Nu s-a găsit nimic
Plângere
Compania Imobiliara Fidelia Casa propune spre Vanzare Hotel/Pensiune:Amplasata la doar cateva minute de centrul orasului in zona Bucium, Pensiunea Novis ofera echilibrul perfect intre calitate si confort, pentru clientii clasa business, oferind servicii de 4*, la preturile celor de 3*. Construita intr-un amalgan de modernism si rafinament, cu accent pe detaliu, Pensiunea Novis se distinge prin facilitatile si serviciile pe care le ofera clientilor sai, veniti pentru afaceri sau odihna in Iasi. Ideala pentru intalnirile de afaceri, Pensiunea Novis pune la dispozitia clientilor sai: O sala de conferinte de 50 de locuri, un numar maxim de cazare de 20 de locuri, dispuse in 13 camere, double/twin si un apartament spatios, modern si elegant, situat la ultimul etaj al cladirii.Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, LCD, acces la internet, balcon, minibar si telefon si se poate inchiria atat in regim single cat si in regim double.La restaurantul si terasa pensiunii, pe langa oferta variata de specialitati romanesti si internationale, menite sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, se pot servi bauturi racoritoare sau sortimente variate de cafea, intr-o atmosfera placuta si ferita de agitatie si galagie.Facilitatile pensiunii:- 13 camere;- restaurant 100 locuri;- terasa 40 locuri;- sala de conferinte 50 locuri. Posibilitatea de a mari numarul camerelor sau capcitatea restaurantului. Amortizare rapida a investitiei.Cladirea se preteaza si pentru a fi transformata in cladire de birouri sau clinica medicala. Suprafata utila 1000 mp suprafata teren 1200 mp. An constructie 2009.Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie telefonic.
Iasi
13 camere
1200 m²
550.000 €
03.10.2017
Mai multwizmo.ro
Plângere
EXCLUSIVITATE!! Zona Bucium, Strada Fermei, numarul 65 A-B-C, priveliste spre intreg municipiu ( depinde care vila se achizitioneaza, cea de la strada principala sau cea din interiorul ansamblului), drum asfaltat, vila, neamenajata interior, la alb, fara gresie, parchet, tamplarie interioara, etc., vila dispusa pe parter + 1E + mansarda ( la masarda exista spatiu de depozitare cca.60mp., cu o inaltime de 2,7m., inaltime normala pentru un apartament), constructie edificata la nivelul anului 2007, structura beton si caramida, termosistem, garantii pentru lucrari pentru o perioada indelungata 20, 30, 50 ani, functie de materialele folosite, acoperita cu tigla Bramac, usa garaj Lindab, tamplarie PVC AMur Company, suprafata utila de 269mp., suprafata construita 404 mp. + terase 90 mp. + suprafata teren 700 sau 800 mp. . Vila face parte dintr-un ansamblu de vile cu acces privat, alee cu o latime de 5- 7 ml., alee pavata, se vinde la alb, ma repet dar s-ar putea ca pozele sa va induca in eroare, vila are doar centrala si calorifere + instalatii electrice, are toate utilitatile conectate, cu mentiunea ca este aproape conectata la canalizare, mai este necesar un racord de 1 – 2ml., contractul cu APAVital este semnat, insa momentan vila este conectata la un sistem – fosa ecologica. Imaginile de prezentare sunt din vilele construite special pentru inchiriere. Dispunerea camerelor pe cele doua niveluri: parter: salon 80mp. cu o inaltime de 3,5 ml., poate fi impartit in salon si birou, bucatarie 30 mp., , garaj, baie, hol, camera centralei, casa scarii, doua terase etaj: 3 dormitoare, inaltimea dormitoarelor 3ml., doua bai mari ambele cu cada, dormitorul matrimonial cu dressing, terasa mansarda: spatiu de depozitare 60mp., spatiu ce poate fi usor amenajat, inaltimea podului este de cca.3 m.
5 camere
250.000 €
02.11.2016
Mai multpro-casa.ro
Noi la Flatfy folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de căutare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookies.Aflați mai multe