Plângere
Apartament doua camere de inchiriat,apartamentul dispune de curte propie cu piscina,centrala termica,complet utilat,costuri la intretinere foarte mici si este situat pe Strada Putna in Otopeni.
Otopeni, judet Bucuresti - Ilfov
450
19.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
De inchiriat apartament cu 3 camere situat la etajul 1/3, cu o suprafata utila de 90 mp, situat in apropiere de Universitati. Apartamentul dispune de urmatoarea compartimentare:-hol-living room-bucatarie inchisa-baie cu cada-dormitor matrimonial-dormitor secundarIncalzirea locuintei se face cu ajutorul centralei termice pe gaz, iar pentru zilele calduroase dispune de aparat de aer conditionat.Apartamentul dispune de loc de parcare aflat in curtea imobilului, cu acces pe o poarta actionata electric.Se inchirieaza cu pretul de 500 de euro+ 1 luna de garantie.
Timis,Timisoara,Complex Studentesc,Strada Putna,10
3 camere
90 m²
500
15.08.2018
Mai multwizmo.ro
Plângere
De inchiriat apartament cu 3 camere situat la etajul 2/3, cu o suprafata utila de 90 mp, situat in apropiere de Universitati. Apartamentul dispune de urmatoarea compartimentare:-hol-living room-bucatarie inchisa-baie cu cada-dormitor matrimonial-dormitor secundarIncalzirea locuintei se face cu ajutorul centralei termice pe gaz, iar pentru zilele calduroase dispune de aparat de aer conditionat. Apartamentul este partial mobilat, dar la cerere se poate mobila total.Apartamentul dispune de loc de parcare aflat in curtea imobilului, cu acces pe o poarta actionata electric.Se inchirieaza cu pretul de 500 de euro+ 1 luna de garantie.
Timis,Timisoara,Complex Studentesc,Strada Putna,10
3 camere
90 m²
500
15.08.2018
Mai multwizmo.ro
Plângere
Apartament de inchiriat, semi-decomandat, cu 2 camere si o baie. Este complet utilat si mobilat. Acesta are suprafata utila de 65 mp si construita de 73 mp. In interior are parchet de lemn. Se afla la parterul cladirii. Dispune de curte si de o piscina. Este localizat pe str. Putna, Otopeni, in apropiere de Mega Image. pret 450 € 6 €/m² Suprafata construita (m²) 73 m² Numarul de camere 2 Suprafata utila (m²): 65 Tip proprietate: apartament Compartimentare: semidecomandat Stare: utilizat Numarul de bai: 1 Imprejurimi zone comerciale restaurante si facilitati de agrement farmacii scoli Infrastructura apa curenta electricitate Comoditati mobilat Particularitati bucatarie utilata
Otopeni, Bucuresti - Ilfov
2 camere
73 m²
450
21.09.2018
Mai multstoria.ro
Plângere
Apartament de inchiriat, semi-decomandat, cu 2 camere si o baie. Este complet utilat si mobilat Acesta are suprafata utila de 65 mp si construita de 73 mp. In interior are parchet de lemn. Se afla la parterul cladirii. Dispune de curte si de o piscina. Este localizat pe str. Putna, Otopeni, in apropiere de Mega Image.
Otopeni, Bucuresti-Ilfov / Sud
2 camere
65 m²
450
19.09.2018
Mai multhomezz.ro
Plângere
Magazine Restaurante/cafenele/unitati de alimentatie publica Receptie clienti Retea internet Spatii de servire a mesei Spatii depozitare Acces TIR Platforma betonata Gaze Cablu tv Calorifere VAND / INCHIRIEZ Pensiunea Edera situată în Comuna Poiana Stampei, la graniţa judeţelor Bistriţa cu Suceava, la drumul european Dn 17. Structura de cazare este compusă din 7 camere cu pat matrimonial şi 3 apartamente. Pensiunea este dotată cu un restaurant, o sală de evenimente, cramă, terasă, parcare proprie, parcare TIR, parc de joacă pentru copii, barbeque. Structura de cazare este urmatoarea: - 7 camere duble cu baie proprie - 3 apartamente cu baie proprie Detine un restaurant cu capacitate de 200 locuri. Toate utilitatile, parcare mare cu acces tiruri, auto mici. Pret vanzare- se discuta direct cu proprietarul. Pret inchiriere 3000 euro/luna Obiective turistice din zonă: Pasul Tihuţa, Castel Dracula, Mănăstirile din Bucovina (Sucevița, Moldovița, Putna, Voroneț, Acoperământul Maicii Domnului - Dorna Arini), orașul stațiune Vatra Dornei, cu muzeul de Etnografie și muzeul de Știinte Naturale. În perioada verii, puteți face o drumeție spre Rarău, Călimani sau Giumalău. Puteți de asemenea alege un traseu pe care să-l parcurgeți cu bicicleta, călare sau coborând cu barca pe râul Bistrița și Dorna. Iarna veți găsi condiții pentru ski pe una din cele trei pârtii amanejate, patinaj si sanie (în Vatra Dornei).
Vatra Dornei, Poiana Stampei, Poiana Stampei, Poiana Stampei,Suceava
10 camere
1800 m²
1
21.07.2016
Mai multdirectproprietar.ro
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe