Welt Imobiliare va ofera spre inchiriere un frumos apartament cu 2 camere, aproape de Iulius Mall.Apartamentul este situat intr-un imobil recent construit si beneficiaza de loc de parcare.Se prefera cuplu sau familie.Pentru detalii si vizionari va rugam sa ne contactati!
Ieri la 01:19 brx.ro
400,00 €
Persoana Fizica ofera spre inchiriere un apartament de lux, generos şi luminos, situat pe strada Louis Pasteur, aproape de Gradina Botanica, la 400 m de Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" si la 900 de metri de centrul orasului. Cu suprafaţă utila de 68 mp, apartamentul este compus din living şi bucătărie, 2 dormitoare, 2 băi şi un balcon.Apartamentul se închiriază complet mobilat şi utilat. Bucătăria este dotată cu frigider, cuptor, hotă. Unul din dormitoare este orientat spre oras, cu o panorama asupra centrului orasului Cluj.Apartamentul este ideal pentru locuinta de protocol, locuinta de serviciu, pentru o familie etc. Persoana Fizica ofera spre inchiriere un apartament de lux, generos și luminos, situat pe strada Louis Pasteur, la 400 m de Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" si la 900 de metri de centrul orasului. Cu suprafață utila de 68 mp, apartamentul este compus din living și bucătărie, 2 dormitoare, 2 băi și un balcon.Apartamentul se închiriază complet mobilat și utilat. Bucătăria este dotată cu frigider, cuptor, hotă. Unul din dormitoare este orientat spre oras, cu o panorama asupra centrului orasului Cluj.Apartamentul este ideal pentru locuinta de protocol, locuinta de serviciu, pentru o familie etc.
Ieri la 21:06 brx.ro
650,00 €
Apartament 1 camera in Manastur,zona Renel str Arinilor ,Bloc de apartamente suprafata este 42mp + balcon,decomandat,compus din bucatarie ,dormitor,baie,balcon,etaj intermediar,finisat ,gresie,faianta,parchet ,geamuri termopan,centrala termica,mobilat,utilat complet (masina de spalat,frigider ,aragaz).Pret 230Eur.
Ieri la 21:06 brx.ro
230,00 €
Propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere, situat in zona strazii Constantin Nottara, din cartierul Andrei Muresanu.Apartamentul este pozitionat la parterul unui imobil cu 2 nivele si dispune de o suprafata utila de 64 mp.Este decomandat si compus din: 2 camere, bucatarie, baie, hol si balcon.Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.Se inchiriaza complet mobilat, iar in pretul de inchiriere este inclus si un loc de parcare. Parerea agentului: Un apartament la prima inchiriere, in imobil nou, potrivit pentru doua persoane.Unul dintre dormitoare si bucataria se vor mobila la cerere.
Ieri la 20:42 brx.ro
500,00 €
Propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere, situat in Complexul Rezidential Viva City.Apartamentul este pozitionat la etajul 10 intr-un imobil cu 11 nivele si dispune de o suprafata utila de 45 mp.Este semidecomandat si compus din: living open space cu bucataria, dormitor, baie, hol si balcon.Beneficiaza de geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.Se inchiriaza complet mobilat. Parerea agentului: Situat intr-unul dintre cele mai moderne complexe rezidentiale din oras, apartamentul ofera conditii de top si facilitati la doi pasi.
Ieri la 20:42 brx.ro
420,00 €
Apartament 3 camere de inchiriat in constructie noua, situat la parterul inalt al imobilului P+2, in imediata vecinatate a Hotelului Athos.Compus din:- hol- living cu bucatarie- doua dormitoare din care unul cu baie proprie- baie cu cada- terasaSe pune la dispozitie un loc de parcare privatSe poate inchiria si semimobilat
Ieri la 19:05 brx.ro
700,00 €
RE/MAX Grup de Lux va prezinta in EXCLUSIVITATE un apartament de lux cu aer de vacanta. Nu e necesar sa stai intr-o casa mare cu teren generos ca sa te simti confortabil si sa ai un spatiu care sa-ti dea senzatia de libertate. Apartamentul pe care vi-l prezint este unul care poate concura cu nivelul de trai pe care-l poate avea cineva la casa. Proprietarii, avand un simt estetic dezvoltat au reusit aici sa creeze un spatiu minunat. Ei au adus in cadru mobilierul personalizat din bucatarie de brandul Caligaris din Italia, cu blat de granit, au adaugat elemente de design din registrul modern si astfel au reusit sa transforme ambientul de aici intr-unul fastuos.Atentia la detalii si rabdarea cu care au facut pentru ei fiecare coltisor al casei este evidenta inca de cand ii treci pragul. O atmosfera primitoare se simte chiar de la intrare. Se observa ca lemnul, piatra, cu usa de sticla cat si alte note ludice se imbina si creeaza impreuna un aer plin de relaxare si seninatate, iar fiecare spatiu dezvaluie o fascinanta poveste si inspira o stare de bine, confort si liniste.Notele si culorile folosite sunt potrivite atat pentru un cuplu tanar cat si pentru o familie cu copii mici sau chiar adolescenti.Simfonia texturilor si a materialelor folosite da o nota de eleganta si confort intregii proprietati, iar zona in care este amplasata ii ridica si mai mult standardul.Proprietarii cu lux de detalii au creat un camin cochet, cu accente stilistice deosebite, dotat cu tehnologie moderna.Terasa generoasa de la etaj, care vine in continuarea zonei de living are o priveliste spectaculoasa, un unghi din care se vede Clujul si pentru care turistii trebuie sa mearga la Belvedere ca sa o admire. Iar pentru zilele toride de vara proprietatea are un teren cochet care i-a permis realizarea unei terase acoperite, aceasta fiind perfecta pentru a te putea retrage la umbra cand e foarte cald afara.Aceasta locuinta cu o suprafata suficient de mare, cu terasa imbracata in lemn de Deck, sistem de climatizare Daikin, video interfon si sistem de alarma va poate oferi un confort extraordinar! Iar privelistea splendida asupra Clujului, terasa generoasa si terenul pe care il detine va va oferi placerea de a sta ACASA.Daca doriti sa cunoasteti si alte detalii, ma puteti contacta cu incredere!Proprietatea merita vazuta!Invit si agentii imobiliari la o colaborare motivanta!
Ieri la 18:57 brx.ro
1.700,00 €
Apartamentul are suprafata de 65 mp, compus din 3 camere semidecomadate, bucatarie, 2 bai, hol, balcon si se afla la etajul 2 al unui imobil cu 10 etaje. Detine finisaje moderne si se inchiriaza mobilat si utilat complet! Apartamentul se afla intr-o zona linistita, in apropierea mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si altor puncte de interes, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA!
Ieri la 18:01 brx.ro
580,00 €
Va propunem spre inchiriere apartament de 4 camere in cartierul Andrei Muresanu, in apropiere de Calea TurziiApartamentul este compus din:- hol cu dressing,- trei dormitoare- living generos cu balcon- bucatarie utilata- doua baiSe pune la dispozitie un garaj individual, o boxa pentru depozitare si un loc de parcare exterior.Ideal pentru familie/protocol.
Ieri la 18:01 brx.ro
1.000,00 €
Propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere situat in zona Selgros, din cartierul Marasti. Apartamentul este pozitionat la etajul 2 al unui imobil nou cu 4 nivele, constructie finalizata in anul 2013 si beneficiaza de izolatie termica exterioara.Compartimentarea este semidecomandata si este gandita astfel: living open-space cu bucataria, camera, bucatarie, hol si balcon.Ca si dotari, apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Parerea agentului: Un apartament finisat moden, aflat la prima inchiriere. Recomand oferta unui cuplu.
Ieri la 17:44 brx.ro
300,00 €
Agentia Imobiliara IMOCENTRAL va ofera spre inchiriere un apartament, in Cluj-Napoca, cartierul Gheorgheni.Imobilul nu este dotat cu mobilier, dar bucataria este utilata.Apartamentul este decomandat si are urmatoarea componenta: 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie si 1 big balcon.Apartamentul este situat in apropiere de FSEGA si IULIUS MALL.La cerere, apartamentul se mobileaza.Pretul este negociabil.
Ieri la 17:44 brx.ro
390,00 €
Welt Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 2 camere, 75 mp.Apartamentul este format din 1 camera cu living si bucatarie, un dormitor, 1 baie si un balcon.Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati!
Ieri la 16:47 brx.ro
520,00 €
Welt Imobiliare ofera sper inchiriere apartament 3 camere, zona Piata Marasti.Apartamentul are o suprafata de 72 mp si este disponibil pentru inchiriere si ca si spatiu de birouri.Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati!
Ieri la 16:47 brx.ro
380,00 €
Integra Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament decomandat cu 3 camere situat in zona Kaufland, Manastur. Este amplasat laetajul 1 al unui imobil de 4 etaje, are centrala termica si geamuri termopan. Apartamentul are 3 camere decomandate, 2 bai si 1 balcon. Este aproape de mijloace de transport in comun, aproape de piata si Kaufland. Pretul este negociabil. Oferta merita toata atentia!
Ieri la 16:46 brx.ro
350,00 €
IMOFINDER inchiriaza apartament cu 4 camere in Zorilor, intr-o zona linistita cu o suprafata utila de 96 ml plus o terasa. Apartamentul beneficiaza de o panorama deosebita, este situat la etajul 1 din 4 al unui imobil nou construit in 2006, dispune si de parcare proprie. Apartamentul este mobilat si utilat complet compartimentat astfel: 3 dormitoare, living cu bucataie, 2 bai. Disponibil imediat.
Ieri la 16:35 brx.ro
950,00 €
Blitz Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu 3 camere, situat in zona strazii Constantin Nottara, din cartierul Andrei Muresanu.Apartamentul este pozitionat la ultimul etaj intr-un imobil cu 3 nivele si dispune de o suprafata utila de 62 mp.Compartimentarea este semidecomandata, gandita astfel: living open space cu bucataria, 2 dormitoare, baie si balcon.Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.Se inchiriaza complet mobilat si utilat, iar in pret este inclus un loc de parcare subteran. Parerea agentului: Un apartament mobilat modern, la prima inchiriere, potrivit pentru o familie care doreste sa locuiasca intr-o zona linistita.
Ieri la 15:48 brx.ro
500,00 €
Blitz Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere, situat in zona strazii Bucuresti din cartierul Marasti.Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil de tip casa/vila cu 3 nivele si dispune de o suprafata utila de 50 mp.Este semidecomandat si compus din: living open space cu bucataria, carema, baie, hol.Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.Se inchiriaza complet mobilat. Parerea agentului: Un apartament situat intr-o zona foarte buna, potrivit pentru un cuplu sau o persoana.
Ieri la 15:48 brx.ro
330,00 €
Apartament de inchiriat pozitionat in cartierul Marasti, zona strazii Dorobantilor. Situat la mansarda unui imobil cu 2 nivele, are suprafata utila extrem de generoasa, de 100 mp. Finisajele sunt decente, locuinta a fost bine intretinuta si ingrijita. Mobilierul de bucatarie este personalizat pe spatiu..Dispune de centrala termica proprie, aparat de aer conditionat iar geamurile si usa de la intrare sunt de termopan cu tamplarie din PVC.In pretul de chirie este inclus si un loc de parcare in curtea imobilului. Parerea agentului: Oferta merita abordata avand in vedere zona in care este situata dar si suprafata generoasa de care dispune. Plata chiriei se va realiza o data la 3 luni.
Ieri la 15:47 brx.ro
350,00 €
INTEGRA IMOBILIARE va propune spre inchiriere o grasoniera in Zorilor, Cluj-Napoca. Are o suprafata de 33 m.p. si este amplasata la parter. Este complet mobilata si utilata. Se afla aproape de magazine, centru, gradina botanica. Oferta merita toata atentia!
Ieri la 15:47 brx.ro
230,00 €
INTEGRA IMOBILIARE va propune spre inchiriere un apartament decomandat cu 3 camere situta in Zorilor, Cluj-Napoca. Este amplasat ala etajul 1 si se ofera spre inchiriere complet mobilat si utilat. Are 3 camere si 2 bai si 1 bucatarie. Este aproape de magazine si centru. Oferta merita toata atentia!
Ieri la 15:46 brx.ro
500,00 €
Apartament de inchiriat cu 2 camere, decomandat, in cartierul Buna Ziua, prin Welt Imobiliare.Situat intr-o zona accesibila, in apropiere de mijoacele de transport in comun si de magazine.Constructie noua, cu grad mare de eficienta energetico-termica, etaj intermediar, confort I (cca. 60 metri patrati utii) + terasa de cca. 18 metri; detine parcare proprie.Finisat modern, mobilat si utilat.
Ieri la 15:43 brx.ro
450,00 €
Agentia Imobiliara IMOCENTRAL va ofera spre inchiriere un apartament, in Cluj-Napoca, cartierul Gheorgheni. Imobilul este dotat cu mobilier modern si bucataria este utilata. Apartamentul este decomandat si are urmatoarea componenta: 1 camera, 1 bucatarie, 1 baie si 1 big balcon. Apartamentul este situat in apropiere de mijloacele de transport si magazine. Pretul este negociabil.
Ieri la 15:43 brx.ro
270,00 €
Welt Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 1 camera zona Marasti, aproape de mijloacele de transport.Apartamentul este format din 1 camera, bucatarie si baie si are o suparafata de 31 mp.Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati!
Ieri la 15:43 brx.ro
220,00 €
Agenția Smart Imobiliare vă oferă spre închiriere un apartament cu o cameră în zona Andrei Mureșean . Imobilul se extinde pe o suprafață de 40 mp și este compus din bucatarie cu loc de luat masa, cameră, baie și balcon. Apartamentul este situat la etaj INTERMEDIAR se închiriaza mobilat si utilat complet. Anunturi publicate de: Smart Imobiliare Contact prin Storia.ro
Ieri la 15:07 brx.ro
270,00 €
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Apartamente de închiriat în Cluj-Napoca noi
1 2 3 4 5 6