Nu s-a găsit nimic
Va oferim spre vanzare Vila P+M in satul Calugareni judet Dambovita. la 40 km de Bucuresti si 30 km de Targoviste. Imobilul se compune din teren in suprafata totala de 3000 m.p., incluzand si livada, impreuna cu consructia, P+M, compusa din living, 4 dormitoare, baie, bucatarie, plus anexe. Imobilul este complet utilat si mobilat, cu toate facilitatile, practic fiind la cheie. Pretul de vanzare este de 105 000 euro, negociabil la fata locului in limita bunului simt. Disponibilitate imediata. Acte la zi. Se accepta si schimb cu apartament sau garsoniera in Bucuresti, plus diferenta. We offer for sale villa P + M in Calugareni village Dambovita county. 40 km from Bucharest and 30 km from Targoviste. The building consists of land with a total area of 3000 m.p., including the orchard, along with the construction, P + M, consisting of living room, 4 bedrooms, bathroom, kitchen, plus annexes. The building is fully equipped and furnished, with all the facilities, practically ready to go. The sale price is 105,000 euros, negotiable on the spot in the limit of common sense. Immediate availability. Keep up to date. It is also possible to exchange with apartment or studio in Bucharest, plus the difference. Număr niveluri imobil: 2 Număr Băi: 1 Comision cumpărător: 1.5% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Încălzire Canalizare Curent Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Contesti , Dambovita,Nord-Est
5 camere
220 m²
105.000
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Vand teren intravilan 2470mp - 7E/mp, situat in Girov (strada Contesti) . Deschidere 18.6m la sosea. La cerere, se poate parcela si in parcele mai mici. Accept variante de schimb + diferenta cu ap. 1 cam ( garsoniera) / ap. 2 cam in Piatra Neamt.
Girov , Neamt,Central
7
08.06.2018
Mai multlajumate.ro
Vanzare sau inchiriere o excelenta cladire mixta: proprietatea are destinatia de spatiu de productie, industrial si depozitare, cuprinde facilitati administrative/birouri precum si o zona rezidentiala. Este situata la 40km de Bucuresti, in Contesti, jud Dambovita, anul constructiei 2012. Utilitati functionale: apa, curent electric, gaz, fosa septica, etc Proprietate este imprejmuita si delimitata in totalitate. Suprafata terenului este de 5.400 mp intravilan, curti constructii, cu posibilitate de construire. Suprafata construita este de aproximativ 850 mp si consta in spatii de Productie, Administrativ si Depozitare. Regimul de inaltime este Parter + Etaj partial Zona de productie se afla la parterul constructiei si este dotata cu vestiare, grupuri sanitare, centrala termica. Zona administrativa este situata atat la parter (aprox 100mp birouri+anexe) precum si la etaj si este compusa dintr-un apartament de 3 camere - un living si doua dormitoare, doua grupuri sanitare amenajate ultramodern, precum si o minibucatarie utilata complet. Zona de depozit reprezinta suprafata de aprox 320 mp care oate fi folosita si pentru productie. Constructia este dotata cu CCTV cu IR, control acces, alarma si detectie incendiu, trape de fum, usi de acces motorizate si pietonale, racord electric personal, sistem BMS si un UPS de 120KVA, Exista o bucatarie de vara si un birou precum si un foisor, alei asfaltate si o platforma generoasa in spatele halei. Incalzire asigurata prin butelie proprie Butan Gas de mare capacitate, precum si posibilitatea de a alimenta centrala termica cu alt tip de combustibil. Proprietatea mai prezinta o parcare betonata de peste 10 locuri, perminte acces camioane. ilumitat cu senzori de miscare si LED si panouri groase si termoizolate pentru costuri cat mai mici de exploare. Are aviz de construire emis de ISU Dambovita si indeplineste cerintele legale de avizare functionare ISU. Se acorda garantie cladirii, disponibila si pentru inchiriere pentru o perioada de cel putin 5 ani. Utilitati: Apa, Gaze, Electricitate Acces: Acces tir, Cale rutiera
Contesti, Dambovita
5400 m²
419.000
18.05.2018
Mai multanunt-imob.ro
Vand casa Sat Contesti Com Vale-Seaca Jud Iasi construita in anul 2006 copusa din : 3 camere+ 1 bucatarie+ 2holuri +mansarda nefinalizata + fantana proprie +beci +fosa septica , bolta de vie pe rod si alte dependinte. Casa este locuibila si izolata termic exterior. Accept si varianta schimb cu apartament (minim 2 camere) +diferenta in oras Pascani zona deal. Pentru mai multe detalii sunati la 0730750550.
Contesti, Iasi / Central
3 camere
78 m²
28.800
28.03.2018
Mai multhomezz.ro
TGV11102-Vanzare/schimb vila la 2 km de Contesti(Dambovita)-zona case. Vila a fost construita recent(2011) din caramida si BCA, avand amprenta la sol de 120 mp -aria desfasurata fiind de 240 mp si este structurata astfel: Parter: -Living spatios-dormitor-casa scarii-bucatarie-baie; Mansarda: -spatiu necompartimentat. Camerele dispun de finisaje interioare de calitate, ca pardoseala intalnim parchet laminat si gresie, tamplaria interioara este din lemn-cea exterioara fiind din PVC cu geam termopan, iar la intrare exista usa metalica. Terenul aferent constructiei are suprafata totala de 2000 mp cu deschidere de 30 ml la strada asfaltata, curtea fiind imprejmuita cu gard din lemn. Utilitati: curent, apa(put cu hidrofor si retea la poarta). Pretul de vanzare al proprietatii este de 35.900 Euro negociabil existand si varianta unui schimb cu apartament 2 camere in Bucuresti. Oferta TERRA IMOB TARGOVISTE - contact NON STOP - tel. 0726.110.392. Adrian Glod Lendvai.
Dambovita, Cuza Voda, Case-vile, Sud
4 camere
200 m²
35.900
16.03.2018
Mai multterraimob.ro
Vand teren intravilan 2470mp - 7E/mp, situat in Girov (strada Contesti) . Deschidere 18.6m la sosea. La cerere, se poate parcela si in parcele mai mici. Accept variante de schimb + diferenta cu ap. 1 cam ( garsoniera) / ap. 2 cam in Piatra Neamt.
Girov, Neamt / Central
7
21.02.2018
Mai multhomezz.ro
Preț negociabil Accept schimb Va oferim spre vanzare Vila P+M in satul Calugareni judet Dambovita. la 40 km de Bucuresti si 30 km de Targoviste. Imobilul se compune din teren in suprafata totala de 3000 m.p., incluzand si livada, impreuna cu consructia, P+M, compusa din living, 4 dormitoare, baie, bucatarie, plus anexe. Imobilul este complet utilat si mobilat, cu toate facilitatile, practic fiind la cheie. Pretul de vanzare este de 105 000 euro, negociabil la fata locului in limita bunului simt. Disponibilitate imediata. Acte la zi. Se accepta si schimb cu apartament sau garsoniera in Bucuresti, plus diferenta. We offer for sale villa P + M in Calugareni village Dambovita county. 40 km from Bucharest and 30 km from Targoviste. The building consists of land with a total area of 3000 m.p., including the orchard, along with the construction, P + M, consisting of living room, 4 bedrooms, bathroom, kitchen, plus annexes. The building is fully equipped and furnished, with all the facilities, practically ready to go. The sale price is 105,000 euros, negotiable on the spot in the limit of common sense. Immediate availability. Keep up to date. It is also possible to exchange with apartment or studio in Bucharest, plus the difference.
Contesti, Dambovita / Nord-Est
5 camere
220 m²
105.000
20.02.2018
Mai multhomezz.ro