Apartamentul se afla in cartierul Mircea Cel Batran intr-un bloc de 9 etaje ,cu interfon, scara curata, vecini linistiti. Apartamentul este compus din: 1 baie cu cada si geam! 3 dormitoare 1 bucatarie.Doua debarale la intrare pe hol( care pot fi modificate pentru marirea spatiului).Apartamentul se vinde fara mobila! Ca si imbunatatiri apartamentul are: geamuri termopan in toate camerele parchet,inclusiv pe hol in baie si bucatarie este gresie si fainata usa metalica la intrare Apartamentul nu are centrala insa sunt montate repartitoare de caldura si este izolat Interior. Facilitati: Gradinite,crese,grup scolar la mai putin de 5 minute,farmacii,mijloc de deplasare in orice zona a orasului,piata,etc. Deoarece nu s-au adus modificari apartamentului se accepta si Credit., pentru mai multe detalii si vizionare nu ezitati sa sunati la numarul de telefon . Afisat /Daniel.-0773863828
Ion Neculce
69 m²
62.000
09.06.2018
Mai multolx.ro
Move Real Estate va prezinta spre vanzare un imobil nou, constructie 2014, cu regim de inaltime Demisol+Parter+ 2 Etaje +Mansarda si o frumoasa arhitectura care imbina elemente specifice stilului neoclasic francez. Proprietatea este situata in proximitatea Primariei Sectorului 1 din Bd. Banu Manta, Pietei Victoriei, Parcului Kiseleff (7 minute) si a Colegiului National Ion Neculce. Suprafata utila a acestei insumeaza 400 mp, dispusi dupa cum urmeaza: la demisol 60 mp, parter 85 mp, etajul 1 are 85 mp (unde se afla o garsoniera si un apartament cu 3 camere) iar etajul 2 + Mansarda au impreuna 170 mp (pe aceste 2 nivele exista un apartament cu 3 camere de tip duplex care are un living de 35 mp si o terasa circulabila de 40 mp, situata la Mansarda, care ofera o frumoasa priveliste asupra zonei).Imobilul are curte individuala in suprafata de 60 mp, pavata. Spatiile interioare ale acestui imobil sunt spatioase, luminoase si pot fi usor recompartimentate dupa cum se doreste. Este o proprietate ideala ca investitie imobiliara, pentru locuit sau pentru o destinatie comerciala (ca sediu firma, notariat, clinica medicala, centru de infumusetare, spa, fitness, hotel sau hostel).Actualmente, spatiul este deja inchiriat catre firme cu 15.500 ron/luna. Se incaseaza 186.000 ron/an)
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti
9 camere
670.000
13.02.2018
Mai multwizmo.ro
VANZARE TERENURI BANUL MANTA – Va propunem spre achizitionare un teren amplasat in zona Pietei Ion Mihalache (fosta Piata 1 Mai), in suprafata totala de 780 metri patrati, cu o deschidere de 18 metri. Din punct de vedere urbanistic, parcela se incadreaza in subzona L1a (procent de ocupare a terenului 45%, coeficient de utilizare a terenului 1.56, regim de inaltime S+P+2E+M). La aproximativ 800 de metri distanta de mers pe jos se afla Parcul Kiseleff. Pretabil pentru edificarea unui imobil de apartamente de lux. Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Ion Neculce
779.000
25.04.2018
Mai multwizmo.ro
Vand Apartament 3 Camere zona Piata 1 Mai (Bd Ion Mihalache) Etaj 1. Casa nu are bulina de risc seismic si este din caramida. Accept schimb cu o casa la curte. Casa este situata la 1.5 km de Piata Victoriei si 1.9km de Gara de Nord. De asemenea, la 5 minute de mers pe jos este Primaria Sectorului 1 si Bd Banu Manta. Tot in 5 minute de mers pe jos se poate ajunge la Parcul Kiseleff / Colegiul National de Informatica Tudor Vianu sau Liceul Teoretic Ion Neculce. Acces la mijloacele de transport: 5 minute de mers pe jos pana la statiile de autobuz 205, 282, 300 sau tramvai 20, 24. Statia de metrou Piata Victoriei este la 3 statii cu autobuzul, iar statia de Metrou Basarab este la doar 1km distanta.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / P-ta Victoriei
3 camere
75 m²
78.000
16.06.2018
Mai multhomezz.ro
Vand apartament la casa,curte comuna situat pe strada Ion Neculce (zona Fabric) compus din:2 CAMERE,BUCATARIE,BAIE,BOXA,CENTRALA PROPRIE,POSIBILITATE MANSARDARE!Pret NEGOCIABIL!!!
Timisoara, Timis,Timis,Timisoara,Fabric
45 m²
43.000
29.05.2018
Mai multromimo.ro
De vânzare a partament în vila și birou alipit imobilului, 2 locuri de parcare si curte în folosință în bdul Ion Mihalache, Oferta INEDITA, prin UNICITATEA EI !!! 200.000 EUR. Telefon 0722.605.734 Apartamentul este format din 3 camere, hol, bucătărie, baie, wc de serviciu, plus camera de serviciu-sport la demisol și este situat într-un parter înalt, singur pe nivel, 3 fațade luminoase către curte și gradina,cu acces din bulevard și din curte. Dotări apartament: -sistem de supraveghere video și camere Samsung cu posibilitatea de aplicație pe telefon/laptop, vizionare 24 din 24 ore -centrala termică pe gaze naturale prin condensare de 25 Kw și boiler de 200 l, ambele de tip Vaillant montate în camera demisol -încălzire prin pardoseală, optimizata și personalizata pentru casa și proprietar prin termostatul inteligent TADO, cu acces prin internet, aplicație pe telefon pentru monitorizare -internet prin fibra optica și cablu TV -instalație electrica personalizata și diversificata pe funcțiuni și camere, cu lumina dimabila, total led. -parchet triplustratificat de 15 mm grosime, uleiat și periat, dublu click și lipit -gresie portelanata, faianta rectificata -ferestre PVC cu sticla float cu argon, uși interioare comandă personalizata de tip GRAUTHOFF Germania, uși acces principal și de serviciu antiefractie Superlock în 10 bolțuri izolate termic și fonic. -mobilier la comandă pentru baie, wc serviciu, dressing și bucătărie -bucătăria este echipata cu electrocasnice de tip TEKA, plita și cuptor, frigider Bosh, masina de spălat vase Ariston, blat Italia anti scratch - obiecte sanitare Germania, instalații de apa – canal noi -camera de serviciu /sport este dotata cu mașina de spălat rufe Ariston -zugrăveli de calitate superioara de tip CAPAROL -sisteme japoneze duble pentru ferestre pentru perdea și draperie de tip romanshade și jaluzele la bucatarie -Perete decorativ în living cu stuccovenetiano și aparat TV LG -Perete decorativ în bucătărie de tip stuccovenetiano rezistent la caldura -aparate de aer condiționat 2 bucăți de tip invertor Dotări birou: - biroul este cu deschidere către bulevard și gradina cu acces la un al 3 lea grup sanitar individual - uși tip PVC duble cu geam triplu - gresie portelanata -mobilier -zugrăveli și perete decorativ placat cu lemn -sistem de iluminat tip total led -sistem de supraveghere și monitorizare -aer condiționat de tip invertor Apartamentul se afla într-un imobil D+P+3, construcție 1946. Apartamentul și biroul sunt renovate și amenajate recent la interior și exterior, libere, cu cadastru, situate într-un imobil liniștit pe bulevard, lângă Piata Ion Mihalache, cu acces la magazine, posta, Școala Generala nr. 11 Heliade Rădulescu și Școala nr. 14, Liceul Tudor Vianu și Liceul Ion Neculce și parcurile Doina și Herăstrău, metrou Piata Victoriei, RATB traseele 300, 282, 205.
Sector 1, Bucuresti Piata ion mihalache
77 m²
200.000
04.05.2018
Mai multadmart.ro
Vand apartament 2 camere SD,50 mp,mobilat,partial utilat,renovat,cu centrala termica,calorifere aluminiu,geamuri termopan,balcon inchis,tamplarie interioara cireș,gresie,faianta,parchet,acces la uscator.Blocul are șarpanta si exista posibilitatea de a construi mansarda.Blocul se afla pe strada Ion Neculce,bl. 22 vizavi de salonul Carmen Style.
Suceava, Suceava
55.000
09.05.2018
Mai multcasedevanzare.ro
Vand apartament 2 camere SD,50 mp,mobilat,partial utilat,renovat,cu centrala termica,calorifere aluminiu,geamuri termopan,balcon inchis,tamplarie interioara cireș,gresie,faianta,parchet,acces la uscator.Blocul are șarpanta si exista posibilitatea de a construi mansarda.Blocul se afla pe strada Ion Neculce,bl. 22 vizavi de salonul Carmen Style.
Suceava, Suceava
55.000
20.04.2018
Mai multcasedevanzare.ro
Vanzare apartament in vila, Piata 1 Mai Apartamentul se afla într-un imobil solid cu D+P+3E, constructie 1946, cu structura din beton si peretii din caramida, din apropiere de Piata Ion Mihalache(1 Mai). Apartamentul este dispus pe parter inalt (datorita demisolului inalt ), este renovat recent si se compune din trei camere, hol, bucatarie, baie, wc de serviciu, plus camera de serviciu-sport la demisol; este singur pe nivel, are ferestre pe trei fatade luminoase; curte si gradina, acces atat din bulevard cat si din curte. La dotari enumeram: -sistem de supraveghere video, camere Samsung cu posibilitatea de aplicatie pe telefon/laptop, vizionare 24 din 24 ore; -centrala termica pe gaze naturale prin condensare de 25 Kw si boiler de 200 l, ambele de tip Vaillant montate în camera demisol; -încalzire prin pardoseala optimizata prin termostatul inteligent TADO, cu acces prin internet si aplicatie pe telefon pentru monitorizare; -internet prin fibra optica si cablu TV; -instalatie electrica personalizata si diversificata pe functiuni -parchet triplustratificat de 15 mm grosime, uleiat si periat; -gresie portelanata, faianta rectificata; -ferestre PVC cu sticla float cu argon, usi interioare comanda personalizata de tip GRAUTHOFF Germania; pentru acces principal si de serviciu usi antiefractie Superlock în 10 bolturi, izolate termic si fonic; -mobilier la comanda pentru baie, wc serviciu, dressing si bucatarie -bucataria este echipata cu electrocasnice de tip TEKA, plita si cuptor, frigider Bosh, masina de spalat vase Ariston, blat Italia anti scratch - obiecte sanitare Germania, instalatii de apa – canal noi. Camera de serviciu /sport este dotata cu masina de spalat rufe Ariston Alipit apartamentului este un birou cu deschidere catre bulevard si gradina cu acces la un al treilea grup sanitar individual. Biroul este dotat cu usi tip PVC duble cu geam triplu, gresie portelanata, mobilier, perete decorativ placat cu lemn, sistem de iluminat tip total led. Sunt doua locuri de parcare in curte. In apropiere gasim Scoala Generala nr. 11 Heliade Radulescu, Scoala nr. 14, Liceul Tudor Vianu si Liceul Ion Neculce, parcurile Doina si Kiseleff. PRET 189000 euro
Bucuresti
3 camere
77 m²
189.000
03.04.2018
Mai multgalaxyimob.ro
Va propunem spre vanzare, un apartament cu camere de 3 camere transformat intr-unul de 2 camere cu un living spatios de 35 mp si o bucatarie mobilata si utilata modern de 12 mp situat in zona Nicolae Titulescu , intr-un Bloc de 11 etaje, recent reabilitat termic , construit in anul 1979, avand suprafata utila de 70 mp, cu un grup sanitar mobilat si utilat, 1 balcon de 8 mp. Imobilul este situat in apropiere de piata 1 Mai, la 6 minute de mers pe jos de statie de Metrou Basarab, in apropierea de parcul Kiseleff, colegiul national Ion Neculce. ID intern: NEO003527.
Bucuresti,1 Mai
2 camere
80.5 m²
110.000
13.04.2018
Mai multneocasa.ro
Vand apartament la casa,curte comuna situat pe strada Ion Neculce (zona Fabric) compus din:2 CAMERE,BUCATARIE,BAIE,BOXA,CENTRALA PROPRIE,POSIBILITATE MANSARDARE!Pret NEGOCIABIL!!!, suprafata utila: 45, suprafata totala: 45
Timis Timisoara
43.000
16.03.2018
Mai multpubli24.ro