Plângere
Move Real Estate va prezinta spre inchiriere apartament, pozitionat in apropiere de parcul Herastrau si Manastirea Casin situat in bloc de 3 etaje construit in anul 2004. Apartamentul este situat la parter are 3 camere 2 bai este decomandat si are o suprafata totala de 115 mp suprafata utila livingul are o suprafata de 40 mp. Apartamentul este complet mobilat si utilat . Pentru stabilirea vizionarilor cu drag ne contactati telefonic.
imobiliare bucuresti, agentie imobiliara bucuresti, anunturi imobiliare bucuresti
3 camere
115 m²
780
02.09.2018
Mai multmoverealestate.ro
Plângere
Intre Piata Domenii si Manastirea Casin, situat in imobil nou, va prezentam spre inchiriere, un apartament cochet, complet mobilat si utilat. Apartamentul are o suprafata utila de 60 mp si se compune din vestibul, living cu bucatarie deschisa, dormitor, baie si un balcon cu o suprafata de 6,30 mp. Cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, are in imediata apropiere piata, magazine, institutii bancare, restaurante, scoala, liceu etc. Situat la mansarda, apartamentul se inchiriaza cu mobilier nou si complet utilat cu aparatura electrocasnica. Beneficiaza de finisaje si dotari de foarte buna calitate. pret 900 € 12 €/m² Suprafata construita (m²) 77 m² Numarul de camere 2 Etaj Mansarda (din 3) Suprafata utila (m²): 60 Tip proprietate: apartament Compartimentare: semidecomandat Anul constructiei: 2014 Stare: renovat Numarul de bai: 1
Bucuresti, Sectorul 1, Casin
2 camere
77 m²
900
06.09.2018
Mai multstoria.ro
Plângere
Apartament de lux 130 mp, direct de la proprietar, 3 camere, zona Casin/Domenii, etaj 1 din 3, lift, recent renovat, centrala proprie gaze, contorizare independenta, termopan, plase insecte, semimobilat, aer conditionat, TV LCD, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, microwave, internet/telefon, bucatarie full echipata, 2 bai, terasa mare, 1 loc parcare in garajul de la subsolul cladirii/acces telecomanda, videointerfon control acces. Numai pentru resedinta (exclus sediu firma!), preferabil personal diplomatic/angajati firme straine. Liber imediat. Relatii la tel.: sau Piata Domenii, Manastirea Casin, Arcul de Triumf, Parcul Herastrau Situat in imediata vecinatata a Manastirii Casin, zona verde, cartier linistit Pretul este negociabil in functie de durata contractului Imediat
Bucuresti, Sector 1, zona Casin
3 camere
1.200
06.09.2018
Mai multimobiliare.ro
Plângere
GADSPOR Imobiliare va prezinta spre inchiriere Apartament 3 camere zona Arcul de Triumf - Averescu Pret solicitat : 1400 euro * Apartament cu 3 camere situat in imobil nou din zona rezidentiala Arcul de Triumf -Clucerului , imobil finalizat din 2001, etajul 2 din 7, cu o suprafata utila de 90 mp, vedere spre Manastirea Casin .* Compus din 2 dormitoare, 2 bai dintre care una deserveste dormitorul matrimonial, bucataria este mobilata si utilata ( masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica, cuptor si plita electrice, hota ) . * Cladirea este cablata la internet, cablu TV si HBO, telefonie fixa, si este supravegheata video 24h. * Apartamentul se preteaza si pentru activitate de birou, insa fara trafic si cu numar mic de angajati.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Arcul de Triumf
3 camere
90 m²
1.400
07.09.2018
Mai multwizmo.ro
Plângere
Intre Piata Domenii si Manastirea Casin, situat in imobil nou, va prezentam spre inchiriere, un apartament cochet, complet mobilat si utilat.Apartamentul are o suprafata utila de 60 mp si se compune din vestibul, living cu bucatarie deschisa, dormitor, baie si un balcon cu o suprafata de 6,30 mp.Cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, are in imediata apropiere piata, magazine, institutii bancare, restaurante, scoala, liceu etc.Situat la mansarda, apartamentul se inchiriaza cu mobilier nou si complet utilat cu aparatura electrocasnica. Beneficiaza de finisaje si dotari de foarte buna calitate.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,1 Mai
2 camere
77 m²
900
07.09.2018
Mai multwizmo.ro
Plângere
Intre Piata Domenii si Manastirea Casin, situat in imobil nou, va prezentam spre inchiriere, un apartament cochet, complet mobilat si utilat. Apartamentul are o suprafata utila de 60 mp si se compune din vestibul, living cu bucatarie deschisa, dormitor, baie si un balcon cu o suprafata de 6,30 mp. Cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, are in imediata apropiere piata, magazine, institutii bancare, restaurante, scoala, liceu etc. Situat la mansarda, apartamentul se inchiriaza cu mobilier nou si complet utilat cu aparatura electrocasnica. Beneficiaza de finisaje si dotari de foarte buna calitate.
Bucuresti,Bucuresti,Piata Domenii, Biserica Casin, Parcul Herastrau,Casin
2 camere
60 m²
900
05.09.2018
Mai mult195.ro
Plângere
Va prezentam spre inchiriere un apartament spatios, luminos, cu finisaje deosebite si amenajat cu mult bun gust, situat intr-un imobil modern. Este un apartament special, situat pe una din cele mai bune strazi ale capitalei, la doar 2 minute de Parcul Herastrau si Arcul de Triumf. Este proaspat renovat, modern mobilat si utilat. Are o terasa superba, cu vedere panoramica spre Arcul de Triumf, parcul Kiseleff si Herastrau, Piata Victoriei, fiind un loc perfect de relaxare sau de intalnire cu prietenii. Locatia este ideala pentru un cuplu sau o persoana singura, dar se potriveste si pentru birouri. Exista, de asemenea, si un spatiu de depozitare mare in zona podului, cu acces din apartament. Se poate inchiria mobilat/nemobilat, in functie de preferintele clientului si de durata contractului. Dispune de sistem de alarma si este conectat la BGS. Vecinătăţi: Arcul de Triumf, Parcul Kiseleff, restaurante, scoli, gradinite, Parcul Herastrau, Mega Image, Piata 1 Mai, Manastirea Casin Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0766355138 - agent Diana Teodorescu.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Arcul de Triumf
2 camere
90 m²
1.000
01.08.2018
Mai multhomezz.ro
Plângere
Va prezentam spre inchiriere un apartament spatios, luminos, cu finisaje deosebite si amenajat cu mult bun gust, situat intr-un imobil modern. Este un apartament special, situat pe una din cele mai bune strazi ale capitalei, la doar 2 minute de Parcul Herastrau si Arcul de Triumf. Este proaspat renovat, modern mobilat si utilat. Are o terasa superba, cu vedere panoramica spre Arcul de Triumf, parcul Kiseleff si Herastrau, Piata Victoriei, fiind un loc perfect de relaxare sau de intalnire cu prietenii. Locatia este ideala pentru un cuplu sau o persoana singura, dar se potriveste si pentru birouri. Exista, de asemenea, si un spatiu de depozitare mare in zona podului, cu acces din apartament. Se poate inchiria mobilat/nemobilat, in functie de preferintele clientului si de durata contractului. Dispune de sistem de alarma si este conectat la BGS. Vecinătăţi: Arcul de Triumf, Parcul Kiseleff, restaurante, scoli, gradinite, Parcul Herastrau, Mega Image, Piata 1 Mai, Manastirea Casin Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0766355138 - agent Diana Teodorescu. Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov
1.000
01.08.2018
Mai multlajumate.ro
Plângere
Piata Domenii - Ion Mihalache, ofer spre inchiriere garsoniera deosebita, situata la etajul 3 din P+4 intr-un bloc situat vis a vis de Piata Domenii. Garsoniera dispune de finisaje de cea mai buna calitate, gresie, faianta, parchet masiv de stejar. Blocul este situat intr-o zona deosebita, in apropriere de Parcul Heraastrau, Arcul de Triumf, Manastirea Casin. Garsoniera are vedere pe spate, fiind ferita de zgomotul Bulevardului Ion Mihalache. Imobilul se vinde mobilat si utilat complet. Pret discutabil 320Euro. Specificatii Utilitati General: Curent electric, Apa, Telefon, Gaz, Cablu TV, CanalizareIncalzire: Termoficare, CalorifereInternet: Cablu, Fibra Optica, Wireless, Dial-up Finisaje Stare interior: RenovatUsi interioare: LemnUsa intrare: LemnFerestre: PVCPardoseala: Parchet, GresiePereti: Vinarom, Vopsea Lavabila, FaiantaIzolatie termica: Bloc reabilitat termic Dotari Alte spatii: Debara, CamaraBucatarie: Mobilata si UtilataMobilat: CompletContorizare: Gaze, ApaElectrocasnice: Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Microunde, Fier de calcat, Cafetiera, Toaster, Hota, TV, DVD, AspiratorDotari imobil: Interfon Vecinatati Vecinatati: Transport public, Metrou, Parc, Lac, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket Statut Juridic Statut juridic: Asigurare, Cadastru, Intabulare Servicii Servicii Imobil: Administrare, Menaj Informatii suplimentare Recomandat Pentru: Rezidential, Comercial, Birouri, Vacanta, Comercial - Retail, Investitie
Domenii
1 cameră
28 m²
320
28.07.2018
Mai multtitirez.ro
Plângere
Va prezentam spre inchiriere un apartament spatios, luminos, cu finisaje deosebite si amenajat cu mult bun gust, situat intr-un imobil modern. Este un apartament special, situat pe una din cele mai bune strazi ale capitalei, la doar 2 minute de Parcul Herastrau si Arcul de Triumf. Este proaspat renovat, modern mobilat si utilat. Are o terasa superba, cu vedere panoramica spre Arcul de Triumf, parcul Kiseleff si Herastrau, Piata Victoriei, fiind un loc perfect de relaxare sau de intalnire cu prietenii. Locatia este ideala pentru un cuplu sau o persoana singura, dar se potriveste si pentru birouri. Exista, de asemenea, si un spatiu de depozitare mare in zona podului, cu acces din apartament. Se poate inchiria mobilat/nemobilat, in functie de preferintele clientului si de durata contractului. Dispune de sistem de alarma si este conectat la BGS. Vecinătăţi: Arcul de Triumf, Parcul Kiseleff, restaurante, scoli, gradinite, Parcul Herastrau, Mega Image, Piata 1 Mai, Manastirea Casin pret 1 000 € 9 €/m² Suprafata construita (m²) 110 m² Numarul de camere 2 Etaj 6 (din 6) Suprafata utila (m²): 90 Tip proprietate: apartament Compartimentare: semidecomandat Anul constructiei: 2004 Stare: renovat Numarul de bai: 1 Imprejurimi zone comerciale transport public restaurante si facilitati de agrement farmacii zone verzi scoli Infrastructura apa curenta canalizare electricitate lift Comoditati mobilat conducta de gaze naturale aer conditionat centrala termica Particularitati dormitor matrimonial balcon bucatarie utilata
Bucuresti, Sectorul 1, Kiseleff
2 camere
110 m²
1.000
26.06.2018
Mai multstoria.ro
Plângere
GADSPOR Imobiliare va prezinta spre inchiriere Apartament 3 camere zona Arcul de Triumf - Averescu Pret solicitat : 1400 euro * Apartament cu 3 camere situat in imobil nou din zona rezidentiala Arcul de Triumf -Clucerului , imobil finalizat din 2001, etajul 2 din 7, cu o suprafata utila de 90 mp, vedere spre Manastirea Casin .* Compus din 2 dormitoare, 2 bai dintre care una deserveste dormitorul matrimonial, bucataria este mobilata si utilata ( masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica, cuptor si plita electrice, hota ) . * Cladirea este cablata la internet, cablu TV si HBO, telefonie fixa, si este supravegheata video 24h. * Apartamentul se preteaza si pentru activitate de birou, insa fara trafic si cu numar mic de angajati.
Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Arcul de Triumf
3 camere
90 m²
1.400
06.07.2018
Mai multwizmo.ro
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe