Profitati acum de aceasta oferta exceptionala cu un pret foarte mic! Agentia EDIL va ofera apartament cu 3 camere de vanzare in FLORESTI zona sensului-giratoriu. Apartament la parter, confort 1, compartimentare decomandat, avand finisaje interioare: gresie moderna, faianta moderna, parchet laminat. Imobilul de vanzare dispune de utilitati generale: apa, gaz, curent si internet. Oferta are ca si dotari centrala proprie, ferestre din termopan, parchet, usa metalica. Apartament mobilat si utilat modern, calitate la un pret foarte mic. Pentru mai multe oferte va asteptam la sediul agentiei noastre pe Str. Eroilor, nr. 23, ap 5, FLORESTI sau la telefoanele de mai jos.
Cluj,Floresti
3 camere
63 m²
45.500
28.03.2018
Mai multwizmo.ro
Oferim spre vanzare apartament cu 3 camere situat in zona strazii Abatorului.Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil nou cu regim de inaltime D+P+2E.Are suprafata utila de 79 mp fiind compartimentat astfel: living, 2 dormitoare, bucatarie, baie si 2 balcoane.Este finisat modern, dispune de parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, centrala termica si calorifere.In pretul apartamentului se mai include un loc de parcare. Merita vazut!
Cluj,Floresti
3 camere
66 m²
70.000
18.10.2017
Mai multwizmo.ro
Ocazie de achizitionare, apartament superfinisat, cartierul Floresti, zona Vivo. Apartamentul este situat la mansarda intr-un imobil nou dispus pe 3 nivele. Avand o suprafata utila de 75 mp, dispune de 3 camere decomandate, living cu bucatarie, o baie, o terasa de 65 mp, o parcare. Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet laminat, pereti cu lavabil, bucatarie cu faianta moderna, gresie moderna si baie cu faianta moderna, gresie moderna, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Apartamentul se vinde complet mobilat, modern, utilat, fiind dotat cu interfon. Merita vazut personal, privelistea e superba! Pentru ajutor si consultanta, in drumul spre noul vostru camin, va stam cu drag la dispozitie. Va asteptam!
Cluj,Floresti
4 camere
75 m²
81.000
21.06.2018
Mai multwizmo.ro
Va oferim spre vanzare apartament cu 3 camere situat in zona Tautului.Apartamentul are 60 mp, este situat la etajul 2 si este finisat modern.Este compartimentat in 2 dormitoare, 1 living, bucatarie, 1 baie, 1 balcon si 1 camara.Apartamentul este finisat complet si beneficiaza de toate utilitatile.Nu pierdeti oferta! Merita vazut!
Cluj,Floresti
3 camere
60 m²
62.000
02.02.2018
Mai multwizmo.ro
Va oferim spre vanzare apartament in Floresti, zona Florilor. Apartamentul este situat la parter inalt intr-un imobil reabilitat termic dispus pe 4 nivele. Avand o suprafata utila de 56 mp dispune de 1 living spatios cu bucatarie, 1 dormitor, 1 baie, 1 balcon, 1 parcare. Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet laminat, pereti cu lavabil, bucatarie cu faianta moderna, gresie moderna si baie cu faianta moderna, gresie moderna, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Apartamentul se vinde mobilat modern si clasic utilat, fiind dotat cu interfon. Pentru orice detalii contactati-ne cu incredere!
Cluj,Floresti
2 camere
56 m²
39.000
21.06.2018
Mai multwizmo.ro
Va oferim spre vanzare apartament in Floresti, zona Tautiului la 5 minute de mijloacele de transport si magazine. Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil nou dispus pe 3 nivele. Avand o suprafata utila de 48 mp dispune de 1 living spatios cu bucatarie, 1 debara, 1 dormitor, 1 baie prevazuta cu geam, 1 balcon 6 mp. La nivel de finisaje imobilul se va preda astfel: pereti cu glet, geamuri termoizolante din PVC cu 3 foi de sticla marca Gealan, sapa autonivelanta, instalatiile sanitare si electrice trase pe pozitii, usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire in apartament va fi cu centrala termica si calorifere. La cerere se poate achizitiona parcare la pretul de 2000E. Pentru orice detalii sau programarea unei vizionari contactati-ne cu incredere!
Cluj,Floresti
2 camere
48 m²
37.500
22.06.2018
Mai multwizmo.ro
Cel mai bun pret! Oferta de vanzare apartament in localitatea FLORESTI, cartierul FLORESTI. Apartamentul de vanzare are 2 camere, este situat la parter inalt din 3 etaje, iar suprafata acestuia este de 52 mp. Apartamentul este confort unic semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, un living cu bucatarie,1 dormitor,1 baie, 1 balcon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Cluj,Floresti
2 camere
52 m²
43.500
13.06.2018
Mai multwizmo.ro
Va oferim de vanzare un apartament cu 1 Camera in Floresti, decomandat, cu suprafata de 53 mp plus un balcon inchis. Apartamentul este situat la etajul 3, este mobilat si finisat modern. Se vinde mobilat si utilat complet, fiind foarte aproape de mijloacele de transport, magazine si gradinite. Merita vazut!
Cluj,Floresti
1 cameră
53 m²
40.000
18.10.2017
Mai multwizmo.ro
Oferim spre vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat situat in Floresti. Apartamentul este pozitionat la demisol si are suprafata utila de 44 mp.Este mobilat si finisat modern cu parchet, gresie, faianta, centrala termica, geamuri termopan si usa metalica. Se afla in apropiere de mijloacele de transport in comun. Dispune de un loc de parcare si se vinde complet mobilat si utilat. Merita vazut!
Cluj,Floresti
2 camere
44 m²
36.000
03.11.2017
Mai multwizmo.ro
Apartament modern pe 2 nivele! Va prezentam spre vanzare apartament in Floresti,zona Terra. Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil reabilitat termic dispus pe 3 nivele. Avand o suprafata utila de 113 mp dispune de 1 hol, 1 living , bucatarie cu loc de luat masa, 2 dormitoare, 2 bai, 2 spatii de depozitare, 4 balcoane, 1 parcare. Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet laminat, pereti cu lavabil, bucatarie cu faianta moderna, gresie moderna si bai cu faianta moderna, gresie moderna, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Apartamentul se vinde mobilat modern, utilat, fiind dotat cu interfon. Pentru orice detalii contacatati-ne cu incredere!
Cluj,Floresti
3 camere
113 m²
67.900
22.06.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament deosebit! Va propunem spre vanzare apartament in Floresti, zona strazii Eroilor, o zona pozitionata in imediata apropiere a mai multor supermarket-uri, scoli, gradinite, statii de autobuz si taxi. Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil nou si reabilitat termic dispus pe 4 nivele si are o suprafata utila de 51 mp. Apartamentul este compartimentat in 2 camere decomandate , 1 bucatarie, 1 baie, 1 balcon si dispune de 1 loc de parcare. Finisajele de tip lux de foarte buna calitate sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet laminat, gresie si faianta moderna atat in baie cat si in bucatarie, pereti cu lavabil, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica propie pe gaz. Apartamentul se vinde utilat si mobilat lux. Pentru mai multe detalii legate de aceasta proprietate va invitam sa ne contactati cu incredere.
Cluj,Floresti
2 camere
51 m²
54.000
22.06.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament modern, in zona strazii Tineretului, Floresti! Avand 3 camere si suprafata utila de 63 mp, acesta se vinde complet finisat, mobilat, dar si utilat, la un pret convenabil! Orientat Sud-estic si pozitionat la parter inalt, apartamentul este foarte bine luminat si incalzit natural. Acesta dispune de un balcon cu expunere spre soare, iar imobilul este nou, fiind izolat cu polistiren extrudat! Compartimentarea este avantajoasa, avand 2 dormitoare mari, un living cu bucatarie patrat si o baie cu aerisire. Geamurile termopane, usile interioare, dar si cea exterioara, sunt cu toate calitative si moderne. Avantajele zonei sunt faptul ca este foarte aerisita, aproape de somes, vecinii tineri si accesibilitatea spre oras. Pentru detalii suplimentare si o vizionare va invitam sa ne contactati cu incredere!
Cluj,Floresti
3 camere
63 m²
60.000
22.06.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament spatios in zona linistita! Va recomandam spre vanzare un apartament situat in Floresti, zona strazii Florilor. Apartamentul se afla la parterul inalt al unui imobil dispus P+4E, are o suprafata utila reala de 68 mp + balcon(in urma modificarilor, in CF figureaza 58 mp) si este compus din: 2 dormitoare, 1 bucatarie cu living, 1 baie, 1 hol spatios si 1 balcon. Finisajele moderne ale apartamentului sunt evidentiate de parchet laminat pentru pardoseala, vopsea lavabila pentru pereti, faianta si gresie moderna atat in bucatarie cat si in baie, incalzirea se face prin centrala termica, iar geamurile sunt din tamplarie PVC. Imobilul se afla in zona foarte accesibil ce dispune si de mult spatiu verde, are in imediata apropiere gradinite, farmacii, magazine, statii de autobuz. Apartamentul se preda complet mobilat si utilat, este disponibil imediat, iar noi il recomandam cu caldura! Pentru o consiliere cat mai eficienta in alegerea locuintei dumneavoastra ne puteti contacta cu incredere! Va astept cu drag la vizionare!
Cluj,Floresti
3 camere
58 m²
56.000
22.06.2018
Mai multwizmo.ro
Va oferim spre vanzare apartament cu 3 camere in zona BMW.Apartamentul este ultrafinisat, cu geamuri termopan, centrala termica, usi de lemn, aer conditionat.Are 2 băi din care 1 placata cu piatră si una cu mozaic. Este la etaj intermediar.Se afla intr-o zona buna, aproape de mijloacele de transport in comun.Nu pierdeti oferta! Merita vazut!
Cluj,Floresti
3 camere
80 m²
115.000
24.11.2017
Mai multwizmo.ro
Apartament in vila! Va recomandam spre vanzare un apartament situat intr-o vila in zona Muzeului Apei. Vina mai are inca 3 proprietarie, iar apartamentul dispune de o suprafata utila de 110 mp si este dispus pe 3 nivele. Apartamentul este compus astfel: Parter: living cu bucatarie, salon, o baie, 1 camara, 1 terasa; Etaj 1: 2 dormitoare, 1 baie cu geamm 1 balcon; Etaj 2: 1 camera spatioasa ce poate fi amenajat ca dormitor sau birou si 1 baie. Finisajele sunt de inalta calitate, avand pentru pardoseala, parchet din stejar, faianta si rgesie moderna in bai si in bucatarie, peretii cu lavabil si tapet in unele incaperi, incalzirea se face prin centrala termica, iar geamurile sunt din tamplarie PVC. Imobilul este situat in una din cele mai bune zone ale Florestiului si are in imediata apropiere multe puncte de interes. Apartamentul este disponibil imediat, se preda semimobilat, iar noi il recomandam cu caldura! Pentru o cosniliere cat mai eficienta in alegerea locuintei dumneavaostra ne puteti contacta cu incredere! Va astept cu drag la vizionare!
Cluj,Floresti
5 camere
110 m²
100.000
21.06.2018
Mai multwizmo.ro
Oferim spre vanzare apartament cu 2 camere situat in zona Luxor.Apartamentul este pozitionat la etajul 4 si beneficiaza de suprafata utila de 61 mp.Este compus din living, dormitor, bucatarie, baie si balcon.Se vinde la stadiul semifinisat cu centrala termica, geamuri termopan si usa metalica. Merita vazut!
Cluj,Floresti
2 camere
61 m²
34.000
21.10.2017
Mai multwizmo.ro
Va oferim spre vanzare apartament cu 3 camere situat in Floresti.Are suprafata utila de 74 mp si 3 balcoane. Se pozitioneaza la etaj intermediar.Este compartimentat in 3 camere, bucatarie si 2 bai.Apartamentul se preda semifinisat. Merita vazut!
Cluj,Floresti
3 camere
74 m²
61.900
19.04.2018
Mai multwizmo.ro
Va oferim spre vanzare apartament de o camera cu suprafata utila de 37 mp, in imobil nou construit in Floresti. Proiectul este conceput si construit la un grad ridicat calitativ,atat din punct de vedere al constructiei, designului, cat si al infrastructurii. Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil dispus pe 5 nivele. Dispune de o camera semidecomandata, o bucatarie, o baie, un balcon. Finisajele de tip semifinisat sunt evidentiate astfel: pereti cu glet, geamuri termoizolante din PVC, usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica, avand si calorifere. Pentru orice detalii si vizionare, nu ezitati sa ne contactati.
Cluj,Floresti
1 cameră
37 m²
25.600
21.06.2018
Mai multwizmo.ro
Va oferim spre vanzare apartament cu 3 camere in zona Metro.Apartamentul are suprafata de 87 mp si este finisat modern.Este compartimentat in 2 camere, 1 baie, living, bucătărie si 1 balcon.Bucătăria este mobilata și utilata iar în living are un dressing.Camerele sunt finisate si mai beneficiază de o parcare subterană inclusa în preț.Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!
Cluj,Floresti
3 camere
87 m²
99.000
26.04.2018
Mai multwizmo.ro
Oferim spre vanzare apartament cu 2 camere situat in zona Luxor.Apartamentul este pozitionat la etajul 1 si beneficiaza de suprafata utila de 70 mp.Este semidecomandat si compus din living, dormitor, bucatarie, baie si balcon.Interiorul este finisat modern, iar ca si dotari dispune de centrala termica, geamuri termopan si calorifere.Se vinde mobilat si utilat, iar in pret se mai include un loc de parcare. Merita vazut!
Cluj,Floresti
2 camere
70 m²
60.000
18.10.2017
Mai multwizmo.ro
Va prezentam spre vanzare un apartament superb in Floresti, in apropiere de centrele comerciale si zonele de interes public. Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil dispus P+4E. Avand o suprafata utila de 50 mp, dispune de 2 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 1 baie, 2 balcoane. Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet laminat, pereti cu lavabil, bucatarie si baie cu faianta moderna, gresie moderna, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Apartamentul se vinde mobilat modern, utilat, fiind dotat cu interfon. Apartamentul beneficiaza de un geam panoramic mare in living, orientat spre Sud, cu jaluzele exterioare. Pentru detalii suplimentare si pentru o consiliere eficienta in alegerea locuintei ideale, ne puteti contacta cu incredere!
Cluj,Floresti
2 camere
50 m²
41.000
21.06.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament modern de vanzare in zona Tautiului la 3 minute de mijloacele de transport si magazine. Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil nou dispus pe 2 nivele. Avand o suprafata utila de 69 mp dispune de 1 hol, 1 living cu bucatarie, 2 dormitoare, 1 baie, 2 balcoane inchise, 1 parcare. Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet din lemn masiv, pereti cu lavabil, design de piatra, bucatarie cu faianta moderna, gresie moderna si baie cu faianta moderna, gresie moderna, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Apartamentul se vinde mobilat modern, utilat, fiind dotat cu interfon. Pentru orice detalii contactati-ne cu incredere!
Cluj,Floresti
3 camere
69 m²
69.900
22.06.2018
Mai multwizmo.ro
Va oferim spre vanzare un apartament in Floresti, situat intr-o zona linistita, aproape de banci, magazine si statiile mijloacelor de transport in comun. Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil dispus pe 4 nivele. Avand o suprafata utila de 60 mp dispune de 2 camere semidecomandate, o bucatarie, o baie, un balcon, o parcare. Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet laminat, gresie moderna, pereti cu lavabil, bucatarie cu faianta moderna, gresie moderna si baie cu faianta moderna, gresie moderna, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Apartamentul se vinde nemobilat si utilat. Daca aceasta oportunitate va starneste interesul, nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare dar si o solutie reala. Va asteptam cu drag la vizionare!
Cluj,Floresti
2 camere
60 m²
60.000
21.06.2018
Mai multwizmo.ro
Sunati acum pentru a afla mai multe detalii despre aceasta oferta! Apartament cu 2 camere de vanzare in FLORESTI, zona Profi, situat la etajul 1 din 4 etaje intr-un bloc locuit, avand suprafata de 51 mp utili. Apartamentul este confort 1 semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare cu CF. Imobilul mobilat si utilat clasic mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.
Cluj,Floresti
2 camere
51 m²
50.000
18.02.2018
Mai multwizmo.ro