Preț negociabil ANG Holding va propune un superb apartament cu 3 camere situat in zona Bucur-Obor, o zona foarte linistita, la doar cateva minute de mijloacele de transport in comun. Apartamentul se situeaza la etajul 7/10 intr-un imobil finalizat in anul 1980 cu vecini prietenosi si foarte linistiti. Apartamentul este mobilat partial si semidecomandat. Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Bucur Obor
3 camere
62 m²
400
02.07.2018
Mai multhomezz.ro
Inchiriez un apartament cu doua camere de lux la gura de metrou Jiului cu urmatoarele dotari. Cuptor electric incorporat bosch Plita electrica din ceramica bosch Masina de spalat bosch Hota de aragaz bosch Frigider de 450 litri Beko foarte mare Becuri economice in toata casa Doua televizoare Smart tv unul Sony altul Samsung. Aer conditionat Plase de tantari Spatiu de depozitare mare. Centrala proprie pe gaz Contoar pe apa si contoar pe electricitate propriu (independent) Apartamentul se afla chiar in fata metroului Jiului. Langa bloc exista un hipermarket Kaufland, unde este posibila parcarea a mai multor masini. Se cauta chiriasi fara animale de companie 100% In avans se vor platii 1+2 garantie. Mai explicit, o luna chiria in curs plus doua luni GARANTIE. Dorim de asemenea o colaborare de minim un an pentru acest apartament. Apartamentul este la etajul 14 din 16 Cu o panorama minunata mai ales seara. De asemenea apartamentul are 85mp si doua balcoane. 630 chiria lunar. Apartamentul se afla in bulevardul Bucurestii noi. Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Jiului
2 camere
81 m²
549
31.07.2018
Mai multlajumate.ro
Inchiriez un apartament cu doua camere de lux la gura de metrou Jiului cu urmatoarele dotari. Cuptor electric incorporat bosch Plita electrica din ceramica bosch Masina de spalat bosch Hota de aragaz bosch Frigider de 450 litri Beko foarte mare Becuri economice in toata casa Doua televizoare Smart tv unul Sony altul Samsung. Aer conditionat Plase de tantari Spatiu de depozitare mare. Centrala proprie pe gaz Contoar pe apa si contoar pe electricitate propriu (independent) Apartamentul se afla chiar in fata metroului Jiului. Langa bloc exista un hipermarket Kaufland, unde este posibila parcarea a mai multor masini. Se cauta chiriasi fara animale de companie 100% In avans se vor platii 1+2 garantie. Mai explicit, o luna chiria in curs plus doua luni GARANTIE. Dorim de asemenea o colaborare de minim un an pentru acest apartament. Apartamentul este la etajul 14 din 16 Cu o panorama minunata mai ales seara. De asemenea apartamentul are 85mp si doua balcoane. 630 chiria lunar. Apartamentul se afla in bulevardul Bucurestii noi.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Jiului
2 camere
81 m²
549
31.07.2018
Mai multhomezz.ro
Descriere apartament White Mountain Property are placerea de a va oferi spre inchiriere un apartament cu doua camere situat în Universitate. În apropiere se afla Calea Victoriei, Centrul Istoric (la 5 minute de mers pe jos), Universitatea din București, restaurante, cafenele și supermarketuri. De asemenea, stația de metrou Universitate este la 5 minute de mers pe jos. Acest apartament complet mobilat este situat la etajul 2 din 8 etaje ale imobilului si are o suprafata utila de 47 mp. Este împarțit dupa cum urmeaza: o camera de zi cu o canapea extensibila, un dormitor cu doua paturi single, o bucatarie complet utilata, o baie complet echipata cu o cada și un balcon (ofera o priveliște superba asupra zonei). Apartamentul a fost recent renovat și toate electrocasnicele și mobilierul sunt noi, de asemenea, este ideal pentru oricine care ar dori sa locuiasca în centrul orașului într-un cartier sigur și curat. White Mountain Property are o relație buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din București, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, în cazul în care veți gasi o proprietate în alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem acționa în numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veți obține doua agenții la același cost cu una. Pentru mai multe detalii sau pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: +40 741 606 074 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: ***.
, Bucuresti
2 camere
47 m²
499
16.03.2018
Mai multwhitemountain.ro
Oferta de vanzare apartament cu 2 camere confort 1, semidecomandat, cu suprafata utila de 46 mp. Este situat intr-un bloc construit in 2012, la etajul 1 din p+ 2 in zona Bucurestii Noi -Chitilei in apropiere de transport public. Are bai: 1, balcoane: 1. Dotari: bucatarie mobilata si utilata, complet mobilat, fiind utilat cu: frigider, aragaz , hota, masina de spalat . Beneficiaza de curent electric, gaze naturale , apa curenta. Dotat cu centrala proprie, aer conditionat, internet cablu. Finisaje : gresie , faianta, parchet, geamuri termopan , vopsea lavabila, usi interioare , usa metalica la intrare, copruri de iluminat , sanitare, instalatii. Mobilat complet cu mobila de calitate ! Se preteaza atat pentru investitie ( inchiriere ) cat si pentru locuit . Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon.
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Bucurestii Noi
2 camere
46 m²
68.000
23.03.2018
Mai multhomezz.ro
Oferta de vanzare apartament cu 2 camere confort 1, semidecomandat, cu suprafata utila de 46 mp. Este situat intr-un bloc construit in 2012, la etajul 1 din p+ 2 in zona Bucurestii Noi -Chitilei in apropiere de transport public. Are bai: 1, balcoane: 1. Dotari: bucatarie mobilata si utilata, complet mobilat, fiind utilat cu: frigider, aragaz , hota, masina de spalat . Beneficiaza de curent electric, gaze naturale , apa curenta. Dotat cu centrala proprie, aer conditionat, internet cablu. Finisaje : gresie , faianta, parchet, geamuri termopan , vopsea lavabila, usi interioare , usa metalica la intrare, copruri de iluminat , sanitare, instalatii. Mobilat complet cu mobila de calitate ! Se preteaza atat pentru investitie ( inchiriere ) cat si pentru locuit . Pentru detalii suplimentare sau vizionare va astept cu un telefon. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Număr Băi: 1 Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Bucuresti , Bucuresti-Ilfov,Bucurestii Noi
2 camere
46 m²
68.000
23.03.2018
Mai multlajumate.ro
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more