Decomandat Casa Renovata situata in Satul Odobesti lao distanta de 22 km de bacau, casa este facuta din bca si chirpici acoperita cu tabla si internita, are 3 camere , o bucatarie de iarna si foisor in fata cu trotuare, pretul este negociabil .
Bacau,Odobesti
3 camere
11.500
15.03.2018
Mai multmarcoty.ro
Dau in chirie apartament nou in casa cu living ,dormitor,bucatarie,baie,si dressing mobilat utilat totul nou cu incalzire in pardoseala.Posibilitate de parcare in curtea privata sau in garajul incalzit de la parterul imobilului.Zona linistita de vile,pe str. Odobesti.
Cluj-Napoca , Cluj,Iris
2 camere
56 m²
380
20.04.2018
Mai multlajumate.ro
Decomandat Doua case cu o suprafata construita de 250 mp si o suprafata de teren de 3000 mp situate in Sat Ciuturesti Comuna Odobesti, situate in centrul satului la strada principa Asfaltata, casele sunt pe aceeasi proprietate de teren acoperite cu tabla lindab, cu o deschidere de 70 m/l pe doua parti,cu doua intrari construite din bca in urma cu 7 ani de zile, finisaje noi, cu tamplarie de termopan centrala pe lemne, beci mare de 12 mp, sub casa cu etaj, exista si foisor si piscina pe acesat proprietate exista si 3 hale mari din boltari fiecare avand curent si fose propriicu placi de beton acoperite cu tabla, si curent . In curte exista si un solar de 200 mp, si livada cu pomi fructiferi.Pretul este negociabilsi se dicuta la fata locului dupa vizionare .
Bacau,Ciuturesti
7 camere
55.000
15.03.2018
Mai multmarcoty.ro
De inchiriat garsoniera situata vis-a-vis de parcul Titan la etajul 11 al unui bloc de 13 etaje. Blocul este reabilitat termic, scara blocului curata. Blocul este situat pe strada Odobesti, chiar la intrarea in parcul IOR (Titan) si este situat la 5 minute de mers fata de statia de metrou Nicolae Grigorescu si la 2 minute de Piata Matei Ambrozie. Garsoniera aflata spre inchiriere este renovata in totalitate si dispune de imbunatatiri precum: gresie, faianta, geamuri termopan,aer conditionat. Garsoniera este mobilata si utilata. Se percepe 1 luna de avans + 1 luna garantie.
Locatia: bucuresti
250
23.02.2018
Mai multchirii-romania.com
Dau in chirie apartament nou in casa cu living ,dormitor,bucatarie,baie,si dressing mobilat utilat totul nou cu incalzire in pardoseala.Posibilitate de parcare in curtea privata sau in garajul incalzit de la parterul imobilului.Zona linistita de vile,pe str. Odobesti.
Cluj-Napoca, Cluj / Iris
2 camere
56 m²
380
07.02.2018
Mai multhomezz.ro
ANG Holding va propune un superb apartament cu 2 camere situat in cartierul Titan, in zona strazii Odobesti, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun. Apartamentul se situeaza la etajul 1/4 intr-un imobil finalizat in anul 1980 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul este compet mobilat si utilat . Este un apartament perfect pentru o familie sau un cuplu. In imediata apropiere se afla Parcul Ior , ParkLake Mall si piata Matei Ambrozie .Daca dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati.
Bucuresti,Sectorul 3,Titan
2 camere
45 m²
350
24.01.2018
Mai multwizmo.ro
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more