Decomandat Casa 40 mp din caramida in Cartierul Izvoare , cu teren in suprafata de 785 mp , are absolut toate utilitatile la drum asfaltat mai exact in apropierea Bisericii, casa nu este locuibila si necesita renovare sau demolare. .
Bacau, Izvoare
3 camere
40 m²
19.500
15.03.2018
Mai multmarcoty.ro
Casa își așteaptă oaspeții cu 2 apartamente separat, modern. apartamentul mare 3 cameră pentru 6 -8persoane.Apartamentul mic o cameră pt 2 persoane.
Izvoare, str. Principală, nr. 84
56 lei
22.02.2018
Mai multtravelminit.ro
Pensiunea Páll este situată în partea de sus a orașului Madarasi Hargita, la aproximativ 30 m de pârtia de schi.
Izvoare
80 lei
22.02.2018
Mai multtravelminit.ro
Hotel Bela Vista **** va invita sa petreceti clipe de poveste intr-o ambianta unica. Amplasata in mijlocul naturii, la o altitudine de 800 m, cu o panorama exceptionala departe de agitatia urbana, intr-o zona linistita. Hotelul va pune la dispozitie 40 de locuri de cazare in 16 camere duble matrimoniale, twin si triple. Unitatea noastra mai dispune si de 4 apartamente care se pot inchiria doar la grupuri. Camerele sunt dotate clasic si in acelasi timp cu foarte bun gust, unitatea noastra dispune de acces la internet wi-fi, parcare, jocuri indoor (biliard, ping-pong, fotbal de masa), terase panoramice, gradina de vara, 2 sali de restaurant de 120-130 de locuri, sala de conferinta (grupuri de peste 100 persoane) si o sala de nunti de 150-160 locuri. Organizam in aer liber cununii civile si religioase. La doar 20 de minute de centrul Brasovului, 5 minute DN1 (Bucuresti - Brasov), 5 minute Parc Aventura si Aquapark, 30 minute Predeal sau Poiana Brasov;
Săcele, str. 7 Izvoare, nr. 44 (Turches), Jud. Brasov
180 lei
23.02.2018
Mai multcarta.ro
Saturn Imob va propune la vanzare un apartament de 3 camere semidecomandat deosebit , situat la etajul 4 al unui bloc de 4 nivele in zona Noua reper Visinului . Apartamentul are o suprafata utila de 62 mp respectiv 65 mp cu balcon si este compus din : living , 2 dormitoare, hol intrare, hol intermediar , bucatarie, camara , grup sanitar . Apartamentul este renovat recent , detine ca si imbunatatiri : gresie, faianta , geamuri termopan, centrala termica de apartament , aer conditionat marca Zass ( ce poate fi folositor atat vara cat si iarna ) . Apartamentul se prezinta foarte bine , putand fi locuit imediat , nefiind necesar reparatii / renovari . Blocul este izolat termic, hidroizolatia facuta recent , zona in care este amplasat facandu-l util atat pentru resedinta familiara cat si pentru investitie . In apropiere putem regasi : supermarket Penny , piata , magazine, banci, Parcul Aventura , Gradina Zoologica etc . Pretul de vanzare al apartamentului este de 48500 euro mobilat ( mobila aproape noua ) asa cum este prezentat si in fotografiile de prezentare ale apartamentului , sau 46500 euro nemobilat . Apartamentul poate fi achizitionat cu cash , Credit Imobiliar Ipotecar , sau exista si varianta de schimb cu o casa in imprejurimile Brasovului cu o mica diferenta de bani din partea proprietarului . Noua este un cartier al municipiului Brasov, situat la iesirea din oras, spre Bucuresti, in partea de sud-est. Din cartier pornesc mai multe trasee montane care fac legatura cu Poiana Brasov, Timisu de Jos sau Tampa. Fauna este foarte diversificata, in padurile din apropierea cartierului putandu-se intalni mamifere cum ar fi ursul, lupul, mistretul, jderul ori caprioara Tot în padurile din apropiere se gasesc mai multe izvoare din care se aprovizioneaza cu apa curata de munte localnicii, printre acestea numaradu-se izvorul Honterus si Fantana Hotilor. Atractii turistice ale zonei · Biserica ortodoxa "Sfantul Ioan Botezatorul · Clopotnita bisericii ortodoxe · Lacul Noua este amenajat cu un ponton de unde se pot inchiria barci pentru plimbari de agrement. Lacul este inconjurat de o alee, de unde, pe un podet, se ajunge pe o mica insula. · Gradina zoologica, inconjurata de padure, este o atractie permanenta atat pentru localnici cat si pentru turisti. Amplasamentul se afla pe str. Brazilor. · Baza Sportiva Noua are in componenta A.S. Rugby Club Brasov, teren de rugby, si Brasov Tennis Academy cu terenuri de tenis pentru copii si juniori. Amplasament: str. Murelor. · Parcul Aventura este prevazut pentru activitati sportive in aer liber si are opt trasee de dificultate progresiva, incepand de la cele pentru copii si incepatori care nu depasesc inaltimea de trei metri si ajungand pana la douazeci de metri pentru cei experimentati. Este amplasat în imediata apropiere a lacului, în padure. · In fiecare an se realizeaza un concurs numit Marsul Postasilor; postasii din cadrul Postei Romane fac ture de lac, iar caștigatorul primeste un premiu.
Brasov,Noua
3 camere
48.500
21.02.2017
Mai multimobiliare.topestate.ro