CC3874296 :Apartament de inchiriat, cu 3 camere, decomandat, confort lux, suprafata 135 mp, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, terasa , garaj. Apartamentul este situate la etajul 4 intr- un bloc de apartamente cu 5 etaje , este destinat locuintelor pentru inchiriat avand structura si serviciile aferente . Cladirea a fost construita in anul 2006 , are structura din caramida avand un tip de izolatie speciala care asigura nu doar o eficienta energetica ridicata a cladirii, dar
Cluj,Cluj-Napoca,Andrei Muresanu
3 camere
150 m²
800
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
INCHIRIAT ! Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, 60 mp, decomandat, mobilat modern, cu parcare, situat in cartierul Gheorgheni la inceputul strazii Nicolae Titulescu, in zona Piata Cipariu, la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului. Apartamentul este situat la etajul 2 din 8 in imobil cu lift, are centrala termica proprie, este decomandat si este compartimentat astfel: un dormitor cu pat dublu si dulap pentru haine, living cu canapea extensibila, hol, baie cu cabina de dus, bucatarie spatioasa dotata cu cuptor electric, un balcon spatios. In pretul chiriei este inclus un loc de parcare. Disponibil din 1 Iunie.Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
2 camere
60 m²
400
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
Agentia imobiliara REfind va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere semidecomandat din zona Central, Cluj Napoca! Apartamentul poate fi folosit si ca birou.Compartimentarea este astfel: 1 bucatarie, 2 dormitoare, 1 living, 1 baie, 1 camara.Proprietatea este situata aproape de mijloacele de transport.Proprietatea dispune si de o curte.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
Cluj,Cluj-Napoca,Central
3 camere
77 m²
500
09.05.2018
Mai multwizmo.ro
Beneficiaza de aceasta oferta exceptionala acum! Imobilul face parte dintr-o constructie noua. Apartament de inchiriere in CLUJ-NAPOCA, cartierul MARASTI, in apropiere de IULIUS MALL, cu 2 camere, situat la etajul 1 din 4 etaje, avand o suprafata de 50 mp. Apartamentul este confort 1 semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are garaj de tip beton, loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca.
Cluj,Cluj-Napoca,Intre Lacuri
2 camere
50 m²
450
08.06.2018
Mai multwizmo.ro
Klar Imobiliare va propune spre inchiriere apartament in bloc nou,construit in 2017 in complexul Studium Green in vecinatatea Iulius Mall,Fsega si a mijloacelor de transport in comun.Apartamentul este compus din 3 camere,bucatarie,baie si balcon iar in pretul de inchiriere este inclus si un loc de parcare subteran.Se preteaza pentru o familie,un cuplu sau ca si apartament de protocol pentru o companie.Disponibil incepand cu 15 mai.Pentru alte detalii va rog sa ma contactati.
Cluj,Cluj-Napoca
3 camere
65 m²
690
16.06.2018
Mai multwizmo.ro
INCHIRIAT ! Va propunem spre inchiriere un apartament cu 1 camera, 36 mp, in imobil nou, mobilat modern, situat in cartierul Marasti pe strada Teodor Mihali, la mica distanta de Iulius Mall, FSEGA si Piata Marasti.Apartamentul este situat la etajul 5 din 7, este decomandat, are centrala termica proprie si este compartimentat astfel: camera cu coltar extensibil, birou si dulap, un hol, baie cu cada, bucatarie dotata cu cuptor electric, un balcon spatios. Cheltuielile de intretinere sunt foarte mici, blocul fiind nou si izolat termic iar apartamentul are centrala termica proprie. Disponibil din 16 Octombrie.Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.
Cluj,Cluj-Napoca,Marasti
1 cameră
36 m²
320
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
Koncept imobiliare inchiriaza apartament cu 3 camere in zona Ultracentrala la 2 pasi de Piata Muzeului Complex Central, finisat recent. Apartamentul este compus din 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai,2 intrari, in suprafata totala de 100 mp si curte individuala de 85 mp. Se inchiriaza complet mobilat si utilat. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul agentiei de pe strada Napoca 10 din Cluj Napoca.
Cluj,Cluj-Napoca,Ultracentral
3 camere
100 m²
800
31.03.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere semidecomandate in cartierul Manastur, la cateva minute de complexul Big. Apartamentul cu suprafata utila de 65 mp este situat la etajul 2 si este compartimentat intr-un living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie si hol. Apartamentul este dotat cu centala termica proprie, geam termopan, frigider, masina de spalat rufe, cuptor electric, plita pe gaz, cuptor cu microunde, televizor. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet si dispune de un loc de parcare exterior. Pentru mai multe detalii, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe strada Napoca nr. 10.
Cluj,Cluj-Napoca,Manastur
3 camere
65 m²
400
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
CC3878938 : Inchiriere apartament 2 camere de LUX in Centru situat in vila de 1 etaj construita in anul 2016. Apartamentul este situat la etajul P 1, este compus din living cu bucatarie, dormitor, birou, 2 bai si hol. Este Semidecomandat si are o suprafata totala de 88 mp, respectiv 74 mp suprafata utila. Ca si localizare, apartamentul este situat in Centru, in apropiere de Piata Unirii. LA 5 MINUTE DE UMF!!!TOTUL ESTE NOU, LA PRIMA INCHIRIERE!!!
Cluj,Cluj-Napoca,Centru
2 camere
88 m²
650
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
Koncept Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Hotel Golden Tulip, cartier Zorilor. Apartamentul este compus dintr-un living, o bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane. Este situat la etajul 3/4 si se inchiriaza mobilat si utilat. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr. 10
Cluj,Cluj-Napoca,Zorilor
3 camere
68 m²
500
03.05.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept Imobiliare va prezinta un apartament compus din 2 camere, baie, hol, bucatarie, camara si balcon, situat pe strada Horea, foarte aproape de Facultatea de Litere. Apartamentul in suprafata de 62 mp, dispune de finisaje moderne, mobilier, electronice si electrocasnice de calitate. Acesta se preteaza pentru un cuplu sau familie. Nu se accepta animale de companie. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe strada NAPOCA numarul 10, Cluj-Napoca.
Cluj,Cluj-Napoca,Semicentral
2 camere
62 m²
480
31.03.2018
Mai multwizmo.ro
Local Imobiliare ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere, aranjat modern, situat in cartierul Manastur, Zona Big. Apartamentul este decomandat, situat la etaj 7 din 10 cu o suprafata de 52 mp, este izolat termic si dotat cu centrala termica proprie, complet mobilat si utilat si este compartimentat astfel: bucatarie, living, dormitor, 1 balcon si 1 baie.Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0733361110 Marian Muresan !ID intern: 1726
Cluj,Cluj-Napoca,Manastur
2 camere
52 m²
400
08.06.2018
Mai multwizmo.ro
Se inchiriaza apartament cu 2 camere, semidecomandat, in bloc nou cartierul Zorilor cu o suprafata de 48 mp compus din bucatarie deschisa cu living , dormitor, baie si hol. Apartamentul se afla intro zona rezidentiala frumoasa in apropierea magazinului Profi Str Observator. Apartamentul se ofera complet mobilat si utilat si este la prima inchiriere.
Cluj,Cluj-Napoca,Zorilor
2 camere
50 m²
480
21.05.2018
Mai multwizmo.ro
Apartament cu 2 camere in Sophia Residence! Va oferim spre inchiriere apartament cu 2 camere in cartierul Buna Ziua. Apartamentul este situata la etajul 2 intr-o constructie noua dispusa P+6. Are o suprafata utila de 56 mp si este impartit in 1 dormitor, living + bucatarie, hol, baie si un balcon de 10 mp. Proprietatea are si un loc de parcare subteran. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Finisajele sunt de tip lux: parchet din lemn masiv, gresie si faianta moderna in bucatarie si baie, usi interioare tamplarie pvc, usa metalica la intrare. Imobilul beneficiaza de lift si interfon. Avand o pozitie foarte buna in cartierul Buna Ziua, dispunand de loc de parcare si fiind complet utilat si mobilat modern, consideram ca acest apartament o sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi. Pentru mai multe informatii sau programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati!
Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
2 camere
56 m²
700
Ieri la 12:39
Mai multwizmo.ro
CC3878428 : Inchiriere apartament 3 camere de LUX in Marasti situat in bloc de 4 etaje. Apartamentul este situat la etajul 2, este compus din doua dormitoare, living, bucatarie, 1 baie, hol si 2 balcoane. Este Decomandat si are o suprafata totala de 95 mp, respectiv 80 mp suprafata utila. Ca si localizare, apartamentul este situat in Marasti, in apropiere de BRD Marasti, The Office.
Cluj,Cluj-Napoca,Marasti
3 camere
95 m²
650
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
Koncept Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere pe strada Horea, la cateva minute de Facultatea de Litere. Apartamentul cu suprafata utila de 60 mp este compartimentat intr-un living spatios cu bucatarie, dormitor cu pat matrimonial, baie si hol. Apartamentul a fost recent renovat, dispune de centrala termica proprie, geam termopanuri, frigider, cuptor electric, plita electrica, frigider, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde. Apartamentul dispune de finisaje si mobilier de calitate si se inchiriaza mobilat si utilat complet. Pentru mai multe detalii, pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe strada Napoca nr. 10.
Cluj,Cluj-Napoca,Semicentral
2 camere
60 m²
480
01.06.2018
Mai multwizmo.ro
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament in vila, 3 camere, prima inchiriere, zona strazii Campului! Apartamentul are suprafata utla de 100 mp + balcon, compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie, hol situat la etajul 1 al unei vile cu 2 etaje, detine finisaje moderne, centrala termica individuala, geamuri termopan, usa metalica, si se inchiriaza mobilat si utilat! Apartamentul are acces la curte interioara, posibilitatea de a parca doua masini! Apartamentul se afla in imediata apropiere a mijloacelelor de transport in comun, magazine si alte puncte de interes! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Cluj,Cluj-Napoca,Campului
3 camere
100 m²
699
07.03.2018
Mai multwizmo.ro
Impakt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament 1 camera in Manastur. Apartamentul are suprafata utila de 30 amplasat la parterul unul bloc cu 10 etaje, dotat cu lift si interfon, compus din camera, bucatarie, baie si hol. Dispune de finisaje moderne, centrala termica individuala, geamuri termopan, parchet laminat. Apartamentul este ideal pentru investitie iar cu mici imbunatatiri si pentru locuit. Proprietatea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun la 5 minute de statie de tramvai si troleu. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau ne puteti gasi la sediul agentiei noastre de pe strada Pitesti nr. 12
Cluj,Cluj-Napoca,Manastur
1 cameră
30 m²
260
16.03.2018
Mai multwizmo.ro
Agentia imobiliara REfind va ofera spre inchiriere, un apartament cu 3 camere decomandat zona din Andrei Muresanu, Cluj Napoca.Apartamentul este complet mobilat si utilat, fiind compartimentat astfel: 1 hol, 1 bucatarie, 1 baie, 2 dormitoare, 1 living, 1 balcon.Proprietatea dispune si de un garaj! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati
Cluj,Cluj-Napoca,Andrei Muresanu
3 camere
70 m²
550
27.04.2018
Mai multwizmo.ro
RE/MAX Premium va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere in zona Borhanci, la 3 minute de cartierul Gheorgheni, cu o suprafata utila de 57 mp, situat la parterul inalt al unui bloc nou. Apartamentul este ultrafinisat, mobilat si utilat complet, dispune de, 1 dormitor, 1 living, 1 bucatarie, 1 baie, 1 antreu, si o terasa de 30 mp, cu iesire atat din dormitor cat si din living. Apartamentul se afla la prima inchiriere si pentru confortul dumneavoastra, dispune si de 1 loc de parcare in garajul subteran. Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati!
Cluj,Cluj-Napoca,Borhanci
2 camere
57 m²
400
22.02.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere semidecomandat in cartierul Buna Ziua in zona Oncos. Apartamentul in suprafata utila de 70 mp este situat la parterul unui imobil cu 3 etaje si este compus din : 2 dormitoare, 2 bai, living impreuna cu bucataria tip open-space, hol si balcon. Imobilul este dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan, usa de metal, dispune de finisaje moderne si se inchirieaza complet mobilat, utilat, iar pretul include si loc de parcare subteran.Ocupabil imediat. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr. 10.
Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
3 camere
70 m²
520
30.04.2018
Mai multwizmo.ro
Koncept imobiliare ofera spre inchiriere/vanzare un apartament cu 3 camere situat intr-o zona exclusivista a cartierului Andrei Muesanu, la 2 minute de Piata Cipariu, intr-un imobil cochet cu doar 10 apartamente avand o panorama de exceptie asupra orasului. Imobilul construit in anul 2006, are structura din caramida avand un tip de izolatie speciala care asigura nu doar o eficienta energetica ridicata a cladirii, dar şi un climat interior agreabil, un mediu igienic şi un confort ridicat. Apartamentul dispune de 3 camere, decomandate, confortabile, cu o suprafata de 107 mp (su ap.96 mp + 11 mp terasa living+96 gradina). Living-ul, dinning-ul si bucataria sunt in sistem open space, exista 2 bai, terase generoase (o terasa in zona de living si o terasa la dormitoare). Totodata exista alocat acestui imobil si o parcare subterana incalzita pentru un autovehicol. Pentru informatii suplimentare, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre, pe str. Napoca nr. 10.
Cluj,Cluj-Napoca,Andrei Muresanu
3 camere
97 m²
850
31.01.2018
Mai multwizmo.ro
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, 75 mp, in imobil nou, mobilat modern, situat in cartierul Gheorgheni, la capatul strazii Constantin Brancusi, langa statia de autobuz.Apartamentul este semidecomandat, este situat la etajul 2 din 4, este compartimentat astfel: un dormitor cu pat dublu si dulap, al doilea dormitor este cu canapea extensibila si dulap, living open-space cu bucataria care este dotata cu cuptor electric iar coltarul din living este extensibil, hol, 2 bai din care o baie de serviciu si o baie cu cada, un balcon. Unul din dormitoare are un dressing spatios pe tot peretele. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.
Cluj,Cluj-Napoca,Gheorgheni
3 camere
75 m²
430
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
Agentia imobiliara REfind va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat din zona Tribunalului, Marasti, Cluj Napoca. Apartamentul esti finisat clasic, nu are mobilier, iar compartimentarea se face astfel: 1 hol, 1 living, 1 bucatarie, 2 dormitoare, 1 balcon, 1 baie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
Cluj,Cluj-Napoca,Marasti
3 camere
75 m²
400
16.02.2018
Mai multwizmo.ro