Plângere
La schimb pretul este de 9000 eur. Vand apartament situat in Comuna Oltina, judetul Constanta (langa lacul Oltina si Dunare) la aproximativ 100 km de orasul Constanta (1h30min cu masina). Este locul ideal unde te poti refugia atunci cand vrei sa scapi de rutina zilnica si jungla urbana, se afla o gramada de atractii turistice prin zona (Manastirea Dervent, Pestera Sf. Andrei, Schitul Strunga, Canaraua Fetii, Fluviul Dunarea cat si lacul Oltina , paduri de foioase si conifere (rareori) ) si se pot face o gramada de activitati in zona. Apartamentul este situat la etajul 1 intr un bloc cu 2 etaje, detine balcon cu vedere spre lac, este semidecomandat, partial renovat, nu s-a mai locuit in el de ~8 ani, mai necesita niste investitii pt modernizare. Detine si o boxa exterioara aflata intr-o cladire separata in afara blocului, numai buna pentru depozitat diverse materiale, echipamente, etc. Pentru imagini cu apartamentul pot face poze la cerere.
Constanta, judet Constanta
40 m²
6.000 €
01.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Piata Centre comerciale Magazine Scoala Spital Mijloace de transport in comun Politie Biserica La distanta de alte locuinte Interfon Usa intrare termopan Gaze Cablu tv Telefon fix Internet Centrala de bloc Calorifere aluminiu Faianta Contorizare apa Contorizare caldura Frigider Aragaz Cuptor electric Apartament 3 camere de vanzare in bloc din 1980, la etajul 2 / 4 Suprafata utila: 68 m Scara blocului foarte ingrijita Doua grupuri sanitare, baie cu geam, debara, balcon deschis Ultima renovare: 2012 Se vinde partial mobilat. Priveliste din apartament: strada, intre blocuri Zona sigura, in vecinătate există verdeata, școală, biserica, liceul Dimitrie Bolintineanu, cu acces rapid catre piata, magazine, Liberty Mall, Kaufland, Carrefour sau Cora. Doar 15 minute pana la Piata Unirii!
Bucureşti, Rahova, PETRE ISPIRESCU, Str Oltina Sector 5,Bucuresti
3 camere
68 m²
65.000 €
28.10.2016
Mai multdirectproprietar.ro
Plângere
La schimb pretul este de 9000 eur. Accept si criptomonede. Vand apartament situat in Comuna Oltina, judetul Constanta (langa lacul Oltina si Dunare) la aproximativ 100 km de orasul Constanta (1h30min cu masina). Este locul ideal unde te poti refugia atunci cand vrei sa scapi de rutina zilnica si jungla urbana, se afla o gramada de atractii turistice prin zona (Manastirea Dervent, Pestera Sf. Andrei, Schitul Strunga, Canaraua Fetii, Fluviul Dunarea cat si lacul Oltina , paduri de foioase si conifere (rareori) ) si se pot face o gramada de activitati in zona. Apartamentul este situat la etajul 1 intr un bloc cu 2 etaje, detine balcon cu vedere spre lac, este semidecomandat, partial renovat, nu s-a mai locuit in el de ~8 ani, mai necesita niste investitii pt modernizare. Detine si o boxa exterioara aflata intr-o cladire separata in afara blocului, numai buna pentru depozitat diverse materiale, echipamente, etc. Pentru imagini cu apartamentul pot face poze la cerere.
Constanta, Constanta
6.500 €
16.04.2018
Mai multcasedevanzare.ro
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe