1 cameră
43 m²
75.500 €
03.11.2017
Cel mai bun pret! EDIL va ofera apartament de vanzare in CLUJ-NAPOCA, cartierul ANDREI MURESANU. Imobilul are o camera, situat la parter inalt din 4 etaje, si cu suprafata de 43 mp. Apartamentul este confort sporit decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte case nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ281456)
Mai mult piata-az.ro
2 camere
54 m²
85.000 €
19.10.2017
Nu ezitati sa ne contactati acum pentru a afla mai multe detalii! Imobilul face parte dintr-o constructie noua. EDIL ofera spre vanzare apartament cu 2 camere, situat la etajul 4 din 4 etaje, in CLUJ-NAPOCA, cartierul ANDREI MURESANU. Suprafata acestuia este de 54 mp + o terasa de 70MP care ofera o vedere panoramica deosebita asupra orasului. Apartamentul este confort sporit semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, incalzire in pardoseala, 1 baie, 1 balcon. Acesta are garaj de tip parcare subterana. Imobilul mai are si alte dotari precum lift, interfon, terasa. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte case nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ280260)
Mai mult piata-az.ro

Vând apartament 2 camere în cartierul Andrei Mureșanu, nemobilat !

Cluj-Napoca, Cluj, Andrei Muresanu, Eftimie Murgu
2 camere
65 m²
100.000 €
08.02.2017
Persoană fizică și unic proprietar, vând apartament 2 camere 65, 28 mp +balcon 4 mp, în bloc nou cu 9 apartamente, etaj 1, cu finisaje de top pentru pretențioși: ușă metal antiefracție, centrală termmică, geramuri tip termopan, glafuri granit la inerior, parchet lemn masiv stejar în living și dormitor, placaj granit la intrare, bucătărie și baie, uși furnir nuc, perete cărămidă sticlă, faianță modernă în bucătărie și baie, cadă tip jacuzzi. Apartamentul este contorizat gaz, electicitate, apă, are cablu TV+rețea PC+internet în living și dormitor și fir pentru antenă satelit în dormitor. Dispune de 1 parcare în fața blocului înscrisă în CF. Apartamentul se vinde complet gol, nemobilat, este ocupabil imediat. Acte în regulă. Preț 100.000 EURO. NU PLĂTESC COMISION AGENȚIILOR IMOBILIARE !
Mai mult piata-az.ro

BIHOR, ORADEA

EFTIMIE MURGU BIHOR, ORADEA
2 camere
53,2 m²
76 lei
03.11.2016
Imobilul este situat in zona Cantemir, localitatea Oradea din judetul Bihor. Proprietatea se afla intr-o zona de case si dispune de drumuri asflatate pentru acces. Imobilul este reprezentat de un apartament cu 2 camere, dependinte si boxa in pivnita. Apartamentul are o suprafata construita de 53,20 mp, suprafata utila este de 44,84 mp si terenul aferent apartamentului si curtii in suprafata de 111 mp.
Mai mult vanzari.bcr.ro

Apartament de vânzare 2 camere

Cluj-Napoca, zona Andrei Muresanu
2 camere
65 m²
100.000 €
17.11.2017
Apartament in zona excusivista! Va oferim spre vanzare un apartament in cartierul Andrei Muresanu, zona strazii Eftimie Murgu. Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil nou dispus pe 3 nivele. Avand o suprafata utila de 65 mp dispune de 2 camere semidecomandate, o bucatarie, o baie, un balcon, o parcare. Finisajele moderne sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet din lemn masiv, pereti cu lavabil, bucatarie cu faianta moderna, gresie moderna si baie cu faianta moderna, gresie moderna, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Apartamentul se vinde nemobilat. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati sau vizitati sediul agentiei noastre ! Comision: 2%
Mai mult imobiliare.ro

Resita,ZONA ZERO.4 Cam.

Resita , Caras-Severin
4 camere
114 m²
49.900 €
20.11.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: -proprietatea se afla intr-un bloc amplasat ultracentral -in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun si a Centrului comercial Nera unde se gasesc farmacii, sedii de banci, etc -in imediata apropiere a Consiliului Judetean si Primaria Resita -la 3 min de Piata agroalimentara, Casa de cultura si Autogara Resita -la 5 min de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -proprietatea are 4 camere decomandate, se afla la et 8 din 8 si are o suprafata utila de cca 114 mp -detine centrala termica, usa metalica si parcare platita la Administratia locala -detine 2 bai, prevazute cu geam, 3 balcoane dintre care 2 inchise si unul deschis, tip terasa -instalatia electrica a suferit modificari pozitive -acoperisul blocului a fost renovat in totalitate in anul 2016 -imobilul are aplicata gresie, faianta, parchet, avand o compartimentare a camerelor ce asigura un confort generos -proprietatea se vinde mobilata sau nemobilata avand tot necesarul de electrocasnice, iar pretul este foarte usor negociabil -apartamentul este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -in imediata apropiere a Salii Polivalente si a Bazei sportive in aer liber -in imediata apropiere de sala de forta si fitnees -in imediata apropiere a Parcului Central si a cinematografului -in imediata apropiere a Centrului comercial unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, pub-uri si diferite magazine RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN RESITA.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199086 Confort: lux Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 2 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro

Apartament 2 camere, 65 mp, zona Andrei Muresanu !

Cluj-Napoca, Cluj / Andrei Muresanu
2 camere
65 m²
100.000 €
21.11.2017
Optim Imobiliare propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Andrei Muresanu, zona Str. Eftimie Murgu, intr-un imobil construit in anul 2008 , disponibil la etajul 1 din 3, cu o suprafata de 65 mp. Pretul este pentru varianta nemobilata, dar se poate achizitiona si complet mobilat! Imobilul este situat in apropiere de piata,statie CTP, scoli ,gradinita. ID intern: 8IM1363.
Mai mult homezz.ro

Resita,3CAM.DEC.CENTRU NERA

Resita , Caras-Severin
3 camere
100 m²
54.900 €
Ieri la 18:29
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: Compania ACTIVIMOB ROMANIA,detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati,astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare,se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia,cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal.Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI. 1. Beneficii oferite de zona: -proprietatea se afla intr-un bloc amplasat ultracentral cu strazi asfaltate, pavate , iluminat stradal si supraveghere video -in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun si a Centrului comercial Nera unde se gasesc farmacii, sediile tuturor bancilor principale -in imediata apropiere a Consiliului Judetean si Primaria Resita -la 3 min de Piata agroalimentara, Casa de cultura , Autogara Resita si Gara Resita Sud -la 5 min de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa -la 2-3 min de Policlinica SMF si Spital stationar 2 -la 1 min de cladirea de birouri SC Case SA -la 2-3 min de Judecatoria Resita si Tribunalul Caras-Severin 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -blocul din care face parte apartamentul este construit din caramida bca, cu pereti grosi, pastrand temperatura din interior, aspect ce genereaza costurile mici pe timp de iarna -apartamentul are 3 camere decomandate confort 1 sporit, se afla la et 1 din 6 si are o suprafata de cca 100 mp -detine centrala termica(noua, in garantie), ferestre si balcon din termopan,iar usa de la intrare este confectionata special din stejar masiv -are aplicata gresie, faianta, parchet de cea mai buna calitate iar baia principala este prevazuta cu geam -proprietatea are 2 bai, 2 balcoane, are vedere atat spre centru cat si spre Biserica, detine 1 hol generos si mai multe spatii tip dressing -apartamentul se vinde mobilat complet, utilat total sau nemobilat, pretul fiind negociabil -este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut -detine loc de parcare platit la Primarie -proprietarul nu doreste sa expuna interiorul apartamentului, dar va asiguram ca descrierea este reala 3. Situatia juridica: detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -in imediata apropiere a Salii Polivalente si a Bazei sportive in aer liber -in imediata apropiere de sala de forta si fitnees -in imediata apropiere a Parcului Central si a cinematografului -in imediata apropiere a Centrului comercial unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, pub-uri si diferite magazine RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN CARAS-SEVERIN.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199573 Confort: 1 sporit Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 2 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro

2 Cam.Et.2,Centru

Resita, Central
52 m²
23.000 €
12.11.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: -proprietatea se afla in Resita, intr-un bloc amplasat in cartierul Centru Lunca, in apropiere de facultatea Eftimie Murgu,in zona de case cu strazi asfaltate si iluminat stradal -in imediata apropiere de statie mijloc transport in comun, Complezul comercial HEN, unde se gasesc sedii de banci, farmacii, laboratoare medicale, etc -la 2 min de facultate, liceu, scoala, gradinita si cresa -la 3 min de Policlinica SMF -la 2 min de piata agroalimentara, Gara si Judecatoria Resita 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -proprietatea are 2 camere confort 1 semidecomandat, se afla la et 2 din 4 si are o suprafata de cca 52 mp -detine centrala termica, ferestre din termopan, usa metalica si baia este prevazuta cu geam -are 2 balcone inchise cu termopan si potential mare de modificare camere -are aplicata gresie, faianta, parchet -apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, ocupabil imediat -este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -la 2-3 min de Centrul Nera, Parcul Central, Sala Polivalenta, restaurante, pizzerii, cafenele, terase, pub-uri si diferite magazine RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN CARAS-SEVERIN.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199877
Mai mult topimobiliare.ro

Resita,4 Cam.Ultracentral

Resita, Ultracentral
100 m²
55.400 €
15.11.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: --proprietatea se afla intr-un bloc amplasat ultracentral cu strazi asfaltate, pavate , iluminat stradal si supraveghere video -in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun si a Centrului comercial Nera unde se gasesc farmacii, sediile tuturor bancilor principale -in imediata apropiere a Consiliului Judetean si Primaria Resita -la 3 min de Piata agroalimentara, Casa de cultura , Autogara Resita si Gara Resita Sud -la 5 min de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa -la 2-3 min de Policlinica SMF si Spital stationar 2 -la 1 min de cladirea de birouri SC Case SA -la 2-3 min de Judecatoria Resita si Tribunalul Caras-Severin 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -blocul din care face parte apartamentul este construit din caramida bca, cu pereti grosi, pastrand temperatura din interior, aspect ce genereaza costurile mici pe timp de iarna -apartamentul are 4 camere confort 1 sporit decomandat, se afla la et 3 din 8 si are o suprafata de cca 106 mp -detine centrala termica, ferestre si balcon din termopan, iar usa de la intrare este metalica -toate usile de interior sunt schimbate iar ambele bai sunt prevazute cu geam -proprietatea are 2 bai, 1 balcon, are vedere atat spre centru cat si spre cinematograf, detine 1 hol generos si mai multe spatii tip dressing -are aplicata gresie, faianta, parchet de calitate superioara -detine loc de parcare platit si o boxa cu intrare separata la subsol de cca 10 mp -apartamentul se vinde mobilat si utilat complet la pretul afisat, dar proprietarul agreeaza si vanzarea acestuia nemobilat, la suma de 52.000 euro -este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut -ocupabil in mai putin de 30 zile, iar pretul este usor negociabil 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -in imediata apropiere a Salii Polivalente si a Bazei sportive in aer liber -in imediata apropiere de sala de forta si fitnees -in imediata apropiere a Parcului Central si a cinematografului -in imediata apropiere a Centrului comercial unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, pub-uri si diferite magazine RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN CARAS-SEVERIN.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199804
Mai mult topimobiliare.ro

4 Cam.Ultracentral

Resita, Ultracentral
100 m²
55.400 €
04.11.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: --proprietatea se afla intr-un bloc amplasat ultracentral cu strazi asfaltate, pavate , iluminat stradal si supraveghere video -in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun si a Centrului comercial Nera unde se gasesc farmacii, sediile tuturor bancilor principale -in imediata apropiere a Consiliului Judetean si Primaria Resita -la 3 min de Piata agroalimentara, Casa de cultura , Autogara Resita si Gara Resita Sud -la 5 min de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa -la 2-3 min de Policlinica SMF si Spital stationar 2 -la 1 min de cladirea de birouri SC Case SA -la 2-3 min de Judecatoria Resita si Tribunalul Caras-Severin 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -blocul din care face parte apartamentul este construit din caramida bca, cu pereti grosi, pastrand temperatura din interior, aspect ce genereaza costurile mici pe timp de iarna -apartamentul are 4 camere confort 1 sporit decomandat, se afla la et 3 din 8 si are o suprafata de cca 106 mp -detine centrala termica, ferestre si balcon din termopan, iar usa de la intrare este metalica -toate usile de interior sunt schimbate iar ambele bai sunt prevazute cu geam -proprietatea are 2 bai, 1 balcon, are vedere atat spre centru cat si spre cinematograf, detine 1 hol generos si mai multe spatii tip dressing -are aplicata gresie, faianta, parchet de calitate superioara -detine loc de parcare platit si o boxa cu intrare separata la subsol de cca 10 mp -apartamentul se vinde mobilat si utilat complet la pretul afisat, dar proprietarul agreeaza si vanzarea acestuia nemobilat, la suma de 52.000 euro -este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut -ocupabil in mai putin de 30 zile, iar pretul este usor negociabil 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -in imediata apropiere a Salii Polivalente si a Bazei sportive in aer liber -in imediata apropiere de sala de forta si fitnees -in imediata apropiere a Parcului Central si a cinematografului -in imediata apropiere a Centrului comercial unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, pub-uri si diferite magazine RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN CARAS-SEVERIN.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199804
Mai mult topimobiliare.ro
100 m²
43.400 €
15.11.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: Compania ACTIVIMOB ROMANIA,detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati,astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare,se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia,cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal.Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI. 1. Beneficii oferite de zona: -proprietatea se afla intr-un bloc amplasat in cartier Valea Domanului, cu strazi asfaltate , iluminat stradal si supraveghere video -in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun si a Centrului comercial Nera unde se gasesc farmacii, sediile tuturor bancilor principale -in imediata apropiere a Consiliului Judetean si Primaria Resita -la 3 min de Piata agroalimentara, Casa de cultura , Autogara Resita si Gara Resita Sud -la 5 min de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa -la 2-3 min de Policlinica SMF si Spital stationar 2 -la 1 min de cladirea de birouri SC Case SA -la 2-3 min de Judecatoria Resita si Tribunalul Caras-Severin 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -blocul din care face parte apartamentul este construit din caramida bca, cu pereti grosi, pastrand temperatura din interior, aspect ce genereaza costurile mici pe timp de iarna -apartamentul are 3 camere decomandate confort 1 sporit, se afla la et 4 din 4 intr-un bloc cu acoperis tip casa si are o suprafata de cca 100 mp -detine centrala termica,instalatie de climatizare, ferestre si balcon din termopan, usa de la intrare este metalica iar usile de interior au fost schimbate -are aplicata gresie, faianta, parchet de cea mai buna calitate iar baia principala este prevazuta cu geam -proprietatea are 2 bai,2 holuri, 1 balcon generos si mai multe spatii tip dressing si o bucatarie deschisa -in anul 2015 a fost incheiat un proces de modernizare, ocazie cu care au fost schimbate instalatia electrica si cea sanitara, de asemenea au fost izolati o parte din peretii interiori -apartamentul se vinde mobilat complet, utilat total fara sa influenteze pretul care este negociabil -este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut -detine loc de parcare platit la Primarie si este ocupabil imediat 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -in imediata apropiere a Salii Polivalente si a Bazei sportive in aer liber -in imediata apropiere de sala de forta si fitnees -in imediata apropiere a Parcului Central si a cinematografului -in imediata apropiere a Centrului comercial unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, pub-uri si diferite magazine RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN CARAS-SEVERIN.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199745
Mai mult topimobiliare.ro
52 m²
23.000 €
14.11.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: -proprietatea se afla in Resita, intr-un bloc amplasat in cartierul Centru Lunca, in apropiere de facultatea Eftimie Murgu,in zona de case cu strazi asfaltate si iluminat stradal -in imediata apropiere de statie mijloc transport in comun, Complezul comercial HEN, unde se gasesc sedii de banci, farmacii, laboratoare medicale, etc -la 2 min de facultate, liceu, scoala, gradinita si cresa -la 3 min de Policlinica SMF -la 2 min de piata agroalimentara, Gara si Judecatoria Resita 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -proprietatea are 2 camere confort 1 semidecomandat, se afla la et 2 din 4 si are o suprafata de cca 52 mp -detine centrala termica, ferestre din termopan, usa metalica si baia este prevazuta cu geam -are 2 balcone inchise cu termopan si potential mare de modificare camere -are aplicata gresie, faianta, parchet -apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, ocupabil imediat -este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -la 2-3 min de Centrul Nera, Parcul Central, Sala Polivalenta, restaurante, pizzerii, cafenele, terase, pub-uri si diferite magazine RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN CARAS-SEVERIN.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199877
Mai mult topimobiliare.ro
100 m²
37.900 €
15.11.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: -apartamentul se afla intr-un bloc cu 4 etaje in zona Lunca, in apropiere de Politie -in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun -la 2 min de liceu, scoala, gradinita si cresa -la 3 min de zona comerciala unde se gasesc farmacii, sedii de banci, etc -la 5-7 min de Facultatea Eftimie Murgu si Centrul comercial Nera 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -proprietatea are 4 camere confort 1 sporit, se afla la et 3 din 4 si are o suprafata totala de cca 107 mp incluzand cele 2 balcoane -detine centrala termica, are 2 bai, 2 holuri, 2 camari si 2 balcoane -ferestrele sunt din termopan, are usa metalica, iar usile de inerior sunt schimbate toate intr-un design nou -are aplicata gresie, faianta, parchet, iar apartamentul este izolat exterior -se vinde nemobilat, este ocupabil imediat iar pretul este usor negociabil -apartamentul este curat, ingrijit, uscat si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -la 2-3 min de parc special amenajat pt copii -in imediata apropiere de sala de fitnees si forta si a unui teren artificial de fotbal -la 5-7 min de Centrul comercial Nera, Sala Polivalenta si Parcul Central unde se afla restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, pub-uri si diverse magazine RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN RESITA.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199145
Mai mult topimobiliare.ro

Resita,ZONA ZERO.4 Cam.

Resita, Ultracentral
114 m²
49.900 €
15.11.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: -proprietatea se afla intr-un bloc amplasat ultracentral -in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun si a Centrului comercial Nera unde se gasesc farmacii, sedii de banci, etc -in imediata apropiere a Consiliului Judetean si Primaria Resita -la 3 min de Piata agroalimentara, Casa de cultura si Autogara Resita -la 5 min de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -proprietatea are 4 camere decomandate, se afla la et 8 din 8 si are o suprafata utila de cca 114 mp -detine centrala termica, usa metalica si parcare platita la Administratia locala -detine 2 bai, prevazute cu geam, 3 balcoane dintre care 2 inchise si unul deschis, tip terasa -instalatia electrica a suferit modificari pozitive -acoperisul blocului a fost renovat in totalitate in anul 2016 -imobilul are aplicata gresie, faianta, parchet, avand o compartimentare a camerelor ce asigura un confort generos -proprietatea se vinde mobilata sau nemobilata avand tot necesarul de electrocasnice, iar pretul este foarte usor negociabil -apartamentul este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -in imediata apropiere a Salii Polivalente si a Bazei sportive in aer liber -in imediata apropiere de sala de forta si fitnees -in imediata apropiere a Parcului Central si a cinematografului -in imediata apropiere a Centrului comercial unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, pub-uri si diferite magazine RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN RESITA.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199086
Mai mult topimobiliare.ro
54 m²
85.000 €
27.10.2017
Va oferim la vanzare apartament cu 2 camere in zona Eftimie Murgu. Apartamentul are suprafata utila de 54 mp si ofera o panorama superba peste oras. Are si o terasa mare de 70 mp ce poate fi amenajata ca o gradina. Este perfect ca si achizitie pentru o familie dar si ca investitie, fiind aproape de facultatea de Medicina. Nu pierdeti oferta! Meita vazut!
Mai mult tara-imobiliare.ro
3 camere
120 m²
147.000 €
25.10.2017
Va prezentam o oferta exceptionala! EDIL imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere in CLUJ-NAPOCA cartierul ANDREI MURESANU, zona strazii Eftimie Murgu. Apartamentul este alcatuit din 3 camere (living cu bucatarie si doua dormitoare separate), 2 bai si balcon, avand suprafata utila de 120mp. Este situat la etajul 1 din 2 etaje. Apartamentul este confort sporit semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, faianta moderna, gresie moderna si termopane. Dispune de loc de parcare, piscina si cota parte din curtea comuna. Pentru programarea vizionarii ofertei sunati acum la numerele de telefon de mai jos sau cautati-ne la sediul agentiei noastre EDIL, Str. Iuliu Maniu nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:APCJ272831)
Mai mult piata-az.ro
3 camere
71 m²
450 €
25.10.2017
Parerea agentului: Apartament situat intr-o zona cu acces facil catre facilitati, potrivit pentru o familie. nu sunt blocuri de apartamente, mijloace de transport in comun Blitz Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu 3 camere, situat in zona strazii Eftimie Murgu. Apartamentul este pozitionat intr-un imobil de tip casa, la parterul acestuia. Suprafata utila este de 71 mp, iar compartimentarea a fost modern gandita, respectiv semidecomandata. Imobilul este compus din: bucataria open space cu livingul, doua dormitoare, o baie si un balcon. Se inchiriaza mobilat si utilat. BLITZ 28382AI Comision: 2 % + TVA din pretul de vanzare azi
Mai mult imobiliare.ro

2Cam.Dec,CENTRU

Resita, Central
65 m²
35.000 €
29.10.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: -proprietatea se afla intr-un bloc din zona centrala -in imediata apropiere de statie mijoc transport in comun -in imediata apropiere de Centrul comercial unde se afla sedii de banci, farmacii, sediul Administratiei Locale, etc -in imediata apropiere de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa -la 2-3 min de Administratia Financiara si Trezorerie -la 3-5 min de piata agroalimentara 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -apartamentul are 2 camere decomandate, confort 1 sporit, se afla la et 7 din 10 si are o suprafata totala de cca 65 mp -detine centrala termica, ferestre si balcon din termopan, usa metalica -are aplicata gresie, faianta, parchet iar baia este prevazuta cu geam -detine instalatie de climatizare, instalatii electrice si sanitare noi -toate usile de interior au fost schimbate, iar bucataria detine un spatiu generos -blocul din care face parte apartamentul este izolat exterior -se vinde nemobilat, pretul este negociabil si este ocupabil in max 10 zile -este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -in imediata apropiere de Sala Polivalenta si Stadionul de fotbal Mircea Chivu -in imediata apropiere a Parcului Central cu locuri special amenajate pt copii -in apropiere de zona unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, pub-uri si diferite magazine -in apropiere se sali de forta si fitnees ID ACTIV IMOB:199426
Mai mult topimobiliare.ro
60 m²
45.900 €
30.10.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: -proprietatea se afla intr-un bloc cu 3 et amplasat in cartier Moroasa, zona Fluturelul cu strazi asfaltate si iluminat stradal -la 3 min de mijloc transport in comun si Complex comercial HEN unde se gasesc sedii de banci, farmacii etc -la 3 min de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa la 5-7 min de Policlinica SMF si Corpul Administrativ Taxe si impozite al Primariei Resita 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -proprietatea are 3 camere semidecomandat, se afla la et 1 din 3 si are o suprafata de cca 60 mp -detine centrala termica,instalatie de aer conditionat, ferestre din termopan, usa de metal iar baia este prevazuta cu geam -are aplicata gresie, faianta, parchet, usile de interior sunt schimbate -apartamentul a fost supus unui proces de modernizare, ocazie cu care au fost schimbate instalatia electrica si instalatia sanitara fiind utilat si mobilat modern -este izloat exterior si detine un garaj cu rampa de cca 30 mp, in pret fiind incluse amandoua proprietatiile, acestea neputand fi vandute separat -se vinde mobilat si utilat fara sa influenteze pretul, este ocupabil in max 15 zile iar pretul este negociabil -este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -la 5-7 mon de Centrul comercial Nera unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, pub-uri, fast-food si diferite magazine PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN CARAS-SEVERIN.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199549
Mai mult topimobiliare.ro
100 m²
39.500 €
28.10.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: -apartamentul se afla intr-un bloc cu 4 etaje in zona Lunca, in apropiere de Politie -in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun -la 2 min de liceu, scoala, gradinita si cresa -la 3 min de zona comerciala unde se gasesc farmacii, sedii de banci, etc -la 5-7 min de Facultatea Eftimie Murgu si Centrul comercial Nera 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -proprietatea are 4 camere confort 1 sporit, se afla la et 3 din 4 si are o suprafata totala de cca 107 mp incluzand cele 2 balcoane -detine centrala termica, are 2 bai, 2 holuri, 2 camari si 2 balcoane -ferestrele sunt din termopan, are usa metalica, iar usile de inerior sunt schimbate toate intr-un design nou -are aplicata gresie, faianta, parchet, iar apartamentul este izolat exterior -se vinde nemobilat, este ocupabil imediat iar pretul este usor negociabil -apartamentul este curat, ingrijit, uscat si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -la 2-3 min de parc special amenajat pt copii -in imediata apropiere de sala de fitnees si forta si a unui teren artificial de fotbal -la 5-7 min de Centrul comercial Nera, Sala Polivalenta si Parcul Central unde se afla restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, pub-uri si diverse magazine RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN RESITA.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199145
Mai mult topimobiliare.ro

ZONA ZERO.4 Cam.

Resita, Ultracentral
114 m²
49.900 €
30.10.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: -proprietatea se afla intr-un bloc amplasat ultracentral -in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun si a Centrului comercial Nera unde se gasesc farmacii, sedii de banci, etc -in imediata apropiere a Consiliului Judetean si Primaria Resita -la 3 min de Piata agroalimentara, Casa de cultura si Autogara Resita -la 5 min de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -proprietatea are 4 camere decomandate, se afla la et 8 din 8 si are o suprafata utila de cca 114 mp -detine centrala termica, usa metalica si parcare platita la Administratia locala -detine 2 bai, prevazute cu geam, 3 balcoane dintre care 2 inchise si unul deschis, tip terasa -instalatia electrica a suferit modificari pozitive -acoperisul blocului a fost renovat in totalitate in anul 2016 -imobilul are aplicata gresie, faianta, parchet, avand o compartimentare a camerelor ce asigura un confort generos -proprietatea se vinde mobilata sau nemobilata avand tot necesarul de electrocasnice, iar pretul este foarte usor negociabil -apartamentul este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -in imediata apropiere a Salii Polivalente si a Bazei sportive in aer liber -in imediata apropiere de sala de forta si fitnees -in imediata apropiere a Parcului Central si a cinematografului -in imediata apropiere a Centrului comercial unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, pub-uri si diferite magazine RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN RESITA.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199086
Mai mult topimobiliare.ro
43 m²
68.500 €
16.10.2017
Va oferim spre vanzare apartament cu 1 camera situat in zona strazii Eftimie Murgu. Apartamentul beneficiaza de suprafata utila de 43 mp si se afla la la parter. Locuinta este compusa din dormitor, bucatarie, baie si balcon. Finisat modern, are centrala termica, geamuri termopan si usa metalica. Apartamentul se vinde mobilat, utilat si cu un loc de parcare inclus in pret. Merita vazut!
Mai mult tara-imobiliare.ro

Resita,3CAM.DEC.CENTRU NERA

Resita, Caras-Severin / Central
3 camere
100 m²
54.900 €
23.09.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: Compania ACTIVIMOB ROMANIA,detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati,astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare,se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia,cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal.Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI. 1. Beneficii oferite de zona: -proprietatea se afla intr-un bloc amplasat ultracentral cu strazi asfaltate, pavate , iluminat stradal si supraveghere video -in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun si a Centrului comercial Nera unde se gasesc farmacii, sediile tuturor bancilor principale -in imediata apropiere a Consiliului Judetean si Primaria Resita -la 3 min de Piata agroalimentara, Casa de cultura , Autogara Resita si Gara Resita Sud -la 5 min de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa -la 2-3 min de Policlinica SMF si Spital stationar 2 -la 1 min de cladirea de birouri SC Case SA -la 2-3 min de Judecatoria Resita si Tribunalul Caras-Severin 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -blocul din care face parte apartamentul este construit din caramida bca, cu pereti grosi, pastrand temperatura din interior, aspect ce genereaza costurile mici pe timp de iarna -apartamentul are 3 camere decomandate confort 1 sporit, se afla la et 1 din 6 si are o suprafata de cca 100 mp -detine centrala termica(noua, in garantie), ferestre si balcon din termopan,iar usa de la intrare este confectionata special din stejar masiv -are aplicata gresie, faianta, parchet de cea mai buna calitate iar baia principala este prevazuta cu geam -proprietatea are 2 bai, 2 balcoane, are vedere atat spre centru cat si spre Biserica, detine 1 hol generos si mai multe spatii tip dressing -apartamentul se vinde mobilat complet, utilat total sau nemobilat, pretul fiind negociabil -este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut -detine loc de parcare platit la Primarie -proprietarul nu doreste sa expuna interiorul apartamentului, dar va asiguram ca descrierea este reala 3. Situatia juridica: detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -in imediata apropiere a Salii Polivalente si a Bazei sportive in aer liber -in imediata apropiere de sala de forta si fitnees -in imediata apropiere a Parcului Central si a cinematografului -in imediata apropiere a Centrului comercial unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, pub-uri si diferite magazine RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN CARAS-SEVERIN.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199573
Mai mult homezz.ro

Apartament 2 camere Moroasa 1

Resita , Caras-Severin
2 camere
52 m²
25.500 €
27.08.2017
vand apartament 2 camere moroasa 1,confort 1,etaj 3,suprafata utila 52.apartamentul are centrala termica,instalatie cupru, calorifere de aluminiu,geamuri termopan, usi interior schimbate,usa metalica la intrare,bucatarie mare,spais ,balcon,baie cu geam mare,geam la hol,vedere pe ambele parti cu panorama frumoasa, loc de parcare,la 10 minute de centrul orasului ,5 minute Universitatea Eftimie Murgu,5 minute Colegiul Traian Lalescu. pret 25500 € tel.0740052785, incalzire: gaz, etaj: etaj 3, confort: 1, compartimentare: decomandat, numar etaj: 3, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 52
Mai mult lajumate.ro
65 m²
100.000 €
06.09.2017
Oferim spre vanzare apartament cu 3 camere situat in cartierul Andrei Muresanu,zona strazii Eftimie Murgu Apartamentul are suprafata de 66 mp, plus o terasa de 8 mp si este finisat modern cu parchet, gresie ,geamuri termopan, centrala termica si usa metalica.Apartamentul este finisat si mobilat de scurta vreme, moderne si cu materiale de calitate! Merita vazut!
Mai mult tara-imobiliare.ro

2 Cam.Zona Bl.800.

Central Resita
2 camere
65 m²
20.400 €
18.08.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: -apartamentul se afla intr-un bloc amplasat in zona centrala, in apropiere de bloc 800 -in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun -la 2 min de Facultatea Eftimie Murgu si complex comercial HEN -la 3 min de Institutia Primariei si zona administrativa unde se afla sedii de banci si farmacii -la 3-5 min de scoala, gradinita si cresa -la 5 min de piata agroalimentara si Gara 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -proprietatea are 2 camere confort 1 semidecomandat, se afla la et 4 din 4 cu acoperis tip casa si are o suprafata de cca 65 mp -detine centrala termica, faianta, parchet iar baia este prevazuta cu geam -are usa metalica si balcon -apartamentul se vinde mobilat, avand atat aparatura electrocasnica cat si mobilier in toate camerele si este ocupabil imediat -este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut -pretul este foarte usor negociabil 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -la 3 min de Parcul Central cu locuri special amenajate pt copii -la 3-5 min de Sala Polivalenta -in imediata apropiere a salii de fitnees si forta -la 3-5 min de zona comerciala de Carrefour, Lidl, unde se gasesc restaurante, pizzerii, pub-uri, cafenele, terase, fast-food si diferite magazine .RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN RESITA.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199307 Balcoane: Cornier Bucatarie: Mobilata Inchisa Calorifere: Aluminiu Fonta Destinatie: Locuinta Electrocasnice: Masina de spalat rufe Aragaz Frigider Ferestre: Lemn Geam baie: Da Incalzire: Centrala proprie Interfon: Da Mobilat: Clasic Pereti: Lavabil Faianta Podele: Parchet Gresie Stadiu Finisare: Finisat Strazi: Asfaltate Iluminat stradal Tip Bloc: Bloc Tip Structura Bloc: Caramida Usa intrare: Metal Utilitati: Curent Apa Canalizare Gaz Vecinatati Spatii: Autobuz Zona comerciala Banca Supermarket Cinema Fastfood Intersectie circulata Piata Hotel Central Trafic Pietonal Restaurant/pub Centru universitar Scoala/gradinita Parc
Mai mult activimob.ro

ZONA ZERO.4 Cam.

Ultracentral Resita
4 camere
114 m²
49.900 €
27.07.2017
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: -proprietatea se afla intr-un bloc amplasat ultracentral -in imediata apropiere de statie mijloc de transport in comun si a Centrului comercial Nera unde se gasesc farmacii, sedii de banci, etc -in imediata apropiere a Consiliului Judetean si Primaria Resita -la 3 min de Piata agroalimentara, Casa de cultura si Autogara Resita -la 5 min de Facultatea Eftimie Murgu, scoala, gradinita si cresa 2. Beneficii tehnice ale ofertei: -proprietatea are 4 camere decomandate, se afla la et 8 din 8 si are o suprafata utila de cca 114 mp -detine centrala termica, usa metalica si parcare platita la Administratia locala -detine 2 bai, prevazute cu geam, 3 balcoane dintre care 2 inchise si unul deschis, tip terasa -instalatia electrica a suferit modificari pozitive -acoperisul blocului a fost renovat in totalitate in anul 2016 -imobilul are aplicata gresie, faianta, parchet, avand o compartimentare a camerelor ce asigura un confort generos -proprietatea se vinde mobilata sau nemobilata avand tot necesarul de electrocasnice, iar pretul este foarte usor negociabil -apartamentul este curat, ingrijit, aerisit si nu prezinta urme de infiltratii sau miros neplacut 3. Situatia juridica: -detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare si este liber de sarcini 4. Unde se poate petrece timpul liber: -in imediata apropiere a Salii Polivalente si a Bazei sportive in aer liber -in imediata apropiere de sala de forta si fitnees -in imediata apropiere a Parcului Central si a cinematografului -in imediata apropiere a Centrului comercial unde se gasesc restaurante, pizzerii, cafenele, terase, fast-food, pub-uri si diferite magazine RECOMANDARE:PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA ROG SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK Petre Culcea SAU PE GOOGLE.. Activ Imob.ro LA RUBRICA,ECHIPA DIN RESITA.MULTUMESC ID ACTIV IMOB:199086 Acces internet: Cablu Fibra optica Wireless Balcoane: Modificat Termopan Bucatarie: Inchisa Calorifere: Aluminiu Destinatie: Locuinta Electrocasnice: Aragaz Frigider Ferestre: Termopan Geam baie: Da Incalzire: Centrala proprie Interfon: Da Lift: Da Mobilat: Modern Mobilat Pereti: Faianta Lavabil Podele: Gresie Parchet Stadiu Finisare: Imbunatatit Strazi: Pietruite Iluminat stradal Asfaltate Tip Bloc: Bloc Tip Structura Bloc: Caramida Usa intrare: Metal Utilitati: Curent Apa Canalizare Cablu TV Telefon Gaz Vecinatati Spatii: Autobuz Zona comerciala Banca Supermarket Cinema Fastfood Trafic Pietonal Intersectie circulata Piata Hotel Ultracentral Parc Mall Benzinarie Centru universitar Scoala/gradinita Restaurant/pub Vedere: Mixta
Mai mult activimob.ro