5 camere
165 m²
600 €
28.04.2017
Va oferim spre inchiriere vila cu dispunere P+M, finisaje de calitate si design deosebit. Locuinta se evidentiaza prin spatiile ample oferite de livingul deschis cu vedere la sarpanta, ferestrele mari, dar mai ales prin atenta selectare si punerea in opera a materialelor utilizate. Suprafata construita este de 234 mp, terenul se intinde pe 500 de mp, iar suprafata utila interioara 165 mp. La parter se regaseste livingul, casa scarii, locul de luat masa, bucataria care s-a decis sa fie inchisa pentru un confort sporit, biroul cu baie proprie acesta putand fi utilizat ca dormitor si camera tehnica cu rol de w de servici. La mansarda exista un hol larg cu vedere spre parter care poate indeplinii mai multe functii, o baie si alte doua dormitoare. Pret 600 euro + garantie + comision.
Mai mult lajumate.ro
5 camere
600 €
28.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de inchiriere casa cu 5 camere in orasul loc. Sanandrei.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Sanandrei.Pretul de inchiriere a acestei case este de 600 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de inchiriere, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de inchiriere casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
93.000 €
16.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam in orasul loc. Sanandrei.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din orasul Sanandrei.Pretul de vinzare a acestei case este de 93000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
59.999 €
25.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 camere in orasul loc. Sanandrei.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Sanandrei.Pretul de vinzare a acestei case este de 59999 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
308 m²
35.000 €
21.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 camere in orasul loc. Sanandrei.Casa este ,supr. util 308 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Sanandrei.Pretul de vanzare a acestei case este de 35000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
140 m²
92.000 €
11.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 camere in orasul orasul Sanandrei.Casa este ,avand o suprafata utila 140 m.p.. Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sanandrei.Pretul de vinzare a acestei case este de 92000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
92.000 €
13.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 4 cam in orasul localitatea Sanandrei.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din orasul Sanandrei.Pretul de vanzare a acestei case este de 92000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
140 m²
92.000 €
08.06.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 cam in orasul localitatea Sanandrei.Casa este ,supr. utila 140 m.p.. Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din orasul Sanandrei.Pretul de vinzare a acestei case este de 92000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
200 m²
129.800 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 camere in orasul localitatea Sanandrei.Casa este ,suprafata utila 200 m.p.. Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Sanandrei.Pretul de vanzare a acestei case este de 129800 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
140 m²
80.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 camere in orasul orasul Sanandrei.Casa este ,suprafata utila 140 m.p.. Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din localitatea Sanandrei.Pretul de vanzare a acestei case este de 80000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
195 m²
94.500 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 2 camere in orasul orasul Sanandrei.Casa este ,supr. util 195 mp. Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sanandrei.Pretul de vinzare a acestei case este de 94500 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
125 m²
75.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 5 camere in orasul localitatea Sanandrei.Casa este ,suprafata utila 125 m.p.. Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sanandrei.Pretul de vinzare a acestei case este de 75000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
115 m²
45.000 €
25.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 camere in orasul localitatea Sanandrei.Casa este ,avand o suprafata utila 115 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sanandrei.Pretul de vanzare a acestei case este de 45000 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
2 camere
240 m²
45.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 2 cam. in orasul loc. Sanandrei.Casa este ,supr. util 240 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din orasul Sanandrei.Pretul de vanzare a acestei case este de 45000 lei. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
56.000 €
26.05.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 camere in orasul loc. Sanandrei.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din orasul Sanandrei.Pretul de vinzare a acestei case este de 56000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
31.000 €
04.03.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 camere in orasul localitatea Sanandrei.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din orasul Sanandrei.Pretul de vanzare a acestei case este de 31000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
79.900 €
29.01.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 3 cam. in orasul orasul Sanandrei.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sanandrei.Pretul de vanzare a acestei case este de 79900 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
4 camere
79.900 €
02.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 4 cam. in orasul loc. Sanandrei.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din orasul Sanandrei.Pretul de vanzare a acestei case este de 79900 €. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vinzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
5 camere
175 m²
180.000 €
25.01.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 5 camere in orasul orasul Sanandrei.Casa este ,supr. util 175 metri patrati. Acesta se afla in zona zona Sanandrei, una dintre cele mai dorite zone din orasul Sanandrei.Pretul de vinzare a acestei case este de 180000 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro