Reclamație
500 €
2 camere

Apartament 2 camere in constructie noua strada Iosif Vulcan

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere in cartierul Andrei Muresanu strada Iosif Vulcan, . Apartamentul are suprafata utila de 56 mp comparitmentati astfel: living cu bucatarie tip open space, dormitor, baie si balcon de cca 8mp . Ca si dotari mentionam: centrala termica proprie, incalzire in pardoseala, plita pe inductie,, masina de spalat haine , usa antiefractie si protectie fonica ,tamplarie termopan REHAU cu 7 camere de izolare si 3 straturi de sticla . Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat iar pentru confortul dvs dispune si de un loc de parcare subteran. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau direct la sediul agnetiei noastre de pe strada Napoca 10.
Reclamație
400 €
2 camere

Apartament de inchiriat 2 camere in cartierul Marasti

Cluj,Cluj-Napoca
Apartament cu 2 camere de inchiriere in CLUJ-NAPOCA, cartierul MARASTI, situat la etajul 6 din 9 etaje, avand suprafata de 40 mp. Apartamentul este confort unic semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz.
Reclamație
600 €
4 camere

Inchiriez apartametn cu 4 camere - perioada nedeterminata - cartier Marasti

Cluj,Cluj-Napoca
Inchiriez apartament cu 4 camere situat in cartierul Marasti, strada Slatina, format din 4 camere decomandate,2 bai si 2 balcoane, avand suprafata totala de 80m2, ocupabil imediat. Pentru mai multe detalii : 0743790551, Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 2, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 4, numar camere: 4, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 80Alte caracteristici: Nr. Bucatarii: 1Nr. Balcoane: 2Structura rezistenta: betonDisponibilitate proprietate: imediat Acces: Amenajare strazi: Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun, Asfaltate Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Canalizare, GazSistem Incalzire: Calorifere, Centrala proprieAcces internet: Wireless
Reclamație
400 €
2 camere

De inchiriat apartament 2 camere

Cluj,Cluj-Napoca
EDIL va pune la dispozitie apartament cu 2 camere pentru inchiriere, situat la etajul 5 din 5 etaje, in CLUJ-NAPOCA, cartierul ZORILOR. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz. Se inchiriaza prin agentie
Reclamație
300 €
1 cameră
25 m²

Apartament de închiriat cu o cameră, 25 mp, Cluj-Napoca (UYU4BC)

Cluj,Cluj-Napoca,Centru
Q Imobiliare propune spre inchiriere o garsoniera decomandata in suprafata de 25 mp la etajul 2 al unui imobil de 4 etaje. Garsoniera este utilata si mobilata de lux totul fiind nou.Garsoniera este compartimentata astfel : hol, dormitor, bucatarie si baie detinand si loc de parcare. Este ideala pentru o singura persoana in cautare de liniste si confort. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic sau sa ne vizitati la sediul agentiei noastre pe str. Emil Isac nr. 23.
Reclamație
852 €
3 camere

Apartament 3 camere de inchiriat.

Cluj,Cluj-Napoca
De inchiriat apartament cu 3 camere, situat la etajul 3 din 4 etaje, in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul ZORILOR, in apropiere de STR. OBSERVATORULUI. Apartamentul este confort sporit semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, aer conditionat, 2 bai, 2 balcoane, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, lift, interfon
Reclamație
750 €

Apartament modern cu 3 camere, cartier Andrei Muresanu!

Cluj,Cluj-Napoca
Impakt Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament compus din 3 camere, living open space cu bucataria inclusa, 2 dormitoare , semidecomandat, confort lux, suprafata 96 mp, 2 bai, trei balcoane si garaj. Apartamentul este situat intr un bloc de apartamente cu 5 etaje , este destinat locuintelor pentru inchiriat avand structura si serviciile aferente . Cladirea a fost construita in anul 2006 , are structura din caramida avand un tip de izolatie speciala care asigura nu doar o eficienta energetica ridicata a cladirii, dar si un climat interior agreabil, un mediu igienic si un confort ridicat. Apartament situat intr-unul dintre cele mai luxoase imobile recent construite in Andrei Muresanu. Se remarca prin calitate, suprafete generoase, balcoane mari cu panorama orasului. Dispunde de garaj propriu, cu acces unic, la subsolul blocului. Apartamentul este superfinsiat se preda complet mobilat si utilat, beneficiaza de loc de parcare in subsolul blocului, interfon la intrare, bloc cu lift. Apartamentul beneficiaza de o panorama deosebita fiind pozitionat intr-o zona extreme de buna la doar 3 minute de Centrul Clujului. ID.19409
Reclamație
470 €
2 camere

De inchiriat apartament 2 camere

Cluj,Cluj-Napoca
Se inchiriaza apartament cu 2 camere, situat la etajul 1 din 2 etaje, in CLUJ-NAPOCA, cartierul MARASTI, in apropiere de IULIUS MALL. Suprafata acestuia este de 50 mp. Apartamentul este confort 1 semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are garaj de tip parcare subterana. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, interfon. Se inchiriaza prin agentie.
Reclamație
350 €
2 camere

Apartament cu 2 camere decomandate, in Gheorghieni!

Cluj,Cluj-Napoca
Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere in Gheorghieni! Apartamentul are suprafata utila de 54 mp, compus din living, un dormitor, baie, hol, balcon si se afla la etajul 1 intr-un imobil cu 8 etaje. Apartamentul detine finisaje clasice si se inchiriaza mobilat si utilat, centrala termica individuala, geamuri termopan, usa metalica. Pentru confortul dumneavoastra, se poate inchira contra cost un loc de parcare. Apartamentul se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, magazinelor si altor puncte de interes! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr. 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Reclamație
620 €
3 camere
86 m²

Apartament de închiriat cu 3 camere, 86 mp, Cluj-Napoca (XXY7AM)

Cluj,Cluj-Napoca,Europa
Apartament confort sporit in Europa dispus pe 2 nivele, cu acces facil fata de mijloacele de transport in comun, magazine si centre de business! Va oferim spre inchiriere apartament cu 3 camere decomandate situat la etajul 3 al unui imobil nou si reabilitat termic dispus pe 3 nivele, cu o suprafata utila de 86 mp compartimentat astfel: 3 dormitoare, 1 bucatarie, 1 baie cu geam, 1 baie cu aerisire 1 hol, 2 balcoane. Finisajele sunt de tip modern si se evidentiaza prin pardoseala cu parchet laminat, pereti cu lavabi, gresie si faianta moderna la baie si bucatarie, geamuri termoizolante PVC, usile interioare din lemn, cea de la intrare metalica. Confortul termic este asigurat de centrala proprie! Imobilul dispune si de un garaj subteran inclus in pretul chiriei! Apartamentul se va preda mobilat si utilat fiind in asteptarea noilor chiriasi. Daca aceasta oferta este pe placul dumneavoastra nu ezitati sa ne contacati chiar acum!
Reclamație
390 €
2 camere
40 m²

Apartament de închiriat cu 2 camere, 40 mp, Cluj-Napoca (YXG5JD)

Cluj,Cluj-Napoca,Intre Lacuri
Va propunem spre inchiriere un apartament semidecomandat cu 2 camere in cartierul Intre Lacuri! Apartamentul are suprafata utila de 40 mp, compus dintr-un dormitor, living + bucatarie, baie, hol si se afla la parterul unui imobil cu 3 etaje. Detine finisaje moderne, parchet laminat, gresie si faianta moderna, usa metalica si se inchiriaza mobilat si utilat. Pentru confortul dumneavoastra, in pretul chiriei este inclus si un loc de parcare subteran Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!
Reclamație
350 €
2 camere

Apartament cu 2 camere pe strada Tarnita

Cluj,Cluj-Napoca
Se ofera apartament cu 2 camere de inchiriere, situat la etajul 7 din 10 etaje, in cartierul MANASTUR. Apartamentul este confort sporit decomandat si este dotat cu 1 baie, 1 balcon, faianta clasica, gresie clasica, mocheta. Imobilul mobilat si utilat clasic mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, debara, lift.
Reclamație
600 €
2 camere
54 m²

Apartament de închiriat cu 2 camere, 54 mp, Cluj-Napoca (52UXDW)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
Habitas Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere, zona strazii Buna Ziua, dar retras de la zgomot si trafic.Apartamentul este situat la etajul 4 din 6 etaje, are o suprafata utila de 54 mp si se compune din:- 1 hol, 1 living deschis cu bucataria, 1 baie, 1 dormitor, 1 dresing, 1 terasa de 12mp;Finisajele apartamentului sunt ultramoderne, incalzirea se face prin centrala termica pe imobil cu certificare Breem, geamuri termopan, parchet laminat, gresie si faianta moderna. Proprietatea se vinde mobilata si utilata, totul la comanda si electrocasnice de calitate.Pentru confortul dumneavoastra proprietatea dispune si de loc de parcare in curtea inchisa cu bariera.Se accepta plata cash si credit ipotecar.Situatie juridica clara.Pretul este negociabil.Expunere este estica, zona foarte accesibila dar in acelasi timp linistita, aproape de mijloacele de transport, scoala si magazine.
Reclamație
320 €
2 camere

De inchiriat apartament cu 2 camere.

Cluj,Cluj-Napoca
De inchiriat apartament cu 2 camere pentru inchiriere, situat la etajul 3 din 9 etaje, in CLUJ-NAPOCA, cartierul GHEORGHENI, in apropiere de CONSTANTIN BRANCUSI. Apartamentul este confort unic semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, debara, interfon.
Reclamație
340 €
2 camere

Dau in chirie ap 2 cam,str Primaverii

Cluj,Cluj-Napoca
Dau in chirie ap 2 cam,str Primaverii,decomandat,etaj 2,finisat,mobilat,dotat cu CT,geamuri termopan, Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 2, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar camere: 2, suprafata utila: 50
Reclamație
900 €
3 camere
95 m²

Apartament de închiriat cu 3 camere, 95 mp, Cluj-Napoca (UCPPRK)

Cluj,Cluj-Napoca,Centru
Va propunem spre inchiriere, apartament cu 3 camere, situat in cartierul Centru ,zona Fabrica de Bere, intr-un imobil construit in anul 2017 confort 1 semidecomandat, etaj 4 din 6 cu o suprafata de 95 mp, cu 2, grup sanitar, 1 , balcon.Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: EGO2637.
Reclamație
250 €
2 camere

Apartament 2 camere de inchiriat, 38mp

Cluj,Cluj-Napoca
Spre inchiriere apartament cu 2 camere, situat la parter din 4 etaje, in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul GHEORGHENI. Suprafata acestuia este de 38 mp. Apartamentul este confort sporit semidecomandat si este dotat cu 1 baie, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz.
Reclamație
450 €
2 camere
60 m²

Apartament de închiriat cu 2 camere, 60 mp, Cluj-Napoca (WDA6LS)

Cluj,Cluj-Napoca,Buna Ziua
Comision 0% Capitoliu va propune spre inchiriere un apartament frumos aranjat si cu o suprafata generoasa in cartierul Buna ziua, intr-unul dintre blocurile Bonjour Residence. Zona in care se afla este imobilul este ferita de zgomotul traficului strazii Buna ziua, dar totodata faciliteaza accesul catre statia de autobus si catre magazinul Lidl din apropiere. Situat la etajul 7 si cu orientare E-V, apartamentul beneficiaza de o panorama frumoasa si de soare pe tot parcursul zilei. Suprafata utila este de 60mp, aceasta fiind compartimentata in 2 camere spatioase, o bucatarie separata, un dressing si o baie spatioasa. Fiecare camera beneficiaza de o terasa, terasa de la living avand ~ 10mp. Finisajele sunt moderne si de buna calitate, la fel si mobilierul care se afla intr-o conditie foarte buna, spatiul beneficiind de tot confortul necesar (TV, masina de spalat rufe, pat matrimonial, spatii de depozitare). Pretul include si un loc de parcare in subsolul blocului si este negociabil in cazul platii in avans, in functie de metoada de plata sau de conditiile contractuale, sau de necesitatea garajului.
Reclamație
410 €
2 camere

Apartament 2 camere, str. Paris mobilat si utilat

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament de 2 camere semidecomandate, intr-un bloc nou situat pe strada Paris. Apartamentul are o suprafata utila de 44mp, este situat la etajul 1 si este compartimentat intr-un living cu bucatarie, dormitor, baie si balcon. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Pentru confortul si siguranta dumneavoastra imobilul dispune de un loc de parcare subteran. Pentru mai multe informatii sau vizionare nu ezitati sa ne contactati tefelonic, prin email sau la sediul agnetiei pe str. Napoca nr.10 , Cluj-Napoca.
Reclamație
590 €

Apartament cu 3 camere in cartierul Marasti, zona Dorobantilor!

Cluj,Cluj-Napoca
Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere in Marasti, zona Dorobantilor! Apartamentul are suprafata utila de 89 mp si este compus din living open space cu bucatarie si loc de luat masa, 2 dormitoare, 2 bai, hol, balcon de 15 mp cu o priveliste superba asupra orasului si se inchiriaza complet mobilat si utilat! Apartamentul detine finisaje moderne ,aer conditionat, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta. Pentru confortul dumneavoastra, in pretul chiriei este inclus si un loc de parcare suprateran. Apartamentul se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, magazinelor si altor puncte de interes! Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va astepam la sediul nostru pe str. Pitesti nr 12 sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate. Id. 19523
Reclamație
600 €
2 camere

Apartament 2 camere constructie noua, in zona Interservisan

Cluj,Cluj-Napoca
Koncept imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere confort lux in suprafata utila de 77 mp + terasa de aproximativ 11mp + garaj subteran, in cartierul Gheorgheni in constructie noua la 2 minute de Interservisan si la 5 minute de Iulius Mall. Apartamentul este ultrafinisat, mobilat si utilat complet. Disponibil imediat. Pentru detalii complete, pentru programarea unei vizionari sau pentru a afla oferta noastra completa nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediul agentiei noastre de pe strada Napoca 10.
Reclamație
450 €
3 camere

Apartament de inchiriat cu 3 camere.

Cluj,Cluj-Napoca
Apartament de inchiriat in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul ZORILOR cu 3 camere, situat la etajul 4 din 4 etaje. Suprafata acestui apartament este de 56 mp. Apartamentul este confort 1 decomandat si este dotat cu centrala proprie, 2 bai, 2 balcoane, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz.
Reclamație
620 €
4 camere

Apartament cu 3 camere de inchiriat.

Cluj,Cluj-Napoca
Apartament de inchiriat cu 3 camere, situat la etajul 2 din 3 etaje. Suprafata acestui apartament este de 100 mp. Apartamentul este confort sporit decomandat si este dotat cu centrala proprie, 2 bai, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are garaj de tip parcare subterana. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, terasa.
Reclamație
340 €
2 camere

Apartament de inchiriat 2 camere, 45mp

Cluj,Cluj-Napoca
Apartamentul de 2 camere are o suprafata utila de 45mp si este situat la etajul 4 din 10 etaje. Apartamentul este confort 1 semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, boxa, lift, interfon.
Cererile populare
Abonați-vă la actualizări prin e-mail pentru căutarea dvs:
Cluj-Napoca, apartament de închiriat
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe