2 camere
78 m²
90.000 €
Ieri la 09:23
Numai acum puteti beneficia de aceasta oferta exceptionala! Imobilul face parte dintr-o constructie noua. Va oferim spre vanzare apartament cu 2 camere, situat la mansarda din 3 etaje, in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul GRUIA. Suprafata acestuia este de 78 mp. Apartamentul este confort sporit semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte case nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ279553)
Mai mult piata-az.ro

Apartament 2 camere de vanzare in Gruia

Cluj-Napoca, Cluj, Gruia, -
2 camere
54 m²
52.000 €
Ieri la 12:49
Va prezentam spre un vanzare apartament in Cluj Napoca, cartierul Gruia, zona Stadion CFR. Zona in care este situata proprietatea aproape ca nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind foarte linistita dar si usor accesibila avand in vecinatati magazine, farmacii, parcuri statii de autobuz si taxi, Apartamentul este situat la parter intr-o curte comuna cu inca 2 apartamente. Avand o suprafata utila de 54 mp dispune de 2 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 1 baie, 1 loc de parcare. Recomandam acest imobil deoarece este amplasat intr-o zona foarte linistita si usor accesibila, accesul la acest apartament fiind foarte simplu datorita strazilor largi si asfaltate Finisajele de tip clasic sunt evidentiate astfel: pardoseala cu linouleum, pereti cu lavabil, bucatarie cu faianta clasica, gresie clasica si baie cu faianta clasica, gresie clasica, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare din lemn si un spatiu de depozitare de 13 mp sufient de mare pentru toate lucrurile dumneavoastra. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica proprie dar se poate utiliza si o soba de teracota cu doua cosuri de fum. Apartamentul se vinde nemobilat. Pentru mai multe informatii si solutii reale va rugam sa ne contactati. Va asteptam cu drag la vizionare.
Mai mult piata-az.ro

Garsoniera 21mp

Cluj-Napoca, Cluj, Gruia, -
21 m²
29.000 €
Ieri la 04:14
Vanzare garsoniera 21 mp in zona Gruia, - ID V233698
Mai mult piata-az.ro
3 camere
62 m²
95.000 €
Ieri la 03:57
Va prezentam o oferta la care raportul calitate-pret este foarte bun! EDIL imobiliare va ofera un apartament de vanzare in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul GRUIA cu 3 camere, situat la parter din 3 etaje. Suprafata acestui apartament este de 62 mp. Apartamentul este confort 1 semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet masiv. Acesta are garaj de tip caramida. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, boxa, debara, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte case nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ275340)
Mai mult piata-az.ro
20 m²
37.000 €
Astăzi la 03:35
Nu ratati ocazia de a viziona aceasta oferta exceptionala! EDIL va ofera spre vanzare o garsoniera, situata la etajul 4 din 4 etaje, in CLUJ-NAPOCA, cartierul GRUIA. Suprafata acesteia este de 20 mp. Garsoniera este confort 1 si este dotata cu 1 baie, faianta moderna, gresie clasica, marmura. Imobilul se vinde mobilat si utilat modern. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte case nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:GACJ277186)
Mai mult piata-az.ro
4 camere
120 m²
175.000 €
10.10.2017
Apartamentul este ideal pentru o familie, imobilul fiind pozitionat intr-o zona linistita, ferita de traficul din oras. Este extrem de spatios si foarte bine gandit. Beneficiati de incalzire in pardoseala, un dressing foarte mare, loc pentru semineu, parcare in garaj (sub constructie) si boxa de 4mp. Geamurile mari, fac ca apartamentul sa fie foarte luminos. Materialele folosite sunt de calitate si s-a acordat o atentie deosebita detaliilor. Imobilul este acoperit cu acoperis din tigla. Panorama extraordinara face ca apartamentul sa merite intreaga dumneavoastra atentie.
Mai mult piata-az.ro

Garsoniera de vanzare in Gruia

Cluj-Napoca, Cluj, Gruia
21 m²
36.000 €
14.10.2017
Va oferim spre vanzare garsoniera in Cluj Napoca, cartierul Gruia. Garsoniera este situata la etajul 3, intr-un imobil ce are in apropiere magazine, farmacii, gradinite, scoli si mijloace de transport in comun. Garsoniera are o suprafata utila de 21 mp si este compusa din 1 camera, 1 bucatarie, 1 baie si 1 hol. Finisajele sunt de tip modern, garsoniera fiind dotata cu parchet laminat, vopsea lavabila, geamuri termoizolante PVC, usi interioare din lemn si usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire este prin centrala pe bloc. Garsoniera se vinde mobilata modern si utilata. Pentru mai multe detalii legate de aceasta proprietate nu ezitati sa ne contactati!
Mai mult piata-az.ro
3 camere
115 m²
135.000 €
11.10.2017
Oferim spre vanzare apartament cu 3 camere , cu suprafata utila de 115 mp, pozitionat la etajul 2 al unui imobil nou, de tip casa/vila dispus pe regim de inaltime P+2E. Imobilul este situat in Cluj-Napoca, in cartierul Gruia, in zona stadionului CFR, intr-o locatie ce ofera o priveliste deosebita asupra zonei. Compartimentarea este decomandata si gandita astfel: 3 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol si 3 balcoane. Dotari: centrala termica, geamuri termopan cu tamplarie din PVC, usa antiefractie, usi interioare, parchet, gresie si faianta. In pret sunt incluse 1 boxa la subsol si 1 loc de parcare. Dispune de livada si cota parte din curte. La cerere se vinde si mobilat.
Mai mult piata-az.ro
3 camere
62 m²
99.000 €
10.10.2017
Welt Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, in cartierul Gruia. Apartamentul se afla la parterul inalt al unui bloc cu 3 etaje avand o suprafata de 62 mp si este compus din 2 dormitoare spatioase, hol mare+living cu bucatarie, hol mic si baie. Apartamentul este finisat recent cu materiale de calitate superioara, instalatie electrica noua si se vinde mobilat si utilat complet. Acesta mai dispune de boxa la demisol si garaj din beton cu CF si acte. Distanta mica pana la mijlocul de transport in comun, zona foarte linistita si frumoasa. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.
Mai mult piata-az.ro
2 camere
40 m²
79.000 €
11.10.2017
Nu ratati ocazia de a viziona aceasta oferta exceptionala! Va facem cunoscuta o oferta de vanzare a unui apartament cu 2 camere, situat la etajul 3 din 4 etaje, cu suprafata de 40 mp, din CLUJ-NAPOCA, cartierul GRUIA. Apartamentul este confort unic decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte case nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ277673)
Mai mult piata-az.ro
21 m²
36.500 €
17.10.2017
Calitate la un pret mic! Imobilul face parte dintr-o constructie noua. Va facem cunoscuta o oferta de vanzare a unei garsoniere, situata la etajul 3 din 4 etaje, cu suprafata de 21 mp, din CLUJ-NAPOCA, cartierul GRUIA, in apropiere de PIATA MIHAI VITEAZUL. Garsoniera este confort 2 si este dotata cu 1 baie, faianta clasica, gresie clasica, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat clasic mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte case nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:GACJ278087)
Mai mult piata-az.ro

Apartament 3 camere ,cartier Gruia

Cluj-Napoca, Cluj, Gruia, -
3 camere
62 m²
95.000 €
09.10.2017
RBC Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 3 camere , cartierul Gruia. Apartamentul se afla la parterul inalt al unui imobil reabilitat cu 3 etaje, este semidecomandat, avand o suprafata de 62 mp si este compus din 2 dormitoare spatioase, hol mare+living cu bucatarie, hol mic si baie. Apartamentul este finisat recent cu materiale de calitate superioara, instalatie electrica noua si se vinde mobilat si utilat complet. Acesta mai dispune de boxa la demisol. Distanta mica pana la mijlocul de transport in comun, zona este foarte linistita si frumoasa. Se ofera spre vanzare si garaj de beton cu acte si CF:4000 euro! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. RBC Imobiliare nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele modificari in ceea ce priveste pretul sau informațiile prezentate in anunt ce au fost furnizate in prealabil de proprietar. Cod: V8727
Mai mult piata-az.ro
2 camere
39 m²
65.500 €
10.10.2017
Va oferim spre vzanre un apartament in cartierul Gruia, in zona Stadionului CFR. Acesta este amplasat la etajul 1 al unui imobil dispus P+2E. Avanad o suprafata utila de 39mp, compartimentarea este facuta astfel: 1 bucatarie impreuna cu livingul, 1 dormitor, 1 antreu si 1 baie. Finiajele sunt moderne si proprietatea se vinde mobilata si utilata complet: CT, pardoseala cu parchet din lemn masiv, pereti cu lavabil, geamuri termoizolante din pvc, faianta si gresie moderna in bucauatrie si in baie, usi interioare de lemn si usa de la intrare metalica. Apartementul beneficiaza de centrala termica proprie. Pentru mai multe informatii despre aceasta proprietate ne puteti contacta cu incredere
Mai mult piata-az.ro
2 camere
40 m²
65.000 €
09.10.2017
Contactati-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre aceasta oferta! Agentia EDIL va ofera apartament cu 2 camere de vanzare, situat la etajul 1 din 4 etaje, in CLUJ-NAPOCA, cartierul GRUIA. Apartamentul este confort unic decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, boxa, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte case nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ279745)
Mai mult piata-az.ro
3 camere
79 m²
115.000 €
13.10.2017
Nu ratati ocazia de a viziona aceasta oferta exceptionala! Acest apartament se diferentiaza in mod evident fata de celelalte imobile pe care le-am vazut in ultima perioada. Apartament de vanzare in Cluj-Napoca, cu 3 camere avand o suprafata de 79 mp. Apartamentul de vanzare este decomandat alcatuit din 3 camere, 2 bai, bucatarie si balcon. Acesta este situat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 etaje in Cluj-Napoca cartier Gruia in zona stadionul CFR. Apartamentul este confort sporit, acesta este dotat cu centrala proprie si termopane. Imobilul este de lux, se vinde mobilat si utilat modern. Te asteptam la sediul agentiei noaste pe Iuliu Maniu nr.17 pentru o colaborare eficienta si servicii de calitate. (ID:APCJ218596)
Mai mult piata-az.ro

Apartament 4 camere cart. Gruia

Cluj-Napoca, Cluj, Gruia, Emil Racovita
4 camere
167 m²
290.000 €
10.10.2017
Agentie Imobiliara va ofera spre vanzare apartament cu 4 camere in vila cu 3 apartamente pe str. E. Racovita, situat la etajul 1/1, semidecomandat, 167mp util, 30mp beci, 324mp teren in proprietate. Apartamentul este finisat clasic cu geamuri din lemn si sticla, parchet din lemn masiv, sobe teracota. Apartamentul este ideal atat pentru locuinta cat si pentru investitie.
Mai mult piata-az.ro

Casa in zona deosebita din Gruia

Cluj-Napoca, Cluj, Gruia, Belvedere
4 camere
220 m²
269.000 €
07.10.2017
Vand casa in Gruia, in zona parc Belvedere, constructie anii 80, D+P+E, demisolul este compus din garaj, camera centralei, doua spatii depozitare, parterul + etaj au 4 camere, 2 bucatarii, 2 bai, 2 holuri plus casa scarii, podul casei este inalt, are geam pentru iluminat, accesul se face pe scara de beton facilitand posibilitatea de a face un studio sau doua dormitoare. Casa necesita renovare, are 400 mp teren, zona este linistita si cu panorama.
Mai mult piata-az.ro
37.000 €
09.10.2017
Agentia Piacenza vinde garsoniera in cartierul Gruia, zona strazii Migdalului, suprafata 23 mp, etajul 4/4, finisata modern, parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica, centrala termica, mobilata si utilata, izolata. Pret 37000 euro negociabil.
Mai mult lajumate.ro

3 camere, decomandat, Vanatorului

Cluj-Napoca, Cluj, Gruia, -
3 camere
62 m²
99.000 €
13.10.2017
Habitas Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 3 camere, decomandat, in cartierul Gruia, zona strazii Vanatorului. Apartamentul este situat la parter inalt din 4 etaje, are o suprafata utila de 62 mp si se compune din: - 1 hol, 1 living open space cu bucataria, 1 baie si 2 dormitoare; Finisajele sunt moderne, are centrala termica, geamuri termopan, parchet laminat, gresie si faianta moderna in baie si bucatarie. Orientare este spre Sud-Vest. Pret 99.000 euro negociabil. Se vinde mobilat si utilat. Se accepta si credit. Un apartament ideal pentru locuit, situat intr-o zona accesibila dar foarte linistita.
Mai mult piata-az.ro
4 camere
90 m²
125.000 €
06.10.2017
Oferim spre vanzare apartament spatios, suprafata utila 90 mp, pozitionat intr-o cladire noua cu arhitectura moderna, finalizata in 2016. Imobilul este situat in Cluj-Napoca, in cartierul Gruia, intr-o locatie linistita ce ofera o priveliste deosebita asupra orasului. Apartamentul dispune de compartimentare moderna si este compus dintr-un living cu 1 bucatarie de tip open space, 3 dormitoare, 2 holuri, 1 loc pentru depozitare, 2 bai, 1 balcon si 1 terasa. Se vinde la stadiul de semifinisat cu sapa autonivelanta si peretii gletuiti. Dotari: centrala termica, calorifere, geamuri termopan si usa antiefractie. In pret este inclus un loc de parcare.
Mai mult piata-az.ro

Apartament 3 camere cart. Gruia

Cluj-Napoca, Cluj, Gruia, Vanatorului
3 camere
62 m²
95.000 €
07.10.2017
Agentie imobiliara ofera spre vanzare apartament cu 3 camere in Gruia, 62mp, parter inalt/3. Apartamentul este compus din 2 dormitoare spatioase, hol mare+living cu bucatarie, baie. Apartamentul se afla intr-o zona foarte linistita si frumoasa, este finisat modern, cu materiale de calitate superioara, se vinde mobilat si utilat complet, centrala termica, termopane, boxa la subsol.
Mai mult piata-az.ro

Vand garsoniera 40mp zona Gruia

Cluj-Napoca, Cluj, Gruia, Vanatorului
40 m²
54.500 €
10.10.2017
Apartamentul de vanzare o camera, suprafata acestuia este de 40 mp. Apartamentul de vanzare este decomandat alcatuit din o camera, baie si bucatarie. Acesta este situat la etajul 3 intr-un imobil cu 3 etaje in cartier Gruia in zona str. Vanatorului. Apartamentul este confort sporit, acesta este dotat cu centrala proprie si termopane. Imobilul este in stare buna si se vinde mobilat si utilat modern.
Mai mult piata-az.ro
3 camere
62 m²
99.000 €
16.10.2017
VA3 58627, Va propunem spre vanzare apartament modern in cartierul Gruia. Apartamentul este situat la parterul unui imobil reabilitat termic cu 3 etaje. Dispune de 62 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare, 1 living cu bucatarie open space, 1 baie. Apartamentul dispune si de 1 boxa. Finisajele de tip modern ale apartametului se evidentiaza astfel: pardosea cu parchet laminat, pereti cu vopsea lavabila, usi interioare din lemn, gresie si faianta moderna. Confortul termic ne este asigurat de incalzirea cu CT si geamurile din profil PVC. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si vine immpreuna cu 1 garaj de beton. Apartamentul se situeaza intr-o zona linistita, zona strazii Vanatorului. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic sau sa ne vizitati la sediul agentiei noastre de pe strada Teodor Mihali nr.31-35 pentru a programa o vizionare in cel mai scurt timp posibil!
Mai mult piata-az.ro

Vand garsoniera confort I Gruia

Cluj-Napoca, Cluj, Gruia, Gruia
25 m²
48.000 €
09.10.2017
Vand garsoniera 25 mp , decomandata , pe strada Gruia et. 3/4 , finisaje clasice , gresie -faianta , termopane , usa metalica , apometre , centrala , utilata si mobilata.
Mai mult piata-az.ro
1 2 3 4 5 6