Move Real Estate va prezinta spre inchiriere apartament, pozitionat in apropiere de parcul Herastrau si Manastirea Casin situat in bloc de 3 etaje construit in anul 2004. Apartamentul este situat la parter are 3 camere 2 bai este decomandat si are o suprafata totala de 115 mp suprafata utila livingul are o suprafata de 40 mp. Apartamentul este complet mobilat si utilat . Pentru stabilirea vizionarilor cu drag ne contactati telefonic. General: Telefon Incalzire: Centrala proprie Ferestre: Lemn Pardoseala: Parchet Pereti: Vinarom Izolatie termica: Exterior Bucatarie: Mobilata Mobilat: Complet Contorizare: Apa Electrocasnice: TV Dotari imobil: Lift
Kiseleff, Bucuresti
3 camere
115 m²
850
22.06.2018
Mai multimobiliare24.ro
Move Real Estate va prezinta spre inchiriere apartament, pozitionat in apropiere de parcul Herastrau si Manastirea Casin situat in bloc de 3 etaje construit in anul 2004. Apartamentul este situat la parter are 3 camere 2 bai este decomandat si are o suprafata totala de 115 mp suprafata utila livingul are o suprafata de 40 mp. Apartamentul este complet mobilat si utilat . Pentru stabilirea vizionarilor cu drag ne contactati telefonic.
Bucuresti
3 camere
115 m²
850
22.06.2018
Mai multanuntimobiliar.ro
Va prezentam spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere in zona Domenii, in apropiere de Manastirea Casin, Arcul de Triumf. Apartamentul este situat la etajul 2 al unui imobil nou, constructie 2013, are o suprafata de 178 mp utili. Este compus dintr-un living spatios si luminos cu zona de dinning si iesire pe terasa, bucatarie deschisa, complet mobilata si utilata, dormitor matrimonial spatios, cu zona de dressing si baie proprie, dormitor secundar cu dressing, baie secundara, spatiu de depozitare, hol si doua terase frumoase. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, mobilierul este nou, de cea mai buna calitate, beneficiaza de finisaje premium, dispune de un loc de parcare in garajul imobilului si este recomandat pentru resedinta. pret 2 250 € 11 €/m² Suprafata construita (m²) 202 m² Numarul de camere 3 Etaj 2 (din 4) Suprafata utila (m²): 178 Tip proprietate: apartament Compartimentare: decomandat Anul constructiei: 2013 Stare: nou Numarul de bai: 2
Bucuresti, Sectorul 1, Arcul de Triumf
3 camere
202 m²
2.250
11.07.2018
Mai multstoria.ro
Va prezentam spre inchiriere un apartament spatios, luminos, cu finisaje deosebite si amenajat cu mult bun gust, situat intr-un imobil modern. Este un apartament special, situat pe una din cele mai bune strazi ale capitalei, la doar 2 minute de Parcul Herastrau si Arcul de Triumf. Este proaspat renovat, modern mobilat si utilat. Are o terasa superba, cu vedere panoramica spre Arcul de Triumf, parcul Kiseleff si Herastrau, Piata Victoriei, fiind un loc perfect de relaxare sau de intalnire cu prietenii. Locatia este ideala pentru un cuplu sau o persoana singura, dar se potriveste si pentru birouri. Exista, de asemenea, si un spatiu de depozitare mare in zona podului, cu acces din apartament. Se poate inchiria mobilat/nemobilat, in functie de preferintele clientului si de durata contractului. Dispune de sistem de alarma si este conectat la BGS. Vecinătăţi: Arcul de Triumf, Parcul Kiseleff, restaurante, scoli, gradinite, Parcul Herastrau, Mega Image, Piata 1 Mai, Manastirea Casin pret 1 000 € 9 €/m² Suprafata construita (m²) 110 m² Numarul de camere 2 Etaj 6 (din 6) Suprafata utila (m²): 90 Tip proprietate: apartament Compartimentare: semidecomandat Anul constructiei: 2004 Stare: renovat Numarul de bai: 1 Imprejurimi zone comerciale transport public restaurante si facilitati de agrement farmacii zone verzi scoli Infrastructura apa curenta canalizare electricitate lift Comoditati mobilat conducta de gaze naturale aer conditionat centrala termica Particularitati dormitor matrimonial balcon bucatarie utilata
Bucuresti, Sectorul 1, Kiseleff
2 camere
110 m²
1.000
26.06.2018
Mai multstoria.ro
Move Real Estate va prezinta spre inchiriere apartament, pozitionat in apropiere de parcul Herastrau si Manastirea Casin situat in bloc de 3 etaje construit in anul 2004. Apartamentul este situat la parter are 3 camere 2 bai este decomandat si are o suprafata totala de 115 mp suprafata utila livingul are o suprafata de 40 mp. Apartamentul este complet mobilat si utilat .Pentru stabilirea vizionarilor cu drag ne contactati telefonic.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Casin
3 camere
115 m²
850
28.06.2018
Mai multwizmo.ro
GADSPOR Imobiliare va prezinta spre inchiriere Apartament 3 camere zona Arcul de Triumf - Averescu Pret solicitat : 1400 euro * Apartament cu 3 camere situat in imobil nou din zona rezidentiala Arcul de Triumf -Clucerului , imobil finalizat din 2001, etajul 2 din 7, cu o suprafata utila de 90 mp, vedere spre Manastirea Casin .* Compus din 2 dormitoare, 2 bai dintre care una deserveste dormitorul matrimonial, bucataria este mobilata si utilata ( masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica, cuptor si plita electrice, hota ) . * Cladirea este cablata la internet, cablu TV si HBO, telefonie fixa, si este supravegheata video 24h. * Apartamentul se preteaza si pentru activitate de birou, insa fara trafic si cu numar mic de angajati.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Arcul de Triumf
3 camere
90 m²
1.400
06.07.2018
Mai multwizmo.ro
Va propun spre inchiriere un apartament de 3 camere deosebit, cu o dispunere decomandata, situat intr-o zona linistita, plina de verdeata, in imediata apropiere de Parcul Herastrau si Metrou Aviatorilor. Apartamentul se intinde pe o suprafata de 85 mp, cuprinde intreg etajul 2 al unei vile, este renovat si complet mobilat cu mobila Mobexpert. Dispune de 2 dormitoare, living, dining room, baie si bucatarie. Bucataria este complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat vase si rufe, centrala termica. Baia dispune de instalatiile sanitare schimbate si cada. Datorita spatiului generos dar si a amplasarii imobilului, apartamentul se preteaza atat pentru o familie ce cauta linistea si aerul curat din parc cat si pentru un cuplu de tineri. Zona in care se afla apartamentul este una foarte accesibila, metroul Aviatorilor se afla la 8 minute, Manastirea Casin la 2 minute, Spitalul Elias la 1 minut, parcul Herastrau la 5 minute de mers la pas iar statiile RATB in imediata apropiere. Proprietatea dispune de 2 locuri de parcare rezervate in fata casei. Pretul include contractul inregistrat la administratia financiara. Va invit sa ma contactati pentru mai multe detalii si vizionari! English I offer for rent a 3 room apartment with a separate layout, located in a quiet green area, close to Herastrau Park and Aviatorilor Metro. The apartment spreads over an area of 85 sqm, occupies the entire 2nd floor of a villa, it is renovated and fully furnished with Mobexpert furniture. Features 2 bedrooms, a living room, a dining room, a bathroom and a kitchen. The kitchen is fully furnished and equipped with gas stove, refrigerator, dishwasher and washing machine, central heating. The bathroom has changed sanitary facilities and bathtub. Due to the generous space and the location of the building, the apartment is suitable both for a family looking for quiet and clean air in the park as well as for a couple of young people. The area where the apartment is located is very accessible, the Aviatorilor metro is 8 minutes away, Casin Monastery 2 minutes away, Elias Hospital 1 minute, Herastrau Park 5 minutes away and the RATB stations in the immediate close proximity. The property also has 2 reserved parking spaces in front of it. The price includes the contract registered to the financial administration. I invite you to contact me for more details and viewings!
Bucuresti
3 camere
85 m²
700
29.05.2018
Mai multgalaxyimob.ro
4 camere, apropiere Manastirea Casin, 100 mp, demisol inalt/2, camere spatioase, inalte, renovat, 2 gr.sanitare, nemobilat, semidecomandat, gresie, faianta, parchet, usa metalica, centrala termica, internet, contorizare, boxa ( ID anunt: 315513861 )
DOMENII,Bucuresti
840
04.05.2018
Mai multanunturiimobiliare.ro
Amplasare: apartamentul este situat in sectorul 1, in exclusivista zona delimitata de Bd. Aviatorilor, Sos. Kiseleff si de Bd. Maresal Prezan, pe str. Docentilor. Acces: -direct dinspre Sos. Kiseleff; -dinspre Bd. Aviatorilor prin str. Ioan Cantacuzino; -dinspre Bd. Maresal Prezan prin str. Alexandrina. Vecinatati: 2 parcuri - Kiseleff si Herastrau; Lacul Herastrau; TVR; ambasade si consulate; Manastirea Casin; Arcul de Triumf; restaurante, baruri, cafenele. Imobilul, o cladire reprezentativa, este construit recent - dupa 2010, avand 7 niveluri (2 subsoluri, parter si 4 etaje). Imobilul dispune de portari, CCTV, video interfon, lifturi Tysen Krupp, hol placat cu marmura si ferestre exterioare cu geamuri duble supradimensionate. Toate apartamentele au podele moderne, din lemn, cu bai elegante, dotate cu gresie Porcelanosa, ceramica Catalano si robinete Kludi. Toate bucatăriile sunt complet amenajate cu aparate din otel inoxidabil de la Teka (frigider, plite, cuptor in vitro si masini de spalat vase) si blaturi de cuart rafinat. Fiecare apartament are propriul contor pentru gaz, apă si electricitate, astfel, facturile sunt o reflectare corecta a cheltuielilor unitatii. Imobilul are propriul sistem de incalzire si ventilatie centrala cu VRV Daikin. Toate unitatile locative au doua locuri de parcare subterane si acces la piscina de pe acoperis. Apartamentul de 5 camere este decomandat, are suprafata totala de 228,45mp si suprafata utila de 221,85mp. Compartimentare: living(40,6mp), sufragerie(18,9mp), 4 dormitoare(matrimonial - 29mp, 21,2mp, 18,6mp si 15,1mp), 3 bai(8mp, 6,8mp si 5,4mp), grup sanitar cu cabina dus(3,05mp), bucatarie(19,4mp), vestibul + debara(9,9mp), coridor + debara + spalatorie(14,6mp), dressing la dormitorul matrimonial(11,3mp) si logie(6,6mp). Apartamentul se inchiriaza atat mobilat complet cat si nemobilat. Chirie: 4.500 euro/luna. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Kiseleff
5 camere
222 m²
4.500
21.04.2018
Mai multlajumate.ro
Apartament 4 camere intr-o zona exclusivista - Aviatorilor / Arcul de triumf - cu doua terase imense care ofera o privesliste superba - parcul Herastrau, Manastirea Casin si Arcul de Triumf. Apartamentul este ideal pentru o familie sau poate fi folosit ca sediul unei companii, in acest bloc avand deja sediul firme de renume si ambasade. Se inchiriaza nemobilat sau mobilat, in functie de preferintele chiriasului - si are inclus un loc de parcare in garajul subteran al cladirii. pret 2 500 € 15 €/m² Suprafata construita (m²) 170 m² Numarul de camere 4 Etaj 5 (din 5) Suprafata utila (m²): 170 Compartimentare: decomandat Anul constructiei: 2000 Numarul de bai: 3 Comoditati conducta de gaze naturale aer conditionat
Bucuresti, Sectorul 1, Aviatorilor
4 camere
170 m²
2.500
22.04.2018
Mai multstoria.ro
Amplasare: apartamentul este situat in sectorul 1, in exclusivista zona delimitata de Bd. Aviatorilor, Sos. Kiseleff si de Bd. Maresal Prezan, pe str. Docentilor. Acces: -direct dinspre Sos. Kiseleff; -dinspre Bd. Aviatorilor prin str. Ioan Cantacuzino; -dinspre Bd. Maresal Prezan prin str. Alexandrina. Vecinatati: 2 parcuri - Kiseleff si Herastrau; Lacul Herastrau; TVR; ambasade si consulate; Manastirea Casin; Arcul de Triumf; restaurante, baruri, cafenele. Imobilul, o cladire reprezentativa, este construit recent - 2010, avand 4 niveluri (subsol, parter si 2 etaje). Imobilul dispune de portari, CCTV, video interfon, lift\ modern, asistenta tehnica imediata la nevoie. Apartament cu 4 camere situat la etajul 2/2, avand suprafata totala de 203,61mp si suprafata totala de 174,21mp. Compartimentare: living (61mp), dormitor master (30mp) cu baie master (14,7mp), 2 dormitoare (16,9mp si 13,9mp), bucatarie (14,36mp), baie (7,6mp), grup sanitar (3,15mp), hol cu dressing (6,3mp), vestibul (6,3mp) si teras (29,4mp). Amenajarile si dotarile interioare realizate la cel mai inalt standard: antena satelit, unitati aer conditionat, videointerfon, alarma, senzor incendiu, internet/TV/telefon. Mobilat si utilat complet, lux. Include o boxa si un loc de parcare subteran foarte spatios. Exista si parcare stradala. Dormitoare spatioase, potrivite si pentru familii cu mai multi copii. Apartament spatios si luminos, fosta resedinta de ambasador. Doar trei vecini foarte linistiti si civilizati, inclusiv un sef de misiune diplomatica. Chirie: 3.400 euro/luna. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Kiseleff
4 camere
204 m²
3.400
30.04.2018
Mai multlajumate.ro
Amplasare: apartamentul este situat in sectorul 1, in exclusivista zona delimitata de Bd. Aviatorilor, Sos. Kiseleff si de Bd. Maresal Prezan, pe str. Docentilor. Acces: -direct dinspre Sos. Kiseleff; -dinspre Bd. Aviatorilor prin str. Ioan Cantacuzino; -dinspre Bd. Maresal Prezan prin str. Alexandrina. Vecinatati: 2 parcuri - Kiseleff si Herastrau; Lacul Herastrau; TVR; ambasade si consulate; Manastirea Casin; Arcul de Triumf; restaurante, baruri, cafenele. Imobilul, o cladire reprezentativa, este construit recent - dupa 2010, avand 7 niveluri (2 subsoluri, parter si 4 etaje). Imobilul dispune de portari, CCTV, video interfon, lifturi Tysen Krupp, hol placat cu marmura si ferestre exterioare cu geamuri duble supradimensionate. Toate apartamentele au podele moderne, din lemn, cu bai elegante, dotate cu gresie Porcelanosa, ceramica Catalano si robinete Kludi. Toate bucatariile sunt complet amenajate cu aparate din otel inoxidabil de la Teka (frigider, plite, cuptor in vitro si masini de spalat vase) si blaturi de cuart rafinat. Fiecare apartament are propriul contor pentru gaz, apa si electricitate, astfel, facturile sunt o reflectare corecta a cheltuielilor unitatii. Imobilul are propriul sistem de incalzire si ventilatie centrala cu VRV Daikin. Toate unitatile locative au doua locuri de parcare subterane si acces la piscina de pe acoperis. Apartamentul de 5 camere este decomandat, are suprafata totala de 228,45mp si suprafata utila de 221,85mp. Compartimentare: living(40,6mp), sufragerie(18,9mp), 4 dormitoare(matrimonial - 29mp, 21,2mp, 18,6mp si 15,1mp), 3 bai(8mp, 6,8mp si 5,4mp), grup sanitar cu cabina dus(3,05mp), bucatarie(19,4mp), vestibul + debara(9,9mp), coridor + debara + spalatorie(14,6mp), dressing la dormitorul matrimonial(11,3mp) si logie(6,6mp). Apartamentul se inchiriaza atat mobilat complet cat si nemobilat. Chirie: 4.500 euro/luna.
5 camere
221.85 m²
4.500
19.04.2018
Mai multimopedia.ro
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more