Decomandat Casa 40 mp din caramida in Cartierul Izvoare , cu teren in suprafata de 785 mp , are absolut toate utilitatile la drum asfaltat mai exact in apropierea Bisericii, casa nu este locuibila si necesita renovare sau demolare. .
Bacau, Izvoare
3 camere
40 m²
19,500
Thu Mar 15 2018 18:41:39 GMT+0000 (UTC)
Mai multmarcoty.ro
Casa își așteaptă oaspeții cu 2 apartamente separat, modern. apartamentul mare 3 cameră pentru 6 -8persoane.Apartamentul mic o cameră pt 2 persoane.
Izvoare, str. Principală, nr. 84
56 lei
Thu Feb 22 2018 15:28:13 GMT+0000 (UTC)
Mai multtravelminit.ro
Pensiunea Páll este situată în partea de sus a orașului Madarasi Hargita, la aproximativ 30 m de pârtia de schi.
Izvoare
80 lei
Thu Feb 22 2018 16:37:02 GMT+0000 (UTC)
Mai multtravelminit.ro
Berceni - Brancoveanu - Izvoare Brancoveanu, bloc 4 nivele, reabilitat, foarte civilizat, termopan, parchet, gresie, faianta, mobilat si utilat complet, acces mijloace de transport, la 15 min de metrou. Optiuni interior Apometre Repartitoare Aragaz Frigider Liber Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica Optiuni exterior Reabilitat termic
Berceni - Brancoveanu - Izvoare Bucuresti
50 m²
280
Wed Jan 31 2018 14:45:54 GMT+0000 (UTC)
Mai multanuntul.ro
Berceni, Brancoveanu, Izvoare, Brancoveanu, bloc 4 nivele, reabilitat, foarte civilizat, termopan, parchet, gresie, faianta, mobilat si utilat complet, acces mijloace de transport, la 15 min de metrou. Optiuni interior Apometre Repartitoare Aragaz Frigider Liber Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica Optiuni exterior Reabilitat termic
Berceni, Brancoveanu, Izvoare Bucuresti
50 m²
280
Wed Jan 31 2018 16:38:11 GMT+0000 (UTC)
Mai multanuntul.ro
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Izvoare, De inchiriat, apartament
Saturn Imob va propune la vanzare un apartament de 3 camere semidecomandat deosebit , situat la etajul 4 al unui bloc de 4 nivele in zona Noua reper Visinului . Apartamentul are o suprafata utila de 62 mp respectiv 65 mp cu balcon si este compus din : living , 2 dormitoare, hol intrare, hol intermediar , bucatarie, camara , grup sanitar . Apartamentul este renovat recent , detine ca si imbunatatiri : gresie, faianta , geamuri termopan, centrala termica de apartament , aer conditionat marca Zass ( ce poate fi folositor atat vara cat si iarna ) . Apartamentul se prezinta foarte bine , putand fi locuit imediat , nefiind necesar reparatii / renovari . Blocul este izolat termic, hidroizolatia facuta recent , zona in care este amplasat facandu-l util atat pentru resedinta familiara cat si pentru investitie . In apropiere putem regasi : supermarket Penny , piata , magazine, banci, Parcul Aventura , Gradina Zoologica etc . Pretul de vanzare al apartamentului este de 48500 euro mobilat ( mobila aproape noua ) asa cum este prezentat si in fotografiile de prezentare ale apartamentului , sau 46500 euro nemobilat . Apartamentul poate fi achizitionat cu cash , Credit Imobiliar Ipotecar , sau exista si varianta de schimb cu o casa in imprejurimile Brasovului cu o mica diferenta de bani din partea proprietarului . Noua este un cartier al municipiului Brasov, situat la iesirea din oras, spre Bucuresti, in partea de sud-est. Din cartier pornesc mai multe trasee montane care fac legatura cu Poiana Brasov, Timisu de Jos sau Tampa. Fauna este foarte diversificata, in padurile din apropierea cartierului putandu-se intalni mamifere cum ar fi ursul, lupul, mistretul, jderul ori caprioara Tot în padurile din apropiere se gasesc mai multe izvoare din care se aprovizioneaza cu apa curata de munte localnicii, printre acestea numaradu-se izvorul Honterus si Fantana Hotilor. Atractii turistice ale zonei · Biserica ortodoxa "Sfantul Ioan Botezatorul · Clopotnita bisericii ortodoxe · Lacul Noua este amenajat cu un ponton de unde se pot inchiria barci pentru plimbari de agrement. Lacul este inconjurat de o alee, de unde, pe un podet, se ajunge pe o mica insula. · Gradina zoologica, inconjurata de padure, este o atractie permanenta atat pentru localnici cat si pentru turisti. Amplasamentul se afla pe str. Brazilor. · Baza Sportiva Noua are in componenta A.S. Rugby Club Brasov, teren de rugby, si Brasov Tennis Academy cu terenuri de tenis pentru copii si juniori. Amplasament: str. Murelor. · Parcul Aventura este prevazut pentru activitati sportive in aer liber si are opt trasee de dificultate progresiva, incepand de la cele pentru copii si incepatori care nu depasesc inaltimea de trei metri si ajungand pana la douazeci de metri pentru cei experimentati. Este amplasat în imediata apropiere a lacului, în padure. · In fiecare an se realizeaza un concurs numit Marsul Postasilor; postasii din cadrul Postei Romane fac ture de lac, iar caștigatorul primeste un premiu.
Brasov Noua
3 camere
48,500
Tue Feb 21 2017 19:20:59 GMT+0000 (UTC)
Mai multimobiliare.topestate.ro