2 camere
500 €
03.10.2017
Acest apartament cu 2 camere din Sibiu costă 500 EUR pe lună. Apartamentul se află în cartierul Ultracentral și a fost renovat în anul 2017.
Mai mult wizmo.ro

Apartament de inchiriat in Sibiu, Central - 3 camere, 70 mp

Sibiu , județul Sibiu, zona Central , repere Strada Tipografilor
3 camere
70 m²
300 €
02.09.2017
Apartament de inchiriat Sibiu- 3 camere zona ultracentrala.Vă propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, decomandat, situat în zona ultracentrala, reper Strada Tipografilor. Apartamentul este situat la parter și are o suprafață utilă de ~57 mp. Apartamentul este mobilat si utilat complet, cu predare imediata.Scurtă descriere:Acest apartament este compus din 3 camere: living, 2 dormitoare, o bucatarie separata si o baie.Stadiul de predare: Imobilul se va preda la stadiul de finisat la cheie cu predare imediata.Avantaje si beneficii:- zona de top ultracentrala- la 3 minute de spital si de principalele puncte de interes ale orasului Sibiu: Piata Mare , Piata Mica, statii de autobuz , teatru, Sala Thalia- apartament mobilat si utilat modern - bucatarie separata si utilataLocatie: Va puteti bucura de o locatie premium in "inima" Sibiului, aproape de cele mai frumoase puncte turistice din acest minunat oras.STARE APARTAMENT DE INCHIRIAT SIBIU: 1.Necesita renovare inainte de a putea fi locuit? NU2.Finisajele interioare ale locuintei sunt moderne.3.Imobilul se preda mobilat? DaPreţ: 300 €.ID intern: 996 Cod intern: 996
Mai mult cauta-imobiliare.ro
2 camere
60 m²
500 €
02.09.2017
AMPLASAMENT: Va punem la dispozitie un apartament modern situat pe strada Tipografilor, la doar 2 minute de Piata Mare, locatia principala a principalelor evenimente culturale din Sibiu, Piata Mica, Podul Minciunilor, numeroase magazine, restaurante, pub-uri si baruri. DESCRIERE: Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu un singur nivel, are o suprafata de aprox. 60 mp, si este compus dintr-un dormitor modern cu pat matrimonial, un living generos cu loc de luat masa si canapea extensibila, hol, o bucatarie complet mobilata si utilata (inclusiv frigider, plita electrica, cuptor cu microunde, filtru de cafea) si o bale cu cabina de dus. FINISAJE: Imobilul a fost recent amenajat, modern, cu materiale de cea mai buna calitate, dispune de centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet. ALTE DETALII: Se inchiriaza la pretul de 500 euro/luna.
Mai mult romimo.ro
2 camere
60 m²
500 €
30.08.2017
AMPLASAMENT: Va punem la dispozitie un apartament modern situat pe strada Tipografilor, la doar 2 minute de Piata Mare, locatia principala a principalelor evenimente culturale din Sibiu, Piata Mica, Podul Minciunilor, numeroase magazine, restaurante, pub-uri si baruri. DESCRIERE: Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu un singur nivel, are o suprafata de aprox. 60 mp, si este compus dintr-un dormitor modern cu pat matrimonial, un living generos cu loc de luat masa si canapea extensibila, hol, o bucatarie complet mobilata si utilata (inclusiv masina de spalat vase, frigider, plita electrica, cuptor cu microunde, filtru de cafea) si o bale cu cabina de dus. FINISAJE: Imobilul a fost recent amenajat, modern, cu materiale de cea mai buna calitate, dispune de centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet. ALTE DETALII: Se inchiriaza la pretul de 500 euro/luna.
Mai mult romimo.ro
2 camere
60 m²
500 €
31.07.2017
AMPLASAMENT: Va punem la dispozitie un apartament modern situat pe strada Tipografilor, la doar 2 minute de Piata Mare, locatia principala a principalelor evenimente culturale din Sibiu, Piata Mica, Podul Minciunilor, numeroase magazine, restaurante, pub-uri si baruri. DESCRIERE: Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu un singur nivel, are o suprafata de aprox. 60 mp, si este compus dintr-un dormitor modern cu pat matrimonial, un living generos cu loc de luat masa si canapea extensibila, hol, o bucatarie complet mobilata si utilata (inclusiv frigider, plita electrica, cuptor cu microunde, filtru de cafea) si o bale cu cabina de dus. FINISAJE: Imobilul a fost recent amenajat, modern, cu materiale de cea mai buna calitate, dispune de centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet. ALTE DETALII: Se inchiriaza la pretul de 500 euro/luna. Va asteptam cu drag sa petreceti clipe de neuitat la locatia noastra! Confort: Lux Tip imobil: Casă/Vilă Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Nu Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
2 camere
60 m²
80 €
09.06.2017
AMPLASAMENT: Va punem la dispozitie un apartament modern situat pe strada Tipografilor, la doar 2 minute de Piata Mare, locatia principala a principalelor evenimente culturale din Sibiu, Piata Mica, Podul Minciunilor, numeroase magazine, restaurante, pub-uri si baruri. DESCRIERE: Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu un singur nivel, are o suprafata de aprox. 60 mp, si este compus dintr-un dormitor modern cu pat matrimonial, un living generos cu loc de luat masa si canapea extensibila, hol, o bucatarie complet mobilata si utilata (inclusiv frigider, plita electrica, cuptor cu microunde, filtru de cafea) si o bale cu cabina de dus. FINISAJE: Imobilul a fost recent amenajat, modern, cu materiale de cea mai buna calitate, dispune de centrala termica proprie si beneficiaza de acces gratuit la internet WiFi, cablu TV, prosoape si lenjerie de pat. ALTE DETALII: Se inchiriaza la pretul de 80 euro/noapte. Va asteptam cu drag sa petreceti clipe de neuitat la locatia noastra! Confort: Lux Tip imobil: Casă/Vilă Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Nu Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro