Nu s-a găsit nimic
Reclamație
Inchiriere apartament 2 camere, in Ploiesti, zona Cantacuzino, situat la parterul unui bloc de locuinte cu structura P+8, avand ca vecinatati si puncte de interes: Mos Craciun, Eka Trust, Pui la Jar, magazine, scoli, gradinite, statii pentru mijloace de transport in comun. Imobilul este construit in anul 1989, din beton, fiind izolat exterior. Apartamentul este decomandat si are suprafata utila de 55 mp. Finisaje: gresie, faianta, mocheta, tamplarie PVC cu geam termopan, usi interioare din lemn, usa exterioara metalica. Incalzirea se realizeaza prin centrala termica proprie. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, avand canapea extensibila, fotolii, pat dublu cu saltea, sifonier, televizor, frigider, aragaz, masina de spalat rufe. Costul chiriei este de 900 lei lunar, o luna avans plus o luna garantie.
Ploiesti
2 camere
55 m²
900 lei
27.05.2018
Mai multgalaxyimob.ro
Reclamație
Va propunem spre inchiriere apartament cu 1 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Grozavesti, zona Restaurant Pui de Urs, intr-un imobil construit in anul 2017 , disponibil la etajul demisol din 4, cu o suprafata de 32 mp, baie, balcon. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 36041.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti
1 cameră
32 m²
290 €
06.04.2018
Mai multwizmo.ro
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe