4 camere
150 m²
37.000 €
09.05.2017
Proprietar, vand casa frumoasa, bine intretinuta si renovata, in orasul Ciacova.Casa are 4 camere mari (izolate interior, mai putin una), bucatarie, baie (cu boiler pe lemne si curent), camara, 1000 mp teren total. Geamuri termopan (cu exceptia holului). Instalatie electrica noua, instalatie sanitara noua (2014). Apa de la retea, curent electric, cablu, telefonie, internet, canalizare in fata casei. Incalzire cu sobe de teracota. Casa se vine mobilata si utilata (televizoare, aragaz, masina de spalat, congelator). Pret 37000 euro, negociabil.
Mai mult romimo.ro
5 camere
1.500 m²
70.000 €
07.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 camere in orasul localitatea Ciacova.Casa este ,supr. utila 1500 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Ciacova, una dintre cele mai dorite zone din orasul Ciacova.Pretul de vinzare a acestei case este de 70000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
70.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam in orasul loc. Ciacova.Casa este . Acesta se afla in zona zona Ciacova, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Ciacova.Pretul de vinzare a acestei case este de 70000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
100 m²
52.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam. in orasul localitatea Ciacova.Casa este ,suprafata utila 100 mp. Acesta se afla in zona zona Ciacova, una dintre cele mai dorite zone din loc. Ciacova.Pretul de vinzare a acestei case este de 52000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
22.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam. in orasul localitatea Ciacova.Casa este . Acesta se afla in zona zona Ciacova, una dintre cele mai dorite zone din orasul Ciacova.Pretul de vanzare a acestei case este de 22000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
100 m²
52.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam in orasul localitatea Ciacova.Casa este ,suprafata 100 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Ciacova, una dintre cele mai dorite zone din loc. Ciacova.Pretul de vinzare a acestei case este de 52000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro