5 camere
240 m²
700 €
27.12.2016
Inchiriere vila in Ploiesti, Central zona Valeni cu 8 camere, 2 bai si o toaleta de serviciu. Aceasta vila cu camerele ample si luminoase ofera suficient spatiu atat pentru amenajarea unei locuinte pentru familie, cat si pentru afacerea dumeavoastra, pretandu-se foarte bine pentru un spatiu de birouri. Constructia este noua, armonios compartimentata cu o suprafata utila generoasa de 300 mp, vila se desfasoara pe doua nivele plus spatiu de depozitare (pod). Cat priveste utilitatile, vila detine geamuri termopan, aer conditionat, centrala termica, scara interioara, usa metalica. Zona in care este amplasata este una deosebita, linistita, selecta si in acelasi timp deloc departe de centrul orasului. Pretul de inchiriere este de 750 de euro pe luna. Amenajare strazi:Asfaltate, Iluminat stradal, Climatizare:Aer conditionat, Diverse:Scara interioara Dotari imobil:Acoperis, Curte Ferestre cu geam termopan:PVC Izolatii termice:Exterior Mobilat:Nemobilat Pereti:Vopsea lavabila, Faianta, Podele:Gresie, Parchet, Sistem incalzire:Centrala proprie, Calorifere, Stare interior:Renovat, Usa intrare:Metal, Usi interior:Lemn, Utilitati generale:Gaz, Canalizare, Apa, Curent, Centrala imobil Suprafata utila:300 mp Suprafata construita:320 mp Suprafata teren:200mp Confort:1 Compartimentare:decomandat Structura Imobil:beton Numar bai:3 Numar Balcoane:2 Total etaje:2 Parcare:In Curte Incalzire:Centrala proprie
Mai mult lajumate.ro
5 camere
90 m²
550 €
27.12.2016
Agentia imobiliara Activ Imob Solutions, ofera spre inchiriere casa cu 5 camere, situata in zona Valeni, Ploiesti. Acesta este complet renovata. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica. Dispune de centrala termica, aer conditionat. Casa se inchiriaza la pretul de 550 euro/luna + o luna de garantie.
Mai mult lajumate.ro
5 camere
140 m²
750 €
27.12.2016
Agentia imobiliara Activ Imob Solutions, ofera spre inchiriere casa cu 5 camere, situata in zona Valeni, Ploiesti. Acesta este complet renovate si se inchiriaza partial mobilata. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica. Dispune de centrala termica, aer conditionat. Casa se inchiriaza la pretul de 750 euro/luna + o luna de garantie.
Mai mult lajumate.ro
2 camere
60 m²
188 €
04.02.2016
Inchiriere casa 2 camere, in Ploiesti, zona Valeni, avand ca vecinatati: case, magazine, statii pentru mijloace de transport in comun. Casa are o suprafata de 60 mp si este situata in curte comuna, beneficiind de loc de parcare un curte. A fost construita in anul 1970, suferint renovari fundamentale in anul 2013. Imbunatatirile de care dispune casa sunt: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare. Imobilul este utilat cu aragaz si, la cererea chiriasului, se vor cumpara masina de spalat si frigider, fara costuri suplimentare. Mobilerul de care dispune casa: pat cu saltea, sifonier, mobila bucatarie. Incalzirea se realizeaza prin centrala termica proprie. Chiria este de 850 lei negociabil, o luna avans plus o luna garantie.
Mai mult titirez.ro
90 m²
549 €
22.06.2017
CASA DE INCHIRIAT DEOSEBITA IN PLOIESTI ZONA VALENI. Casa este compartimentata astfel:la parter se afla un living generos open space si o baie matrimoniala de dimensiuni apreciabile. La etaj se afla 2 dormitoare si o baie cu cabina de dus. Toate materialele de finisaj din casa sunt import Italia de o calitate deosebita. Casa are garaj subteran cu deschidere automata si sistem de securitate. Pretul de inchiriere al acestei proprietati este de 550 euro. Id titirez: 1075354
Mai mult imobiliare24.ro
1.000 €
25.05.2017
Imobil de inchiriat in Ploiesti, zona centrala, str. Valeni in apropiere de BCR. Imobil construit in anul 2007, D+ P+E+M, structura beton, termoizolat interior, exterior, cu finisaje de lux. Suprafata construita desfasurata 291 mp, suprafata utila desfasurata 280 mp, suprafata teren 165 mp. Curte pavata permite parcarea a trei autoturisme. Gard din fier forjat. Strada cu circulatie din ambele sensuri, se permite parcarea pe trotuar a inca 3 autoturisme. Compartimentare: Demisol, suprafata utila 60mp: birou, oficiu, camera tehnica, grup sanitar, hol; Parter, suprafata utila 66,3mp: 53,25 open-space, hol; Etaj suprafata utila 60 mp: 53,25 open-space, hol; Mansarda suprafata utila 60,15 mp: 39,4 mp open-space, SAS, oficiu, grup sanitar, spatiu depozitare. Scara interioara din beton. Finisaje: ferestre termopan, usi interior termopan si sticla, parchet laminat in birouri, gresie, faianta in bai si oficii. Dotari: 4 aparate de aer conditionat, centrala termica Ariston, sistem de alarma si supraveghere video, bucatarie utilata, mobilata, jaluzele verticale . Utilitati:gaze, curent electric 220 si 380, apa, canalizare. Vecinatati: BCR, centru, case, vile, biserica, societati comerciale. Destinatie anterioara: birouri. Destinatie recomandata: birouri. Pret de inchiriere 1000 euro lunar, TVA 0.
Mai mult lajumate.ro
5 camere
192 m²
899 €
24.10.2016
Inchiriere vila de lux cu 5 camere situata in Ploiesti, zona Valeni, suprafata utila 192 mp, suprafata construita 240mp, suprafata teren 230 mp, deschidere 7,12 mp. Imobilul este compartimentat astfel: subsol:doua camere; parter: living, dinning room, bucatarie, dressing, baie, hol spatios, terasa; etaj: 3 dormitoare, 2 bai, hol spatios, terasa. Vila dispune de cele mai bune finisajele si dotarile: gresie, faianta, parchet din lemn masiv, tamplarie exterioara din aluminiu colorat cu geam termopan, tamplarie interioara Pinnum, centrala termica proprie, aer conditionat, zugraveli lavabile, tapet, scara interioara din lemn si fier forjat, poarta culisanta automata, curte amenajata: pavele, gazon, gratar. Parcarea autovehiculelor se poate face atat in curte, unde exista spatiu pentru doua automobile, cat si pe strada. Vila se inchiriaza complet mobilata si utilata exact cum arata in poze, la pretul de 900 euro/luna, o luna avans + o luna garantie.
Mai mult titirez.ro
4 camere
200 m²
899 €
21.07.2016
Inchiriere vila de lux in Ploiesti, zona Gheorghe Doja strada Valeni. Vila mobilata si utilata complet construita in anul 2009 avand teren 240 mp, curte amenajata. Compartimentare: D+P+E: 4 camere si 3 bai. Suprafata utila desfasurata de 200 mp. Finisaje: ferestre de tip termopan cu tamplarie din aluminiu, central termica ACV/120l, la fiecare etaj tabloul electric este independent, parchet din stajar, usi lemn cu sticla. Vei beneficia de locuri de parcare in curte dar si fata casei. Imobilul se afla pe o strada din aproprierea intersectiei Gageni cu Gheorghe Doja. Vecinatati: case, vile, scoli, avand usor acces catre centralul Ploiestiului. Pret de inchiriere 900 euro lunar negociabil.
Mai mult titirez.ro