Plângere
Anunțul este valabil doar pentru cupluri. Pentru mai multe detalii sunați la nr .
Corabia, judet Olt
1.100 lei
21.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Inchiriez spatiu comercial in comuna gura padinii.raspund la mesaj
Corabia, judet Olt
85 m²
1.000 lei
05.09.2018
Mai multolx.ro
Plângere
Descriere: Inchiriez, in regim hotelier, apartament 2 camere tip duplex situat in Mamaia Nord, intre Scoica Land si Corabia Piratilor, la 1,5 km de Mamaia spre Navodari, vis-a-vis de campingul Marina Surf. Apartamentul se afla la etajul al doilea al unei vile, complet mobilat si utilat. Dispune de bucatarie proprie, utilata, aer conditionat, frigider, TV in fiecare camera, parcare. Accesul in apartament se face pe o scara exterioara. Este foarte aproape de plaja aprox 3 min de mers pe jos.
România > Litoral > Mamaia,Litoral,Mamaia,Mamaia
250 lei
22.02.2018
Mai multcarta.ro
Plângere
Inchiriez, in regim hotelier, apartament 2 camere tip duplex situat in Mamaia Nord, intre Scoica Land si Corabia Piratilor, la 1,5 km de Mamaia spre Navodari, vis-a vis de campingul Marina Surf. Apartamentul se afla la etajul al doilea al unei vile, complet mobilat si utilat. Dispune de bucatarie proprie, utilata, aer conditionat, frigider, TV in fiecare camera. Accesul in apartament se face pe o scara exterioara. Este foarte aproape de plaja aprox 3 min de mers pe jos.
Mamaia Sat
2 camere
42 m²
250 lei
14.02.2018
Mai multokazii.ro
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe