Proprietar, Inchiriez garsoniera mobilata,utilata si curata situata intr-un cladire fost hotel transformat in locuinte, unei singure persoane serioase(de preferat fata), serioasa si linistita, aproape de statie de autobuz, taxi,magazine,etc, zona linistita, curte proprie, siguranta, priveliste frumoasa de la balcon spre Tampa, etc. = Mentionez ca pretul chiriei este de 800 lei (aprilie-septembrie) cu toate utilitatile incluse:caldura,apa,curent,cablu tv,internet; si 850 lei (octombrie-martie) la fel cu toate utilitatile incluse. = Garsoniera nu are bucatarie, doar ce se poate folosi o plita ceva pe sursa de curent pt gatit usor. = 1 luna + 1 luna garantie ! Exclus agentiile ! Exclus cu animale sau mai multe persoane !
26.03.2017, 09:47 lajumate.ro
800 lei
Proprietar ! Vand parcela 600mp în Harman, imprejmuit, drum pietruit, posibilitate forare apa, curent în apropiere urmează sa fie tras sau posibilitate panouri solare dacă se dorește; zona în continua dezvoltare,lângă restaurant Fish4life, imprejmuit cu stâlpi și plasa și porțile finalizate din scânduri(chiar dacă nu se vede în poze). - intabulat, fara sarcini liber la vanzare, = posibilitate forare apa potabila; = deschiderea parcela 16m si adancimea de 37 m; = precizez faptul ca stâlpii sunt vopsiti cu pulbere de zinc și apoi vopsiți în câmp electrostatic îngropați în beton cu aditivi la 60cm în pamant; = exista posibilitatea cumpararii a 2 parcele lipite 2x600mp; = sunt facute si portile si scandura pt ele pregatita; = distanta aprox 7 km de Brașov = extrase,studiu geo,puz,puc făcute....zona in continua dezvoltare si pret in crestere datorata constructiilor invecinate. - - Se ofera bonus stalpii pentru gardul dintre parcele. - Fiecare parcele in parte are montate porti mari si pietonala cu posibilitate montare sistem deschidere automata !
16.03.2017, 15:01 brx.ro
10.000 €
Oferta de inchiriere de 3 camere confort 1, decomandat, cu suprafata utila de 150 mp. Este situat casa/vila, la etajul parter in zona Harman in apropiere de transport public. Are 1 baie, 2 dormitoare.Dotari: bucatarie mobilata si semiutilata, partial mobilat. Beneficiaza de curent electric, centrala proprie, internet cablu.
27.12.2016, 11:40 lajumate.ro
3 camere
150.0 m²
300 €
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Apartamente de închiriat în Hărman ieftine
mobila italieneasca de o calitate foarte buna (Mavinni), si aparatura performanta (Bosch, Samsung, Harman Kardon, etc ... Direct de la proprietar! Facilitatile apartamentului: - terasa de 15m cu vedere spre oras si raul Dambovita; mobilier ... de terasa. Accessul se face atat din living, cat si din bucatarie; - living spatios cu canapea extensibila, televizor cu
20.01.2017, 18:40 lajumate.ro
2 camere
60.0 m²
700 €