Nu s-a găsit nimic
1 cameră
67.500 €
22.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 1 cam. in orasul orasul Sacosu Turcesc.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sacosu Turcesc, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sacosu Turcesc.Pretul de vinzare a acestei case este de 67500 eur. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare casa/vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
1 cameră
67.500 €
18.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vinzare casa cu 1 camera in orasul loc. Sacosu Turcesc.Casa este . Acesta se afla in zona zona Sacosu Turcesc, una dintre cele mai dorite zone din orasul Sacosu Turcesc.Pretul de vanzare a acestei case este de 67500 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vanzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro
3 camere
100 m²
47.000 €
06.02.2016
Cautare ta pentru casa ideala a luat sfarsit. Titirez iti propune o oferta de vanzare casa cu 3 camere in orasul orasul Sacosu Turcesc.Casa este ,avand o suprafata utila 100 mp. Acesta se afla in zona zona Sacosu Turcesc, una dintre cele mai dorite zone din loc. Sacosu Turcesc.Pretul de vanzare a acestei case este de 47000 euro. Iti recomandam sa stabilesti o vizionare impreuna cu proprietarul pentru a studia oferta de vinzare, prin care Titirez isi doreste sa puna capat cautarilor tale!Cand iti doresti locuinta perfecta, vrei sa gasesti cea mai buna oferta imobiliara de vanzare vila de pe piata. Intotdeauna, pe titirez.ro vei gasi cele mai bune oferte imobiliare! Poti cauta prin sute de anunturi ce cuprind de la inchirieri garsoniere pana la vanzari terenuri agricole.
Mai mult titirez.ro