INCHIRIAT ! Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, 60 mp, decomandat, mobilat modern, cu parcare, situat in cartierul Gheorgheni la inceputul strazii Nicolae Titulescu, in zona Piata Cipariu, la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului. Apartamentul este situat la etajul 2 din 8 in imobil cu lift, are centrala termica proprie, este decomandat si este compartimentat astfel: un dormitor cu pat dublu si dulap pentru haine, living cu canapea extensibila, hol, baie cu cabina de dus, bucatarie spatioasa dotata cu cuptor electric, un balcon spatios. In pretul chiriei este inclus un loc de parcare. Disponibil din 1 Iunie.Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
60 m²
400
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
INCHIRIAT ! Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, 75 mp, in imobil nou, mobilat modern, situat in cartierul Gheorgheni, la capatul strazii Constantin Brancusi, langa statia de autobuz.Apartamentul este semidecomandat, este situat la etajul 2 din 4, este compartimentat astfel: un dormitor cu pat dublu si dulap, al doilea dormitor este cu canapea extensibila si dulap, living open-space cu bucataria care este dotata cu cuptor electric iar coltarul din living este extensibil, hol, 2 bai din care o baie de serviciu si o baie cu cada, un balcon. Unul din dormitoare are un dressing spatios pe tot peretele. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
3 camere
75 m²
400
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
INCHIRIAT ! Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, 54 mp, in imobil nou, mobilat modern, situat in cartierul Gheorgheni, pe strada Alverna, langa statia de autobuz. Apartamentul este situat la etajul 4 din 10 in imobil nou cu lift, are centrala termica proprie, este decomandat si este compartimentat astfel: un dormitor cu pat dublu si dulap mare pentru haine, living unde este un coltar extensibil, hol unde este un dressing, bucatarie spatioasa, baie cu cabina de dus si un balcon. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
54 m²
400
18.04.2018
Mai multwizmo.ro
Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandate, recent renovat, in Gheorgheni! . Apartamentul are suprafata de 49 mp, compus din 2 camere semidecomandate, bucatarie spatioasa, baie, hol, spatiu de depozitare, dormitor, living si se afla la parterul unui imobil cu 4 etaje. Detine finisaje moderne, centrala termica individuala, termopane, usa metalica si se inchiriaza mobilat si utilat complet! Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in apropierea mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes, la cateva minute de Iulius Mall! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
49 m²
420
07.03.2018
Mai multwizmo.ro
Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandat in cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall! Apartamentul are suprafata utila de 55 mp + 8 mp balcon, compus din living open space cu bucataria, dormitor matrimonial, hol spatios cu dressing, baie si se afla la etajul 8 intr-un imobil cu 10 etaje constructie noua. Detine finisaje moderne, centrala termica individuala, geamuri termopan, parchet laminat si se inchiriaza complet mobilat si utilat. In plus detine loc de parcare in garajul subteran inclus in pret! Se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, magazinelor, parcurilor si alte puncte de interes. Apartamentul se afla la prima inchirere si este Pet Friendly! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
55 m²
550
07.03.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in Gheorgheni, zona Complex Diana. Apartamentul este situat la parter inalt cu balcon inchis cu gemuri termopan, este compartimentat intr-o bucatarie spatioasa, camera de zi, cu acces pe balcon, dormitor si baie cu geam. Apartamentul este orientat SUD, finisat modern, sistem de incalzire centralizat, termopane, gresie si faianta moderna, blocul este reabilitat termic. Ideal pentru un cuplu. Pentru mai multe informatii sau pentru vizionarea ofertei nu ezitati sa ne contactati prin e-mail, telefonic sau la sediul agentiei pe strada Napoca nr. 10.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
55 m²
400
14.06.2018
Mai multwizmo.ro
Agentia imobiliara REfind va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandat din Gheorgheni, Cluj Napoca! Apartamentul este situat intr-o constructie noua langa Iulis Mall, este compet mobilat si utilat modern iar compartimentarea este astfel: 1 hol, 1 living+ bucatarie, 1 dormitor, 1 baie, 1 terasa! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
47 m²
430
25.04.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament lux la etaj intermediar situat in cartierul Gheorgheni, zona Strazii Septimiu Albini. Avand o suprafata utila de 100 mp dispune de 3 camere semidecomandate, 1 bucatarie 2 bai cu parcare subterrana. Sistemul de incalzire in apartament este cu centrala termica. Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet laminat, pereti cu lavabil, bucatarie cu faianta si gresie moderna si bai cu faianta si gresie moderna, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat. Este un apartament deosebit ce merita intreaga dumneavoastra atentie. Daca aceasta oferta va prezinta interes, contactati agentul dumneavoastra!
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
3 camere
100 m²
800
22.06.2018
Mai multwizmo.ro
Agentia imobiliara REfind va propune spre inchiriere un apartament cu 1 camera din Gheorgheni, Cluj Napoca! Apartamentul este complet mobilat si utilat iar compartimentarea este asfel: 1 hol, 1 living+ bucatarie, 1 baie! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
1 cameră
40 m²
300
16.05.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandate in cartierul Gheorgheni, zona Interservisan. Apartamentul cu suprafata utila de 47 mp este situat la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje si este compartimentat astfel: dormitor, living, bucatarie separata, baie, hol si 1 balcon. Apartamentul dispune de finisaje si mobiler moderne si se inchiriaza mobilat si utilat complet. Recomandam apartamentul studentilor la FSEGA, fiind situat la cateva minute distanta de aceasta. Pentru mai multe detalii, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre pe strada Napoca nr. 10.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
47 m²
420
20.06.2018
Mai multwizmo.ro
Local Imobiliare ofera spre inchiriere un apartament modern cu 2 camere, semidecomandat, intr-un bloc finalizat in 2017, situat in cartierul Gheorgheni, aproape de Complexul Sportiv Gheorgheni.Apartamentul este situat la etaj 5 intr-un imobil cu lift, cu o suprafata de 50 mp, este izolat termic si dotat cu centrala termica proprie, complet mobilat si utilat si este compartimentat astfel: bucatarie, living, dormitor, un balcon si 1 baie.In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare subteran.Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati! la numarul de telefon 0733 361 110 - Marian MuresanID intern: 1544
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
60 m²
500
22.02.2018
Mai multwizmo.ro
ID INTERN 31408-------Eden Imobiliare ofera spre inchiriere garsoniera conf I situata in cartier Gheorgheni, Cluj-Napoca, zona strazii Aurel Suciu, la 2 min de Facultatea de Stiinte Politice si Jurnalism, la 2 min de Calea Dorobantilor, la 6 min de FSEGA, si in apropierea mijloacelor de transport in comun.Garsoniera oferita spre inchiriere are suprafata utila de cca 30 mp, fiind compartimentata in: hol intrare; baie; camera; bucatarie cu loc de luat masa;Garsoniera se ofera spre inchiriere finisata, mobilata si utilata modern, fiind recent renovata.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
1 cameră
30 m²
285
20.06.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament Ultrafinisat cu 2 camere semidecomandate, in cartierul Gheorgheni, in ansamblul rezidential Viva City. Confortul clientilor este asigurat prin calitatea inalta a standardelor de constructie, gradini private, terase panoramice, intrarea in condominium printr-un punct pazit in permanenta si existenta sistemului video de supraveghere. Apartamentul in suprafata utila de 46 mp este situat la etajul 4 din 11 si este compartimentat astfel: living, dormitor, bucatarie, baie, hol si o terasa de 22 mp. Apartamentul dispune de finisaje si mobilier de cea mai inalta calitate, electrocasnice de ultima generatie, fiind la prima inchiriere. Pretul include si un loc de parcare subteran. Ocupabil imediat. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr. 10.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
46 m²
500
09.05.2018
Mai multwizmo.ro
ID intern: 31764.--Agentia Eden Imobiliare propune spre Inchiriere, un apartament cu 2 camere, situat in Cluj-Napoca ,cartierul Gheorgheni, in apropiere de Clinica InterservisanApartamentul este situat la etajul 1 al unei case si este compus din: living cu bucatarie dormitor baieEste finisat modern si se inchiriaza mobilat si utilat.Dispune de loc de parcare in curte
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
60 m²
480
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
Se inchiriaza apartament renovat, situat pe Aleea Herculane. 2 camere, semidecomandat. Renovat recent si dispune de urmatoarele:Living: mocheta, doua canapele noi, masuta cafea si masa PC/lucru, TV mare. Dormitor: pat 160x200, saltea spuma, dulap haine, mocheta, geam mare cu iesire in balcon. Baie: dus cu sticla tip walk-in, vas si rezervor WC incastrate in perete, gresie si faianta. Bucatarie: mobila noua lemn masiv, plita electrica cu inductie, masina spalat vase, cuptor electric, hota electrica, parchet, gresie si faianta. Alte dotari: masina de spalat haine plus uscator haine, internet RDS inclus in pret, perdele duble. Incalzirea e de la centrala comuna a blocului. Apartament personal, renovat in 2017, in care am stat eu pana acum. Il inchiriez doar la nefumatori si persoane serioase, avand in vedere ca a fost renovat cu materiale de buna calitate, si practic este la prima inchiriere. Este disponibil 1 loc de parcare platit la Primarie.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
49 m²
550
04.05.2018
Mai multwizmo.ro
Agentia imobiliara REfind va propune spre inchiriere un o garsoniera din Gheorgheni, Cluj Napoca! Garsoniera este complet mobilat si utilata modern iar compartimentarea se face astfel: 1 hol, 1 living, 1 baie, 1 bucatarie! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
1 cameră
33 m²
300
09.05.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament cu 2 camere intr-o zona foarte buna si linistita! Apartamentul se afla in cartierul Gheorgheni in zona Politiei de pe Albac. Apartamentul detine o suprafata de 48 mp si este semidecomandat fiind dispus astfel: -2 camere; -1 bucatarie; -1 baie; -1 balcon. Finisajele apartamentului sunt: -gresia si faiainta din baie si bucatarie fiind moderne; -parchetul este lemn masiv; -geamurile sunt termoizolante PVC; -usile interioare sunt din lemn; -usa de la intrare metalica. Confortul termic este dat de centrala termica proprie. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa contactati agentul dumneavoastra imobiliar!
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
48 m²
350
22.06.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament prima inchiriere la etaj intermediar. Va oferim spre inchiriere apartament in zona strazii Alexandru Vaida Voevod din cartierul Gheorgheni. Apartamentul are suprafata de 65 mp si dispune de 3 camere semidecomandate, 1 bucatarie, 1 baie si 1 balcon. Finisajele moderne sunt evidentiate astfel: pardoseala din parchet laminat, gresia si faianta din bucatarie si baie moderna, peretii cu vopsea lavabila, usile interioare lemn, iar usa de la intrare metalica. Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie si geamurile din profil termoizolant PVC. Locuinta se inchiriaza mobilata, iar disponibilitatea este imediata. Pentru mai multe detalii contactati agentul dumneavoastra imobiliar sau ne puteti gasi pe strada Teodor Mihali la numarul 31-35.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
3 camere
65 m²
530
22.06.2018
Mai multwizmo.ro
INCHIRIAT ! Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, 50 mp, in imobil nou, mobilat modern, cu terasa si parcare subterana, situat in cartierul Gheorgheni in complexul rezidential Viva City de langa Iulius Mall. Apartamentul este situat la etajul 4 din 10 in imobil nou cu lift constructie an 2016, este semidecomandat si este compartimentat astfel: dormitor cu pat dublu si dulap pentru haine, living open-space cu bucataria care este dotata cu cuptor electric iar in living este o canapea extensibila, o baie cu cada si o terasa. In pretul chiriei este inclus un loc de parcare subteran. Imobilul este prevazut cu paza si supraveghere video si cu facilitati de relaxare, sala de biliard, basket, squash, fitness. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
50 m²
430
04.03.2018
Mai multwizmo.ro
ID INTERN 32678------Eden Imobiliare ofera spre inchiriere apartament 2 camere situat in cartier Gheorgheni, Cluj-Napoca, la 2 min de Iulius Mall, Iulius Park, supermerket Lidl, Kaufland, la 5 min FSEGA, United Business Center, si in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun.Apartamentul cu 2 camere oferit spre inchiriere are suprafata utila de cca 54 mp, fiind compartimentat in: hol; living cu bucatarie; dormitor; baie; terasa cca 15 mp;Apartamentul cu 2 camere se ofera spre inchiriere finisat, mobilat si utilat modern, fiind la prima inchiriere.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
54 m²
550
23.03.2018
Mai multwizmo.ro
RE/MAX Exclusive va propune spre vanzare un apartamet cochet,completmobilat si utilat, aflat la etajul 6 al unui imobil nou la 1 minut distanta de Iulius Mall,FSEGA.Resedinta este alcatuita din 3 camere,1 bucatarie,1 baie,1 balcon.Se preteaza pentru o familie,un cuplu sau ca si apartament de protocol pentru o comapnie.Pentru alte detalii va rog sa ma contactati.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
3 camere
61 m²
800
20.02.2018
Mai multwizmo.ro
Oferim spre inchiriere apartament cu 2 camere situat in cartierul Gheorgheni. Apartamentul este situat la parter, are suprafata de 40 mp si este decomandat. Este finisat modern cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, centrala termica si usa metalica. Se inchiriaza mobilat si utilat modern, plus un loc de parcare. Merita vazut!Pentru a va prezenta cele mai bune oferte va asteptam cu placere la sediul Agentiei, pe strada Regele Ferdinand nr. 29, ap.7 , situat vis-a-vis de Magazinul Central.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
40 m²
450
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
Homeward Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, 27 mp, situat in zona Piata Hermes, cartierul Gheorgheni.Apartamentul este pozitionat la etajul 2 dintr-un imobil cu 4 niveluri.In ceea ce priveste compartimentarea, acesta este semidecomandat, avand urmatoarele caracteristici: 1 dormitor, 1 living, 1 bucatarie, 1 baie.Locuinta beneficiaza de: termopan, mobilat, utilat elctrocasnic.Se inchireaza complet mobilat.Parerea agentului:Apartamentul se afla intr-o zona linistita aproape de mijloacele de transport.Ideal pentru un cuplu sau studenti.ID oferta: 321In cazul in care aceasta oferta va este pe plac, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0311038200 sau pe mail: ***
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
37 m²
300
05.06.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandate,, in cartierul Gheorgheni, zona Piata Hermes. Apartamentul in suprafata utila de 54 mp este situat la parterul inalt a unui imobil reabilitat cu 4 etaje si este compus din: living, dormitor, bucatarie, 2 holuri, baie si balcon. Acesta este dotat cu centrala termica proprie, usa de metal, geamuri termopan si se inchirieaza complet mobilat, utilat. Ocupabil din data de 01.08.2018. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa, cu ezitati sa ne contactai telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca, nr. 10, Cluj-Napoca.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
54 m²
400
16.06.2018
Mai multwizmo.ro