m²
129.000
31.05.2018
Mai multhomezz.ro
Preț negociabil De vanzare 2 case corpuri individuale si 1079 mp de teren cu deschidere 16 metri liniari la strada, la 13 minute de mers cu masina pana in Sibiu. Gradina este foarte generoasa ca suprafata, energia pozitiva degajata si frumusetea locului fiind dovezi ale unei investitii excelente. Paraul din spatele proprietatii sporeste sarmul locului, sinteza dintre rustic si urban fiind foarte apreciata de cei care iubesc natura si in acelasi timp vor sa fie aproape de Sibiu. Inspre strada este casa veche formata din 4 camere semidecomandate, avand la baza o pivnita sanatoasa si uscata. Aceasta parte necesita imbunatatiri atat in ceea ce priveste finisajele, cat si unele consolidari ale structurii. Imbunatatirile acestuia constau in parchetul laminat, geamurile si usile de tip termopan, precum si in finisaje placute din punct de vedere cromatic. Imobilul este racordat la utilitati precum curentul, apa si canalizarea, iar gazul este la limita proprietatii. Imobilul este format din doua corpuri de cladire distincte, intre primul si al doilea fiind curtea interioara unde se pot parca 5 masini, iar in spate gradina. Imobilul construit in anul 2010 este format din 2 camere mari alaturate. Pretul acestui imobil este 34500 euro negociabil. Comision 0 % de la cumparator! Suna acuma la numarul de telefon: 0742627926 Cod oferta TBO17069 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Orlat, Sibiu / Est
5 camere
120 m²
34.500
09.06.2018
Mai multhomezz.ro
De vanzare 2 case corpuri individuale si 1079 mp de teren cu deschidere 16 metri liniari la strada, la 13 minute de mers cu masina pana in Sibiu. Gradina este foarte generoasa ca suprafata, energia pozitiva degajata si frumusetea locului fiind dovezi ale unei investitii excelente. Paraul din spatele proprietatii sporeste sarmul locului, sinteza dintre rustic si urban fiind foarte apreciata de cei care iubesc natura si in acelasi timp vor sa fie aproape de Sibiu. Inspre strada este casa veche formata din 4 camere semidecomandate, avand la baza o pivnita sanatoasa si uscata. Aceasta parte necesita imbunatatiri atat in ceea ce priveste finisajele, cat si unele consolidari ale structurii. Imbunatatirile acestuia constau in parchetul laminat, geamurile si usile de tip termopan, precum si in finisaje placute din punct de vedere cromatic. Imobilul este racordat la utilitati precum curentul, apa si canalizarea, iar gazul este la limita proprietatii. Imobilul este format din doua corpuri de cladire distincte, intre primul si al doilea fiind curtea interioara unde se pot parca 5 masini, iar in spate gradina. Imobilul construit in anul 2010 este format din 2 camere mari alaturate. Pretul acestui imobil este 34500 euro negociabil. Comision 0 % de la cumparator! Suna acuma la numarul de telefon: 0742627926 Cod oferta TBO17069 TABOO Imobiliare este cea mai mare agentie din Sibiu si 90 % din proprietari colaboreaza cu noi. Acum avem peste 1200 de proprietati valabile si intabulate de vanzare si de inchiriat: - apartamente; - case; - spatii comerciale, birouri sau industriale; - terenuri pentru constructii case sau industriale; - hoteluri si pensiuni; Intra acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare si vezi toate anunturile active si actualizate din Sibiu. Va asteptam si la noul nostru sediu din Sibiu, Sos.Alba Iulia Nr.83 (situat la intersectia cu strada Bieltz). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt sau la secretariat 0785.822.822 si 0743.793.286 Va multumim, echipa TABOO Imobiliare.
Orlat , Sibiu,Est
5 camere
120 m²
34.500
30.05.2018
Mai multlajumate.ro
Proprietar vand sau schimb Teren intravilan 1600 m2, 22 m deschidere la strada la intrarea in comuna Gura raului. 1 km de centrul comunei intr-o zona linistita cu pensiuni. Terenul se vinde insotit de proiect pentru casa 96 m2 pe doua nivele. Accept si schimb cu casa in conditii bune de locuit in zona (gura raului. Orlat, Ctistian, Sacel, Poplaca). Sau apartament cu 2 camere in Sibiu. Astept oferte; doar contact telefonic. Multumesc
Sibiu Gura Raului
30.000
21.05.2018
Mai multadmart.ro
Imobilul are o suprafata totala de 1000 mp acestia fiind structurati astfel: pivnita, parter si mansarda. Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata cu tot ce se afla in acest moment in interior si exterior la pretul de 225.000 euro negociabil, comisionul fiind de 0% la cumparator.Mansarda este compus din 4 apartamente cu cate 2 dormitoare cu baie proprie si 4 camere duble cu baie proprie. Curtea pensiunii are o suprafata de aproximativ 3000 mp, avand in componenta pe langa cladirile enumerate mai sus si un teren de minifotbal, spatiu de joaca pentru copii cu topogan, foisor, piscina exterioara, camera cu vitrina pentru produse traditionale. Pensiune agroturistica de 3 margarete cu 13 camere decomandate, de vanzare in Marginimea Sibiului, localitatea Orlat, construita in anul 2010 cu materiale de buna calitate, situata la 7 km de autostrada Sibiu-Orastie, marginita de padure oferind o oaza de liniste pentru recreere si petrecerea timpului liber intr-o zona cu aer curat lipsita de aglomeratia cotidiana a oraselor. Parterul este compus dintr-un salon spatios amenajat cu mobiler, unde se pot organiza evenimente festive pentru 50 de persoane, existand in alta parte a complexului un salon de servire a mesei pentru 30 de persoane, incalzit de un elegant semineu pe lemne care ofera o ambianta placuta, bucatarie profesionala mobilata utilata, camera tehnica si o terasa generoasa acoperita pentru 60 de persoane, un apartament de serviciu cu baie. Complexul dispune de curent trifazic, apa si canalizare, incalzirea facandu-se cu o centrala pe lemne. Suna acuma la numarul de telefon: 0741111441 Cod oferta TBO9792
Orlat , Sibiu,Est
225.000
28.05.2018
Mai multlajumate.ro
9792 Pensiune agroturistica de 3 margarete cu 13 camere decomandate, de vanzare in Marginimea Sibiului, localitatea Orlat, construita in anul 2010 cu materiale de buna calitate, situata la 7 km de autostrada Sibiu-Orastie, marginita de padure oferind o oaza de liniste pentru recreere si petrecerea timpului liber intr-o zona cu aer curat lipsita de aglomeratia cotidiana a oraselor. Imobilul are o suprafata totala de 1000 mp acestia fiind structurati astfel: pivnita, parter si mansarda. Parterul este compus dintr-un salon spatios amenajat cu mobiler, unde se pot organiza evenimente festive pentru 50 de persoane, existand in alta parte a complexului un salon de servire a mesei pentru 30 de persoane, incalzit de un elegant semineu pe lemne care ofera o ambianta placuta, bucatarie profesionala mobilata utilata, camera tehnica si o terasa generoasa acoperita pentru 60 de persoane, un apartament de serviciu cu baie. Mansarda este compus din 4 apartamente cu cate 2 dormitoare cu baie proprie si 4 camere duble cu baie proprie. Curtea pensiunii are o suprafata de aproximativ 3000 mp, avand in componenta pe langa cladirile enumerate mai sus si un teren de minifotbal, spatiu de joaca pentru copii cu topogan, foisor, piscina exterioara, camera cu vitrina pentru produse traditionale. Complexul dispune de curent trifazic, apa si canalizare, incalzirea facandu-se cu o centrala pe lemne. Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata cu tot ce se afla in acest moment in interior si exterior la pretul de 225.000 euro negociabil, comisionul fiind de 0% la cumparator. , suprafata totala: 900.00
Sibiu Orlat
225.000
10.05.2018
Mai multpubli24.ro
9792 Pensiune agroturistica de 3 margarete cu 13 camere decomandate, de vanzare in Marginimea Sibiului, localitatea Orlat, construita in anul 2010 cu materiale de buna calitate, situata la 7 km de autostrada Sibiu-Orastie, marginita de padure oferind o oaza de liniste pentru recreere si petrecerea timpului liber intr-o zona cu aer curat lipsita de aglomeratia cotidiana a oraselor. Imobilul are o suprafata totala de 1000 mp acestia fiind structurati astfel: pivnita, parter si mansarda. Parterul este compus dintr-un salon spatios amenajat cu mobiler, unde se pot organiza evenimente festive pentru 50 de persoane, existand in alta parte a complexului un salon de servire a mesei pentru 30 de persoane, incalzit de un elegant semineu pe lemne care ofera o ambianta placuta, bucatarie profesionala mobilata utilata, camera tehnica si o terasa generoasa acoperita pentru 60 de persoane, un apartament de serviciu cu baie. Mansarda este compus din 4 apartamente cu cate 2 dormitoare cu baie proprie si 4 camere duble cu baie proprie. Curtea pensiunii are o suprafata de aproximativ 3000 mp, avand in componenta pe langa cladirile enumerate mai sus si un teren de minifotbal, spatiu de joaca pentru copii cu topogan, foisor, piscina exterioara, camera cu vitrina pentru produse traditionale. Complexul dispune de curent trifazic, apa si canalizare, incalzirea facandu-se cu o centrala pe lemne. Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata cu tot ce se afla in acest moment in interior si exterior la pretul de 225.000 euro negociabil, comisionul fiind de 0% la cumparator.
Orlat, Sibiu,Sibiu,Orlat
225.000
21.05.2018
Mai multromimo.ro
Agenția Imobiliară ISA vă oferă spre vânzare casa nouă, singur în curte, situată în localitatea ORLAT – la o distanță de 14 km față de Sibiu. Construcția se pretează pentru amenajarea unei pensiuni, fiind amplasată pe malul râului Cibin, cu vedere spre munți. Casa se poate amenaja într-o pensiune cu 7 unități de cazare, dintre care o unitate de cazare să poată fi utilizată ca apartament cu living și dormitor sau 6 unități, dintre care două să fie utilizate ca apartamente, fiecare cu baie proprie. Există posibilitatea amenajării unui salon pentru mic dejun, bucătărie și lounge, inclusiv spațiu tehnic pentru depozitare și/sau spălătorie. Construcția are regimul de înălțime – D înalt + P + M, cu o suprafață construită de 440 mp ( suprafața utilă de 338 mp), finisată la exterior, cu tâmplărie din termopan și acoperiș de țiglă. Compartimentarea imobilului este următoarea : - la DEMISOL-ul înalt – hol cu casa scării, camera tehnică a centralei, cramă, sală fitness, saună, grup sanitar, spălător/uscător, sas; - la PARTER – hol cu casa scării, living, bucătărie separată cu loc de servire a mesei, dormitor cu baie și dressing, grup sanitar, terasă; - la MANSARDĂ – hol cu casa scării, 4 dormitoare decomandate (unul dintre ele deține baie proprie), baie, 3 balcoane cu acces din toate dormitoarele. Construcția este întabulată și racordată la toate utilitățile : apă, canal, gaz, curent trifazic. Subsolul este realizat din beton armat, cu pereți de 30 cm la exterior și 25 cm la interior, pe toată suprafața casei. Parterul și etajul sunt realizate din zidărie portantă, cu stâlpi, grinzi și planșee din beton armat. La exterior este realizat un termosistem cu polistiren cu grosimea de 8 cm și tencuială decorativă albă. Terenul aferent are o suprafață de 1.500 mp cu deschidere generoasă la stradă de 50 ml, stradă în curs de asfaltare cu sens unic. Curtea este prevăzută cu sistem de irigat spațiile verzi, automat și programabil pe întreaga durată a anului. Prețul propus pentru vânzare este de 99.000 Euro.
Orlat , Sibiu,Central
5 camere
338 m²
99.000
23.05.2018
Mai multlajumate.ro