Reclamație
Apartament cu 2 camere de vanzare in Statiunea Mamaia, la etajul 2. Imobilul este decomandat,iar dotarea si amenajarea acestui apartament asigura toate conditiile necesare pentru rezidenta permanenta sau pentru a utilaza aceasta locatie ca si locuinta de vacanta. Suprafata utila a apartamentului este de 74,58 mp la care se adauga terasa de 17,83 mp rezultand o suprafata utilizabila de 92,41 mp. Apartamentul are vedere la lacul Siutghiol, de aici reusind sa surprinzi cele mai frumoase rasarituri si apusuri de soare. Administratia acestui complex asigura paza umana 24/24, supraveghere video, parcare. Pretul de vanzare este de 124900 euro, pentru mai multe detalii si vizionari contactati Andrei Manole ( arata numar ) . pret 124 900 € 1 167 €/m² Suprafata construita (m²) 107 m² Numarul de camere 2 Etaj 2 (din 8) Suprafata utila (m²): 75 Tip proprietate: apartament Numarul de bai: 1 Stare: utilizat Anul constructiei: 2010 Compartimentare: decomandat Siguranta detector de gaz supraveghere 24/7 Imprejurimi transport public restaurante si facilitati de agrement Particularitati dormitor matrimonial balcon bucatarie utilata Comoditati fibra optica mobilat conducta de gaze naturale aer conditionat centrala termica Infrastructura apa curenta canalizare electricitate ansamblu rezidential cu acces securizat lift
Constanța (judet), Mamaia
2 camere
107 m²
124.900 €
10.10.2018
Mai multstoria.ro
Reclamație
Direct dezvoltator - va propunem spre vanzare un apartament decomandat, de 2 camere, cu o suprafata utila de 72mp+ o terasa de 32 mp, la pretul promotional de 60.000 euro. Comision 0 la achizitie pentru acest apartament. Apartamentul de vanzare in Sibiu se compartimenteaza astfel: hol de 14.8 mp, un living de 29,8 mp, o bucatarie separata de 10.7 mp, un dormitor de 15 mp, si o baie de 8,5 mp. Conform sursei „Turnul Sfatului”, primaria Sibiu doreste sa investeasca in amenajarea zonei. Lacul lui Binder va avea sisteme cu cabluri pentru practicarea schiului nautic, debarcader pentru caiace, amfiteatru cu scenă plutitoare și maluri amenajate pentru plajă”. Avantaje apartament de vanzare Sibiu: - apartament total decomandat, cu bucatarie separata - panorama spectaculoasa a zonelor verzi si a orasului, va incanta si va ofera o experienta minunata atunci cand ajungeti acasa - terasa superba de 32 mp va ofera oportunitatea amenajarii unui spatiu de relaxare si confort - locatie frumoasa, langa Lacul lui Binder, in cartierul Tiglari - pret avantajos - zona ferita de trafic si ambuteiaje - aproape de zone comerciale ( Piata Cibin , scoli, parc , dispensar medical) - ansamblu situat in apropierea statiilor de autobuz - spatii verzi, cartier linistit si curat - materiale de inalta calitate folosite la constructie - vila 3 etaje Termen si mod de predare apartament: Predarea locuintelor se va face la stadiul de gri, la sfarsitul anului 2018. La cererea clientilor, apartamentele se pot finisa "la cheie", iar costul este aproximativ 120 euro/mp. Modalitati de plata apartament de vanzare Sibiu: 1.Sistem ''standard'' de plata cu avans de minim 5%, restul fiind platit prin credit bancar de orice fel:74.000 € 2.Varianta ''Investeste cu noi''. Acesti clienti beneficiaza de o reducere substantiala daca achita avans de 100% la antecontract: 60.000 euro PRET PROMOTIONAL Pentru detalii si vizionari ma puteti contacta la numarul de telefon ( arata numar ) , Consultant imobiliar, Barac Bogdan. pret 70 000 € 814 €/m² Suprafata construita (m²) 86 m² Numarul de camere 3 Etaj 3 (din 3) Suprafata utila (m²): 72 Tip proprietate: apartament Numarul de bai: 1 Stare: nou Anul constructiei: 2018 Compartimentare: decomandat Imprejurimi zone comerciale transport public farmacii zone verzi scoli Comoditati parcare masina centrala termica Infrastructura apa curenta canalizare electricitate
Sibiu (judet), Sibiu
3 camere
86 m²
70.000 €
19.10.2018
Mai multstoria.ro
Reclamație
Va propunem spre vanzare un apartament superb in zona de nord, cartier Damaroaia. Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil cu regim de inaltime S+P+2E+M cu 9 apartamente. Este compus dintr-un open space generos unde este livingul, bucataria deschisa si zona de dinning, cu iesire la o terasa cu vedere la lac care are o suprafata de 16 mp. Cele 3 dormitoare sunt mobilate modern. Are 2 bai, una cu dus si una cu cada, o a treia baie care a fost transformata in spatiu de depozitare si a fost instalata masina de spalat rufe. Langa intrarea in apartament ai acces la o debara spatioasa de 8 mp amenajati cu dulapuri. Pozitionat intr-o zona cu trafic mai putin intens, in mijlocul naturii, departe de zumzetul orasului, dar in acelasi timp cu acces facil la cele mai importante zone din nordul Capitalei (Aviatiei, Dorobanti, Piata Presei Libere, Piata Victoriei) poate fi cu siguranta, caminul tau ideal. Primul element atractiv al proprietatii este spatiul de locuit generos. Terasa bine proportionata si spatioasa cu vedere la lac confera apartamentului aerul de casa Curtea comuna are iesire la lac, oferind o priveliste spectaculoasa indiferent de sezon.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Damaroaia
4 camere
106 m²
210.000 €
19.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in cartierul Bistrita Lac la etajul 3 intr.un bloc construit in anul 1985.Imobilul dispune de o suprafata de 70 mp fiind prevazut cu 2 balcoane.Din punct de vedere al imbunatatirilor dispune de centrala termica proprie,tamplarie din PVC cu geam termopan,izolatie exterioara,usa metalica,parchet laminat,usi schimbate,apa trasa separat,instalatie electrica schimbata.Imobilul se vinde semimobilat cum se vede in fotografii. Este o pozitie excelenta,cu multa liniste,verdeata avand acces rapid la scoli,gradinita,piata,etc. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie.
Bacau,Bistrita Lac
3 camere
70 m²
65.900 €
18.10.2018
Mai multimobbacau.ro
Reclamație
Va prezentam un apartament cu 3 camere decomandat situat in zona Bistrita Lac - Nufarului, o zona linistita , cu multa verdeata, alei pietonale pavate pentru o plimbare placuta. Acces rapid la centrul orasului, piata, supermarketuri, scoli si gradinite. Compartimentare functionala, doua bai, centrala termica, balcon inchis, acoperis tip sarpanta, geamuri termopan. Acest apartament te primeste cu caldura de cate ori ajungi acasa! Va asteptam pret 50 000 € 667 €/m² Suprafata construita (m²) 75 m² Numarul de camere 3 Etaj 4 (din 4) Suprafata teren (m²): 500 m² Suprafata utila (m²): 65 Tip proprietate: apartament Numarul de bai: 2 Stare: utilizat Anul constructiei: 1985 Orientare: nord si sud Compartimentare: decomandat Imprejurimi zone comerciale transport public zone verzi scoli Comoditati centrala termica
Bacău (judet), Bistrița Lac
3 camere
75 m²
50.000 €
18.10.2018
Mai multstoria.ro
Reclamație
Apartament mobilat, 3 camere decomandate, in zona linistita, centrala, scara pe mijloc cu doua familii/etaj, cu toate dotarile: centrala termica, aer conditionat, usi schimbate, izolatie, termopane etc. Mansarda noua de tip pod, cu acces doar pentru proprietar, pe toata suprafata apartamentului, acoperita cu tabla - spatiu generos de depozitare. Pretul include mobila, jaluzele, aragaz, accesorii. Apartamentul, situat pe str. Nufarului (cartier Bistrita Lac), este eliberat recent si poate fi vandut si locuit imediat.
Bacau, Bacau / Bistrita Lac
3 camere
78 m²
59.000 €
20.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
-Apartament 3 camere decomandat situat intr o zona deosebita a orasului, etaj 5/8,2 balcoane,2 bai,vedere superba la ambele lacuri si mare,la 2 minute de satul de vacanta si parcul tabacarie,se vinde mobilat, MERITA VAZUT.
Constanta, Zona Tomis Nord
3 camere
95 m²
119.000 €
07.10.2018
Mai multacordimobiliar.ro
Reclamație
-APARTAMENT 2 CAMERE DECOMANDAT CU O SUPRAFATA FOARTE GENEROASA DE 77 MP,VEDERE SUPERBA LA MARE SI LAC,INCADRAT,BLOC 2010,LIFT DE ULTIMA GENERATIE,IDEAL PENTRU O FAMILIE CARE NU MAI VREA S A INVESTEASCA IN FINISAJE ULTERIOR CUMPARARII,CENTRALA INDIVIDUALA GAZE,SE POATE TRANSFORMA IN 3 CAMERE,SE VINDE MOBILAT,MERITA VAZUT.
Constanta, Zona Tomis Nord
2 camere
90 m²
85.000 €
05.10.2018
Mai multacordimobiliar.ro
Reclamație
Apartamentul se afla la parterul unui bloc de 4 etaje construit in 1986, reabilitat termic. Apartamentul are impartire decomandata, acesta fiind compus din living, bucatarie, baie, hol, dormitor si o debara. Apartamentul are usa metalica la intrare, tamplarie PVC la toate ferestrele, aer conditionat, bucatarie complet mobilata si utilata. Apartamentul se gaseste pe strada Horia Macelariu din Baneasa, Bucuresti., la numai 100 metri de lacul Herastrau, 5-minute pana la Mall Baneasa, 10-minute fata de Piata Victoriei. In zona sunt restaurante, piata, scoli/ gradinite, farmacii, banci, accesul pe DN se face imediat. Mijloacele de transport in comun se afla la cca. 150 metri de bloc. Apartamentul este pretabil atat pentru rezidenta cat si pentru punct de lucru societate comerciala ori investitie. Zona este rezidentiala, linistita.
Bucuresti , Sector 1 Baneasa
2 camere
53 m²
85.999 €
10.10.2018
Mai multpubli24.ro
Reclamație
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, amplasat intr-o zona in plina dezvoltare a Sibiului. Locuinta face parte din Ansamblul Residence Lake, ansamblu cu o arhitectura moderna si o compartimentare eficienta a spatiilor astfel incat sa va ofere dumneavoastra locuinta ideala la un pret avantajos. Scurta decriere: Apartamentul in suprafata utila de 72 mp este situat la etajul 3 (din 3 etaje) in vila 4 fiind compartimentat astfel: intrarea se face intr-un hol de 8 mp,care decomandeaza apartamentul. Livingul are o suprafata de 29.8 mp, bucataria 10,7 mp, un dormitor de 15 mp si o baie spatioasa de 8.5 mp . Principalele avantaje ale acestui apartament:-locatie frumoasa, Lacul lui Binder in cartierul Tiglari- pret promotional-zona ferita de trafic si ambuteiaje-puncte de interes in apropiere: Piata Cibin, scoli, parc, dispensar medical, -statii de autobuz in apropiere-spatii verzi, cartier linistit si curat-materiale de inalta calitate folosite la constructie-vila de 3 etaje Loc de parcare: In pretul apartamentului este inclus un loc de parcare. Termen de predare: Predarea locuintelor se va face la stadiul de gri in ianuarie 2019. La cererea clientilor apartamentele se pot preda “la cheie” iar costul este aproximativ 120 euro/ mp. Modalitati de plata: Varianta “Investeste cu noi” la pretul de 57.000 Euro Varianta “Standard”cu un avans de minim 5% cu ajutorul unui credit bancar: 61.000 Euro. Conform sursei „Turnul Sfatului”, primaria Sibiu doreste sa investeasca in amenajarea zonei . Lacul lui Binder va avea sisteme cu cabluri pentru practicarea schiului nautic, debarcader pentru caiace, amfiteatru cu scenă plutitoare și maluri amenajate pentru plajă”. Toate aceste aspecte aduc un plus de valoare proiectului „Lake Residence”, locatia fiind de o frumusete deosebita, aproape de centrul orasului Sibiu. pret 57 000 € 663 €/m² Suprafata construita (m²) 86 m² Numarul de camere 2 Etaj 3 (din 3) Suprafata utila (m²): 72 Tip proprietate: apartament Numarul de bai: 1 Stare: nou Anul constructiei: 2018 Orientare: nord si sud Compartimentare: decomandat Imprejurimi zone comerciale transport public restaurante si facilitati de agrement farmacii zone verzi Comoditati parcare masina centrala termica Infrastructura apa curenta canalizare electricitate
Sibiu (judet), Sibiu
2 camere
86 m²
57.000 €
18.10.2018
Mai multstoria.ro
Reclamație
K Imobiliare Consult va propune spre vanzare un apartament de 3 camere intr-un imobil nou. Acesta se afla la parterul blocului si are vedere spre lac. Apartamentul are 100 mp. si se vinde mobilat.
Bucuresti
3 camere
100 m²
159.000 €
06.10.2018
Mai multanuntimobiliar.ro
Reclamație
AGENTIA ACORD IMOBILIAR VA PROPUNE SPRE CUMPARARE UN APARTAMENT CU 3 CAMERE DECOMANDATE SITUAT IN MAMAIA- SAT, PE MALUL LACULUI SIUTGHIOL CU ACCES LA PONTON, FOISOR, GRATAR. LOCATIA VA OFERA O LARGA BAZA DE AGREMENT, DISTRACTIE SI BUNA DISPOZITIE FIIND MEREU O PROVOCARE, FIE CA ESTI TURIST, FIE CA ESTI LOCUITOR AL ZONEI. APARTAMENTUL ARE FINISAJE MODERNE SI ESTE DOTAT CU APARATE DE AER CONDITIONAT, CENTRALA GAZE, FIECARE CAMERA ARE BAIE, SE VINDE CU BUCATARIA SI BAILE MOBILATE SI UTILATE.
Mamaia-Sat, Zona Exterior Nord
3 camere
120 m²
89.000 €
12.10.2018
Mai multacordimobiliar.ro
Reclamație
AGENTIA ACORD IMOBILIAR VA PROPUNE SPRE CUMPARARE UN APARTAMENT CU 3 CAMERE DECOMANDATE SITUAT IN MAMAIA- SAT, PE MALUL LACULUI SIUTGHIOL CU ACCES LA PONTON, FOISOR, GRATAR. LOCATIA VA OFERA O LARGA BAZA DE AGREMENT, DISTRACTIE SI BUNA DISPOZITIE FIIND MEREU O PROVOCARE, FIE CA ESTI TURIST, FIE CA ESTI LOCUITOR AL ZONEI. APARTAMENTUL ARE FINISAJE MODERNE SI ESTE DOTAT CU APARATE DE AER CONDITIONAT, CENTRALA GAZE, FIECARE CAMERA ARE BAIE, SE VINDE CU BUCATARIA SI BAILE MOBILATE SI UTILATE.
Mamaia-Sat, Zona Exterior Nord
3 camere
120 m²
89.000 €
05.10.2018
Mai multacordimobiliar.ro
Reclamație
Apartamentul are 3 camere decomandate, parter, terasa, suprafata 102 mp(utila 86 mp), imbunatatiri, renovat, centrala, an constructie 2012, toate utilitatile, lift. Toate actele pregatite ptr vanzare.
Bucuresti - Ilfov,Chitila,Strada Lac de Nuferi
3 camere
86 m²
92.000 €
13.02.2018
Mai multwizmo.ro
Reclamație
Va prezentam, spre vanzare, un apartament luminos, cu vedere catre lac, situat in ansamblul Perla Residence din Nordul Capitalei. Apartamentul se afla la etajul 2 al imobilului structurat S+P+2E+1R. Ansamblul beneficiaza de o pozitionare in mijlocul naturii, langa Lacul Pipera si intr-o zona verde, predominant de case. Ansamblul are acces printr-un lobby cu paza umana, urmat de o curte spatioasa in interiorul complexului. Accesul auto se face din strada, prin garaj, de unde aveti acces la apartament cu liftul blocului. Apartamentul are vedere libera, catre Lacul Pipera, fiind dispus in ultimul bloc din complex. Apartamentul este format din 2 camere spatioase desfasurate astfel: living (30 mp) cu bucatarie deschisa (7mp) si terasa catre lac (10 mp), baie de serviciu (2,5 mp) , dormitor (20 mp) cu dressing (4,5 mp) si baie (5,5 mp) proprii si un balcon (7 mp). Incalzirea spatiului se face prin centrala de imobil, iar pentru racire apartamentul este dotat cu aparate de aer conditionat individuale. Apartamentul este de vanzare complet mobilat si utilat. Mobilierul, alaturi de ferestrele largi, cu spatii vitrate mari prin care patrunde lumina naturala (apartamentul fiind orientat catre toate punctele cardinale), formeaza un spatiu cald si primitor. Apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare in garajul subteran si o boxa, incluse in pretul de prezentare.
Bulevardul Pipera
2 camere
105 m²
110.000 €
10.10.2018
Mai multnordis.ro
Reclamație
Preț negociabil Ansamblu rezidențial Apartament mobilat modern si bucatarie utilata – gata de locuit Situat intr-o zona linistita, pe malul unui lac de nuferi, intr-un cadru natural deosebit, la doi pasi de padurea Mogosoaia si Palatul Brancovenesc Strazi asfaltate, cu iluminat public Contructie din beton si caramida Izolatie termica interior/exterior Balcon generos ca forma si dimensiune Lifturi moderne cu acces direct in parcarea subterana Acces controlat in parcarea subterana Loc de parcare in subteran (optional) Curte interioara Generator electric cu cuplare automata pentru iluminatul de urgenta Sistem de interfon Supraveghere video Ferestre PVC pentacamerale cu deschidere oscilobatanta, culoare mahon si plase tantari Contorizare separata Centrala termica proprie Facilitati de diverstisment, comerciale si educationale in imediata apropiere Terase comune generoase pentru relaxare
Chitila, Bucuresti-Ilfov / Central
2 camere
60 m²
67.000 €
21.10.2018
Mai multhomezz.ro
Reclamație
AGENTIA ACORD IMOBILIAR VA PROPUNE SPRE CUMPARARE UN APARTAMENT CU 3 CAMERE DECOMANDATE SITUAT IN MAMAIA- SAT, PE MALUL LACULUI SIUTGHIOL CU ACCES LA PONTON, FOISOR, GRATAR. LOCATIA VA OFERA O LARGA BAZA DE AGREMENT, DISTRACTIE SI BUNA DISPOZITIE FIIND MEREU O PROVOCARE, FIE CA ESTI TURIST, FIE CA ESTI LOCUITOR AL ZONEI. APARTAMENTUL ARE FINISAJE MODERNE SI ESTE DOTAT CU APARATE DE AER CONDITIONAT, CENTRALA GAZE, FIECARE CAMERA ARE BAIE, SE VINDE CU BUCATARIA SI BAILE MOBILATE SI UTILATE.
Mamaia-Sat, Zona Exterior Nord
3 camere
120 m²
89.000 €
13.10.2018
Mai multacordimobiliar.ro
Reclamație
Ocazie Unica! Apartament 3 camere in partea de Nord, apartament premiat in nenumarate concursuri (ex: Elle Decoration 2016, Casa: Constructie & Design 2016, etc.) Dotari apartament: 1) Dormitor matrimonial perete translucid din piatra semipretioasa Honey Bubble Onyx (iluminat), dressing foarte mare (pt.minim 2-3 persoane) fara manere si complet utilat, cu insertii crom; pat king size din piele; bovindou cu spatiu de depozitare; draperii din catifea Italia. 3) Dormitor mic Canapea extensibila designer + bufet inferior, dormitorul este perfect pentru un 1-2 copii fiind foarte spatios 3) Baie matrimoniala : vas WC Laufen Alessi ONE ; obiecte sanitare marca Prestige Marmorin colectia Alice ; baterii Grohe colectia Allure ; blat din marmura alba Thasos Extra; draperii catifea ; marmura Marron Emperador Spania ; mobilier realizat la comanda Theta; 4) Baie secundata : vas toaleta Alessio negru ; cadita dus si lavoar din Honey Bubble Onyx ; marmura Nero Marquina ; perete imbracat in sticla Fume ; baterii Grohe Colectia Allure Premium; 5) Living + Bucatarie (open space): mobilier realizat la comanda, la fata cu sistem push to open + sisteme de glisare pe verticala automate ; insertii crom ; spatii GENEROASE de depozitare ; compartimentari speciale ; masa tip insula lunga de 5m din stejar ; lavoar din marmura callacata lucina extra large; masina de spalat vase Miele incastrata ; frigider incastrat Miele ; cuptor si hota profesionala cu motor la exterior Miele ; blat din labradorit (piatra semipretioasa); canapea piele - Vesta Italia; fotoliu piele Cruise Italia; masa din stejar si blaturi din marmura callacata lucina; perete placat cu Lastre din Marmura Callacatta Lucina; spatiu special pentru sistemele Home Audio and Video ; parchet premium Ter Hurne Germania din bucati mari (placa de 2m din nuc); draperii duble catifea La cerere: dresing full mobilat, loc de parcare, etc. Definit prin linii curate, design precis cu detalii vizibile insa discrete, un minim de accesorii si decoratiuni, sunt cateva dintre atuu-rile acestei proprietati de exceptie. Un apartament de 100mp cu un design spectaculor ce imbina stilul modern cu elemente fashion, o amenajare unica in care piatra natura este elementul cheie ce leaga toate spatiile proprietatii printr-o tranzitie de durata, atemporala. Compartimentarea apartamentului a fost realizata pe structura realizata pe proiectul initial respectandu-se dorinta proprietarilor de a amenaja resedinta intr-un ambient contemporan, cu influente glam pe partea de textura si de obiecte. Echipa de arhitecti si designeri au folosit lemnul natural si piatra naturala, pielea, tocmai in ideea de a suporta aceasta necesitate de un contemporan high-end, asezat, vizibil si puternic. Totul a fost gandit incat fiecare unghi din locuinta in momentul in care proprietarul se plimba prin apartament, sa fie usor aparte, sa devina asemenea unui tablou ce necesita contemplare.
Bucuresti , Sector 1 Baneasa
3 camere
100 m²
279.000 €
21.10.2018
Mai multpubli24.ro
Reclamație
Acest boutique-apartment este situat intr-un complex rezidential premium, amplasat in nordul Bucurestiului, pe str. Madrigalului 44. Condominiul cuprinde doua vile D+P+2, cu arhitectura moderna, ce gazduiesc in total 6 familii. Apart. oferit spre vanzare ocupa intreg etajul intai al uneia dintre aceste vile si are suprafata utila de 183 mp, la care se adauga o terasa de 37 mp, cu vedere superba spre Lacul Baneasa si spre grupul de arbori de pe malul acestuia. Astfel, suprafata totala a apart. este de 220 mp. Acesta este compus dintr-un living de 68 mp plus 3 dormitoare avand fiecare aprox. 17 mp, o bucatarie de 14 mp, doua bai (de 13,40 si 5,40 mp), un dressing de 17 mp, un hol de 13 mp si o terasa de 37 mp. Livingul, dormitorul matrimonial si baia mare au vedere directa spre lac, iar cada, dotata cu sistem de hidromasaj si cromoterapie este pozitionata in dreptul unei ferestre incalzite electric. Pardoseala de piatra naturala din baie este, de asemenea, incalzita. Acest condominiu a fost conceput si creat ca domiciliu pentru proprietarii sai, care au urmarit in primul rand confortul, sanatatea si siguranta familiilor lor si nu beneficii materiale, precum majoritatea dezvoltatorilor imobiliari. Ca dovada, terenul este ocupat cu constructii intr-o proportie extrem de mica, lasand astfel loc unei gradini generoase, de exceptie. Totodata, materialele si echipamentele folosite sunt de cea mai buna calitate: usi glisante, pereti cortina si tamplarie de Aluminiu marca Schuco, fatade ventilate placate cu Trespa, piatra naturala (travertin pe fatade, calcar de Vratza pe casa scarii), parchet din lemn masiv de stejar, Massaranduba pe terase, balustrade din sticla securizata si inox, radiatoare Vogel, centrala termica Viesmann, gresie Marazzi la interioare etc. Structura este edificata pe o fundatie de tip radier (placa din beton armat), ce asigura o mai buna izolatie hidro si termica a demisolului, precum si o stabilitate mai mare a cladirii in caz de cutremur. Planseele dintre niveluri, realizate din beton armat monolit, permit oricand recompartimentarea locuintei dupa nevoile si bunul plac al proprietarului, fara nicio restrictie constructiva sau de proiectare. Suprafata totala a terenului este de 2285 mp, fiecarui proprietar revenindu-i o cota indiviza de 1/6 din aceasta suprafata. Amprenta la sol a celor doua vile este de 2 x 238 = 476 mp si in consecinta suprafata de teren ramasa neocupata este foarte mare (1809 mp), reprezentand 80% din suprafata totala a acestuia. S-a creat aici o adevarata oaza de liniste si verdeata, cu usoare forme de relief, caderi de apa printre stanci naturale, iazuri, alei pietruite, copaci etc. Complexul dispune si de o piscina incalzita, cu dimensiunile de 12m x 6m, a carei apa este tratata in permanenta prin metoda hidrolizei sarii. Exista, bineinteles, barbeque, locuri de joaca pentru copii etc. Demisolul, cu o suprafata utila de 174 mp, apartine tuturor celor trei proprietari ai unei vile, fiind parte din spatiul comun. Aici se gasesc boxele pentru depozitarea unor obiecte diverse, fiecare din acestea avand o suprafata de aprox.15 mp, precum si centralele termice, sala de sport, dotata cu sauna si dus si un loc de joaca pentru copii. Se pot organiza aici mici petreceri (zile de nastere etc) si alte activitati de socializare sau recreative. In total, partile comune ale unei vile insumeaza 503 mp, din care o cota indiviza de 1/3 apartine fiecaruia dintre proprietarii vilei respective. Sunt cuprinse aici demisolul (174 mp), casa scarii cu liftul (114 mp), precum si terasa circulabila de pe cladire (215 mp). Aceasta terasa ofera o panorama superba asupra intregii zone de nord a Bucurestiului, de la Arcul de Trimf pana la Padurea Baneasa. Exista lift, interfon, personal ce administreaza si ingrijeste complexul etc. Dat in folosinta in Sept. 2009. Proximitati: Baneasa Mall, Promenada Mall, Mega Image, Centrul Medical Regina Maria, Stejarii, Parcul Herastrau etc. pret 650 000 € 1 776 €/m² Suprafata construita (m²) 366 m² Numarul de camere 4 Etaj 1 (din 3) Suprafata teren (m²): 2 285 m² Suprafata utila (m²): 220 Tip proprietate: apartament Negociabil: da Numarul de bai: 2 Stare: utilizat Anul constructiei: 2009 Compartimentare: decomandat Siguranta supraveghere 24/7 sistem de alarma usa blindata detector de gaz supraveghere video Imprejurimi zone comerciale restaurante si facilitati de agrement zone verzi farmacii scoli transport public Particularitati balcon anexa bucatarie utilata spatiu depozitare dormitor matrimonial Comoditati aer conditionat centrala termica mobilat fibra optica parcare masina conducta de gaze naturale Infrastructura electricitate lift ansamblu rezidential cu acces securizat spatiu de joaca canalizare apa curenta
București (judet), Băneasa
4 camere
366 m²
650.000 €
08.10.2018
Mai multstoria.ro
Reclamație
Apartamentul se afla la parterul unui bloc de 4 etaje construit in 1986, reabilitat termic. Apartamentul are impartire decomandata, acesta fiind compus din living, bucatarie, baie, hol, dormitor si o debara. Apartamentul are usa metalica la intrare, tamplarie PVC la toate ferestrele, aer conditionat, bucatarie complet mobilata si utilata. Apartamentul se gaseste pe strada Horia Macelariu din Baneasa, Bucuresti., la numai 100 metri de lacul Herastrau, 5-minute pana la Mall Baneasa, 10-minute fata de Piata Victoriei. In zona sunt restaurante, piata, scoli/ gradinite, farmacii, banci, accesul pe DN se face imediat. Mijloacele de transport in comun se afla la cca. 150 metri de bloc. Apartamentul este pretabil atat pentru rezidenta cat si pentru punct de lucru societate comerciala ori investitie. Zona este rezidentiala, linistita.
Bucuresti , Sector 1 Baneasa Vezi pe harta
2 camere
53 m²
85.999 €
10.10.2018
Mai multromimo.ro
Reclamație
Apartament situat in Cartierul Bistrita Lac la etajul 2 din 4 cu toate inbunatatirile si complet mobilat cu 68 mp utili este modificat din 3 camere in 2 camere pret 65 000 euro tel 0749419785
Bacau , Bacau Vezi pe harta
2 camere
65.000 €
19.10.2018
Mai multromimo.ro
Reclamație
-APARTAMENT 2 CAMERE DECOMANDAT CU O SUPRAFATA FOARTE GENEROASA DE 77 MP,VEDERE SUPERBA LA MARE SI LAC,INCADRAT,BLOC 2010,LIFT DE ULTIMA GENERATIE,IDEAL PENTRU O FAMILIE CARE NU MAI VREA S A INVESTEASCA IN FINISAJE ULTERIOR CUMPARARII,CENTRALA INDIVIDUALA GAZE,SE POATE TRANSFORMA IN 3 CAMERE,SE VINDE MOBILAT,MERITA VAZUT.
Constanta, Zona Tomis Nord
2 camere
90 m²
85.000 €
12.10.2018
Mai multacordimobiliar.ro
Reclamație
AGENTIA ACORD IMOBILIAR VA PROPUNE SPRE CUMPARARE UN APARTAMENT CU 3 CAMERE DECOMANDATE SITUAT IN MAMAIA- SAT, PE MALUL LACULUI SIUTGHIOL CU ACCES LA PONTON, FOISOR, GRATAR. LOCATIA VA OFERA O LARGA BAZA DE AGREMENT, DISTRACTIE SI BUNA DISPOZITIE FIIND MEREU O PROVOCARE, FIE CA ESTI TURIST, FIE CA ESTI LOCUITOR AL ZONEI. APARTAMENTUL ARE FINISAJE MODERNE SI ESTE DOTAT CU APARATE DE AER CONDITIONAT, CENTRALA GAZE, FIECARE CAMERA ARE BAIE, SE VINDE CU BUCATARIA SI BAILE MOBILATE SI UTILATE.
Mamaia-Sat, Zona Exterior Nord
3 camere
120 m²
89.000 €
04.10.2018
Mai multacordimobiliar.ro
Reclamație
Va prezentam un apartament cu 3 camere decomandat situat in zona Bistrita Lac - Nufarului, o zona linistita , cu multa verdeata, alei pietonale pavate pentru o plimbare placuta. Acces rapid la centrul orasului, piata, supermarketuri, scoli si gradinite. Compartimentare functionala, doua bai, centrala termica, balcon inchis, acoperis tip sarpanta, geamuri termopan. Acest apartament te primeste cu caldura de cate ori ajungi acasa! Va asteptam
Bacau, Bacau / Bistrita Lac
3 camere
65 m²
50.000 €
04.10.2018
Mai multhomezz.ro
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe