3 camere
100 m²
75.500 €
Ieri la 03:33
Smart imobiliare ofera spre vanzare duplex situat in Selimbar zona Triajului cu o suprafata utila de 100 mp . Acesta este constructie noua si este dispus pe Parter+Etaj compartimentat astfel : Parter - bucatarie , living cu acces catre terasa , baie . Bucataria este inchisa si are u suprafata utila de 12.56 mp , livingul 24 mp cu acces catre o terasa de 8 mp iar baia are 5 mp. Etajul : - 2 dormitoare de 16 respectiv 13 mp , un dressing de 10 mp si o baie mare de 7 mp . Aceasta se preda la stadiul de exterior la cheie si interior la alb cu centrala si calorifere . Curtea va veni pavata si montat gardul din fier forjat. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3053013. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 2 Curent Apă Gaz Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
4 camere
155 m²
123.000 €
Ieri la 06:15
Smart imobiliare ofera spre vanzare casa situat pe str. Mihai Viteazul din Selimbar . Casa este single dispune de un garaj pentru masina , si de o curte privata plus cota parte din drumul de acces .Aceastaface parte dintr-un ansamblu de 4 case pe o strada privata . Accesul se face cu poarta automatizata . Casa este constructie noua si are o suprafata utila de 155 mp . Accesul se face intr-un hol , livingul este separat , bucataria este inchisa cu geam de aerisire , baia de la parter are si aceasta geam , iar la etaj se regasesc 3 dormitoare si o baie mare toate decomandate dintr-un hol . Casa este la cheie iar curtea este amenajata cu pavele si gazon . Exista si pivnita cu acces din garaj . Aceasta este situata langa centrul comercial . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3052549. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 2 Curent Apă Canalizare Gaz Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
4 camere
155 m²
142.000 €
Ieri la 20:27
Smart imobiliare ofera spre vanzare casa situat pe str. Mihai Viteazul din Selimbar . Casa este single dispune de un garaj pentru masina , si de o curte privata plus cota parte din drumul de acces .Aceastaface parte dintr-un ansamblu de 4 case pe o strada privata . Accesul se face cu poarta automatizata . Casa este constructie noua si are o suprafata utila de 155 mp . Accesul se face intr-un hol , livingul este separat , bucataria este inchisa cu geam de aerisire , baia de la parter are si aceasta geam , iar la etaj se regasesc 3 dormitoare si o baie mare toate decomandate dintr-un hol . Casa este la cheie iar curtea este amenajata cu pavele si gazon . Exista si pivnita cu acces din garaj . Aceasta este situata langa centrul comercial . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3052552. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 2 Curent Apă Canalizare Gaz Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro

Casa single zona Brana

Selimbar , Sibiu
5 camere
160 m²
170.000 €
Ieri la 20:15
Smart imobiliare ofera spre vanzare casa single in zona Brana , Selimbar situata pe o strada chiar langa intrarea pe Brana . Pozitia casei este foarte buna cu vedere catre munti,strada are o latime de 9 metri iar zona este construita 100% .Casa este construita pe un teren de 510 mp pe care se mai poate construi si are o suprafata totala de 190 mp construiti . Casa este dispusa astfel : Parterul : alcatuit din living cu bucatarie, birou sau dormitor ,baie ,hol, spatiu tehnic : Etajul : un al doilea living,baie,doua dormitoare precum si balcon.Toate materialele folosite au fost de cea mai buna calitate iar dintre dotarile casei putem mentiona: termosistem complet vata bazaltica Sto de 15 cm, geamuri Qfort, granit, travertin,horn plewa,semineu cu tubulatura si incalzire in living si partea superioara a casei,aer conditionat inverter Hitachi,alarma,parchet stejar toata casa,usi lemn stratificat stejar . Casa a fost construita pentru a fi locuita nu pentru vanzare . Aceasta a fost construita in 2014. Incalzirea este si pe baza de semineu cu aerisiri in toate camerele cat si pe parte electrica . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3052508. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 2 Apă Canalizare Gaz Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
4 camere
103 m²
69.000 €
10.09.2017
Casa P+E compusa la parter din hol bucatarie separata, living cu iesire pe terasa si baie.La etaj avem 3 dormitoare decomandate , logie, balcon si baie.Se vinde la stadiul de alb cu CT, calorifere, peretii zugraviti in alb.Predare Decembrie 2017. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
4 camere
120 m²
92.000 €
11.09.2017
Smart imobiliare ofera spre vanzare duplex situat in Selimbar , str. Unirii . Acesta este constructie noua iar termenul de finalizare este spre sfarsitul anului . Acesta este compartimentat astfel : living, bucatarie inchisa , baie , hol de intrare in partea de parter, iar la etaj 3 dormitoare , baie si balcon . Din living exista acces catre terasa interioara care este acoperita . Curtea este mare si spatioasa si va veni amenajata cu pavele si gazon . Duplexul se preda la stadiul de exterior la cheie iar interiorul la alb avansat . In afara de centrala termica si termopane se mai ofera si incalzirea in pardosea . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3126001. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 2 Curent Apă Gaz Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
4 camere
130 m²
169.000 €
12.09.2017
Casa individuala de vanzare in Selimbar, compusa din 4 camere decomandate pe doua nivele, cu un regim de inaltime scazut P+M, avand o suprafata utila de 130 mp, constructie noua realizata in anul 2007. Imobilul se afla intr-o zona rezidentiala de constructii noi de case / vile, in imediata apropiere de principalele puncte de interes precum centre comerciale dar si mijloace de transport in comun, institutii bancare si de invatamant, de asemea se afla pe o strada pavata si iluminata public. Casa beneficiaza de o curte libera de 320 mp foarte frumos amenajata cu alei pavate cu piatra cubica si plante ornamentale filigorie cu gratar cat si zona de servit masa. Compartimentarea este foarte bine gandita astfel incat dispune de living generos cu zona de dining de 27 mp, bucatarie inchisa complet mobilata si utilata de 8 mp cu camara. La parterul casei mai avem amenajat si un spatiu pentru cuier, o camera tehnica si o baie de servici. Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide din beton imbracate in lemn si cu balustrada de lemn, unde se afla un hol generos care face accesul catre cele 3 dormitoare foarte generoase si baie mare. In privinta constructiei imobilului nu s-a facut rabat de la calitate astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate in ceea ce priveste schimbarile de temperatura, compartimentarile interioare sunt din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului. Casa dispune de sistem de supraveghere video si alarma. Aceasta se vinde complet mobilata si utilata ceea ce include toate electrocasnicele de ultima generatie, amenajarea casei nu a fost neglijata, toata casa dispunand de parchet din lemn masiv in living si dormitoare, gresie si faianta in bucatarie si bai, usa din termopan la intrare in imobil, geamurile de asemenea sunt din tamplarie PVC de la Rehau cu 5 camere si 3 foi de sticla, centrala termica pe lemne calorifere din otel si acoperis din tigla. Casa se vinde la pretul de 169.000 euro, poate fi achizitionata prin orice metoda de plata. TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic ! Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul agentiei Imobiliare TABOO Contact: ( precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: TBO13129 ) Agent Vanzari: 0744172661 Secretariat: 0785822822 Birouri de vanzari TABOO Imobiliare: Sibiu - Sos. Alba Iulia Nr. 83 Bl. 27 (colt cu Str. Bieltz) Sibiu - Calea Cisnadiei - Str. Virgil Ioan Ispas Nr.2 Sebes, Alba Str. Lucian Blaga 92
Mai mult lajumate.ro
5 camere
136 m²
265.000 €
10.09.2017
AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Selimbar - str. P.N. Brana, zona asfaltata si dotata cu iluminat stradal, acces usor si rapid catre Shopping City, transport asigurat de Primarie pentru elevi. In zona exista cabinet medical, biserica, precum si mijloace de transport persoane asigurat de Transmixt, care face legatura intre Selimbar si principalele artere ale Sibiului. DESCRIERE: Casa este construita pe un teren in suprafata de aprox. 1200 mp, avand amprenta la sol de 118 mp si o deschidere de aprox. 10 ml, structurata pe Parter+Mansarda. Astfel, la parter regasim un living open space spatios si luminos, semineu, loc de relaxare si loc de luat masa, cu acces la garaj si iesire pe o terasa de aprox. 15 mp, bucatarie mobilata si utilata, baie si hol. La mansarda regasim un lobby, doua dormitoare (fiecare cu iesire pe un balcon de unde se poate admira privelistea superba spre Muntii Fagaras), un dressing in dormitorul matrimonial, si o baie cu cada si dus. Curtea este spatioasa si amenajata cu o zona pavata cu dale si gazon, si beneficiaza de o instalatie automata de stropire. In partea din spate a casei se afla o filigorie unde puteti petrece clipe de relaxare alaturi de cei dragi. FINISAJE: Vila este construita cu materiale de calitate superioara si dispune de toate utilitatile necesare, precum: rulouri la toate geamurile care functioneaza cu telecomanda, aer conditionat in dormitorul matrimonial, garaj cu sistem de deschidere automata, centrala termica proprie, geamuri termopan, interfon. ALTE DETALII: Vila se vinde mobilata si utilata la pretul de 265.000 euro. Număr Băi: 2 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 4 Curent Apă Canalizare Gaz Încălzire Climă Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
4 camere
120 m²
84.000 €
13.09.2017
Smart imobiliare ofera spre vanzare duplex situat in Selimbar , str. Unirii . Acesta este constructie noua iar termenul de finalizare este spre sfarsitul anului . Acesta este compartimentat astfel : living, bucatarie inchisa , baie , hol de intrare in partea de parter, iar la etaj 3 dormitoare , baie si balcon . Din living exista acces catre terasa interioara care este acoperita . Curtea este mare si spatioasa si va veni amenajata cu pavele si gazon . Duplexul se preda la stadiul de exterior la cheie iar interiorul la alb avansat . In afara de centrala termica si termopane se mai ofera si incalzirea in pardosea . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3126001. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 2 Curent Apă Gaz Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
4 camere
157 m²
85.000 €
15.09.2017
De ce să-ți iei un apartament când poți avea casa ta cu grădină? Vile la 157 mp utili + 110 mp curte- la doar 542€/mp!❗ Predare la cheie exterior si la alb in interior.Hai la vizionare și convinge-te ca aici vrei să locuiești! ☎ 0740234685 Casa este situata pe strada Nicolae Grigorescu (zona Pictor Brana). Casa are o suprafata utila 157mp suprafata libera de curte 110mp, si cota parte din curtea comuna a complexului cu circuit inchis. Casa este compusa din : - living- -3 dormitoare, -3 bai, -3 dressinguri,terasa +curte privata. Exterior finisat 100%, interior la prima mana de vopsea si sape turnate. Instalatii sanitare, termice (inclusiv calorifere) si electrice (inclusiv aparatajul) executate. Bransamente contracte la utilitati (apa, canal, gaze, electricitate, RDS). Anul in care a fost finalizata constructia este 2017, iar materialele si lucrarile au fost de cea mai buna calitate (executate cu firme de profil, nu in regie proprie). Imobilul este compartimentat astfel: Parter: living spatios si luminos(28,55mp), bucatarie (9,51mp), hol, baie, spatiu depozitaresi o terasa de( 12,8mp). Etaj: 2 dormitoare mari(16,5 mp) fiecare cu terasa mare proprie,baie, dressing. Mansarda: dormitor matrimonial (28mp)cu baie proprie si loc depozitare. Acces pe strada asfaltata si locuri de parcare in curtea complexului care este imprejmuit si acces privat. Pentru mai multe informatii legate de imobil, va stam la dispozitie.
Mai mult lajumate.ro
4 camere
120 m²
92.000 €
14.09.2017
Va oferim spre vanzare o casa tip duplex in Selimbar judetul Sibiu, compusa din 4 camere decomandate, cu o suprafata utila de 120 mp distribuiti pe doua nivele cu un regim de inaltime scazut de P+1, constructie noua din 2017. Imobilul se afla intr-o zona rezidentiala de constructii noi doar de case / vile cu o frumoasa priveliste catre muntii Fagaras, pe o strada pavata si iluminata public in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun cat si de centrele comerciale. Constructia este foarte bine realizata din materiale de calitate astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida Porotherm de 30 cm anvelopata cu izolatie exterioara ignifuga de 10 cm EPS 80 decorata cu tencuiala decorativa siliconata. Compartimentarile interioare sunt din caramida de 25 cm, ceea ce confera o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile locuintei. Compartimentare si suprafete: Compartimentarea este foate bine gandita astfel la primul nivel se afla un living spatios si luminos de 31 mp cu zona de dining si acces pe terasa acoperita de 15 mp, bucatarie inchisa de 10 mp, baie de servici cu geam de aerisire si un spatiu tehnic de 3 mp. Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide din beton unde se afla un hol de 5 mp ( cu acces la balcon de 7 mp ) cu intrare catre cele 3 dormitoare cu suprafete de 12 mp ( cu spatiu amenajat pentru dressing ), 13 mp respectiv 14 mp, baie de 7 mp cu doua geamuri de aerisire. La nivelul superior avem si accesul catre pod ( folosita ca si spatiu pentru depozitare ) cu ajutorul unei scari de lemn rabatabila. Finisaje si dotari: - usa din tamplarie PVC la intrare - centrala termica prin condensatie de 24 KW Immergas - incalzire in pardoseala atat la parter cat si etaj - geamuri termopan din tamplarie PVC 7 camere si 3 foi de sticla - pereti tencuiti si gletuiti ( la alegere posibilitate si de pereti tinciuiti ) - sape elicopterizate - prize si intrerupatoare montate marca Schneider - curte pavata cu dale din beton pentru zona de acces auto cat si pietonal - gard din lemn cu fundatie de beton - poarta de metal glisanta ( curent tras la poarta ) - terasa acoperita si amenajata cu gresie antiderapanta Pretul de vanzare este de 92.000 euro, poate fi achizitionata prin orice fel de Credit. TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic ! Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare Contact: ( precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: TBO13135 ) Agent Vanzari: 0753438459 Secretariat: 0785822822 Birouri de vanzari TABOO Imobiliare: Sibiu - Sos. Alba Iulia Nr. 83 Bl. 27 (colt cu Str. Bieltz) Sibiu - Calea Cisnadiei - Str. Virgil Ioan Ispas Nr.2 Sebes, Alba Str. Lucian Blaga 92
Mai mult lajumate.ro
4 camere
135 m²
105.000 €
11.09.2017
Se ofera spre vanzare prin Agentia Neosib Imobiliare, vila constructie 2010, formata din P+E+M, situata in Selimbar in zona Pictor Brana. Compartimentare: - parter: living foarte spatios, bucatarie, baie si hol; - etaj 1: 2 dormitoare cu iesire in balcon, hol si baie; - mansarda: 1 dormitor foarte mare. A fost construita si finisata cu materiale de calitate si dispune de: izolatie exterioara, centrala termica, geamuri termopan, parchet, gresie si faianta. Se vinde complet mobilata si utilata. Curtea este pavata cu piscoturi. Suprafata casa: 135 mp Suprafata curte: 35 mp
Mai mult lajumate.ro
4 camere
120 m²
84.900 €
19.09.2017
Casa de vanzare Sibiu - tip Duplex - calitate superioara, in zona rezidentiala Pictor Brana - SelimbarAcest imobil este deja in constructie si poate fi predat in urmatoarele luni, astfel ca dumneavoastra nu trebuie sa asteptati mult timp pentru a va muta in casa noua.Suprafață utilă:120 mp (fara a include balcoanele si podul)Parter: 63 mp utili ( bucătărie separată, living, baie, terase)Etaj 1: 57 mp utili ( 3 dormitoare, baie, hol, debara,terase)Pod : Casa de vanzare dispune de un pod spatios, poate fi utilizat ca spatiu pentru depozitare.Locatie: Zona Pictor Brana este în acest moment cea mai apreciată zonă de locuit în randul sibienilor, fiind o locatie chocheta de vile mixte si case single. In plus, zona este foarte linistita. In apropiere regasim: - Magazin alimentar - Autobuze - Gradinita - Supermarket - Centre comerciale si multe altele Acest imobil este dispus din Parter + Etaj + POD ca si spatiu de depozitare sau chiar spatiul util locuibil.Gradina: 160 mp dispusi in fata si lateral!Terenul este foarte bine distribuit, în așa fel încât să vă puteți bucura cu adevarat de gradină și curte. La etaj, gasim 3 dormitoare, unul dinstre acestea este matrimonial, in care va puteti amenaja un dressing. Pret casa de vanzare Sibiu: 84.900 EuroPredare se face la "ALB" în interior și "La cheie" partea exterioara.Metode de plata: Acest imobil se poate achizitiona si prin credit bancar. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon : 0742 702 397 Anunturi publicate de: New Concept Living
Mai mult olx.ro
5 camere
690 m²
135.000 €
07.09.2017
Vila noua in Selimbar zona Pictor Brana finisata la cheie cu 620 mp teren. Suparafata casei este de 160 mp utili, 2 bai, 3 dormitoare, living , bucatarie inchisa,finisata la cheie, cu semineu ,filigorie. Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro

Casa in Selimbar

Selimbar , Sibiu
5 camere
120 m²
168.000 €
19.09.2017
Persoana fizica vand Casa in Selimbar, zona rezidentiala-Pictor Brana cu 510 mp teren aferent , 120 mp construiti. Casa este alcătuită din P+E + pod, garaj, magazie, parter (living, bucatarie, baie, hol, zona de depozitare), la etaj sunt 3 dormitoare + baie) Casa are 3 sisteme de incalzire complet independente care pot fi folosite alternativ (gaz si curent electric) si sistem de supraveghere video. Anul construcției 2009. Terenul aferent este pretabil la inca o constructie. Pret 168.000 Euro.
Mai mult lajumate.ro
4 camere
140 m²
99.500 €
18.09.2017
Smart imobiliare ofera spre vanzare duplex deosebit cu o arhitectura moderna situat in Selimbar zona Dracula . Acesta este constructie noua si are o suprafata utila de 140 mp ce sunt dispusi astfel : la parter regasim un living spatios cu dinning ce au total 27 mp , o bucatarie de 13 mp impreuna cu o camara de 4mp , baie de 7,5 mp si o camera tehnica de 5 mp ; la etaj regasim 3 dormitoare astfel : dormitorul matrimonial de 16 mp cu dressing si balcon , 2 dormitoare de 12 si 13 mp . La parter avem o terasa de 25 mp iar suprafata terenului alocata este de 271 mp . Duplexul este orientat pe sud , si are deschidere la 2 strazi . La construirea acestuia s-au folosit numai materiale de calitate . Acesta se preda la stadiul de alb interior cu incalzire in pardoseala atat la parter cat si la etaj si exteriorul la cheie cu gard si curte pavata . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3126926. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 2 Curent Apă Canalizare Gaz Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
4 camere
157 m²
87.000 €
20.09.2017
AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Selimbar - str. P.N. Brana, zona asfaltata si dotata cu iluminat stradal, acces usor si rapid catre Shopping City, transport asigurat de Primarie pentru elevi. In zona exista cabinet medical, biserica, precum si mijloace de transport persoane asigurat de Transmixt, care face legatura intre Selimbar si principalele artere ale Sibiului. DESCRIERE: Imobilul de tip triplex este construit in anul 2009 si finalizat in 2017, pe o suprafata de aprox. 200 mp , avand amprenta la sol de aprox. 80 mp si este structurata Parter+Etaj+Mansarda. Astfel, parterul casei este compus din: living spatios in suprafata de aprox. 28 mp cu acces pe o terasa de 13 mp care se continua cu o curte in suprafata de 100 mp amenajata cu spatiu verde, bucatarie, baie cu geam, si un spatiu de depozitare. Etajul casei este compus din: 2 dormitoare mari si luminoase fiecare cu acces pe balcon de aprox 5 mp cu o priveliste deosebita spre Muntii Fagaras, baie si un dresing. Mansarda casei este compusa din: dormitor aprox. 17 mp, baie si un dresing spatios. FINISAJE: Casa este construita cu materiale de calitate premium, beneficiaza de toate utilitatile precum: centrala termica, calorifere din otel, geamuri termopan, usa de la intrare din PVC, izolatie pe exterior. Casa se preda cu exterior la cheie, si interiorul la alb (centrala, calorifere, prize, intrerupatoare, prize, vopsea lavabila Kober, comutator de curent pe fiecare nivel, balcoanele si terasa cu gresie, bransamente contracte la utilitati -apa, canal, gaze, electricitate, RDS. ALTE DETALII: Casa se vinde la pretul de 87.000 Euro. Se accepta plata si prin Credit Ipotecar/ Prima Casa. Se poate preda si la stadiul de gri la pretul de 79.000 Euro. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 3 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Curent Apă Canalizare Gaz Încălzire Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
4 camere
150 m²
175.000 €
11.09.2017
Va oferim spre vanzare o casa moderna cu 4 camere decomandate, cu o suprafata totala de 180 mp si o curte libera de 200 mp, in Selimbar judetul Sibiu, zona linistita, pe o strada pavata si iluminata, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie si aproape de scoli, gradinite, magazine, statii pentru mijloace de transport in comun, acces usor catre intrarea in oras. Desfasurata pe 3 nivele, confortabila, luminoasa, mobilata modern si cu bun gust, locuinta este compartimentata astfel: parterul este dominat de un living spatios si luminos amenajat cu eleganta ca spatiu de relaxare sau de primire a oaspetilor, bucataria de tip open space complet mobilata si utilata cu electrocasnice de cea mai buna calitate, avand incorporate frigiderul, masina de spalat vase, cuptor electric, plita electrica, din bucatarie se face accesul catre o camara si spatiu pentru depozitare. Accesul catre cele 2 etaje se face pe o scara eleganta din beton armat care este placata cu lemn masiv, la etaj avand 3 dormitoare decomandate si o baie spatioasa cu geam de aerisire, iar la etajul 2 avem un dressing, o baie si accesul pe o terasa cu suprafata de 60 mp. Casa se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 175000 Euro Negociabil! TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic ! Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare Contact: ( precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: TBO13122 ) Agent Vanzari: 0753438459 Secretariat: 0785822822 Birouri de vanzari TABOO Imobiliare: Sibiu - Sos. Alba Iulia Nr. 83 Bl. 27 (colt cu Str. Bieltz) Sibiu - Calea Cisnadiei - Str. Virgil Ioan Ispas Nr.2 Sebes, Alba Str. Lucian Blaga 92
Mai mult lajumate.ro
5 camere
250 m²
195.000 €
17.09.2017
Casa individuala de vanzare in Selimbar zona Brana, compusa din 5 camere decomandate pe doua nivele, cu un regim de inaltime scazut P+1, avand o suprafata utila de 250 mp, constructie noua realizata in anul 2007. Imobilul se afla intr-o zona rezidentiala de constructii noi de case / vile, pe o strada superba doar de vile, fara constructii mai inalte de jur imprejur, pavata si iluminata, in imediata apropiere de principalele puncte de interes precum centre comerciale dar si mijloace de transport in comun. Casa beneficiaza de o curte libera de 380 mp foarte frumos amenajata cu alei pavate cu piatra cubica si plante ornamentale filigorie cu gratar cat si o terasa si un carport. Compartimentarea este foarte bine gandita astfel incat dispune de living generos cu zona de dining de 48 mp, bucatarie inchisa complet mobilata si utilata de 15 mp cu camara. La parterul casei mai avem amenajat si un spatiu pentru cuier, o baie de servici si un birou care poate fi transformat in dormitor. Casa dispune si de o pivnita de 40 mp unde avem si camera tehnica. Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide din beton imbracate in lemn si cu balustrada de lemn, unde se afla un hol generos care face accesul catre cele 3 dormitoare foarte generoase si baie mare. In privinta constructiei imobilului nu s-a facut rabat de la calitate astfel pentru zidaria exterioara s-a folosit caramida de 30 cm anvelopata cu izolatie din polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate in ceea ce priveste schimbarile de temperatura, compartimentarile interioare sunt din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului. Casa dispune de sistem de supraveghere video si alarma. Aceasta se vinde nemobilata doar bucataria fiind utilata si include toate electrocasnicele de ultima generatie, amenajarea casei nu a fost neglijata, toata casa dispunand de parchet laminat in living si dormitoare, gresie si faianta in bucatarie si bai, usa din lemn stejar la intrare in imobil, geamurile de asemenea sunt din tamplarie PVC de la Rehau cu 5 camere si 2 foi de sticla, centrala termica pe gaz calorifere din otel si acoperis din tigla. Casa se vinde la pretul de 195.000 euro, poate fi achizitionata prin orice metoda de plata. TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic ! Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul agentiei Imobiliare TABOO Contact: ( precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: TBO13146 ) Agent Vanzari: 0744172661 Secretariat: 0785822822 Birouri de vanzari TABOO Imobiliare: Sibiu - Sos. Alba Iulia Nr. 83 Bl. 27 (colt cu Str. Bieltz) Sibiu - Calea Cisnadiei - Str. Virgil Ioan Ispas Nr.2 Sebes, Alba Str. Lucian Blaga 92
Mai mult lajumate.ro
4 camere
110 m²
95.000 €
14.09.2017
Smart imobiliare ofera spre vanzare casa in Selimbar zona Dracula . Aceasta face parte dintr-un complex de 2 case alaturate acestea fiind unite doar in dreptul garajului cu un zid . Acestea sunt constructie noua si se afla pe o strada pavata in zona Dracula din Selimbar , zona fiind locuita . Casele sunt de tip P+E si sunt compartimentate astfel : la parterregasim living, baie ,bucatarie , acces catre terasa iar la etaj sunt 3 dormitoare baie si balcon . Acestea se predau la stadiul de semifinisat sau se pot preda contra cost si la cheie . Acestea se predau cu centrala termica si incalzire in pardoseala .Casele au si garaj construit din caramida . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3126938. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 2 Curent Apă Canalizare Gaz Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
4 camere
140 m²
129.000 €
11.09.2017
AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Selimbar - str. P.N. Brana, zona asfaltata si dotata cu iluminat stradal, acces usor si rapid catre Shopping City, transport asigurat de Primarie pentru elevi. In zona exista cabinet medical, biserica, precum si mijloace de transport persoane asigurat de Transmixt, care face legatura intre Selimbar si principalele artere ale Sibiului. DESCRIERE: Casa este construita pe un teren in suprafata de 250 mp, cu o amprenta la sol de aprox. de 96 mp si o deschidere la strada de 18 ml. Casa este parte de duplex, compusa din parter si 2 etaje. Parterul casei este compus dintr-un living generos in suprafata de aprox. 30mp cu acces pe terasa din fata casei de aprox. 26mp, bucatarie mobilata si utilata, grup sanitar si 2 holuri. La primul etaj regasim trei dormitoare, un balcon, baie cu cada si hol. Etajul doi este compus din: o terasa superba cu o priveliste deosebita spre muntii Fagaras in suprafata de 49 mp si o baie. Curtea este impartita astfel: o zona verde cu flori si gazon si o parte care permite accesul auto a doua masini si un loc de relaxare frumos amenajat (balansoar, televizor, masa cu scaune, mobila). FINISAJE: Casa dispune de toate utilitatile necesare, precum: centrala termica proprie, geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, scara interioara din lemn masiv. ALTE DETALII: Casa se vinde mobilata si utilata, la pretul de 129.000 euro. Număr Băi: 3 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Curent Apă Canalizare Gaz Încălzire Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
4 camere
157 m²
85.000 €
17.09.2017
De vanzare casa cu 4 camere decomandate, in Selimbar judetul Sibiu zona Pictor Brana, intr-o zona foarte linistita aproape de toate punctele de interes public precum scoli, gradinite, magazine, farmacie, restaurante, parcuri, imobilul construit in anul 2007 cu materiale Premium, este foarte bine structurat, avand o suprafata util de 157 mp si un regim de inaltime P + 1 + ER, cu o curte proprie de 95 mp si parcare proprie in fata imobilului. COMPARTIMENTARE: Compartimentarea este foate bine gandita astfel la primul nivel se afla un living spatios si luminos de 40 mp cu zona de dining si bucatarie, baie de servici cu geam de aerisire si un spatiu tehnic de 3 mp. Accesul catre nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide din beton unde se afla un hol de 5 mp ( cu acces la balcon de 7 mp ) cu intrare catre cele 2 dormitoare cu suprafete de 13 mp respectiv 14 mp, baie de 7 mp geam de aerisire. La nivelul superior avem si accesul catre camera de relaxare care poate fi dormitor cu suprafata de 25 mp si baie de 5 mp. Casa se preda la stadiul de alb zugravita cu 2 straturi de lavabila, prizele si intrerupatoarele montate iar terasa si balcoanele imbracate in gresie. DOTARI SI IMBUNATATIRI: Usa la intrare din termopan cu tamplarie PVC, Geamuri termopan cu tamplarie PVC, Centrala termica proprie, Calorifere din otel, Instalatie termica cu distribuitor pentru fiecare apartament in parte, Instalatie electrica si sanitara Prize si comutatoare pentru toate camerele. Valoarea casei la stadiul de alb este de 85.000 euro negociabil, cu posibilitate de achizitionare atat prin Credit Ipotecar cat si prin programul Prima Casa. TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic ! Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul agentiei Imobiliare TABOO - Contact: ( precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: TBO13149 ) Agent Vanzari: 0744172661 Secretariat: 0785822822 Birouri de vanzari TABOO Imobiliare: Sibiu - Sos. Alba Iulia Nr. 83 Bl. 27 (colt cu Str. Bieltz) Sibiu - Calea Cisnadiei - Str. Virgil Ioan Ispas Nr.2 Sebes, Alba Str. Lucian Blaga 92
Mai mult lajumate.ro
4 camere
110 m²
69.500 €
17.09.2017
Smart imobiliare ofera spre vanzare triplex situat in zona Triajului , ce are o suprafata utila de 110 si teren de 140 mp. Acesta este constructie noua si este compartimentat astfel : living, bucatarie, dinning , 3 dormitoare si 3 bai. Acesta se preda la un stadiu de exterior la cheie si interior la semifinisat cu : centrala termica, calorifere ,sapele turnate . Zona este locuita , strada este amenajata cu pavele . Acesta are balcoane de 11 mp . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3126930. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 3 Curent Apă Canalizare Gaz Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
4 camere
120 m²
82.000 €
15.09.2017
Smart imobiliare ofera spre vanzare duplex deosebit in Selimbar zona Brana . Acesta este foarte spatios avand 120 utili plus terasa , camerele sunt inalte . Acesta este compartimentat astefel : living, bucatarie mare inchisa , hol de intrare , baie si inca un hol din care se face accesul catre toate camerele , parterul fiind decomandat. Din partea de living se face accesul catre terasa . La etaj se gasesc 3 dormitoare decomandate si o baie mare cu geam de aerisire , balcon. Curtea este spatioasa si poate fi amenajat un garasj pentru masina . Acesta este constructie noua si se va preda cu exteriorul la cheie si interiorul la alb . Zona este foarte linistita in jur existand numai constructii noi , strada este pavata . Aceasta are toate utiitatile si se va preda cu centrala , calorifere , termopane si sapele turnate . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3127483. Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 2 Curent Apă Canalizare Gaz Publicat prin HomeZZ.ro , vezi anunțul complet aici .
Mai mult lajumate.ro
1 2 3 4 5 6