Reclamație
70.000 €
3 camere

Sos. Colentina - Ion Berindei, apartament 3 camere

Bucuresti,Sector 2
SOS. COLENTINA - ION BERINDEI, apartament 3 camere in bloc, confort 1 decomandat, etaj 10/10, suprafata utila 64 mp, (suprf. construita 69 mp), an 1976, o baie, un balcon, liber, aer conditionat, intabulat, pret vanzare 70.000 EUR negociabil
Reclamație
79.500 €
3 camere
67 m²

Apartament de vânzare cu 3 camere, 67 mp, București (GT9D8T)

Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Tei,Strada Ion Berindei,11
Vanzare 3 cam, dec, Dna GhicaAgentia noastra va propune spre vanzare un spatios apartament de 3 camere, dec, cu doua balcoane, la etajul 4 din 10, intr-un imobil anvelopat, la numai 2 min de intersectia D-na Ghica.Apartamentul este dispus pe o suprafata utila totala de 73 mp, dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare.Alte avantaje;- bucataria complet mobilata- 2 dressing-uri foarte spatioase facute pe comanda ( pe hol si in dormitor) - scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, parcPret de vanzare 79500 usor negociabil.Merita vazut!!!Pentru detalii si vizionari va rugam sa apelati nr (folosesti formularul de contact) sau (folosesti formularul de contact)
Reclamație
78.990 €
3 camere
61 m²

Apartament 3 camere renovat modern Tei Ion Berindei, Bucuresti - CI489518

Tei
Descriere PGA Imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in Tei, reper Ion Berindei, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 65 mp, cu 1 baie si 1 balcon. Locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1974, avand 4 apartamente pe palier. Apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .Recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. Pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: PGA1613880.
Reclamație
69.000 €
3 camere
63 m²

Predau Apartament 3 camere Teiul Domnei - Ion Berindei, 69.000 eur - HomeZZ.ro

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Teiul Doamnei
Preț negociabil Nu include TVA Apartemanentul are imbunatatiri. Se vinde cu tot cu mobila si electrocasnice. Se poate discuta la pret si daca se doreste nemobilat. Apartamentul este inchiriat in acest moment insa poate fi eliberat in decurs de o luna de zile se poate vinde si cu chiriasi daca se doreste a fi cumparat pentru investitie. Chiria incasata este de 350EUR, cu contract inregistrat la ANAF. Apartamentul are ipoteca , banca este de acord cu vanzarea. Nu sunt probleme cu actele sau de orice alta natura cu apartamnetul. Dorim vanzarea lui pentru a folosi banii la consolidarea si renovarea unei case. Vizionarea se face cu anunt in prealabil de pe o zi pe alta seara dupa ora 18:00. Gradinita si scoala langa bloc, Kaufland - Penny la 5 minute de mers pe jos. Pana la metrou faceti cam 12 minute
Reclamație
74.000 €
3 camere
65 m²

Apartament 3 camere mobilat si utilat ColentinaIon Berindei

Bucuresti
PGA Imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere, mobilat si utilat, in Colentina, reper Ion Berindei, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 65 mp, cu 1 baie si 1 balcoane. Locuinta este situata la etajul parter, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1970, avand 4 apartamente pe palier. Apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .Recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. Pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: PGA1613618.
Reclamație
75.000 €
3 camere

Vand apartament 3 camere Colentina

Ilfov,Bucuresti Sector 2,Colentina, Teiul Doamnei,Ion Berindei
Vand apartament 3 camere Colentina, etaj 9/10, semidecomandat, renovat modern, apometre, repartitoare, bransament gaze separat (posibilitate de debransare), aer conditionat, gresie, faianta, parchet masiv. Balcon inchis, bloc reabilitat. LOC DE PARCARE. In apropiere gradinita de stat, dispensar, scoala.
Reclamație
68.900 €
3 camere
69.93 m²

Apartament 3 camere Zona Doamna Ghica

București (judet), Strada Ion Berindei
Coldwell Banker Banu Manta va propune spre vanzare un Apartament de 3 camere situat la etajul 7 intr-un bloc recent reabilitat. Apartamentul este decomandat si dispune de o suprafata utila de 61 mp. Camere sunt spatioase si luminoase. Dotari existente: gresie/faianta, hol/bucatarie/baie; parchet in camere, termopane, usa metalica si aer conditionat. Apartamentul se vinde partial mobilat. Blocul este situat foarte aproape de Parcul Plumbuita si de mijloace de transport in proximitate se gasesc scoli si gradinite. Pentru mai multe detalii si stabilirea unei vizionari va rog sa ma contactati! pret 68 900 € 985 €/m² Suprafata construita (m²) 69,93 m² Numarul de camere 3 Etaj 7 (din 7) Suprafata utila (m²): 61.62 Tip proprietate: apartament Oferta promotionala: da Numarul de bai: 1 Stare: utilizat Anul constructiei: 1975 Compartimentare: decomandat Siguranta videointerfon Imprejurimi scoli zone verzi farmacii restaurante si facilitati de agrement transport public zone comerciale Particularitati balcon balcon inchis bucatarie utilata Comoditati conducta de gaze naturale Infrastructura canalizare apa curenta electricitate electricitate lift
Reclamație
63.000 €
3 camere
62 m²

Apartament in blocuri mixte, Apartament 3 camere

Colentina, Rose Garden, Str. Ion Berindei Nr 6, Bl OD 18, Sector 2,Bucuresti,Bucureşti
Piata Centre comerciale Magazine Scoala Gradinita Mijloace de transport in comun Politie Interfon Usa intrare termopan Gaze Cablu tv Internet Termoficare centralizata Aer conditionat Calorifere fonta Calorifere otel Faianta Aer conditionat Contorizare apa Contorizare caldura Frigider Combina Frigorifica Aragaz Masina de spalat rufe LCD Cuptor cu microunde Hota Proprietar (fara comisioane) vand apartament 3 camere, semidecomandat, 9/10 renovat, care poate deveni acasa pentru persoane care prefera linistea si confortul. Este localizat aproape de Sectia 7 Politie, intr-o zona sigura, cu access facil catre Soseaua Colentina si mijloacele de transport in comun: 2 minute statie 21 si 66; 12 minute metrou Obor Apartamentul este luminos (9/10) pe tot parcursul zilei, calduros (izolatie interioara pereti), calorifere schimbate la camere iar blocul este inclus in programul de reabilitare termica. Are in proximitate supermarket Kaufland (7 min), Veranda mall (8 min), gradinita (2 min), scoala (6 min), dispensar (2 min), parcuri (Plumbuita si Lacul Tei) Bucatarie este complet utilata, deschisa, cu spatiu de luat masa. Balconul este inchis cu termopan, gresie/faianta. Baia este renovata si dispune de cada, gresie/faianta si geam de aerisire. Camerele dispun de parchet natural, usi recent schimbate, geamuri termopan, aer conditionat in doua camere. Mobilierul este practic si modern (Ikea si Mobexpert). Spatiul este optimizat, simplu si elegant. Daca vrei sa transformi aceasta casa in acasa pentru tine, suna la 0742020475 - Bogdan Pret (in echivalent lei) 63000 euro - nemobilat 64000 euro - mobilat (pret usor negociabil, acte la zi) Renovat, mobilat modern, access rapid la mijloacele de transport 21 si 66. Vecinatati: Kaufland, Mall Veranda, scoala, gradinita, dispensar.
Reclamație
60.000 €
3 camere
65 m²

Apartament 3 camere Colentina Ion Berindei

Bucuresti
PGA Imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in Colentina, reper Ion Berindei, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 69 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. Locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1970, avand 4 apartamente pe palier. Apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .Recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. Pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: PGA1613062.
Reclamație
63.000 €
3 camere
65 m²

Apartament cu 3 camere, mobilat, zona Colentina Ion Berindei

Bucuresti
PGA Imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in Colentina, reper Ion Berindei, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 65 mp, cu 1 baie si 1 balcon. Locuinta este situata la etajul 9, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1972, avand 4 apartamente pe palier. Apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel, aluminiu; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .Recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. Pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: PGA1612500.
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Berindei, apartament de vânzare, camere: 3
This site uses cookies to improve user experience. By using our services you agree to our use of cookies. + Info
No problem!